|
Nu esti logat.
Casatorie?#1 2008-02-24 22:51:25
Casatorie?Fetelor, vreau si eu sa va intreb parerea voastra. I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #2 2008-02-24 22:54:40
Re: Casatorie?eu l-asd lua la o discutie si i-as spune..: uite de maine u cauti restaurantul ,eu modele de invitatii...ceva de genu.adica nu cred ca mai trebuie sa te invarti in juru cozii ,aveti 11 ani ,sunteti ca si casatoriti Offline #3 2008-02-24 22:56:11
Re: Casatorie?
Da, dar pe de alta parte am si o frica...cumva, poate nu o sa mai fie cum e acum, adica stiu ce e doar o hartie...dar oare se schimba ceva? I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #4 2008-02-24 22:56:29
Re: Casatorie?pai pune piciorul in prag, totusi stati de 11 ani, daca vrei neaparat acest pas, il iei de manuta si mergeti impreuna sa faceti pregaterile, eu asa as proceda. Sa se simta strans cu usa...? ca se casatoreste, ? totusi scuza-ma de intrebare cati ani ai, ? mai ales ai zis ca vrei bb ... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-02-24 23:06:59
Re: Casatorie?pai vb cu el si spunei ce parere are...cat ar mai vrea sa asteptati ...k totusi sunt 11 ani Publicitateloading...
#6 2008-02-24 23:13:48
Am 28 si nu rade de mine I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #7 2008-02-25 07:10:15
Re: Casatorie?indie... un barbat nu va face o organizare de nunta niciodata...decat daca e angajat la o firma de organizat nunti. Offline #8 2008-02-25 08:25:38
Re: Casatorie?eu nu cred ca se simte strans cu usa. pur si simplu cred ca asteapta sa te ocupi tu de tot, ca doar e barbat. daca s-ar fi simtit obligat sau ceva, nu ar fi stat cu tine 11 ani, nu v-ati fi construit casa...deci, banuiesc ca trebuie sa ii vii cu propuneri cu restaurant, biserica etc etc si el doar sa isi dea cu parerea Offline #9 2008-02-25 08:26:31
ca bine zici VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-02-25 08:34:14
Re: Casatorie?e asa de bine si frumos sa fi casatorit. Noi ne-am casatorit fara nunta mare si "tambalau" si nici nu mi-as di dorit altfel. E super fain si asta de sase ani dupa ce am convietuit doi ani impreuna. Sunt fericita. Lasa-l pe el sa se ocupe mai mult de constructia casei ca e barbat iar tu ocupa-te de organizarea nuntii. Bafta si pupici. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #11 2008-02-25 08:51:35
Re: Casatorie?eu te inteleg... noi suntem de doar 3 ani impreuna si doar de 1 an locuim impreuna, dar deja am frustrarea ta . cred ca asa sunt unii... oricat de buni ar fi, le e frica sa se "lege". bafta multe (si zi-mi si mie cum ai reusit, mie mi se pare aiurea tare sa ma duc la el sa-l intreb: "vrei sa fii sotul meu?" - eventual si cu inele). asa, neoficial, m-a intrebat asta de mai multe ori... dar oficial... nik nik. bafta! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2008-02-25 08:55:20
Re: Casatorie?pai noi in mai facem 2 ani stam de 2 luni impreuna iar nunta o facem dupa ce termin eu facultatea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-02-25 08:56:29
Re: Casatorie?Pai ce-ti imaginezi tu ca fiind "oficial"? Ceva de genul restaurant, lumanarele si inele ascunse in prajiturele? Sigur ceva romantic sau? Poate intrebarile alea neoficiale erau pentru el oficiale iar tu nu ai inteles ca el vorbea serios. Poate crede ca nu esti inca pregatita. Vorbeste deschis cu el, poate ca si el si-o doreste la fel de mult si nu vrea sa te preseze. Mai sti? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #14 2008-02-25 09:01:26
Re: Casatorie?nu... oficial=inel si data stabilita, poate sa fie (ba chiar as prefera) si in cort, la iarba verde! si nu, stiu bine ce zic... nu-si doreste. o sa mai stau un timp... si apoi o sa mai vorbesc (a "n"-a oara cu el). dar mi-e sila de discutia asta, simt ca e ca si cum l-as forta sa faca ceva ce nu vrea, dar inghite de dragul meu stiu ca ma iubeste f mult, cum multe femei si-ar dori si n-au parte, dar... chestia asta e singura care ma dispera la el. om vedea... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-02-25 09:08:23
Re: Casatorie?lasa-l sa vezi cat dureaza pana ii vine idea sa te ceara in casatorie. Insa poate dura o viata. Nu toti vor sa se casatoreasca. La unii le este frica sa faca acest pas. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2008-02-25 09:18:36
Re: Casatorie?nu rad de tine scumpa la 28 de ani , si dupa 11 ani de stat impreuna este chiar indicat sa faceti acest pas. Il iei de manuta si incepeti pregatirile, sunt de acord cu baciu ca unora le e frica de acest pas, deci poate ca din cauza asta e asa reticent cand vine vb de casatorie. Eu iti doresc multa bafta, si un bb frumos frumos. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #17 2008-02-25 16:38:59
Re: Casatorie?Va multumesc pt sfaturi si incurajari I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #18 2008-02-25 17:08:19
Re: Casatorie?idene hai curaj ia inima in dinti si spune ca vrei sa la casatoriti,poate acum pt tine cu conteaza hartiile dar in viitor ,apare un copil e frumos sa purtati amindoi accas nume ,si mai sunt si alte facivitati.eu nu inteleg un lucru cum faceti casa ?pe numele cui e ?cred ca contribuit amindoi si daca va certati unu pleaca cu tot!nu vreau sa te supar numai am dat un exemplu ,poate eu iau viata cu toate posibilitati ,dart am vazut si destule cazuri cum e a voastra si cu un final nefericit.na hai inima in dinti si bafta http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #19 2008-02-25 17:17:49
Re: Casatorie?da, pai casa o facem pe ambele nume, asa am luat si credit terenul l-am luat tot asa si oricum, am stabilit ca in caz ca ne certam (prin absurd) impartim egal si nu ne tiganim! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|