homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-32

#590 2009-03-19 08:22:14

red label
New member
Inregistrat: 2008-04-02

Re: operatii estetice

aghi_04 a scris:

red label a scris:

NU stiu dk esti din TM,dar am vazut destule nasuri nereusite la Bratu.
Eu nu ma uit la bani,mai ales ca Bratu mi-a fost profesor si operatia nu m-ar ajunge mai mult de 450-500.
Dar mi-e teama..oricine pana la urma poate gresi...

esti studenta la medicina??? adica ar trebui sa astept sa fac si eu cursu cu el si dupa aia sa ma duc la operatie? angel
sa lase macar pana p la 1500 tongue

Pretul asta care l-am zis eu era acum cativa ani,acum vreo 3 ani cred...da se face un discount la studentii MG.

#591 2009-03-19 08:23:00

red label
New member

aghi_04 a scris:

red label a scris:

Fetelor,am revenit!
  Dupa cum am mai spus acum o saptamana mi-am facut operatia.In aceeasi zi am facut analizele:sange,ekg,plamani.
  Analizele sunt gratuite.
  Pretul interventiei: nu mi s-a zis nici un pret:"pentru tine pretul cel mai mic",insistand mi-a zis:"nu conteaza banii ci important este sa iasa nasul asa cum vrea el".
  Am dat 400,anestezist 50.
  Nu e tragic nici sa respiri pe gura (asa cum mi-as fi imaginat),e incomod dar trec toate.
  Azi mi-am scos pansamentul.
DUPA OPERATIE AVETI NEVOIE DE: 2 role de servetele de bucatarie,pahar de unica folosinta,2l de apa.
CA MEDICATIE:imediat dupa vi se va face o perfuzie cu glucoza,apoi incepe antibioterapia.LA EXTERNARE:ampicilina 4 zile,vitamina A,Vibrocil.
  Nu conteaza pozitia in care dormi,nasul nu se duce in nici o parte daca dormiti pe o parte.
  In legatura cu FUMATUL:eu cu o zi inainte de operatie am fumat(mai putin decat in mod normal,chiar si in seara de dinainte) si NU A FOST NICI O PROBLEMA.E mai bine sa se renunte cu 2-3 zile inainte dar nu sunt probleme nici daca fumati.Si multi fumeaza inainte..Am precizat asta ca eu nu stiam cum sa procedez pana sa ma operez.
  SUNT FOARTE INCANTATA DE REZULTAT.V-O SPUN CU MANA PE INIMA.Este umflat dar forma este foarte frumoasa,in concordanta cu fizionomia mea.Imi place cum arata din fata in special,de indata ce voi putea voi posta poze.
  Mult curaj!Merita!

sunt 20 de pagini de discutii si nu mai inteleg nimik, care unde si-a facut...
va rog sa ma luminati si p mine.
tu ti-ai facut la cotulbea? am vauzt k iasmina nu e multumita d operatie... ea la cine si-a facut?

Amandoua ne-am operat la COTULBEA.

#592 2009-03-19 08:27:59

red label
New member

aghi_04 a scris:

stelutzica a scris:

Buna,

Sunt noua pe forum si m-ar interesa daca ma puteti sfatui in legatura cu alegerea esteticianului.
Vreau si eu sa-mi fac rinoplastie insa nu stiu care dintre cei doi, dr.Cotulbea sau dr. Bratu este mai indicat pt. aceasta operatie.Sunt si asa complexata de acest defect si nu as vrea sa fac o operatie fara nici un rezultat pozitiv.
Am vazut un singur nasuc care a fost operat la Bratu insa nu pot sa fac o comparatie deoarece nu l-am vazut inainte de a fi operat.
Va rog daca se poate sa-mi aratati niste poze, inainte si dupa, pt. ca mi se par cele mai concludente.
Sunt din Oradea deci mi-ar fi convenabil sa-ma operez in Timisoara, pana acum tind spre dr.Bratu dar poate cineva are o alta parere sau mai bine zis un sfat.
Va pupicesc!

bratu e bun, in 1 martie si-a deschis spital privat, nu mai are vechea clinica. spitalul arata superb, plasma in saloane, tel aer conditionat etc etc
eu am fost ieri la consult pentru rinoplastie, si am fost foarte dezamagita, in primul rand de pret si in al doilea rand de atitudinea sa.
mi-a spus k nu e specialitatea lui si k el deja are 55 de ani si nu mai are chef sa se streseze... chiar in cuvintele astea...
foarte dragut mi-a spus k mi-l aduce p cel mai bun estetician din tara, unu d la bucuresti nu a  dat nume, care vine o data p luna si opereaza la timisoara la spitalul privat.
eu o sa mai caut... mai intreb si p la faculta, deocamdata mai tre sa vad la maxilo-faciala si la cotulbea
daca mai gasesti ceva sa ma anunti si  p mine

De la maxilo-faciale face Ianes,opereaza la Bratu in clinica.
          Mai vedeti si la Casa Austria e un medic acolo Nodit-ceva de genul asta ca nu i-am retinut numele.Si pare-mi-se ca face cu vreo 200 ceva de genul asta.

#593 2009-03-19 17:50:15

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

red label, nu stiu acum cine este... dar aproximativ acum 5 ani a fost 100% bratu, ci nu ianes smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#594 2009-03-19 18:34:10

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

buna!pe mine ma intreseaza un doctor estetician in iasi.stie cineva vreo clinica?eu am o problema cu o cicatrice pe fata cam de 5 cm,e vizibila si ma complexeaza.o am de un an si inca nu s-a cicatrizat complet.am mai fost si la alti doctori,toti mi-au zis sa mai astept si mi-au zis sa cumpar o crema cu silicon.problema e ca in iasi nu se gaseste.se numeste xeragel(scuze daca fac reclama).cele care stiu sau au folosit crema asta ce imi pot spune?astept raspunsuri.multumesc

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

Publicitate

loading...

