homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie?

#1 2008-02-24 22:51:25

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Casatorie?

Fetelor, vreau si eu sa va intreb parerea voastra.
Noi suntem impreuna de 11 ani, locuim impreuna (am stat impreuna in facultate, apoi intr-un apartament si acum stam la ai mei parinti). Deci nici o problema...mai ales ca ne construim casa acum. De mai multe ori a fost vorba de casatorie, dar inca nu am facut acest pas. Pentru noi nu prea au contat hartiile, dar parintii ne-au tot batut la cap. Intre timp, parintii au renuntat sa mai zica, cred ca s-au saturat. Noi vrem sa ne casatorim, am vb si de copii etc, dar parca eu nu as vrea sa ma apuc de organizare pana nu vad ca se implica si el un pic. Adica zice ca vrea, dar nu face nimic...ce sa fac? sa pun eu piciorul in prag, sa caut restaurant? Mi-e frica sa nu zica intr-o zi peste cativa ani ca doar eu am vrut. Adica nu vreau sa para ca eu vreau neaparat sa ma marit...Cum ar trebui sa abordez chestia asta, fara sa se simta el "strans" cu usa? Doar a zis ca vrea...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2 2008-02-24 22:54:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Casatorie?

eu l-asd lua la o discutie si i-as spune..: uite de maine u cauti restaurantul ,eu modele de invitatii...ceva de genu.adica nu cred ca mai trebuie sa te invarti in juru cozii ,aveti 11 ani ,sunteti ca si casatoriti

#3 2008-02-24 22:56:11

indie
Full member

Melany1 a scris:

eu l-asd lua la o discutie si i-as spune..: uite de maine u cauti restaurantul ,eu modele de invitatii...ceva de genu.adica nu cred ca mai trebuie sa te invarti in juru cozii ,aveti 11 ani ,sunteti ca si casatoriti

Da, dar pe de alta parte am si o frica...cumva, poate nu o sa mai fie cum e acum, adica stiu ce e doar o hartie...dar oare se schimba ceva?

#4 2008-02-24 22:56:29

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pai pune piciorul in prag, totusi stati de 11 ani, daca vrei neaparat acest pas, il iei de manuta si mergeti impreuna sa faceti pregaterile, eu asa as proceda. Sa se simta strans cu usa...? ca se casatoreste, ? totusi scuza-ma de intrebare cati ani ai, ? mai ales ai zis ca vrei bb ...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-02-24 23:06:59

skumpi
Vizitator

pai vb cu el si spunei ce parere are...cat ar mai vrea sa asteptati ...k totusi sunt 11 ani

Publicitate

loading...

#6 2008-02-24 23:13:48

indie
Full member

alinuutza_81_23_11 a scris:

pai pune piciorul in prag, totusi stati de 11 ani, daca vrei neaparat acest pas, il iei de manuta si mergeti impreuna sa faceti pregaterile, eu asa as proceda. Sa se simta strans cu usa...? ca se casatoreste, ? totusi scuza-ma de intrebare cati ani ai, ? mai ales ai zis ca vrei bb ...

Am 28 smile si nu rade de mine smile
Avem asa o prblema cu maritisul asta...
Si da, ziceam ca daca s-ar intampla, am face bebe, poate atunci ne-ar veni si noua mintea la cap!
Mersi de sfaturi, cred ca e cea mai buna idee...sa facem impreuna pregatirile. big_smile

#7 2008-02-25 07:10:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

indie... un barbat nu va face o organizare de nunta niciodata...decat daca e angajat la o firma de organizat nunti.
nu se pune problema de "picior in prag"... stabileste cu el o data...si da-i bataie... o sa se gaseasca destule "neamuri" care sa-ti sara in ajutor.
depinde de ce fel de nunta vrei sa faci...nu e asa complicat cum vedem la tv... si e si frumos sa fii casatorit , asta din punctul meu de vedere.
Spor la toate!

#8 2008-02-25 08:25:38

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu nu cred ca se simte strans cu usa. pur si simplu cred ca asteapta sa te ocupi tu de tot, ca doar e barbat. daca s-ar fi simtit obligat sau ceva, nu ar fi stat cu tine 11 ani, nu v-ati fi construit casa...deci, banuiesc ca trebuie sa ii vii cu propuneri cu restaurant, biserica etc etc si el doar sa isi dea cu parerea big_smile

#9 2008-02-25 08:26:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ralluka a scris:

indie... un barbat nu va face o organizare de nunta niciodata...decat daca e angajat la o firma de organizat nunti.
nu se pune problema de "picior in prag"... stabileste cu el o data...si da-i bataie... o sa se gaseasca destule "neamuri" care sa-ti sara in ajutor.
depinde de ce fel de nunta vrei sa faci...nu e asa complicat cum vedem la tv... si e si frumos sa fii casatorit , asta din punctul meu de vedere.
Spor la toate!

