|
Nu esti logat.
Prima Iubire e si ultima?#1 2008-02-20 08:48:57
Prima Iubire e si ultima?Multi zic ca nu , nu e asa...adica prima ar fi o deceptie si ca dragostea adevarata nu este cea din adolescenta [cea de la varsta mea = 18 ani].Eu nu pot si nici nu vreau sa ma vad cu altcineva peste cativa ani,pur si simplu ne-am fct prea multe planuri , ne leaga prea multe ca la un moment dat sa se sfarseasca totul.Nu concep viatza fara el. numa` cand ma gandesc ca ceva ar putea sa ne desparta ma doare sufletul... Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-20 08:50:21) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2008-02-20 08:52:50
Re: Prima Iubire e si ultima?daca va intelegeti asa bine nu cred ca va interveni ceva intre voi. sora mea este cu prima ei dragoste si se vor casatori (sunt impreuna de 10 ani...si are abia 25 ani ) http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-02-20 08:59:26
Re: Prima Iubire e si ultima?si eu am o prietena care si-a cunoscut actualul sot la 16 ani parca, acum are 26 de ani, deci sunt 10 ani la mijloc si au ramas impreuna, deci daca va iubiti si va intelegeti, nu ai de ce sa iti faci probleme. eu nu am ramas cu prima dragoste desi am tinut mult la el pt ca avea probleme cu bautura, mari de tot, si chiar nu avea niciun sens , dar acum l-am cunoscut pe iubi meu si imi pare bine, sunt fff Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-02-20 09:02:06
Re: Prima Iubire e si ultima?eu am fost mereu indragostita,si mereu am considerat ca e marea mea dragoste!!!!!!!am iubit f profund de vreo 5 ori! dar primul cu care am ajuns in faza sa facem dragoste,stiam ca va ramane al meu pt totdeauna.aveam 19 ani,acum am 30 si suntem tot impreuna,casatoriti de 6 ani.Dar nu pot sa spun ca el a fost prima iubire...nuuu Offline #5 2008-02-20 09:06:57
Re: Prima Iubire e si ultima?doar sa ai un fffffffffffffffffff mare noroc ...sa se ajunga k primu` sa fie si singurul..dar totusi cred k la un moment dat tot intervine plictiseala....mai devreme sau mai tarziu...ai vrea sa vezi c fel e cu ala..dar cu ala.. intelegi? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-20 09:08:09
Re: Prima Iubire e si ultima?Claudia si la mine e primul cu care am fct dragoste si stiam la fel ca tine ca nu v a fi o simpla relatie , vor fi investite sentimente e fericire si tristetze...si acel ceva care sa ne lege pt.totdeauna si cand zic asta nu ma refer la legamantul casatoriei...ci ceva care se numeste iubire.Mi-e frica de suferinta,dar mi-e frica mai tare sa nu-l pierd Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-20 09:09:05) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #7 2008-02-20 09:20:20
Re: Prima Iubire e si ultima?In cazul meu prima iubire s-a stins.Dar nu pentru ca ne-am certat, sau ceva de genul. Ci pentru ca el era cu cativa ani mai mare si avea ganduri de casatorie care pe mine, la varsta aia ( 16 ani ) m-au cam speriat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-02-20 09:50:24
Re: Prima Iubire e si ultima?la mine prima iubire a fost prietenul din copilarie - ce cliseu,nu?- ne stim de cand aveam 3 ani,am crescut impreuna si am descoperit trairile adolescentei impreuna.dar acum vietile noastre sunt pe drumuri total diferite,am ramas tot cei mai buni prieteni,vorbim ore in sir la telefon,dar amintirea copilariei si a primei iubiri nevinovate nu ne-o poate lua nimeni mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #9 2008-02-20 10:34:39
Re: Prima Iubire e si ultima?La mine prima iubire se pare ca e si ultima, suntem de 4 anisori impreuna si nu ne-am plictisit deloc zilnic descoperim cat de mult ne iubim, am avut si mici certuri, dar ce dulce e impacarea.......i love my baby'co Offline #10 2008-02-20 10:41:53
Re: Prima Iubire e si ultima?in cazul meu nu....prima iubire a fost acuma 2 ani....:)de atunci am trecut la altul....acuma is in pauza.. take me as i am or watch me as i go! Offline #11 2008-02-20 12:30:27
Re: Prima Iubire e si ultima?eu cunosc cupluri, si cred ca se poate ..daca e dat sa ramai cu el ramai orice s`ar intampla dar daca nu, oricat te`ai chinui nu se poate. Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-02-20 12:31:26) Dragostea nu se stă, se face. Offline #12 2008-02-20 12:40:03
Re: Prima Iubire e si ultima?si eu traiesc prima iubire,suntem impreuna de 3 ani si jumate aproape(fara cateva zile ) si am 18 ani.am trecut prin muuulte impreuna.si cand zic multe credti-ma ca au fost.ai mei nu ne lasau sa ne vedem,faceau tot posibilul sa ne desparta.ne intalneam pe asuns cate 5-10 min pe zi.acum nu mai zic nimic,di contra le place de el.de un an jumate e plecat si vine doar din cand in cand.la inceputul lui aprilie o sa vina de tot.sper sa se tina de cuvant de data asta.de fapt sunt convinsa ca asa va fi.imi doresc sa fie el ultimul dar dupa cum bine zice deuzza nu se stie ce iti rezerva viitorul... Ultima oara a fost editat de oana_ (2008-02-20 12:40:59) expect the worst , hope for the best! Offline #13 2008-02-20 12:54:32
Re: Prima Iubire e si ultima?si eu tot cu prima iubire sunt ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-02-20 12:57:33
Re: Prima Iubire e si ultima?noi ne iubim din vara dinainte de clasa a 8a.. acum trecem printr`o perioada de sacrificiu dar cum a zis si el, daca ne iubim asa mult si ne e dat sa fim impreuna in continuare o sa putem sa trecem peste asta si`o sa fim fericiti Dragostea nu se stă, se face. Offline #15 2008-02-20 13:03:38
Re: Prima Iubire e si ultima?la mine asa se apre ca e..1 si ultima...il iubesc si ma iubeste tareeeeeee Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #16 2008-02-20 13:14:31
Re: Prima Iubire e si ultima?normal ca se poate sa ramaneti toata viata impreuna, daca va iubiti. nu a fost si cazul meu, si ma bucur ca nu a fost. pentru ca am acum langa mine un om minunat. cel de acum e cel cu care ma imaginez traind toata viata Offline #17 2008-02-20 13:31:33
Re: Prima Iubire e si ultima?eu am fost sigura ca in cazul meu prima iubire va fi si ultima, si nu a fost asa, viata ne ia prin surprindere intotdeauna, asa ca important e sa te bucuri de relatie atata timp cat merge bine, si cand nu mai merge sa vezi si dincolo de relatia in cauza, bineinteles ca se poate sa fie prima iubire si ultima, dar de multe ori nu se intampla asa... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #18 2008-02-20 13:33:01
Re: Prima Iubire e si ultima?mereu se intapla ceva care schimba totul dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #19 2008-02-20 13:35:42
Re: Prima Iubire e si ultima?
subscriu Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|