|
Nu esti logat.
Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.-3#39 2008-04-02 11:43:00
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.a, mi-am mai adus aminte ceva foarte important care se aplica nu numai pentru infectiile cu streptococ hemolitic de tip b, dar si pentru toate infectiile bacteriene. ardeiul iute , usutoriul si leurda sunt foarte eficiente ! trebuie mancat alternativ: 1 ardei iute pe zi azi, maine cativa catei usturoi si daca se poate in fiecare zi leurda si cu ceapa. daca nu puteti din cauza mirosului, atunci macar un ardei iute pe zi. am observat ca in general cei care se lupta cu astfel de infectii nu prea mananca astfel de "produse". Ultima oara a fost editat de baldana (2008-04-02 11:43:58) Offline #40 2008-04-02 19:53:41
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Eu am citit intr-o carte,"The V zone" (am impresia ca este si un site dedicat problemelor feminine) ca in candidoza e bun si usturoiul: iei un catel, il crestezi putin ca sa-l poti lega cu o ata (preferabil dentara, ca sa nu se rupa)si il bagi inauntru , lasand ata afara, apoi dupa cateva ore il scoti. Cam ciudat insa...nu stiu ce sa zic...in plus: daca il "pierzi" din ata???...Ar fi interesant de intrebat bunicile ele cu ce se tratau cand aveau probleme...Eu nu mai am bunica, dar poate voi aveti... Offline #41 2008-04-02 20:26:54
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Am facut o lista cu produsele pe baza de lactobacili- acidofili, care se gasesc pe piata romaneasca sau care s-au gasit: Lactobacili de la Laboratoarele Medica, Probiotic Active (SUA), Enterolactis (Italia): praf si capusle, Biotics de la Ozone, Superfood (8 culturi probiotice) de la Coral Club, Acydophilus de la Coral Club International, Forever Active Probiotic, Acidophilus Plus GNLD de la Linea Body Care, Ac-Zymes si Acidophilus de la Calivita, Neogyn Lavanda (praf pt. uz intravaginal) de la SC Andifarm (din pacate asta nu se gaseste). Toate produsele sunt tip capsule, mai putin acolo unde am specificat altceva. In Bucuresti unele din aceste produse se gasesc la o singura farmacie si plafar din zona 1 Mai, avand in vedere ca am cautat in P-ta Victoriei, Zona Garii de Nord si 1 Mai. Mentionez ca pentru a-mi modifica ph-ul am luat pe langa ce am spus mai devreme si acidofilus pe cale orala, timp de 2-3 luni, cu doze mari de vitamina C. La vremea cand am facut tratamentul cu acidofilus nu se gasea nimic in Bucuresti de genul acesta si l-am cumparat din afara! De cand m-am vindecat nu am mai avut probleme, dar mai iau din cand in cand acidofilus si respect modul echilibrat alimentar. Sper sa fie de ajutor ceea ce am scris aici. Ultima oara a fost editat de baldana (2008-04-02 20:28:15) Offline #42 2008-04-02 22:01:21
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.baldana, ce anume folosesti pentru igiena intima? ce gel/lotiune/sapun? Offline #43 2008-04-02 22:33:33
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.In general folosesc sapun borax pt. exterior, dar daca sunt probleme cu candida acesta nu e prea bun. Splaturi interne nu fac decat dupa menstra sau eventual dupa actul sexual cand nu doream sa raman insarcinata. Spalaturile vaginale le fac cu ceai de galbenele, musetel, busuioc (antibacteriale) , salcam (antiacid, e f bun contra candida si fibrom uterin), pelin (de asemenea bun contra fibrom uterin, impreuna cu musetelul si salcamul) si frunze de zmeur care sunt tonifiante pentru peretii uterului. Nu e bine sa se faca spalaturi vaginale dese, intrucat se poate schimba flora (din cauza modificarii ph-ului). Spalaturi vaginale regulate se fac numai in cazul unei afectiuni. Un vagin sasatos are propriul sau mecanism de curatare natural, prin acesti acidofili doderlein, care se mai numesc si sanitarii vaginului. Ginecologii mai in varsta sustin aceasta teorie, pe cand cei tineri te invata sa te speli intravaginal aproape in fiecare zi, sau la 2 zile, ceea ce mi se pare foarte gresit. Zmeura contine acid elagic care este foarte buna contra cervicitei sau a cancerului in general. Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-02 22:47:29
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Ma ierti ca te sacai cu intrebari, nu as vrea sa te simti ca la interogatoriu, dar ... mai am o intrebare: Offline #45 2008-04-02 23:23:13
