|
Nu esti logat.
Operatii estetice-11#191 2008-08-01 00:04:15
Re: operatii esteticesunt hotarata si eu sa fac o rinoplastie si tocmai ieri am fost la o consultatie "cica" la clinica Brol din Timisoara.Eu am mers in speranta ca voi vorbi cu dr. Bratu in persoana, dar la intrare "doamna" de acolo,care printre altele nu mi s-a parut amabila deloc mi- a zis ca pe Dr Bratu il inlocuieste Dr Olteanu.Dna dr Olteanu s a uitat putin la nasul meu din profil a zis ca e putin coroiat si alungit si nu mi-a oferit o ploaie de detalii cum ma asteptam eu.Ce m-a dat pe spate a fost pretul care mi l- a spus si anume 1200 de euro.Si eu intreb,da in pretul asta e inclus tot, adica spitalizare, etc?Si nu-mi zice da sau nu, dar zice ca daca e si o deviere de sept doctorul Orl-is va veni in timpul operatiei sa o corecteze.Asta pt ca eu ii spusesem ca s-ar putea sa am si o mica deviere de sept pt ca nu respir f bine.Deci, concluzia este ca dc e si devierea de sept tre sa plusez la aia 1200 de euro.Eu ma asteptam la vreo 800 maxim,deoarece nu citisem mesajele voastre. Avand in vedere ca SonneAle mi-a zis ca acu 4 ani a platit 400 de euro,ma gandeam ca nu a crescut inflatia asa mult.Pe naiba!Si culmea peste culmi, chiar daca pretul mi s-a parut colosal pt buzunarul meu ,m-am programat pe 2 septembrie pt operatie.Asa toc poc fara sa ma vada medicul care face operatia.Mi-a dat o foaie de analize ce tre sa fac si asta a fost tot. Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-08-11 21:55:48) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #192 2008-08-01 00:37:34
Re: operatii esteticehmmm... Bratu e un medic foarte bun, de Olteanu nu am auzit la Bratu si-a facut rinoplastie o cunostinta anul trecut in oct si tot 1200 euro a dat... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #193 2008-08-01 00:52:48
Re: operatii estetice100% maine sun si vad cum se procedeaza, daca exista programare si sa merg saptamana viitoare la consult.Un consult adevarat, unde sa-mi zica medicul cu gura lui toate riscurile, tot ce mi se intmpla,ce am voie, ce n-am voie,etc.Eu totusi cred ca cel mai adevarat medic de la noi in chirurgie platica e Dr Lascar din Bucuresti.Din pacate is to far for me si bineinteles sunt convinsa ca are niste scoruri..... Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-08-01 00:55:57) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #194 2008-08-01 01:26:05
Re: operatii esteticeLascar? ala al vedetelor? claaaaaaaaar, pretul lu' Bratu e o nimica toata pe langa al lui imi pare rau ca te-a dezamagit sper sa fie mai oke la Cotulbea are cabinet in spatele postei mari There ain't no sunshine now that he's gone Offline #195 2008-08-01 09:27:05
Re: operatii esteticeeu sunt impotriva operatiilor estetice, daca nu sunt facute in scopul corectarii unor defecte majore There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#196 2008-08-03 11:49:55
Re: operatii esteticeceva vesti, puioanca? daca da, sper ca sunt bune There ain't no sunshine now that he's gone Offline #197 2008-08-03 12:42:17
Re: operatii esteticeDe dr. Marek Valcu stiti ceva? Offline #198 2008-08-03 18:07:17
Re: operatii estetice
am sunat dar nu mi-a raspuns nimeni, am vazut ca au program doar luni si joi la cabinetul particular, in rest probabil e la spitalul ORL.probabil ca nici asistenta nu are program in rest.maine revin cu un telefon, sau poate chiar ma duc direct acolo Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #199 2008-08-03 18:18:08
Re: operatii esteticena... ce aiurea There ain't no sunshine now that he's gone Offline #200 2008-08-05 09:34:45
