homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvaluiri /Amintiri :)-3

#39 2008-02-28 15:06:56

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Dezvaluiri /Amintiri :)

cand eram la camin muscam pe toata lumea ori pt ca imi erau dragi,imi venea sa ii strang tare si sa ii musc ori ca nu ii suportam rotfl.da muscam serios,pana lasam urme lol pana mi-am luat o bataie de la mama rotfl

expect the worst , hope for the best!

#40 2008-02-28 15:14:34

persifona
Vizitator

Eu i-am facut multe belele lui mama cand era mica.. o data a venit de la sevriciu si mirosea toata casa groaznic a spirt. Si eu ce sa mint.. ca am varsat sticla de spirt. Cand colo eu "dezinfectasem" toata mobila din casa cu spirt, cum ne puneau si la scoala sa dezinfectam banca. Am cam luat-o pe cocoasa atunci neutral

Si mai aveam obiceiul sa scriu cu creta pe tot ce prindeam: de la linoleum la usa capitonata la ecranele la tv, TOT! Eu dadeam cu buretele ud si nu se mai vedea pe moment, dar pe urma se vedeau darele big_smile Iar am luat-o pe cocoasa rotfl

Si cand aveam vreo 4 ani, bunica-miu tot facea misto de mine ca ce-mi trebuie mie gradinita cu predare in limba franceza, ca sa ma duc la el la tara, ca ma da la tigani sa invat tiganeste. Si eu m-am dus f serioasa intr-o zi la Madame (educatoarea) si i-am spus ca eu de a doua zi nu mai vin, ca ma ia tataie la tara sa invat tiganeste. Mai trist a fost ca Madame i-a zis mamei si, evident, iar am luat-o pe cocoasa rotfl

#41 2008-02-28 15:16:26

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

stati sa va mai povestesc inca o faza cu .....caca.eram la gradi si pe vremea lui ceausescu erau nicte bomboane mici cu cacao ca caca de oaie ,si un tampit din grupa ne a dat noua fetelor bomboane amestecate cu caca de oaie ,noi saracele nu stiam de ce au asa gust cudat .dar cum pe vremea aia orce era posibil am mancat asa crezand ca sunt stricate:))lollollollol

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#42 2008-02-28 15:17:47

persifona
Vizitator

Aoleu, eu cand eram mica am baut pipi grater proasta de vecina-mea mi-a oferit un pahar cu "suc" si de fapt era pipi pus in paharul de desen grater
Pana m-am prins eu ce si cum, inghitisem o gura sanatoasa.

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-02-28 15:18:13)

#43 2008-02-28 15:24:38

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mey eu am fost cuminte angelangelrodnar

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#44 2008-02-28 15:33:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

angelaflory a scris:

si eu am fost cumintica. sora-mea mi-o mai cocea cateodata lol

#45 2008-02-28 15:48:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

iar am ras mai fetelor;acum iar mi-am amintit k la camin, dupa ce terminam masa de pranz eu strigam : "gata, am terminat!" si nu ma baga nimeni in seama;si vreo cateva zile la rand, k sa fiu eu sigura  k ma aude lumea, aruncam farfuria sub masa-care bineinteles se facea tandari lol pana cand i-au zis alea mamei si mi-a tinut o morala  bla-bla-bla;da si-acum mi-amintesc;si va mai povestesc una da mai incolo k e mult si acum ma pun la sover putin

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-28 15:49:25)

#46 2008-02-28 16:09:50

gulia80
Hero member

angelaflory a scris:

si eu  diablodiablodiablo

#47 2008-02-28 16:39:18

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Cand eram mica eram f setoasa...mama imi tot dadea apa si eu tot mai vroiam...
intr-o zi, cand a refuzat sa mai imi dea sa beau apa (bausem destula), nu stia unde sunt...si ghici unde m-a gasit? stateam langa buda, cu canita mea rosie si beam satisfacuta apa lol
Cam tot in aceeasi perioada s-a prins mama de ce se vestejeau florile in vaza asa repede...beam eu tot!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#48 2008-02-28 16:40:28

persifona
Vizitator

Setila!!! rotfl rotfl rotfl

#49 2008-02-28 16:46:07

indie
Full member

Aaa...mi-am mai amintit o faza de setila smile
Dupa ploaie, beam cu fratele meu apa din balta cu paiul
si cred ca furnici ati mancat si voi