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Nu ma deranjeaza ca ma intrebi, din contra imi face placere sa impartasesc din experiennta mea, daca stiu ca-i pot ajuta si pe altii care trec prin ce-am trecut eu. Din pacate nu mai am incredere in nici un doctor! Unii sunt foarte buni, dar nici unul nu are idee despre nutritie. Un an de zile am tot umblat pe la doctori ca sa ma vindec de streptococul hemolitic de tip b si imi tot dadeau tratamente cu antibiotice si imi spuneau ca am imunitatea scazuta, in cazul in care eu nu raceam nici daca ieseam dezbracata afara. Ajunsesem sa fiu f disperata, dupa care sora mea care este medic veterinar, mi-a spus ca trebuie sa schimb mediul streptococului si de aici am inceput sa caut, sa citesc mi-am cumparat carti de la noi si din afara. Asa am aflat despre ph si despre mediul in care traiau diverse bacterii pe care le-am avut. Cand ma duc la un cabinet medical, nu ma intereseaza cat de bun e medicul, ma intrereseaza sa-mi fac analizele, dupa care luam eventual reteta pe care mi-o dadea si daca imi convenea ce-mi dadea, foloseam, daca nu, oricum aplicam eu tratamentele mele naturiste si alimentare. MI -am schimbat regimul alimentar de vreo 3 ori in viata pana am invatat sa am un echilibru, dar nu numai din cauza bacteriilor din vagin si din alte cauze. Asta nu inseamna ca il respect cu strictete, ma mai abat uneori si se vede imediat...Mi-am invatat atat de bine organismul, ca orice duere de cap, orice bubita care imi apare sau cearcane stiu exact din ce cauza au aparut si ce trebuie sa fac. Din pacate ce am observat eu la majoritatea doctorilor este ca ei nu trateaza cauza, ci efectul. De aceea nici nu se vindeca streptococul. Nu intra in adancurile cunoasterii fiecarui pacient in parte. Aplica tratamente standard la toata lumea si scopul e sa vina cat mai des...Cabientele la care am fost: Medicover, Medsana si unele mai mici particulare, pe care nici nu mai stiu cum le cheama. Analizele de sange le mai fac la Austromed din cand in cand. Pana acum nu pot sa spun ca am motive de indoiala ca mi-au gresit analizele. Offline #46 2008-04-03 00:19:30
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Inteleg. Eu am facut analize prin Ploiesti si toate erau bune (papanicolau). Ba chiar si la Victor Babes din Buc a fost ok, pana la Sanador, care desi mi-a dat un rezultat bun mi-a pus cateva semne de intrebare. Asa ca m-am decis sa raman la ei si eram curioasa daca sunt pe lista ta. Offline #47 2008-04-03 11:15:39
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.daca o infectie netratata poate duce la rana la fel de bine poate duce la modificari celulare. o rana = modificari celulare. deci da. mami de minuni Offline #48 2008-04-03 12:09:08
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.stii de ce intreb? pt ca in urma colposcopiei mele mi s-a spus ca am HPV 100%. ca modificarile mele le au pers care au HPV. Offline #49 2008-04-03 12:14:30
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.da-ncoa mami de minuni Offline #50 2008-04-03 12:41:49
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.am trimis-o. Offline #51 2008-04-03 14:09:04
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.HPV este un virus care duce la cervicita (cancer), iar cancerul in final duce la modificari de tesuturi, de aceea doctorii au presupus mai intai ca ar putea fi asa, dar si din cauza bacteriilor se pot produce modificari de tesuturi. Important este sa decoperi la timp si sa tratezi infectia. De exemplu anaerobii (E-coli este si el un anaerob) sunt bacterii de putrefactie care se gasesc in intestine in proportie de 20%, daca nu exista un tranzit sanatos, normal si eficient atunci acesti anaerobi se inmultesc peste masura si invadeaza organismul, producandu-se infectiile de vecinatate, iar infectiile cu anaerobi sunt extreme de periculoase, pt. ca duc la deteriorarea tesuturilor. E-coli exista in mod normal in intestine, dar anumite tipuri sunt extreme de periculoase daca ajung sa fie ingerate, ducand la toxiinfectii alimentare foarte grave cu modificari ale organelor interne. De asemenea candida daca ajunge sa invadeze organismul este la fel de periculoasa, pentru ca duce la schimbarea comportamentului (nervozitate excesiva) dureri de cap, etc. Mai exista o bacterie care este extrem de periculoasa intalnita in SUA ii spune flash eating bacteria, care mananca practic membrul respectiv, poducand rani deschise. Aceste rani deschise avanseaza pana cand se produce moartea. Singurul tratament eficient este amputarea (cel putin asta era?). In momentul in care aceste bacterii, virusuri nu gasesc mediu propice, nu se dezvolta. Dar daca apuca sa gaseasca mediu prielnic si ignori ce se intampla cu tine, te gandesti ca o sa treaca de la sine, iar timpul trece si tu nu faci nimic, aceste bacterii isi cam fac de cap, iar in cazul anumitor infectii poate fi prea tarziu. Acum nu toate modificarile care