Re: operatii esteticena..l-am cautat ieri pe domnul doctor la cabinetul particular...era pus lacat la usa.Sun la numarul de pe usa pt programare no answer.asa ca m-am dus la spitalul ORL sa- l caut unde portarul mi-a spus sa-l astept ca trebuie sa coboare.Apoi dupa 5 minute tot potarul a vorbit cu un intern care m-a dus la Dl Dr Cotulbea.Simpatic doctorul, dar nu mi-a oferit prea multe detalii,i-am spus ce vreau si mi-a spus ca "facem".Dar nu mi-a spus pret, ce cum, cand, doar ca in saptamana 2-5 septembrie cand doream eu, e plecat si sa-l sun in 6 septembrie si facem operatia.Acuma eu iarasi sunt derutata, nu stiu cum sa procedez.Sa-i scriu un mail sa-i cer detaliiile care le doream?Mi-e frica ca-mi aman concediul pentru a face operatia si domnul doctor cand il voi suna in 6 septembrie ca sa ma interneze in 8 nici n-o sa mai stie cu cine a vorbit. Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-08-05 09:56:23) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #201 2008-08-05 09:47:52
Re: operatii esteticehmmmmmmmmmmm.,cam pe fuga doctorul.scrie-i un mail,dak zici k poti.cine stie ce mai viseaza apoi?> Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #202 2008-08-05 10:00:09
Re: operatii esteticecum zice si ramo... daca vrei operatia, insista.... asa-s unii medici, pe fuga. ma bucur insa ca ti-a parut simpatic. ma gandesc ca si in cazul tau, operatia va costa tot undeva intre 300 si 500 de euro cum au zis fetele care deja s-au interesat. bafta muuuuuulta! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #203 2008-08-05 10:14:06
Re: operatii esteticei-am scris acum un mail..sper sa-mi si raspunda, pt ca trebuie sa-mi stabilesc concediul, ca nu vreau sa merg cu ochii umflati la lucru:)) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #204 2008-08-11 22:01:54
Re: operatii esteticemi-a raspuns scurt ca se poate face operatia in 8 septembrie si desi intrebasem de pret mi-a zis ca pt detalii sa-l caut la cabinetul particular.Am sunat la sotia lui(cred ca era sotia, ca o chema tot Cotulbea) pt programare pt ca asa scria pe usa si mi-a spus ca D-l doctor nu consulta in perioada asta la cabinet si sa-l caut dupa 1 septembrie.Pretul nu mi-l poate spune pt ca trebuie ca D-l doctor sa-mi vada nasul Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-08-11 22:03:02) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #205 2008-08-11 22:12:35
Re: operatii esteticeeu i-am trim 2 poze din profl pe mail..si asa mi-a zis pretul..doar k mi-e peste mana sa vin la timisoara deocamdata Sa nu te astepti sa te salut! Offline #206 2008-08-11 23:07:26
Re: operatii esteticesper sa am doar vesti bune pt tine dupa 8 septembrie si atunci poate va merita efortul sa vii aici sa faci operatia Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #207 2008-08-11 23:42:51
Re: operatii esteticeapropo de operatii cumnatamea si-o marit sanii cu matrix (un fel de silicon care face ca sanul siliconat sa se comporte ca si unul natural) cu toate analizele au dus-o la 5000 euro , acum are 3 sapt de laoperatie sinu s-or aranjat cum trebuie (sunt unflati si urati) ... io astept sa vad ce rezulta si poate imi bag si eu (in primele 2 luni cica sunt cei mai urati dupa se aranjaza si sunt frumosi) Offline #208 2008-08-12 01:00:14
Re: operatii esteticebafta puioanca! dap, 2 sapt sunt suficiente... cel putin, de atat am avut eu nevoie. o sapt am fost bandajata si inca o sapt putin umflata There ain't no sunshine now that he's gone Offline #209 2008-08-21 11:51:31
Re: operatii esteticeVa rog frumos puteti sa-mi dati si mie nr de tel a dr Cotulbea?As vrea sa ma operez pe 15 septembrie.Va multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|