#595 2009-03-19 19:47:42

red label
New member

aghi_04 a scris:

red label a scris:

aghi_04 a scris:

esti studenta la medicina??? adica ar trebui sa astept sa fac si eu cursu cu el si dupa aia sa ma duc la operatie? angel
sa lase macar pana p la 1500 tongue

Pretul asta care l-am zis eu era acum cativa ani,acum vreo 3 ani cred...da se face un discount la studentii MG.

esti sigura??? k nu a pomenit nimik nimeni d asta...  poate sun intr-o  zi sa intreb totusi... ar fi misto asa...

Un student s-a operat la el si a avut reducere,acum vreo 3 ani,cum am mai zis,dar habar n-am cat de bine il cunostea pe Bratu.

#596 2009-03-19 19:51:27

red label
New member

SonneAle a scris:

red label, nu stiu acum cine este... dar aproximativ acum 5 ani a fost 100% bratu, ci nu ianes smile

Eu asta am aflat de la o colega de-a lu` Ianes...asta ce zic eu e chestie recenta.

#597 2009-03-21 13:29:14

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

aghi_04  sa ne tii la curent smile
de paraschivescu nu am mai auzit pana acuma,dar poate poate...e o optiune smile
nu ti'a zis nici un pret?

so in love ...

#598 2009-03-22 17:24:19

tazz
New member
Inregistrat: 2009-02-03

aghi...nu am priceput..pana la urma,unde te operezi?!?
si cand?
pup

#599 2009-03-22 23:32:07

Briciola
Membru
Inregistrat: 2008-09-24

pentru mya_mya,
salut! iti recomand eu un doctor si anume dr.Lucian Popa de la clinica Ominiclinic.

#600 2009-03-23 01:13:51

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

GreenBubbles a scris:

eu m-am decis sa nu mai fac operatii...vroiam lipo dar m-am razgandit dupa ce am auzit! mama are un fost coleg de liceu de face operatii de genu (implanturi,liftinguri,lipo,altele) si a zis k implanturile pt sani is mega periculoase,poti face cancer. plus k trene reinnoite,etc si dupa ce le scoti tzatzele ti-s fleashca,nu mai au deloc sustinere. La lipo dupa ce trece efectul anesteziei ai niste dureri groaznice,cica te urci pe pereti de durere...asa a zis el,ca toate pacientele d unde lucreaza el ziceau k dak stiau ce dureri exista,nu mai faceau. d operatia la nas nu mai zic nimic..dupa 10 ani iti pica nasu lol adik nu mai ai cartilaj....acum inteleg dc e asa michael jackson...
m-am razgandit...

Nini un doctor nu a afirmat si nici un pacient nu cred ca a zis ca in urma trecerii efectului anesteziei te vei simti excelent,si dupa o simpla operatie la ochi tatalui meu i-a venit sa vomite,deci ce sa ma spun dupa o lipo. oricum,in toamna ma programez pentru o sedinta de lipo la Dr. Bratu si vad si eu daca ajung sa sar pe geam sau sa impusc medicul... rotfl

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#601 2009-03-25 09:40:13

georgianaf
New member
Inregistrat: 2007-12-18

va recomand o doamna doctor fffffffffffffff buna profesional (si daca o cautati o sa va convingeti) de la spitalul de chirurgie plastica,reparatorie si arsuri de pe calea grivitei(fosta maternitate steaua) se numeste banacu luminita toate operatiile la dansa le-am facut si daca o cautati sigur veti fi multumiti indiferent de interventie.in vara ma asteapta si pe mine sa imi fac o rinoplastie......daca nu aveti curaj spitalul e proaspat renovat sunt preturi mult mai accesibile decat la o clinica particulara mai ales doamna doctor

#602 2009-03-26 08:19:02

tazz
New member

fetele mele...abia astept sa ma operez..cu toate ca mi-e asa teama..am facut si analizele..poate imi spune cineva ce inseamna ca am volumul trombocitelor mediu cam scazut..minim e 7,4 si eu am 5,5...in rest ,totul e bine si doctorul a spus ca ma asteapta la operatie..mai am o saptamana si jumatate...

pupi

#603 2009-03-30 13:18:45

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

http://www.libertatea.ro/stire/sani-mar … 34763.html    o chestie foarte interesanta zic eu.din cate am citit eu acolo se pot marii decat cu un numar.. foarte bine si asa big_smile decat deloc.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#604 2009-04-01 19:19:15

red label
New member

TAZZ,iti tin pumnii si mult curaj iti doresc.
  Stie cineva la cat timp dupa o rinoplastie se poate merge la solar?

#605 2009-04-05 10:03:34

tazz
New member

mai am un pic... rugaciune  maine plec spre tm si poimaine ma operez..

am o rugaminte:imi spune si mie cineva care cunoaste:unde tb sa ajung?unde e spitalul unde e dr cotulbea?cum se numeste si ce reper tb sa am?

ms,ms..

#606 2009-04-05 10:51:36

red label
New member

Intreaba si tu lumea cand ai intrat in Timisoara unde e Posta Mare.Spitalul ORL e pe langa posta asta.Alte repere poti lua magazinul Bega,hotelul Continental.
  Mult succes si stai linistita ca te vor indruma oamenii pe drum!!!!:

#607 2009-04-05 18:22:41

tazz
New member

fetele mele..care v-ati operat: cine imi da concediu medical:dr care ma opereaza sau dr de familie?
pupi la toate "nasucurile" noi!

#608 2009-04-05 19:27:13

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

tazz iti tinem pumnii si sa ne tii la curent!

so in love ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.