homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatiile...de ce scartaie uneori?

#1 2008-02-22 14:32:41

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Relatiile...de ce scartaie uneori?

Nu este zi in care sa nu ma cert cu iubitul meu.Acum ne`am certat rau de tot si am senzatia ca nu vreau sa`l mai vad.Uneori nu mai suport aceste certuri copilaresti,dar nu mai stiu ce sa mai fac...dak nu sunt eu rautacioasa,e el...ne certam des,f.des.Aman2 suntem in cls a12a si cred ca scoala,pregatirile sunt un factor de stres[pt mine cel putin este,de ex cand nu mi`am term de invatzat sau de scris tot la prega f.rar imi gasesc timp de el,prefer sa ma lase sa`nvatz si dupa aia ,adik dupa prega sa stam impreuna.stiu k gresesc ,dar in momentul ala ma gandesc k vai ce`o sa zica profa ca nu mi`am invatat,vai k`o sa ma certe...etc]m`am saturat de certuri.il iubesc,ma iubeste,dar nu stiu dc gresim si d c ne ranim atat.

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-22 14:33:29)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2008-02-22 14:43:45

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Relatiile...de ce scartaie uneori?

Daca am putea sa gasim o explicatie la ceea ce facem uneori ...
Tot ce pot sa iti spun este sa incerci sa ii acorzi si lui din timpul tau, sa nu il indepartezi. Poate nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi, dar ai face bine daca te-ai mai tempera un pic cu rautatile... Ai sa vezi ca la un moment dat o sa inceteze si el.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-02-22 14:53:58

Andreea89
Sr. member

Comunicam nu`i asta problema,dar atunci cand ne certam sau cand el gresheste mult si stiu k vina mea e mai mica nu ma duc sa`i cer scuze pentru k stiu ori el a gresit mai mult ori eu deloc.
Nu pot sa ma duc sa`mi cer iertare pentru ceva ce n`am facut,nu o consider o injosire,dar e exact ca si cum cineva ar da vina pe tine ca ai omorat un om,iar tu zici ca da,stii ca n`ai facut nimic:| Stiu ca`n relatii se fac compromisuri , dar ...nu pot sa`mi cer iertare dak eu ma consider vinovata sau poate k am si eu o parte din vina,dar mai putina

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#4 2008-02-22 14:56:26

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

la mine spre exemplu e putin diferit...ii acord cit de multa atentie pot si el la fel...ne iubim mult...insa nu exista sapt in care sa nu ne certam..si ne luam de la chestii minore...care, in mod normal ,nu ar trebui sa ne afecteze...recunosc..eu sunt cea mai suparacioasa din relatie...insa el nu face nimic sa ma impace...ci doar atunci cind considera el ca e vina lui...e scorpion big_smile

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#5 2008-02-22 15:36:10

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

si eu m-am certat cu iubi meu ieri de tot si se pare ca nu mai este nici o cale de impacare...noi ne-am certat pe tema trecutului...cand el m-a mintit si ma inselat...iar eu ca nu i-am spus un adevar cand trebuia.
la noi in relatie certurile nu erau chiar asa de dese, dar eu le provocam de cele mai multe ori, dar s-a doedit ca aveam dreptate de fiecare data.
cand ne certam nu trecea ziua ca noi ne si spuneam "TE IUBESC" dar de data asta e altfel...acum isi tine telefonul inchis...daca era in tara ma duceam sa vb cu el fata in fata dar nu o pot face pt ca e plecat in spania si ramane doar o alternativa de a vb cu el si anume messenger-ul...

Publicitate

loading...

#6 2008-02-22 16:34:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

andree89, sunteti amandoi stresati din cauza bacului, si e normal. si eu cat am fost in sesiune, am fost stresata si agitata, si l-am repezit destul pe al meu pt ca eram obosita, sau nu aveam chef de unele lucruri. dar m-a inteles de fiecare data, pentru ca stie ca ne iubim mult. cand a inceput sesiunea eu i-am trimis un mail in care ii spuneam ca voi fi asa (stresata, agitata) si il rugam sa nu ma bage in seama, pt ca daca o sa ma cert cu el, nu va fi pt ca nu il iubesc, ci din cauza stresului. si sa stii ca a fost foarte placut impresionat de gestul meu smile

#7 2008-02-22 17:24:03

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

alexa983 a scris:

la mine spre exemplu e putin diferit...ii acord cit de multa atentie pot si el la fel...ne iubim mult...insa nu exista sapt in care sa nu ne certam..si ne luam de la chestii minore...care, in mod normal ,nu ar trebui sa ne afecteze...recunosc..eu sunt cea mai suparacioasa din relatie...insa el nu face nimic sa ma impace...ci doar atunci cind considera el ca e vina lui...e scorpion big_smile

inteleg ce vrei sa spui....cand citesc ce ai scris park ma vad pe mine si pe el....si el e tot scorpion

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#8 2008-02-22 17:33:47

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

chiar vroiam sa zic dulcinika007...fetele care au linga ele un scorpion stiu despre ce vorbesc....cu mici exceptii bineinteles...

