|
Nu esti logat.
Dezvaluiri /Amintiri :)-2#20 2008-02-27 22:04:44
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)mamaaaaaaaaaaa cat rad cand vad ce scrieti ; Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-27 22:04:55) Offline #21 2008-02-27 22:06:58
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)dun subiect ,si eu rad si se uita piticu la mine mirat:)) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #22 2008-02-27 22:11:57
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)Dar a ramas vreuna din voi agatata in gard? Eu da. Cand eram mai mica, eram foarte baietoasa, ma cataram pe unde nici nu itiasteptai. Si intr-o zi ... am plecat la furat struguri in gradina unui vecin. Bineinteles ca ne-a auzit omul si a iesit dupa noi. Toti au fugit ... eu, singura fata fiind, am ramas mai in urma. Ca sa nu ma prinda am sarit un gard ... dar mi-au ramas pantalonii surti agatati in gard. Am ramas asa spanzurata si agitandu-ma ... norocul meu ca s-a rupt cracul pantalonului ca altfel ma prindea proprietarul. Imi aduc aminte de patania asta de cate ori ma intalnesc cu vechii prieteni si depanam amintiri. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #23 2008-02-27 22:15:03
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)eram ceva mai marisoara...clasa a treia..si incepusem sa fac gimnastica...si cine mi`s eu...ma dadeam pe acolo prin curtea scolii...si era o chestie acolo de pe care sareai pe bara...da se tot departa.. asa ceva era " < " si tot se intreceau fetele...da nici una nu avea curaj sa sara din mijhloc k mno...eram micute...si apar eu miss gimnasta sa sar din mijloc...si asa am picat d tot mi`am rupt mana.,..si am plecat plangand si toate alea radeau d mine #24 2008-02-27 22:33:27
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)
cam asa a facut sora'mea eram la tara, a facut kk la olita si maicamea s-a dus sa arunce, si cand s-a intors mai facuse o repriza si era manjita pe la bot http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-27 23:30:41
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)eram prin clasa a treia in preajma cracinului si fiind fascinata de petarde\pocnitori i-am pandit pe ai mei unde au ascuns pocnitorile si cand am ramas singura am umplu chiuveta de la baie cu apa le aprindeam si ideea mea era sa se stinga aruncandu-le in apa numai ca asta nu s-a intamplat si au pocnit 4 deodata s-a spart chiuveta in mijlok, inundatie in baie,pe mine m-a taiat o bucatica pe mana,eram speriata nu stiam ce sa le zic ca aveam interzis sa ma apropii de petrade si le-am zis ca am dat drumu la apa si a venit "multa si s-a spart chiuveta" m-au si crezut pana le-am spus eu adevarul de fiecare data rad cand imi aduc aminte ce naiva eram.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #26 2008-02-28 00:32:14#27 2008-02-28 02:04:35
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)) cand revin pe forum, va zic si eu ce "cuminte" am fost cand eram mica There ain't no sunshine now that he's gone Offline #28 2008-02-28 02:08:23
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)te-ai dus sa faci pipi iar?? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #29 2008-02-28 02:09:36
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)nu nu ma gandesc sa merg la somn ca is rupta!!!!!!!! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #30 2008-02-28 02:12:56
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)
io am fost la pipi Offline #31 2008-02-28 02:50:36
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)Eu imi aduc aminte ca prin clasa a 5-a diriga isi facuse o fusta la o croitoreasa care statea cu mine pe scara si era si prietena cu mama.. Si mi-a dat mie sa-i duc fusta la scoala intr-o miercuri si cand m-am dus spre scoala erau niste catelusi mici in curtea scolii si am lasat sacosa din amna ca sa ma joc cu ei si bineinteles k nu mi-am amintit de ea. Mai grav e ca nu mi-am amintit deloc de nicio fusta pana nu a venit profa de enghleza la mine sa ma intrebe ce se intampla cu fusta lu` diriga k are nevoie de ea sambata la banchet... A sunat-o si p mama sa o intrebe, a trebuit sa recunosc k am uitat-o in curtea scolii si croitoreasa a facut o alta fusta in vreo 2 ore, exact in vinerea de dinaintea banchetului A fost f penal.. Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #32 2008-02-28 03:00:49#33 2008-02-28 14:29:05
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)eu tin minte ca, atunci cand eram la gradinita, imi povestea bunica-mea ce obiecte am sa fac la scoala.. si nu va spun ce usurare am avut in cl I, cand am aflat ca acel obiect infiorator care imi dadea cosmaruri de copil, numit "educatie fizica" (adica, in capshorul meu, ceva despre "a fi cuminte", "a fi educat" - unde sigur am s-o dau in bara) insemna, de fapt.... sport! Ultima oara a fost editat de katami (2008-02-28 14:29:44) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #34 2008-02-28 14:42:40
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)vai cate prostii am facut si eu cand eram mica valeu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #35 2008-02-28 14:44:45
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)foarte tare soulfly faza cu fusta Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #36 2008-02-28 14:45:06
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)cand eram mica aveam maine sa leg ate prin casa si se impiedica bunicamea tot timpu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2008-02-28 14:48:11
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #38 2008-02-28 14:52:59
Re: Dezvaluiri /Amintiri :)si crek tot din mania de a lega cand ma duceam la tara, aveam in curte niste sarme de vreo 30 de cm fiecare. si le legam intre ele si dupa de un pom si imi faceam leagan il testam sa vad daca ma tine si era ok dar de fiecare data exact dupa ce il testam venea varamea care e cu 5 ani mai mare k mine sa profite de munca mea dar fiind mai mare, cu ea se rupea de fiecare data o si vad cum se ducea pe spate si cu cracii in sus http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|