Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.-4
- ralu_h28
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-14
Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.
- ralu_h28
- Full member
eu_vreau a scris:la cine mergi?
.
tu la cine mergi?
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
nu o stiu...sorry
la eduard crauciuc
mami de minuni
- dymomo77
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-05-23
Si eu merg tot la Dumitrascu. E un medic f bun. Eu zic sa ai incredere.
mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009
- ralu_h28
- Full member
si eu am auzit ca e un medic bun, de asta am ales-o.Imi place ca da diagnostice pe baza de analize deocamdata, fata de alti medici care isi dau doar cu parerea , fara sa stie concret
- dymomo77
- Full member
Stiu cum e cu datul cu parerea. Eu din punct de vedere genital nu am avut mari probleme in afara de binecunoscuta candida care am facut-o prima data de la antibiotice si mult timp dupa aia de la AC. Si ma duc la o tanti ginecolog si-mi zice ca am trichomonas si candida doar asa la un simplu consult. Intr-o zi stateam vreo 5 colege de serviciu de vorba si aflu ca si ele au mers la aceeasi d-na doctor si aveau acelasi diagnostic si acelasi tratament. Asa ca am renuntat din start la ea ca nu avea sens sa ii urmez tratamentele.
- ralu_h28
- Full member
e din iasi?cum o cheama ?
stiu si eu cazuri de astea.
Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-09-10 17:43:42)
- dymomo77
- Full member
Stratone are cabinet in Tudor Vladimirescu.
- ralu_h28
- Full member
ce sa spun, am auzit ca are recomandari bune.eu nu am fost la ea, dar e bine de stiut cazuri de astea ca sa ne ferim si noi.Eu merg la dumitrascu irina
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
nu mai are recomandari atat de bune...
mami de minuni
- ralu_h28
- Full member
CristinaC a scris:Va rog sa-mi spuneti parerea Dv. despre urmatoarele: De cativa ani buni deja ma chinui cu secretia anormala adica prost mirositoare, abundenta etc. de fiecare data am mers la doctor, de fieacare data mi s-a gasit sau Candidoza Albicas, sau bacili si cocobacili Gram (vaginoza bacteriana), mi se dadea un tratament de ex: Metronidazol si ovule Polygynax. Pt o perioada imi trecea, dar intotdeauna discomfortul si secretia anormala se intorceau. Si iarasi o luam de la capat. Acum doua saptamani am cerut sa mi se faca analizele mai aprofundate si numai la insistentele mele doctorita mi-a facut mai multe analize. Mi-a iesit :
Flora microbiana Prezenti bacili si cocobacili Gram variabili cu aspect microscopic sugestiv de vaginoza bacteriana. Frecventi coci Gram pozitivi izolati si in perechi.
Antigen Chlamydia - Imunoenzimatic Secretie col uterin - Negativ
Cultura din secretii vaginale. Pe mediile de cultura s-au dezvoltat relativ frecvente colonii de Streptococchemolitic grup B.
Antigen Mycoplasma Ureoplasma urealyticum - pozitiv<10000 UFC/proba Mycoplasma hominis - negativ
I-mi este frica ca dacu nu insistam sa mi se faca analizele mai detaliate nu descopeream toate acestea. Acum mi s-a dat sa iau Eritromicina cp 200mg, 5 zile 2 pastile la fiecare 6 ore. Si Polygynax seara timp de 12 zile. Cat de grav este? Se transmite ceva din astea numai prin contact sexual?
Am acelasi partener ultimele 8 luni. Nu am avut contacte sexuale cu alte persoane. Va rog, sa-mi spuneti ce sa cer ca sa-mi se faca o verificare totala si amanuntita. Ma pregatesc sa fac un bebe itru-n an an si jumatate si as vrea sa fiu sanatoasa. Sa nu mai am "surprize". Poate cunoasteti un doctor ginecolog bun in Bucuresti, care sa-mi mai explice despre ce este vorba, nu sa ma expedieze si sa-mi ia o groaza de bani, cum fac acolo unde am fost pana acum.
Va multumesc din suflet!
