|
Nu esti logat.
Operatii estetice-10#172 2008-07-11 17:21:16
Re: operatii esteticedeci..mie cred k imi trebuie indepartarea cocoasei piramidei nazale..da am vazut la tv k ii zicea un dr uneia k nu se poate k o sa cada nasul...am bufnit in plans..abia m-am oprit..oare kiar asa e? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #173 2008-07-15 10:51:27
Re: operatii esteticekiar nu mai e nici un dr prin bucuresti care sa ia asa putin ca si cotulbea si sa aca si bine?k iuby nu mai poate merge cu mine la timisoara Sa nu te astepti sa te salut! Offline #174 2008-07-15 17:49:23
Re: operatii estetice
cred ca glumesti nici lu' michael jackson nu i-a cazut o rinoplastie, parerea mea, e o nimica toata curaj! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #175 2008-07-15 17:50:24
Re: operatii esteticeba i-a cazut parca..nu? pai e o nimica toata k ai facut-o da inainte nu ti-era frik? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #176 2008-07-15 17:55:38
ehh, i-a cazut imi era teama oarecum, dar puii mei, chiar nu simti nimic, nici inainte, nici dupa nu am de ce sa te pacalesc as face orice operatie estetica as considera ca e cazul s-o fac si mi-ar permite buzunarul... mama lor de operatii, is tare scumpe e normal sa ai temeri, ti-e teama la un examen, dar mai cand te gandesti ca vei fi taiata si modificata fizic la mine au existat persoane care nici macar n-au observat schimbarea si ziceau ca fac misto de ei stai calma, o sa te simti mult mai increzatoare dupa pasul asta. repet, la mine a fost un pur moft, mi se parea mie ca n-am nasul tocmai ffff drept si am zis sa-l fac cu rigla daca o sa vii si o sa zici ca nu m-a durut tocmai pt ca interventia a fost minora, vin eu cu completarea ca tot s-a pus vorba de taietura si in cazul meu dar tu daca ai o problema medicala, cu atat mai mult te incurajez sa te operezi Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-07-15 17:58:19) There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#177 2008-07-15 18:07:50
Re: operatii esteticenu e vb de durere.mi-am dat singura gaura in buric,nas ,spranceana....adica faza e k mi-e frik sa nu fie si mai rau... Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-07-15 18:20:20) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #178 2008-07-15 21:27:33
iesisem la nani. poza mi-o poti trimite si pe mess ca sa nu fi nevoita sa o stergi imediat There ain't no sunshine now that he's gone Offline #179 2008-07-16 14:39:17
Re: operatii esteticedeci sa ma las pe mana lui cotulbea..pe mine ma incanta si pt k e ieftin..akuma sper sa fie si bun..da tot ma intb de ce e asa ieftn..dar oare tbneaparta sa raman o sapt in spital? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #180 2008-07-17 11:02:47
Re: operatii esteticemycutza...trebuie sa ramai ca sa te supravegheze.Intreaba-l pe el mai bine,poate daca ai un medic in Buc la care s amergi te lasa.Nu stiu.......oricum nu ai voie sa iesi din casa in sapt asta si atunci nu prea cred ca te lasa sa calatoresti atata drum. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #181 2008-07-17 16:15:48
imi pare rau noah, la mine durerea a fost una minora... ma simteam ametita dupa operatie si nu ca n-as fi putut iesi afara idn casa o saptamana, mi-a fost rusine sa ies cu bandaj pe fata si cu ceva vanatai in jurul ochilor, dar asta a fost singurul impediment o repet, as face n operatii daca buzunarul mi-ar permite asta si incurajez pe cele care au posibilitatea sa-si corecteze ceva, s-o faca There ain't no sunshine now that he's gone Offline #182 2008-07-17 18:25:04
Re: operatii esteticePai clar,daca este un defect vizibil se merita.La maica-mea i-a spus medicul ca nu are voie sa iasa afara si nici sa stea prea mult in picioare,mai mult in pat.A luat si antibiotice si nici nu a iesit si tot s-a infectat ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #183 2008-07-17 18:28:29
Re: operatii esteticema sperii...v-m zis pe mine ma socheaza pretul..adevarul k nu i-am zis ce am..i-am arat pozele si ai vazut alle..el a zis corectia nasului..da banuiessc k s-a prins ce vreau Sa nu te astepti sa te salut! Offline #184 2008-07-17 18:32:28
Re: operatii esteticepai de ce sa te socheze pretul ca este chiar ieftin la el,plus ca este f intelegator.Dai cat poti.Nu ai dc sa te sperii...cu cat o faci mai repede cu atat mai bine. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #185 2008-07-17 18:35:36
Re: operatii esteticepai d-aia ma socheaza k e prea ieftin fata de ceilalti..toti ceilalti imi cer de la 1500 euro in sus...bannuiesc ca e destul ed bun k dr nu? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #186 2008-07-17 18:43:10
Re: operatii esteticeE dr bun din cate am auzit.Tu din cate am vazut ai o deviatie de sept calumea,mai rau nu ti-l poate face ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #187 2008-07-17 18:45:31
Re: operatii esteticeai vauzt poza pe care o pusesem aici?deci eu sunt in primul rand stresata cu ce se va intampla cu pielea de pe cocoasa... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #188 2008-07-17 18:47:51
Re: operatii esteticepai ce crezi ca se poate intampla? :f?rv?nad: ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #189 2008-07-17 20:27:42
Re: operatii esteticemykutza, pt lamurirea ta, da-i un alt mail doctorului acum sa fim serioase, ca medic plastician, crezi ca ti-ar lasa pielea aia s-atarne? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #190 2008-07-18 16:34:03
Re: operatii esteticemi-e sa nu il stresez...ce o zice k sunt disperata...da oare tb sa ma mai intorc la consultatii?k mi-e greu sa fac naveta buc-timisoara...da decat sa dau atatia bani in buc...off..ce stresata sunt si de asta Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|