|
Nu esti logat.
Va invit la nunta mea!-9#153 2008-02-21 23:30:59
Re: Va invit la nunta mea!Cine vrea sa ne vada albumul si sa se distreze, fara sa voteze, uitati-va aici: Album If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #154 2008-02-22 00:07:47
Re: Va invit la nunta mea!schumi imi pare rau;eu speram sa iesiti primii macar te-ai distrat Offline #155 2008-02-22 00:45:39
Re: Va invit la nunta mea!Concursul nu s-a terminat inca, duminica e ultima zi, dar mai am sanse cand nu mai pot sa trimit invitatii iar cei carora le-am trimis nu au primit? Sa vedem daca imi raspunde cineva la mailul pe care l-am retrimis semnaland problema tehnica... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #156 2008-02-22 00:46:46
Re: Va invit la nunta mea!sper sa-ti raspunda, desi nu stiu ce sa cred;dar stai k fac eu ceva acum si apoi iti zic, k? Offline #157 2008-02-22 00:48:42
Re: Va invit la nunta mea!ok If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#158 2008-02-22 00:54:38
Re: Va invit la nunta mea!am facut acum o noua adresa ia trimite sa vedem dak merge : adrienutza3_5@yahoo.com Offline #159 2008-02-22 01:02:02
Re: Va invit la nunta mea!Am trimis. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #160 2008-02-22 01:03:13
Re: Va invit la nunta mea!ce sa imi trimit?si pe care adresa? Offline #161 2008-02-22 01:05:57
Re: Va invit la nunta mea!Nu ziceai ca ti-ai facut si tu cont si certificat? Incearca sa trimiti o invitatie pe o adresa de-a ta, sa vezi daca primesti. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #162 2008-02-22 01:07:53
Re: Va invit la nunta mea!bai deci e incredibil... chiar nu mi-a venit nimic pe niciuna din adrese. Cred ca au vazut aia k ai incput sa intri tare si ti-au blocat contu sau ceva ascuns... Sigur e aranjat sa plece rudele lor si chestii de genu` k ei au tot interesul sa faca concursuri d-astea la vrajeala. Scad si premiile din impozit sau tva sau cin de naibii el scad si le si acceseaza o groaza de lume site-ul... Oricum f aiurea faza.. niste porci Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #163 2008-02-22 01:10:02
Re: Va invit la nunta mea!Da, si eu ma gandeam la posibilitatea asta... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #164 2008-02-22 01:20:17#165 2008-02-22 01:22:49
Re: Va invit la nunta mea!Imi este foarte clar acum. Am facut alt cont pe casatorii online si o noua adresa pe gmail. Am timis invitatie pe aceasta adresa atat de la contul meu de casatorii, cat si la cel de proba. De la al doilea, invitatia a venit automat. De la al meu, pas! Sunt sabotata!!!! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #166 2008-02-22 01:25:13
Re: Va invit la nunta mea!scrie la protv, macar sa le inchida site-ul a idioti au vazut k ai voturi multe si rapdi si de aia Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-22 01:25:38) Offline #167 2008-02-22 01:29:44
Re: Va invit la nunta mea!Adevarul e ca am si facut mailing zdravan, am trimis la multe persoane invitatii. Ma intreb daca asta este motivul pentru care mi-ar fi blocat contul. Dar nu mi se pare normal. Pentru ca nu scrie nicaieri ca ar fi un numar limita la cate persoane sa trimiti. Iar atata vreme cat nu au ajuns, degeaba am trimis. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #168 2008-02-22 01:42:40
Re: Va invit la nunta mea!nu cred sa fie asta motiv pt k vad k cealalta nunta are deja peste 600 de invitati deci si ei au trimis mail-uri cat china, nu?atunci dc lor nu le-a blocat nimic? hmmmmmmmmmmmmmmmmm Offline #169 2008-02-22 01:44:20
Re: Va invit la nunta mea!Pai probabil ca aia trebuie sa castige! Vad maine daca imi raspunde cineva. Te pupic, ma duc si eu la culcare... Somn usor! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #170 2008-02-22 01:45:26#171 2008-02-22 10:04:53
Re: Va invit la nunta mea!nici eu nu am primit nimic pe niciuna din adrese.... s-ar putea sa aveti dreptate fetele cu suspiciunile... ufff, ne pare rau schumi Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|