homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-14

#248 2008-02-18 20:51:14

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum 4

vreau gogosi..stie careva o reteta care sa si iasa..k am mai incercat io o tona d minunatii de p net:D

Sim y 

#249 2008-02-18 20:55:26

skumpi
Vizitator

annna a scris:

capcaun a scris:

skumpi a scris:

nush...da am terminat si eu o rel de 3 ani jumate tocmai din cauza comportamentului lui`urat si am lasat totul in urma si in 2 luni am fost vindecata...  neutral

am  o  prietena  fix  ca  tine  smile  o  admir  pt  asta....io  m'as  jelui  zi  si  noapte

te admir la modul cel mai sincer cu putinta puss

dupa parerea mea oricine poate...trb doar sa vrei...sa`ti doresti...si restu vine de la sine...nu exista nu pot...cu vointa muti muntii din loc !
am stat 3 zile...am plans si eu zi si noapte si le`am intors pe toate partile...apoi gata...mi`am dat seama ca am facut alegerea corecta chiar dak inima spunea altceva....mintea conducea big_smile si dupa 4 luni m`am cuplat cu al meu iubit si mi`am dat seama k tot raul a fost spre bine... big_smile hjarta
dak ar intelege si simi asta... tillfreds

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-18 20:57:46)

#250 2008-02-18 20:56:35

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

rrammonna a scris:

eu am o savarina.s-o mananc,sa n-o mananc???? nu stiu c s fac

baga... ca esti skinny big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#251 2008-02-18 20:58:25

skumpi
Vizitator

tata a fost la metro si a cumparat muuult peste...acuma`l pregateste cu mami..de`abia astept sa pap big_smile iumiiiii

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-02-18 20:58:36)

#252 2008-02-18 20:59:51

senorita
Insomniac member

skumpi a scris:

annna a scris:

capcaun a scris:

am  o  prietena  fix  ca  tine  smile  o  admir  pt  asta....io  m'as  jelui  zi  si  noapte

dupa parerea mea oricine poate...trb doar sa vrei...sa`ti doresti...si restu vine de la sine...nu exista nu pot...cu vointa muti muntii din loc !

nu e chiar asa... e vba de modul in care "esti tu construita"... uite eu am vb zilele astea cu mama unei prietene.. care imi zicea ca toata viata s-a jelit dupa unul si altul.. si acum la 50 de ani la fel face cu barba-su... intr-adevar, durerea te mai intareste si in timp ajungi sa fii mai a dracu', dar nu poti sa bati din palme si sa-ti impui sa fii asa de la inceput..
crede-ma ca si eu.. pfaaa.. am citit jde mii de chestii care au drept concluzie "fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor" si stiu ca in ziua de azi e bine sa fii bine infipta si sa fii tu aia care sa-i pui cu botul pe labe... numai ca el al naibii de greu sa faci ce zici sau gandesti big_smile

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#253 2008-02-18 21:02:49

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

pffff ma roaga si pe mine ceva shmupi...nu isi vede capul de treaba si ma roaga sa'i scot windows vista home basics ca ala pe care'l el e mai mare si nu incape pe laptopu lu shef'su...si eu sa i'l pun pe un dvd si maine cand vine de la munca sa treaca pe la mine sa'l ia....pffff ce credeti? dupa 1%......all 3 users offline! ptiiiiiiiu

6 ani de dragoste  hjarta

#254 2008-02-18 21:04:42

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

skumpi a scris:

annna a scris:

nu e chiar asa... e vba de modul in care "esti tu construita"... uite eu am vb zilele astea cu mama unei prietene.. care imi zicea ca toata viata s-a jelit dupa unul si altul.. si acum la 50 de ani la fel face cu barba-su... intr-adevar, durerea te mai intareste si in timp ajungi sa fii mai a dracu', dar nu poti sa bati din palme si sa-ti impui sa fii asa de la inceput..
crede-ma ca si eu.. pfaaa.. am citit jde mii de chestii care au drept concluzie "fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor" si stiu ca in ziua de azi e bine sa fii bine infipta si sa fii tu aia care sa-i pui cu botul pe labe... numai ca el al naibii de greu sa faci ce zici sau gandesti big_smile

ciudat...nush cine m`o fi "construit asa " k modele sa zici n`am avut k si sor`mea era de asta plangacila rotfl dar se facea respectata...nush nah asa m`am modelat si nu`mi pare rau... retas

#255 2008-02-18 21:06:01

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

senorita a scris:

mary_aleee a scris:

sa stii ca asa e senorita, faza e ca is destul de neseriosi astia de la companiile low-cost... unchi-meu a asteptat in aeroport sa ajunga avionul 7 ore...

