|
Nu esti logat.
Wizz air-2#20 2011-08-27 23:41:51
Re: wizz airmersi... Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #21 2011-08-27 23:46:08
Re: wizz air
Sursa: http://www.bilete-avion-ieftine.ro/a/Ar … zzair.html
Sursa: http://wizzair.com/useful_information/t … anguage=RO Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-27 23:51:08) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #22 2011-08-28 00:17:44
Re: wizz airda, dar la optiunea check-in online (ceea ce am facut si eu), biletul ti-l tiparesti tu. inseamna ca introduci cu manuta ta datele. si se pare ca eu am gandit putin cu fundul la introducerea datelor. En fin, sper sa nu fie nimic grav si sa trebuiaca sa plateasca doar reimprimarea biletelor. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #23 2011-08-28 22:53:18
Re: wizz airEu am merg cu "Wizz Air-ul" si am fost destul de multumita.Si preturile au fost ok....si echipajul a fost super.Cand a aterizat avionul imi era putin rau si stewardesele m-au chemat pe un scaun langa ele,si toti coborasera din avionul,numai eu stateam acolo si vorbeam cu ele si nu ma deranjam deloc sa cobor. Ba chiar am vorbit si cu pilotul:) Mi-a placut:) [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #24 2011-08-29 18:02:23
Re: wizz airce stiam eu de companiile low cost este ca au avioane la mana a doua (asta nu inseamna ca nu sunt sigure sau ca nu au reviziile facute) Echipajul este mai mult decat profi. Eu am zburat cu Wizz in Spania si am avut un zbor linistit. Apa nu-ti dau gratuit, preturile sunt cam mari la bord. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|