apar pe col pot fi din cauza cancerului sau a unor bacterii. Eu nu stiu exact ce fel de modificare ai tu acolo. Eu de exemplu aveam o ?lezinune? pe col care nu era deloc din cauza bacteriilor sau virusurilor. Am intrebat de ce o am si mi s-a spus ca nu se stie exact. La analiza mi-a iesit un tesut cheratinos, dar nefiind de natura virala sau bacteriana. Cheratina este o proteina a epidermei. Mi-am dat seama ca mi-a aparut aceasta leziune in urma unor chiuretaje si in conditiile in care flora nu era normala, pt. ca aveam infectiile respective, dar care nu ajunsesera sa se extinda, pt. ca le depistasem din timp. In plus dupa aceste chiuretaje simteam in timpul actului sexual discomfort. Dupa ce am facut electrocauterizare, totul s-a vindecat f frumos fara probleme, dar n-am putut sa fac electrocauterizarea pana nu m-am vindecat de infectii. Culmea e ca simtem pe col exact locul in care aveam aceasta keratoza, iar mie doctorita imi spunea ca nu se poate sa simt, ca nu doare. Iar eu simteam si inca f bine?Vreau sa revin putin la anaerobi, sunt bacterii care cresc in medii fara oxigen si care produc bioxid de carbon. Deci daca ajung sa se inmulteasca, totul se schimba! Culmea e ca intreb doctorita de ce am asa ceva si imi spune ca am luat-o de undeva, in conditiile in care eu eram in pauza de partener. Apoi tot cautand raspunsuri am aflat ca de fapt tocmai faptul ca nu aveam activitate a dus la multiplicarea lor, intrucat era un mediu inchis, neoxigenat, iar daca vaginul nu este irigat nu poate functiona corect! Iti mai dau un exemplu ca ma gandesc ca asa o sa intelegi ca orice mica schimbare in organism poate duce la modificari majore, daca trece timpul! Un simplu polip nazal poate duce la modificari ale trigliceridelor (o grasime produsa de splina). De ce? Simplu! In momentul in care exista un polip, acesta obstructioneaza respiratia, se diminueaza oxigenarea creierului si a sangelui in final ducand la supraincalzirea splinei care modifica trigliceridele. Cand s-a rezolvat cu respiratia, s-a rezolvat si cu trigliceridele. Culmea e ca doctorii ca de obicei n-au facut nici o legatura. Apoi daca ai o anemie de acid folic sau de B12 se modifica MCH (greutatea hemoglobinei dintr-o singura celula) si MCV (volumul unei singure celule rosii) , mie imi spuneau ca am viermi. Am luat acid folic, B12 si mi-am revenit! Mi-au mai spus ca as putea avea si o anemie de fier, dar nu era cazul. Valorile nu depaseau cu mult limitele, dar eu trebuia sa stiu de ce apareau asa. Cele doua valori trebuiau judecate impreuna, pt. ca ceva insemna daca o valoare e crescuta si alta scazuta , altceva insemna daca ambele sunt crescute si altceva inseamna daca sunt ambele scazute. Acum mai exista un aspect pentru care se poate sa apara modificari ale unui organ, fara explicatii rezonabile si acesta este genetica. Si predispozitia catre o anumita boala se poate mosteni. Mostenirile genetice se pot manifesta in timp si se declanseaza atunci cand individul respectiv face aceleasi greseli pe care le-au facut si inaintasii sai. Predispozitia pe care o mostenesti se poate declansa sau nu in functie de ce viata duci si de ceea ce mananci. Exista totusi si cazuri in care nu exista nu se poate da nici o explicatie, dar asta nu pt. ca n-ar exista, ci pentru ca suntem prea orbi si mici inca sa le observam? Offline #52 2008-04-03 14:33:17
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Pai desi o sa devin mult de la subiect o sa incerc sa iti spun ce am facut eu. Am ajuns intr-un final la o dr. care mi-a recomadat vaporizarea cu laser si dioxid de carbon. Asta am si facut si toata zona aceto-alba + ectopia pe care o aveam (asta este diagnosticul cu care am intrat practic pe usa ei) au fost arse. Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2008-04-03 14:34:54) Offline #53 2008-07-16 11:45:39
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.Baldana eu ma confrunt de multa vreme cu acest strepcotoc beta hemolitic si tare mi-as dori daca ai putea sa mi dai un numar de telefon sau o adresa de e-mail prin care as putea sa vb cu tine. Offline #54 2008-07-16 13:06:00
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.pt. mihaela: baldana67@yahoo.com Offline #55 2008-09-10 11:48:41
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.scrie acolo ca eritromicina. mami de minuni Offline #56 2008-09-10 13:43:39
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.ma gandesc si eu, tre sa am incredere in medic:) Offline #57 2008-09-10 13:45:12
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.la cine mergi? mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|