eu am mai zburat si vara trecuta cu low cost si am plecat si cu pisica dupa mine in avion.. si totul a fost super ok big_smile

pai si eu numai cu low cost zbor ca n-am bani de high-cost.... si la mine nu au fost mai probleme. da' m-au cam dezamagit la faza asta cu unchi-meu.. oricum eu tot cu ei am sa zbor..pana nu oi deveni afacerista sa merg la business class... rotfl

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#256 2008-02-18 21:07:46

skumpi
Vizitator

apropo de asta...chiar ii spuneam la iubi...ma rog ii povesteam k am visat k m`a inselat ( strange ) si ma implora sa ne impacam...si stateam eu si ma tot gandeam k sa`l iert k stiam k ma iubeste...da ecva nu ma lasa....chestia aia din mine rationala rotfl

#257 2008-02-18 21:09:17

senorita
Insomniac member

mary_aleee a scris:

senorita a scris:

mary_aleee a scris:

sa stii ca asa e senorita, faza e ca is destul de neseriosi astia de la companiile low-cost... unchi-meu a asteptat in aeroport sa ajunga avionul 7 ore...

eu am mai zburat si vara trecuta cu low cost si am plecat si cu pisica dupa mine in avion.. si totul a fost super ok big_smile

pai si eu numai cu low cost zbor ca n-am bani de high-cost.... si la mine nu au fost mai probleme. da' m-au cam dezamagit la faza asta cu unchi-meu.. oricum eu tot cu ei am sa zbor..pana nu oi deveni afacerista sa merg la business class... rotfl

eu am zburat si cu low si cu high (cu munca evident) si in afara de haleala si bautura primita in avion, mare diferenta nu e intre una si alta.. si la low poti sa primesti, dar contra cost lol
directorul de la mine de la munk isi ia numai bilete la business (doooh) si anul trecut cand am plecat in paris biletul meu la tarom a costat 300 si ceva de euro si al lui 1500 rotfl

Ready? Steady... Go!

#258 2008-02-18 21:13:08

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

a nascut prietena mea are o fetita Rebeca de 3,100kg si 52 cm ,maine ma duc sa l vad

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#259 2008-02-18 21:13:53

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mi-a zis parerea lui referitor la cum mi-a stat la nunta....m-am prefacut ca nu imi pasa,si am zambit...ma asteptam sa imi spuna cu totul altceva...
el:sincer numi place rochia aia te face scandura zici ca nai tate deloc
el: si nu ai asortat mai nimic din ce era pe tine
el: da nam vrut sa comentez eu
el: daca mergeai cu mine la nunta nu te inbrcai cu rochia ai cu siguranta
el: te face fara tate
eu: parerea ta

expect the worst , hope for the best!

#260 2008-02-18 21:14:12

Cassiopeia
Insomniac member

mi-e somnic..da tot vreau gogosi lol

Sim y 

#261 2008-02-18 21:16:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu i dadeam punish oana. hm,cum sa zica asa ceva/.nici in gluma. hai k bag savarina k maine am remuscari daca nu o pap tongue

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#262 2008-02-18 21:19:38

senorita
Insomniac member

gulia80 a scris:

a nascut prietena mea are o fetita Rebeca de 3,100kg si 52 cm ,maine ma duc sa l vad

sa-i traiascaaaaa bebebebeapplause

oana_ a scris:

mi-a zis parerea lui referitor la cum mi-a stat la nunta....m-am prefacut ca nu imi pasa,si am zambit...ma asteptam sa imi spuna cu totul altceva...
el:sincer numi place rochia aia te face scandura zici ca nai tate deloc
el: si nu ai asortat mai nimic din ce era pe tine
el: da nam vrut sa comentez eu
el: daca mergeai cu mine la nunta nu te inbrcai cu rochia ai cu siguranta
el: te face fara tate
eu: parerea ta

ce uraaaaaaat.... nu pot sa cred... sunt ded acord sa fie sincer si sa-si dea cu parerea, dar nu in stilul asta si nu asa de inversunat... ce sa-ti spun daca mergeai cu el purtai altceva neutral

Ready? Steady... Go!

#263 2008-02-18 21:22:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

simy_alexandra a scris:

am  io big_smilebig_smile

#264 2008-02-18 21:23:13

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

de plictiseala m-am apucat sa citesc Tartuffe de Moli?re.. bine, acuma sunt la prefata!! lol

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#265 2008-02-18 21:23:55

Cassiopeia
Insomniac member

capcaun a scris:

simy_alexandra a scris:

am  io big_smilebig_smile

pai acu zici?! big_smile

Sim y 

#266 2008-02-18 21:25:12

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi  io  am  trecut  la  topicul "ce  mananci  acum" big_smile  am  un  lighean  plin lol  u vino  cu  iaurtu'

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.