ca bine zici wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2008-02-25 08:34:14

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

e asa de bine si frumos sa fi casatorit. Noi ne-am casatorit fara nunta mare si "tambalau" si nici nu mi-as di dorit altfel. E super fain si asta de sase ani dupa ce am convietuit doi ani impreuna. Sunt fericita. Lasa-l pe el sa se ocupe mai mult de constructia casei ca e barbat iar tu ocupa-te de organizarea nuntii. Bafta si pupici.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#11 2008-02-25 08:51:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu te inteleg... noi suntem de doar 3 ani impreuna si doar de 1 an locuim impreuna, dar deja am frustrarea ta smile. cred ca asa sunt unii... oricat de buni ar fi, le e frica sa se "lege". bafta multe (si zi-mi si mie cum ai reusit, mie mi se pare aiurea tare sa ma duc la el sa-l intreb: "vrei sa fii sotul meu?" - eventual si cu inele). asa, neoficial, m-a intrebat asta de mai multe ori... dar oficial... nik nik. bafta!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#12 2008-02-25 08:55:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai noi in mai facem 2 ani stam de 2 luni impreuna iar nunta o facem dupa ce termin eu facultatea

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#13 2008-02-25 08:56:29

baciu
Insomniac member

Pai ce-ti imaginezi tu ca fiind "oficial"? Ceva de genul restaurant, lumanarele si inele ascunse in prajiturele? Sigur ceva romantic sau? Poate intrebarile alea neoficiale erau pentru el oficiale iar tu nu ai inteles ca el vorbea serios. Poate crede ca nu esti inca pregatita. Vorbeste deschis cu el, poate ca si el si-o doreste la fel de mult si nu vrea sa te preseze. Mai sti?

#14 2008-02-25 09:01:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu... oficial=inel si data stabilita, poate sa fie (ba chiar as  prefera) si in cort, la iarba verde! si nu, stiu bine ce zic... nu-si doreste. o sa mai stau un timp... si apoi o sa mai vorbesc (a "n"-a oara cu el). dar mi-e sila de discutia asta, simt ca e ca si cum l-as forta sa faca ceva ce nu  vrea, dar inghite de dragul meu sad stiu ca ma iubeste f mult, cum multe femei si-ar dori si n-au parte, dar... chestia asta e singura care ma dispera la el. om vedea...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#15 2008-02-25 09:08:23

baciu
Insomniac member

lasa-l sa vezi cat dureaza pana ii vine idea sa te ceara in casatorie. Insa poate dura o viata. Nu toti vor sa se casatoreasca. La unii le este frica sa faca acest pas.

#16 2008-02-25 09:18:36

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati

nu rad de tine scumpa la 28 de ani , si dupa 11 ani de stat impreuna este chiar indicat sa faceti acest pas. Il iei de manuta si incepeti pregatirile, sunt de acord cu baciu ca unora le e frica de acest pas, deci poate ca din cauza asta e asa reticent cand vine vb de casatorie. Eu iti doresc multa bafta, si un bb frumos frumos. puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#17 2008-02-25 16:38:59

indie
Full member

Va multumesc pt sfaturi si incurajari smile
Cred ca aveti dreptate, asteapta sa vina organizarea din partea mea, oricum de obicei eu ma ocup de lucrurile de ganul asta si el e cu treaba la birou...noi nu vrem nunta mare, vrem sa fie ca un chef cu multi prieteni, undeva la o cabana, fara mare tam-tam, dar sa fie o nunta traznita...O sa imi intind antenele sa vad ce gasesc pe placul nostru si sa i le propun smile

#18 2008-02-25 17:08:19

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca

idene hai curaj ia inima in dinti si spune ca vrei sa la casatoriti,poate acum pt tine cu conteaza hartiile dar in viitor ,apare un copil e frumos sa purtati amindoi accas nume ,si mai sunt si alte facivitati.eu nu inteleg un lucru cum faceti casa ?pe numele cui e ?cred ca contribuit amindoi si daca va certati unu pleaca cu tot!nu vreau sa te supar numai am dat un exemplu ,poate eu iau viata cu toate posibilitati ,dart am vazut si destule cazuri cum e a voastra si cu un final nefericit.na hai inima in dinti si bafta

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#19 2008-02-25 17:17:49

indie
Full member

da, pai casa o facem pe ambele nume, asa am luat si credit tongue terenul l-am luat tot asa si oricum, am stabilit ca in caz ca ne certam (prin absurd) impartim egal si nu ne tiganim! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.