homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvaluiri /Amintiri :)-5

#77 2008-02-29 23:27:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Dezvaluiri /Amintiri :)

mikki_20 a scris:

andreea_andy2 a scris:

Dar a ramas vreuna din voi agatata in gard? Eu da. Cand eram mai mica, eram foarte baietoasa, ma cataram pe unde nici nu itiasteptai. Si intr-o zi ... am plecat la furat struguri in gradina unui vecin. Bineinteles ca ne-a auzit omul si a iesit dupa noi. Toti au fugit ... eu, singura fata fiind, am ramas mai in urma. Ca sa nu ma prinda am sarit un gard ... dar mi-au ramas pantalonii surti agatati in gard. Am ramas asa spanzurata si agitandu-ma ... norocul meu ca s-a rupt cracul pantalonului ca altfel ma prindea proprietarul. Imi aduc aminte de patania asta de cate ori ma intalnesc cu vechii prieteni si depanam amintiri.

nu esti singura lol eu odata eram imbrakata intr'o rochita si culmea noua abia o luasem pe mine si nu mai stiu ce ma jucam eu cu varamea pe afara si am vrut sa ma duc in gradina si knd am sarit gardul am ramas agatata cu rochia acolo

eu am ramas in pom big_smile
eu am tara pe malu dambovitei, si vara ne mai duceam sa ne balacim wink si intr-un an era un pom inclinat deasupra apei si toti se urcau si sareau in apa. si m-am dus cu varamea sa facem baie. si m-am urcat in pom, am zis sa vad si eu cum e sa sari de acolo, numai k mi-a fost frica sa sar lol si nebuna s-a apucat sa imi zica k o sa ma lovesc rau daca incerc sa ma dau joc (era f inclinat), k doar cativa au incercat sa coboare si au cazut si s-au lovit (erau si niste cioturi jos). si asa am stat io vreo juma de ora in pom big_smile pana la urma am sarit big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#78 2008-02-29 23:49:48

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

eu am ramas agatata in leagan. era o chestie care se invartea si m-a luat vantul de acolo ca se invartea prea repede. era intr-un parculet paraginit si nu avea niciun sistem de prindere. eu tot am zis ca zbor dar nu m-a crezut nimeni si baietii au tot invartit. si chiar am zburat. dar nu asa ca peter pan big_smile mi s-a agatat tricoul in leagan si m-a tarait asa pana s-a oprit. am si acum semn de buna purtare pe burta big_smile mi-am facut tricoul ferfenita si a trebuit sa inventez o minciuna gogonata ca sa nu iau bataie acasa. big_smile si m-am ales cu o sperietura groaznica big_smile

#79 2008-03-01 03:05:34

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

doamne cate prostioare am mai facut mai fetelor;una mai nebuna ca alta rotfl

#80 2008-03-01 13:34:31

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

cred ca aveam vreo 5 ani asa, si am gasit cu vara-mea la tara o broasca.... dupa ce ne-am chinuit sa o prindem nu stiu cat timp, am taiat-o pe burta, ca am vazut noi ca era umflata si credeam ca e gravida, si sa scoatem puii.... cand colo, surpriza, i-au iesit matele afara, sau ce-or fii fost   acklad

altadata, eram la gradinitza si ne-a zis educatoarea sa aducem o carpitza sa stergem banicile.... si mama ei de carpitza, ca eu am inteles cartitza, si l-am pus pe tata sa mearga la tara, sa-mi gaseasca cartita ca-mi trebuie la gradinitza

sau eram la tzara odata, si ma jucam prin curte.... bunica-mea dormea in casa si sforaia, avea gura deschisa rotfl
si am luat din curte caca de la pasari cu un batz si i l-am bagat in gura, am zis ca e glazura de ciocolata big_smile
ce bataie mi-am luaaaaaat

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-03-01 13:37:44)

#81 2008-03-01 13:40:41

@adriana
Banat

taisha da nazdravana ai mai fost rotfl

Publicitate

loading...