Cristina
ce inseamna antigen clamydia imunoenzimatic?de unde e facut: sange sau col?ca la mine e rezultat negativ sau pozitiv
Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-11-17 15:24:29)
- alina75
- New member
- Inregistrat: 2008-03-18
Ptr infectia cu ureoplasma mi sa prescris doxicilina atat mie cat si sotului timp de 14 zile si dupa aceia pauza de 10 zile si eu trebuie sa mai fac inca 10 zile tratament cu ovule klion . dupa terminarea tratamentului trebuie sa mai repet o data analiza sa vad daca-mi mai apare , sper sa nu dar mie mi sa facut si antibiograma . acum astept sa termin tratamentul , clamidia mia iesit negativ dupa toate astea mai repet o data histero . la prima histero medicul mia spus ca am trompa infundat sus la ovar si din cauza aceasta nu raman insarcinata . la medicul care merg acum si mia facut si aceste analize i-am aratat si radiografiile (histero ) ei nu i se pare ca as avea trompa infundat si din cauza asta mai trebui sa repet inca o data histero pentru a o confrunta cu cea facuta de celalalt medic ramane de vazut pe mai departe ce o sa-mi mai fie prescris de 3 ani ma chinui sa mai fac un bebe si nu am renuntat .
- ralu_h28
- Full member
stiu medici care nu recomanda histero.Nu stiu de ce.Ai facut tratament de stimulare ovariana?Eu nu prea cred ca de la ureoplasma nu ramai insarcinata, stiu femei care au ramas.Clamydia de unde yi-ai facut-o ? din sange sau de pe col? De 3 ani incerci sub supraveghere medicala sa ramai?Ca am inteles ca sunt anumite zile cand trebuie facut, ca in rest degeaba:) Eu din ianuarie voi merge la cabinet, sa incercam o schema asistata.Eu am oprit anticonceptionalele in 2007 ianuarie, si dupa ne-am hotarat de bebe.Problema e ca eu am un plus de estrogen si cred ca si asta dauneaza.dar stii cume , nu trebuie sa ne pierdem speranta.O sa fie pana la urma.Mult succes si sanatate. Eu am facut retestarea dupa 5 zile de la term tratament, crezi ca nu e bun rezultatul?Mi-a iesit negativ.In schimb el nu s-a retestat, dar ma gandesc ca ia trecut si lui.
Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-12-05 10:14:38)
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
baldana poate ma intri sa ne impartasesti si noua ce ai mai facut
- baldana
- New member
- Inregistrat: 2008-03-25
Pot sa mai spun ca mi-am facut urmatoarele analize pt. sarcina: tot ce tine de analizele de sange: hemoleucograma, ionograma (inlcusiv pentru mineralele care nu sunt prevazute de laboratoare), VSH, sida, sifilis, toxoplasma, listeria, analizele pt. tiroida (sunt 5) TSH, T3, T3 liber, T3 si T4, T4 liber, rubeola, virus citomegalitic, ureoplasma, chalmidia, cultura col, analiza secretie vaginala, histerosalpingografie, ecografie si teste hormonale: FSH, E2 si LH. Mi-am facut toate acestre analize pentru a ma pregati pentru o sarcina. Cand am avut streptococul hemolitic de tip B eram intr-o lunga pauza de contact sexual, nu am avut de unde sa iau practic, dar am scris mai devreme care erau de fapt motivele pentru care facusem acest streptococ. Eu mi-am facut testul de sange pentru chlamidia, dar se poate si din secretia vaginala. Nu toate bacteriile si toate virusurile se iau din contact sexual cu un partener de neincredere, multe se fac datorita dezechilibrului din organism si asta se vede din ph, asa cum am mai spus. Histerosalpingografia poate fi f periculoasa, daca nu se face in conditii de igiena maxima si daca imunitatea pacientei este scazuta, iar doctorul nu este prea experimentat. Vaginul nu este un mediu steril, pe cand mai sus de col este mediu steril si prin histerosalpingografie tot mediul care poate fi incarcat de bacterii se trimite mai sus de col, spre trompe si astfel se pot face infectii dupa care sa ramai cu probleme toata viata. Insa dupa histero e bine ca doctorul sa recomande un antiobiotic, iar inainte de histero sa se faca toate analizele de col si de secretie vaginala, inclusiv VSH, chlamidia, ureoplasma si mycoplasma pentru a se elimina pe cat de mult posibil orice risc. Este posibil daca doctorul u este prea experimentat sa existe perforatii de uter, daca presiunea este prea mare. E posibil ca toate analizele sa iasa bine, contactul sexual sa aiba loc in perioada fertila si totusi femeia sa nu ramana gravida. Cauzele ar fi in primul rand stresul si cramponarea de idea de a avea copil sau camasa care inveleste ovulul sa fie prea groasa si sa nu poata fi penetrata de spermatozoid. E necesara relaxare mentala in astfel de cazuri.
