|
Nu esti logat.
Wizz air#1 2008-02-22 19:55:21
wizz airin vara asta voi merge pt a 2 a oara cu avionul . . nush pot sa spun cu ce companie am mers . . ideea e k in vara voi merge cu una low cost si am inteles k aceste companii sunt slab pregatire,piloti obligati sa calatoreask deoarece si lor le e frica dar ii ameninta k ii va da afara. . . e cineva kre stie cum sta treaba,dak intr adevar e asa? aku am prins frik am mai citit k dak avionu ia bule d aer si tot asa nu e pregatit . . heeelp keep bleeding love Offline #2 2008-02-22 20:33:00
Re: wizz aireu am calatorit de 2 ori cu blue air si pot sa-ti spun ca nu e mare diferenta intre companiile de linie si companiile low-cost.anul trecut am zburat cu alitalia si acum cu blue-air dus -intors bucuresti-bergamo.singura diferenta intre aceste companii e aceea ca primesti mancare gratuita in avion si loc (companiile de linie),iar cu companiile low-cost primesti decat apa gratuit si nu primesti loc.eu can am plecat dupa baneasa nu am primit loc,am stta unde am gasit un loc liber,dar cand am plecat din bergamo am primit si loc si m-a intrebat si unde vreau locul(la geam,la coridor).cat despre experienta pilotilor,eu cred ca nu e asa.nu cred ca ii obliga cineva sa zboare.sa fim seriosi,ce companie nu ar tine la viata clientilor sai? Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #3 2008-02-22 20:37:06
Re: wizz air
crezi ca la companiile mari, la interviul de angajare, are loc un dialog de genul: Nobody home Offline #4 2008-02-22 20:37:28
Re: wizz airsi la prestigiu Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2008-02-22 20:39:16
corect,si la prestigiu.mai au cate o intarziere zborurile,dar asta e. Ultima oara a fost editat de delya85 (2008-02-22 20:39:48) Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-22 21:11:38
nu 8-| ai inteles tot ziceam k le e frica sa piloteze k se tem de echipamen proaste. . . si k cele low cost au cele mai proaste echipam vad k pot sa zic. . .prima data am mers cu tarom si acum va urma wizz air. . si am citit de wizz air k nu e tocmai keep bleeding love Offline #7 2008-02-23 00:54:25
deci...eu am fost cu wizz air pana in londra, drum de 3 ore si ceva....tin sa spun ca am avut si mancare mocca (la dus- dimineatza, la intors nu -dupa amiaza) si mi'a placut la nebunie cum au pilotat,echipaju si tot...si am avut si locul meu propriu si personal....asta se intampla in 24 dec 2006... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2008-02-23 06:37:26
Super tare am ras cu lacrimi What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #9 2008-02-23 11:08:43
Offline #10 2008-02-25 14:28:56
Re: wizz airin londra merg si eu keep bleeding love Offline #11 2008-02-25 16:43:28
Re: wizz airde asta se si numesc companii low cost pt k nu iti ofera loc in avion, nu iti ofera mancare si mai au si intarzieri dar in rest pilotii au aceeasi pregtire si avioanele sunt avizate pt zbor;tu crezi k ele nu sunt supuse unui control amanuntit la fiecare zbor, la fel ca si intregul echipament?eu numai cu low cost am zburat si nu s-a intamplat nimic;sa k stai linistita in privinta pilotilor care "sunt obligati sa zboare" Offline #12 2008-02-25 17:55:36
Re: wizz airNu au echipamente proaste si nu au piloti slabi pregatiti! Poate ca nu au ultimul racnet de avion, dar sunt si multe companii mari care au avioane mai vechi in stare perfecta de functionare. De aia sunt "low-cost" pt ca (poate) nu primesti mancare in avion (la unele companii nici nu e asa buna mancarea, dar in principiu pt ca aterizeaza pe aeroporturi mai mici, in orase mai mici (de ex in Londra nu aterizeaza pe Heathrow, ci pe un aeroport mai mic, mai departe de oras) care nu au taxe asa mari. Si poate sa prinda goluri de aer orice avion, chiar si unul Lufthansa sau Quatar Airways! Am multi prieteni care au zburat low-cost si nu au fost probleme. Asa ca stai linistita si enjoy privelistea cand esti deasupra norilor! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #13 2008-02-27 23:00:13
Re: wizz airsi eu am mers anul trecut cu my air si au fost suuper ok din toate punctele de vedere.. chiar m-am amuzat ca era un tip care citea din cand in cand anunturi de genul "ne aflam la altitudinea x, in 20 de minute incepem sa coboram, in barcelona sunt 27 de grade" si le citea si in engleza si in italiana si in romaneste... si s-a chinuit saracul foaaaarte mult sa citeasca 27... radea tot avionul Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #14 2008-02-27 23:05:53
Re: wizz airasa si e senorita;doar k la companiile mari ai mai mult loc in avion si biletul mai scump Offline #15 2008-02-27 23:57:16
Re: wizz aircu locul nu mi-am dat seama bine, chiar acum stateam si ma gandeam si am gasit si explicatia: am stat pe primele scaune, chiar in spatele cabinei, deci loc berechet Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #16 2011-08-27 22:20:39
Re: wizz airsper sa mai fie cineva pe faza la ora asta, dar..cred ca am facut o greseala. inca nu sunt sigura, dar as avea nevoie de confirmare. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #17 2011-08-27 23:23:45
Re: wizz airCred ca e ok CNP-ul, intrucat NATL ID cred ca se vrea a fi National ID, care e CNP-ul Stai linistita. Oricum, in cel mai rau caz, ma gandesc ca ii pot cauta in baza de date si ei apar acolo. Dar eu zic ca e bine Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #18 2011-08-27 23:24:26Re: wizz aircred ca ala trebuia. Gauritul. Ca si noua ne facuse cineva rezervare si ne-a cerut seria pasaportului. Stiu ca ceruse si cnp-ul, dar nu trebuia, doar in caz de ceva. Pe rezervare parca nu scria cnp-ul. Offline #19 2011-08-27 23:33:30
Re: wizz airPai atunci in cel mai rau caz raman la varianta cu calculatorul. Sincer nu am prea umblat cu avionul niciodata. Nu stiu cum e. Dar daca nu e "tipic romanesc", ma gandesc ca ori merg la poarta si le zice ala "Hmm... ati gresit aici cand ati completat, da-ti-mi va rog buletinele sa verific si pasaportul sa vedem ca e ok si sunteti dumneavoastra", sau se duc la ghiseu si rezolva in 5 minute problema. Nu cred ca e cazul sa te alarmezi prea mult. Oricum, nu mai poti modifica acum cumva? Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|