#82 2008-03-01 13:46:36

taisha
Hero member

si mi-am mai amintit una....
tot asa, eram la tzara, si aveam fantana, asa ca era tot timpul era o galeata cu apa langa masa, de unde bea tota lumea...
si m-a gasit bunica-mea odata, ca bagam mana in galeata, ridicam rochitza si ma spalam la pasa* rotfl rotfl

#83 2008-03-01 13:59:04

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#84 2008-03-01 14:19:27

@adriana
Banat

taisha a scris:

si mi-am mai amintit una....
tot asa, eram la tzara, si aveam fantana, asa ca era tot timpul era o galeata cu apa langa masa, de unde bea tota lumea...
si m-a gasit bunica-mea odata, ca bagam mana in galeata, ridicam rochitza si ma spalam la pasa* rotfl rotfl

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

#85 2008-03-01 14:35:32

taisha
Hero member

Deuzza a scris:

taisha fenomen ai fost rotfl rotfl2 rotfl
cred ca tre sa facem concurs cu cea mai mare tampenie care`am facut`o cand eram ciutix rotfl2

rotfl

#86 2008-03-01 14:38:01

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu am facut multe prostioare,dar nu asa grave.........imi aduc aminte knd eram la tara,aveam o verisoara mai mik decat mine pe care nu o suportam deloc.si  cum o prindeam la mine,i dadeam o bataie si o trageam de plete,de vai de ea.si se ducea plangand la maik-sa,darr i era frik sa zica k eu o bateam si sa scap dadeam vina pe curcan(era un ala super rau)si a mancat bietul curcan un omor in locul meu pana a sfarsit in cuptor......................
sau cand era frati-mio mik,la fel,nu-l suportam.si intr-o zi m-am gandit eu sa il indop cu varza k sa se faca mare si sa plece de acasa.noroc k a venit mama si l-a gasit cu gura plina,k altfel,doamne fereste ramaneam fara el...eram si eu mikutza............

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#87 2008-03-01 14:40:23

@adriana
Banat

Deuzza a scris:

stiti jucariile alea.. un fel de leagan e un ax pe mijloc si impreju are scaunele asa..si se invart. vroiam eu sa`i imping pe ceilalti sa se invarta..si imping eu, imping..se invartea super repede si vroiam sa il las sa mearga singur ..dar n`am apucat sa ma dau repede la o parte si urmatorul scaunel mi`a venit in cap si`am lesinat big_smile

rotfl

#88 2008-03-01 14:42:09

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Deuzza a scris:

stiti jucariile alea.. un fel de leagan e un ax pe mijloc si impreju are scaunele asa..si se invart. vroiam eu sa`i imping pe ceilalti sa se invarta..si imping eu, imping..se invartea super repede si vroiam sa il las sa mearga singur ..dar n`am apucat sa ma dau repede la o parte si urmatorul scaunel mi`a venit in cap si`am lesinat big_smile

rotfl rotfl rotfl  rotfl rotfl rotfl si eu am patit asa.cik dau un copil nesuferit in leagan.si dau cu putere de mai k nu l-am dat peste cap,fraiera de mine intoarce capul nu mai stiu dupa ce si mi-o venit leaganul direct in frunte.imi aduc amnte doar k am cazut la pamant rotfl  rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#89 2008-03-01 14:48:18

@adriana
Banat

deuzza da si tu ai facut multe nu gluma rotfl

#90 2008-03-01 14:55:58

taisha
Hero member

rrammonna a scris:

si eu am facut multe prostioare,dar nu asa grave.........imi aduc aminte knd eram la tara,aveam o verisoara mai mik decat mine pe care nu o suportam deloc.si  cum o prindeam la mine,i dadeam o bataie si o trageam de plete,de vai de ea.si se ducea plangand la maik-sa,darr i era frik sa zica k eu o bateam si sa scap dadeam vina pe curcan(era un ala super rau)si a mancat bietul curcan un omor in locul meu pana a sfarsit in cuptor......................
sau cand era frati-mio mik,la fel,nu-l suportam.si intr-o zi m-am gandit eu sa il indop cu varza k sa se faca mare si sa plece de acasa.noroc k a venit mama si l-a gasit cu gura plina,k altfel,doamne fereste ramaneam fara el...eram si eu mikutza............