Ultima oara a fost editat de baldana (2008-12-11 14:43:09)
- tttttt
- Hero member
baldana , eu ma confrunt cu o problema de ceva ani am arsuri si mancarimi la nivelul vaginului., groaznice , mai ales inainte si dupa menstruatie . viata sexuala nu prea pot avea, simt ca si cum secretia mea ustura , ma ard peretii;
mi-am facut toate analizele : papanicolau de 2 ori anu asta , listeria - neg ;chlamidia neg , toxoplasma - neg, hep A, B, C, D, -neg; herpes I si II -neg; ureoplasma si myco - neg ,
la secretie (februrie)mi-a iesit asa :lactobacili si coci prezenti , streptococ grup B ; la alta secretie la ceva timp dupa (august) mi-a iesit foarte rare CE , absente PMN , frecventi bacili Gram pozitivi grosi , izolati si in lanturi;levuri necrescute , trihomonas absent
la pap. la primul mi-a iesit asa: modificari celulare benigne : - microorganisme - lactobacili; - modificari celulare reactive cu inflamatie , fenomene regenerativ - reparatorii modificari ale celulelor epiteliale - NILM nega pt leziuni intrapiteliale sau malignitate ; Coloratie Giemsa CII la al doilea pap : frecvente celule superficiale cianofile si rare orangeofile; frecvente celule endocervical, pmn moderate
la prima analiza de urina mi-a iesit : relativ frecvente epitelii plate, rare leucocite, rara flora microbiana; la a doua analiza , facuta la un cab mai slab ,mi-a iesit e-coli, la a treia analiza de urina luata azi mi-a iesit asa: rare celule epiteliale, rare leucocite, rar fosfat amorf, la urocultura - negativ ma duc luni si imi mai fac inca o data pap si secretie sa vad ce mai imi iese .... atunci cand iau antibiotic imi este bine , imi trece pt cateva zile si apoi ma ia iar
fetelor spuneti si voi ce analize sa mai cer... ce sa mai fac ?care este cauza... ca nu mai stiu ce sa mai fac ,, toata lumea imi zice ca am analizele bune dar eu am usturimi , arsuri , nici eu nu mai situ cum sa le zic
puteti va rog frumos sa ii dati linku' si doctoressei ?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-12 09:43:54)
- tttttt
- Hero member
va rog ... puteti citi si la mine ... stiu ca sunt multe pers care trebuiesc ajutate , dar azi as vrea sa ma duc la medicul de familie si macar sa ii cer trimitere
- tttttt
- Hero member
nimeni?
- baldana
- New member
- Inregistrat: 2008-03-25
tttttt sper ca nu e prea tarziu... mai fa-ti odata secretia vaginala si spune-le sa-ti masoare si ph-ul. problema este ca am observat ca atunci cand iti vine ciclul se modifica ph-ul secretiei acesta devenind mai acid decat de obicei, s-ar putea de asta sa ai mancarimi inainte si dupa ciclu, probabil ca scade prea mult. apoi trebuie sa-ti urmaresti consistenta, culoarea si mai ales mirosul secretiei. e f important. eu mi-aduc aminte ca atunci cand aveam streptococul nu avem mancarimi, dar ciclul era f maron si aproape disparuse, aveam numai catea picaturi. dupa fiecare tratament isi revenea pt. o luna apoi iar imi apareau simptomele de streptococ, dar la analizele facute dupa antibiotic nu disparuse niciodata streptococul.
Ultima oara a fost editat de baldana (2008-12-15 09:43:12)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|