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#9 2008-02-22 17:34:24

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

poate din cauza monotoniei,orgoliilor

Sim y 

#10 2008-02-22 17:34:58

morow
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-29

da punetii oleaq de ulei si nu mai scrtzie

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#11 2008-02-22 17:38:26

anytza
Hero member
Inregistrat: 2007-08-07

haideti mai fetelor si al meu e scorpion asa era si el inainte cum spuneti voi dar io sunt cam rea asa si l-am modelat cum am vrut el bine dar sa ne fie bine la amandoi sa nu intelegeti ca el e gaina si io cocosul lol
andreea89 mai lasati un pic din orgoliul specific varstei si ai sa vezi ca o sa fie bine ..... si cred ca ai dreptate si bacul e de vina stres mult... invatat etc ...dar trece important e sa va iubiti smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#12 2008-02-22 17:38:39

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

alexa983 a scris:

chiar vroiam sa zic dulcinika007...fetele care au linga ele un scorpion stiu despre ce vorbesc....cu mici exceptii bineinteles...

rotfl rotfl rotfl vai scorpionii astia. Exact asa e si al meu, diferenta fiind ca al vine langa mine sa ma impace nu doar cand e vina lui, si cand e vina mea tongue

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#13 2008-02-22 17:39:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

morow a scris:

mah tu sti de cand imi sta pe limba raspunsu asta? rotfl

si k sa raspund serios: stai sa treaca bacu k o sa fie mai bine wink si nu mai stati asa stresati k nu e capat de tara cu bacu asta tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#14 2008-02-22 17:42:00

anytza
Hero member
Inregistrat: 2007-08-07

ancutika a scris:

alexa983 a scris:

rotfl rotfl rotfl vai scorpionii astia. Exact asa e si al meu, diferenta fiind ca al vine langa mine sa ma impace nu doar cand e vina lui, si cand e vina mea tongue

da ma saraciii si al meu face la fel cu toate ca amandoi stim ca e vina mea

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#15 2008-02-22 18:06:56

Andreea89
Sr. member

eu sunt mai stresata el e mai moderat.si nu e numai bacul de vina sau stresul , cred ca e de vina si orgoliul.Uneori simtim aman2 ca nu mai putem ca certurile astea nu mai pot continua,nici noi,dar uneori unul dintre noi renuntza[si de cele mai multe ori e el]imi vbeste frumos[doar asta si vroiam nu?]si continuam.Uneori las si eu , zic k el chiar dak eu stiu k`s nevinovata , numa` sa nu ne mai certam,da` el normal,nu vede asta , lui i se pare ceva normal neutralsad e asa de greu sad(uneori ..

#16 2008-02-22 18:27:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu zic sa aveti o discutie,spune-i ca te doare ca va certati atat de des si ca ar fi cazul sa lasati de la voi.Amandoi,nu doar unul.Si eu ma certam inainte cu al meu pt ca eu mereu saream pe el si ii vb mai artagos,desi el mereu imi vb f frumos si ncd nu mi-a facut ceva sa ma supere.Dar parca din adins cautam motive.Si m-am gandit bine si mi-am dat seama ca gresesc si nu ne-am mai certat deloc,ba dimpotriva suntem ca doi porumbei toata ziua.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#17 2008-02-22 19:20:44

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cred ca stresul e factorul principal...el ar trebuie sa te lase in legea ta daca te vede stresata,sa incerce sa fie dragut si sa nu te mai bata si el la cap.si in cazul tau la fel.

expect the worst , hope for the best!

#18 2008-02-22 20:00:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

andre, incercati sa invatati impreuna, in felul asta petreceti mai mult timp altaturi smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#19 2008-02-22 20:06:04

morow
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-29

deadrose a scris:

morow a scris:

mah tu sti de cand imi sta pe limba raspunsu asta? rotfl

si k sa raspund serios: stai sa treaca bacu k o sa fie mai bine wink si nu mai stati asa stresati k nu e capat de tara cu bacu asta tongue

chiar asa vb ta deadrose , ce draq mai era una kre plangea k e stresata cu bac-u da dak nu iei bac-u ce moare lumea? n-ati mai vazut si oameni fara bac mai realizati dekt aia cu facultate? sau ce ?

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.