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

#91 2008-03-01 15:02:23

Paws
Sr. member
De la: everywhere and nowhere
Inregistrat: 2008-02-28

mikki_20 a scris:

mi'am mai adus aminte de ink o chestie funny rau knd eram mik ma trezeam inaintea mamei si coboram usor din pat sa nu ma simta big_smile voiam sa o ajut si eu la treaba ii luam toate dresurile si i le calcam cu fierul de calcat va dati seama ce ajutor mare ii dadeam k imi ramaneau toate dresurile lipite de talpa fierului da eu tot continuam rotflrotfl

asa am vrut eu s dau dovada d cat d buna gospodina sunt: aveam7ani si avem o pereche d egari elastici, si acum tin minte k erau mov si eu m-am apucat s ii calc,k cik erau botzitzi si la 5 min intra parintii mei in casa.Eu bucuroasa toata:"Uitati ce am facut eu!Noi asa k e frumos?" Dar nu vazusem c frumos se lipisera egarii d fierul d calcat:))) Nu mi-am luat-o p cocoasa, k au inceput si parintii mei s rada rotflrotfl Alta traznaie: intr-o dupa-amiaza d weekend am plecat cu mama l bunica-mea si tatal meu urma s vina d l tenis. Si c idee am avut eu? I-am ascuns telecomanda in cutia cu carligele d rufe si i-am pus "indicii" in toata casa si asa a umblat saracu tati meu prin toata casa pt o amarata d telecomanda:)))rotfl

Ultima oara a fost editat de Paws (2008-03-01 15:03:15)

Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined !

#92 2008-03-01 15:10:40

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

rrammonna a scris:

Deuzza a scris:

rotfl rotfl rotfl  rotfl rotfl rotfl si eu am patit asa.cik dau un copil nesuferit in leagan.si dau cu putere de mai k nu l-am dat peste cap,fraiera de mine intoarce capul nu mai stiu dupa ce si mi-o venit leaganul direct in frunte.imi aduc amnte doar k am cazut la pamant rotfl  rotfl rotfl

de-astea si mie mi s-au intamplat ... leagane in cap si lesinuri rotfl doooamneee! si peste toate astea, mai trebuia sa si mint apoi si ziceam k am cazut pe scari si asa mi-am facut cucui ptr. k mama nu ma lasa in zona cu leagane, iar eu ii ziceam ca raman in fata blocului si cand colo eram in alta parte. Si in ziua de azi mai am o cicatrice de la un leagan, care ma lovise in barbie big_smile

#93 2008-03-01 17:07:31

@adriana
Banat

milana a scris:

rrammonna a scris:

Deuzza a scris:

de-astea si mie mi s-au intamplat ... leagane in cap si lesinuri rotfl doooamneee! si peste toate astea, mai trebuia sa si mint apoi si ziceam k am cazut pe scari si asa mi-am facut cucui ptr. k mama nu ma lasa in zona cu leagane, iar eu ii ziceam ca raman in fata blocului si cand colo eram in alta parte. Si in ziua de azi mai am o cicatrice de la un leagan, care ma lovise in barbie big_smile

ai vazut ce patesti dak minti rotfl

#94 2008-03-01 17:50:38

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

mi-am mai adus aminte: eram chiar inainte sa de clasa 1 si am vrut sa o fac si eu pe gospodina si sa ud florile si m-am gandit ca pot sa pun si bere sau ulei ca dupa mintea mea erau tot lichide rotfl dupa cateva zile era uscat cu totul..nu am patit nimik da atat tinea maicamea la trandafirul ala...si alta:aici eram mai mare:aveam un var mikcutz pe care nu il suportam ca plangea din orice si intr-o zi a cazut si si-a zdrelit piciorul bine de tot si eu ca sa il "vindec" i-am pus o mana de urzici pe rana,asa tare a mai urlat da macar am avut si eu o satisfactie. diablo

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#95 2008-03-01 17:55:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

varul si vara mea.erau la tara si plouase.buni cumparase pui albi.avea vreo 20.si dupa ploaie puii s-au murdarit.ce se gandesc ei,sa ii faca frumosi rotfl au pus apa si detergent in 2 lighiane,cate unu pt fiecare si au luat toti puii la spalat cu detergent si sapun rotfl saracii pui s-au asuns pe unde au apucat,nu au iest vreo 2 zile.
p.s bunicii erau plecati rotfl

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.