|
Nu esti logat.
Mama soacra ;))#1 2008-02-24 22:26:13
mama soacra ;))fetelor povestea mea... sunt cu iubi de 7 luni (fix azi am facut). Ne intelegem perfect, ne cunoastem familia, ne vizitam fara probleme. Insa eu nu o cunosc pe mama lui care de 6 luni e plecata in Irak (lucreaza in armata) si pe 1 martie se intoarce...Iubi e fericit, le-a fost f dor unul de altul (mai ales ca sunt f apropiati), insa eu nu stiu sunt nerabdatoare sa o cunosc pe de o parte dar pe de alta parte mi-e teama putin...Sunt apropiata de restul familiei lui si nu stiu cum sa ma port in fata ei. Am emotii Ultima oara a fost editat de Tinutza (2008-02-24 22:27:12) Offline #2 2008-02-24 22:31:30
Re: mama soacra ;))Si eu am avut o problema cu mama soacra Suntem de 11 ani impreuna dar intotdeauna am simtit-o cumva distanta, rece si nici nu imi venea mie sa ma apropiu de ea...acum pot sa zic ca suntem mai apropiate. Cel mai important este sa fii tu insati, sa nu incerci sa pari ceea ce nu esti, sa fii naturala! Draguta, dar nu exagerat. Si in nici un caz sa nu para ca-l sufoci pe prietenul tau Mamele de baieti sunt f sensibile la asta! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #3 2008-02-24 22:35:06
Re: mama soacra ;))sa fii asa cum esti tu de obicei, cum esti cu restul familiei lui Offline #4 2008-02-24 22:36:33
Re: mama soacra ;))dap, stiu...mamele de baieti sunt sensibile ) oricum eu l-am auzit vorbind cu ea la telefon (vorbesc des) si i-a spus ca e fericita ca are o fata langa el care sa-l mai faca sa uite ca ea nu e acolo... Offline #5 2008-02-24 22:37:19
Re: mama soacra ;))Tinutza, trebuie sa fii tu insati, si atat. nu incerca sa impresionezi, comporta-te cat mai normal, e firesc sa ai emotii insa trebuie sa ti le stapanesti si sa faci fata situatiei, capul sus si multa bafta. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-24 22:44:16
Re: mama soacra ;))eu inainte sa o cunosc pe mama lu iubi tot repetam...cum sa o salut " saru`mana... " sarumana sarumana !!!!!!!! si de`astea...iubi murea d ras...cand am vazut`o am uitat ce repetasem in mashina am salutat`o frumy..ii luasem flori...si am pupat`o... eu i`am vazut pe ai lui de 4 ori in 11 luni el pe ai mei in ultimele 5 luni zilnik #7 2008-02-24 23:14:36
Re: mama soacra ;))
care-l mai face sa uite ca ea nu e acolo...dar cand e ea acolo? Offline #8 2008-02-25 07:12:57
Re: mama soacra ;))be yourself...putin shiny ca da bine Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-25 07:13:12) Offline #9 2008-02-25 10:46:34
Re: mama soacra ;))as putea vorbi ore in sir despre soacre........nu te stresa prea tare,el e important in viata ta,ea deocamdata mai putin mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #10 2008-02-25 15:34:44
de bine sau de rau? k in general mai putin de bine, si mai mult de rau da e vina lor k sunt nesuferite, noi doar constatam cele intamplate, nu barfim http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2008-02-25 16:27:15
Re: mama soacra ;))pe mine nu ma suporta,adica in fata mea e ok,dar acum i-a zis lui iubi da dc vii acasa pt oana? si de cand am auzit asta.... expect the worst , hope for the best! Offline #12 2008-02-25 18:24:31
stai linistita draguto,ca si a mea face la fel.i-a zis asta-vara lu iubitu ca de ce nu pleaca mai repede in italia?aici ce face?sta si cheltuie banii si mai eram si eu de fata.iti dai seama ca nu mi-a picat bine.nu trebuie sa le prea iei in calcul. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #13 2008-02-25 18:25:06
Re: mama soacra ;))eu zic ca dak ceilati te iubesc si eate va iubi dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #14 2008-02-25 18:35:16
neahhh, poate ai tu un exemplu bun, da sunt unele scorpii rau de tot. ti-ar da si in cap de nu s-ar faca parnaie pt asta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2008-02-25 18:36:09
Re: mama soacra ;))paote ca sunt si din alea dar majoritatea sunt bune dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #16 2008-02-25 18:36:40
Re: mama soacra ;))nu mai speriatzi biata fata.... ca nu toate sunt la fel Offline #17 2008-02-25 18:48:21
Re: mama soacra ;))wooooh long day, de abia am ajuns home multumesc fetelor pentru tot oricum mai este o saptamana pana vine si na... nu o sa ma duc cum ajunge femeia direct pe capul ei "om trai si om vedea" poate ajungem chiar prietene Offline #18 2008-02-25 18:49:20
Re: mama soacra ;))iti dorim numai binele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #19 2008-02-25 20:30:36
Re: mama soacra ;))eu ma inteleg bine cu soacra dar mai are si defecte,fetelor si eu am fost bine cu ea si sunt ,dar mama e mama ,soacra e soacra la o adica nu e mama ta http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|