#50 2008-02-28 17:26:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lol giulia_80, da tie numa niste "urinoterapie" iti mai lipsea din program, ca vad ca numai de astea ne povestesti!!
vaaaaaiiii... in sfarsit rad si eu k lumea pe ziua de azi... f tare, fetelor, chiar ca ma simt cuminte!! (totusi, ca sa ma scot, mai povestesc si eu una...):

eram in cl a IIa ... si "doamna" ma asezase in banca cu un baietel ceva mai obraznic (in ideea ca, vezi doamne, il cumintesc prin exemplu comportamental). doar ca s-a intamplat taman pe dos (ca, de, materialul feminin e mai modelabil tongue). el m-a invatat sa mananc spicele de grau decorative ale "doamnei" (si ea se mira unde dispar boabele... asta pana a gasit numai cojite si paie la noi sub banca) lol. tot cu el am chiulit prima data in viata.. desi, sincer, nici nu stiam ce-i aia: am iesit in curte, in pauza, iar el m-a ajutat sa ma sui in ciresul scolii, ca sa papam cirese... si acolo am ramas, fericiti in paradisul nostru, pana s-au gasit niste pusti mai mari sa se ia de noi... noi ne-am luat de ei... si tot asa.. in final, amandoi eram luati in carca de catre ei, "sa mergem la directoare"... faza in care, spre binele nostru si spre salvarea inocentei noastre etern binevoitoare, ne-a gasit invatatoarea, care iesise sa ne caute, speriata ca nu mai ajungem la ore. asa ca finalul fericit a echivalat cu o sapuneala zdravana la adesa... celorlalti, care "au indraznit sa tina copilasii departe de clasa"... toate argumentele lor au cazut din prima, iar din spatele "protectoarei" se itisera 2 zambete sadic-triumfatoare... big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#51 2008-02-28 17:45:33

gulia80
Hero member

katami a scris:

lol giulia_80, da tie numa niste "urinoterapie" iti mai lipsea din program, ca vad ca numai de astea ne povestesti!!
vaaaaaiiii... in sfarsit rad si eu k lumea pe ziua de azi... f tare, fetelor, chiar ca ma simt cuminte!! (totusi, ca sa ma scot, mai povestesc si eu una...):

eram in cl a IIa ... si "doamna" ma asezase in banca cu un baietel ceva mai obraznic (in ideea ca, vezi doamne, il cumintesc prin exemplu comportamental). doar ca s-a intamplat taman pe dos (ca, de, materialul feminin e mai modelabil tongue). el m-a invatat sa mananc spicele de grau decorative ale "doamnei" (si ea se mira unde dispar boabele... asta pana a gasit numai cojite si paie la noi sub banca) lol. tot cu el am chiulit prima data in viata.. desi, sincer, nici nu stiam ce-i aia: am iesit in curte, in pauza, iar el m-a ajutat sa ma sui in ciresul scolii, ca sa papam cirese... si acolo am ramas, fericiti in paradisul nostru, pana s-au gasit niste pusti mai mari sa se ia de noi... noi ne-am luat de ei... si tot asa.. in final, amandoi eram luati in carca de catre ei, "sa mergem la directoare"... faza in care, spre binele nostru si spre salvarea inocentei noastre etern binevoitoare, ne-a gasit invatatoarea, care iesise sa ne caute, speriata ca nu mai ajungem la ore. asa ca finalul fericit a echivalat cu o sapuneala zdravana la adesa... celorlalti, care "au indraznit sa tina copilasii departe de clasa"... toate argumentele lor au cazut din prima, iar din spatele "protectoarei" se itisera 2 zambete sadic-triumfatoare... big_smile

ce sa fac !!!!!!!! de multe ori imi zice mama vai tu fata cat caca am mancat ar trebui sa ai un noroc in viata!da si recunosc ca am !

#52 2008-02-28 17:55:47

_yohana_
Platinum member

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl indie esti tare

#53 2008-02-28 20:54:54

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Cand eram mica mari prostii nu am facut....doar ca pana prin clasa a 5-a invatam scriind cu creta lectiile pe un lambriu in casa, imaginandu-mi ca sunt profesoara si le predau elevilor. Mama nu s-a prins nici pana azi din fericire, stergeam fff bine. big_smile

In liceu pe langa chiulit,baut,fumat si alte chestii de care ai mei din nou nu au nici cea mai vaga idee deoarece ma intelegeam f bine cu diriga, aveam obiceiul sa ies noaptea din casa si sa stau in curte si sa ma duc la non-stop sa-mi iau sucuri, iar prin a 11-a sa ma pup cu orele in masina prietenului. Stiu ca n-ar fi asa o problema, doar ca chestia asta se petrecea dupa 12 noaptea,in fata casei mele,cand eu teoretic dormeam de mult... big_smile (phoaaa, ce dor mi-e de liceu...au trecut doar 2 ani, dar m-am schimbat asa de tare si ma simt cam baba sad )

#54 2008-02-28 21:07:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

indie a scris:

Cand eram mica eram f setoasa...mama imi tot dadea apa si eu tot mai vroiam...
intr-o zi, cand a refuzat sa mai imi dea sa beau apa (bausem destula), nu stia unde sunt...si ghici unde m-a gasit? stateam langa buda, cu canita mea rosie si beam satisfacuta apa lol
Cam tot in aceeasi perioada s-a prins mama de ce se vestejeau florile in vaza asa repede...beam eu tot!

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#55 2008-02-28 21:11:16

_yohana_
Platinum member

rotfl

#56 2008-02-28 22:06:08

gulia80
Hero member

deussa e tare faza:)))rotflrotflrotfl

#57 2008-02-28 22:10:56

indie
Full member

Deuzza, ce tare smile bine ca s-au prins la timp, altfel cine stie in ce satra de tigani ajungeai wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.