homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-34

#628 2009-04-18 09:49:54

tazz
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Re: operatii estetice

ma bucur pt tine aghi...eu mi-am scos de doua zile pansamentul si am vazut nasucul:e frumusel,dar e tare umflat ,sper sa nu ramana asa... si..eu am o dilema:dr nu mai stia ce fel de fire mi-a pus,si eu acum nu stiu daca tb scoase sau se vor topi in doua saptamani...ups!

pupici la nasucuri

#629 2009-04-22 19:39:20

tazz
New member

f bn ca respiri! mie mi s-au prescris,dar eu am avut tot timpul nasul infundat..si acum.pun picaturi..
poate tu nu ai nevoie..

ppup

#630 2009-04-23 16:25:37

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

aghi_04 a scris:

eu am dat 400 la doctor si 100 la anestezist si cred k au fost multumiti...

pot sa te intreb de ce ai ales varianta "platii in plus" ? nu de alta dar si eu cand ma voi duce la operatie nu vreau sa dau un leutz in plus,sa vad daca isi fac treaba si fara "pliculetul in plus"...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#631 2009-04-24 17:51:23

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

aghi...sa inteleg ca poza de la avatar e cu noul nasuc?! A iesit superb...e tare frumos! smile
sa-l folosesti sanatoasa!  big_smile  tongue  puss

Ultima oara a fost editat de orchid_girl (2009-04-24 17:52:42)

so in love ...

#632 2009-04-28 22:35:41

iasminica
New member
Inregistrat: 2009-01-19

tazz ma bucur ca iti place nasucul!! ai multaaaa rabdareeee......o sa se desumfle dar mai in timp.

gabriela, imi pare rau ca nu e reusit nasucul......nici eu nu sunt prea multumita de "opera" lu' cotulbea...sad

Ultima oara a fost editat de iasminica (2009-04-28 23:22:23)

Publicitate

loading...

#633 2009-04-28 23:29:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

felicitari, celor proaspat operate smile sanatate multa!

There ain't no sunshine now that he's gone

#634 2009-04-28 23:41:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

cu un betzisor de urechi si cu apa caldutza ar trebui sa se inmoaie acel monstru lol si sa il poti extrage mai cu grija. nu vad un pericol si cred ca nici dureros nu va fi smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#635 2009-04-29 21:58:20

tazz
New member

fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
care dintre voi aveti -ca mine- un miros permanent de caca(scuze) in nas??am 3 sapt de la operatie si tot am mirosul asta...daca aveti si voi asa ceva,astept poate imi explicati de ce..si pana cand!!?

#636 2009-05-15 11:37:48

mara_3
Membru
Inregistrat: 2009-05-15

Salut! mara ma numesc si imi pare bine de cunostinta!

Acum 2 zile m-am operat la cotulbea.

Nu am idee inca de cum imi va arata nasul dar am decis sa scriu, in cazul in care vrea cineva pareri.  cam 400-500 costa o asemenea operatie si pe mine nu m-a durut deloc.

Eu sunt la a 3-a rola de hartie intrucat am sangerat mult. Acum curge mai mult ca o apa si foarte putin sange. M-am umflat dupa prima noapte dar nu m-am invinetit decat foarte putin. La o ora dupa operatie eram in fund si agitata ca nu imi raspundea nimeni la mobil. rotfl2 totul a decurs bine.

Bafta fetele si cu curaj inainte!

#637 2009-05-15 18:38:40

tazz
New member

buna,mara!felicitari pentru decizia ta si pentru operatie..sunt sigura ca citind tot ce se scrie pe aici o sa iti fie tare teama de cum va evolua nasucul tau...eu sunt sigura ca nu conteaza cati bani dai,ci sa fie un doctor bun(nu cred ca are relevanta ca e la o clinica particulara,importanta e experienta..)si eu mi-as fi dorit un nas perfect(la fel cum si picioare perfecte,si sani perfecti si ...toate celelalte perfecte...si cine nu ar vrea?!!!??),dar e ok asa cum este si chiar daca nu e perfect-cum spuneam-am scapat de un complex,caci e mult mai bine decat inainte....-am o luna si putin de la operatie

asa ca...fii optimista si rabdatoare!!
pupici la nasucuri noi!

#638 2009-05-15 19:09:44

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

Am 18 ani abia impliniti. Sunt din judetul Timis si am la dispozitie doctori ca Dr Bratu sau Cotulbea. Am fost pe la 16 ani la o consultatie la dr Bratu dar a spus ca e mai bine sa astept cativa ani pt o reusita asa cum imi doresc.
Din unele motive as dori sa merg si la dr Cotulbea la o consultatie. Am inteles ca e un doctor f bun...
Aveti unele pareri? cunoasteti sau v-ati operat la unul dintre cei doi? Acum ca vine vacanta de vara as vrea sa ma operez.

Si daca stiti preturile.. eu as avea probleme estetice la osul nasului care e usor carn.. si faptul ca e bombat ma deranjeaza cel mai tare cred.
Am auzit de preturi umflate ca si 2000-2500E la unii doctori. La Bratu in jur de 1500 si Cotulbea mai putin. Stiu ca, conteaza si ce anume vrei sa-ti faca dar ma gandesc si la posibilitatile care le are fiecare...

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#639 2009-05-15 22:44:56

evans
Full member
Site

ah .. am rasfoit ce la ele si am mai gasit detalii destul de esentiale ..
intre 2000 si 500-800 e o diferenta enorma... are si vreo explicatie asta?

Click

#640 2009-05-15 22:53:50

mara_3
Membru
Inregistrat: 2009-05-15

Bratu a facut si pentru sume mult mult mai mici, totul depinde de cum are chef, de dispozitia sa si daca stie ce posibilitati financiare ai...

Daca e o problema estetica grava, iti ia mai putin, daca e un moft mai mult.

Daca vrei sa te operezi, sa pleci de acasa cu un moral puternic, atat!

#641 2009-05-16 16:33:07

evans
Full member
Site

Eu nu sunt multumita de nasul meu deloc. Are cocoasa, desi nu este una oribila si f mare, asa cum au altii.. pe mine ma deranjeaza... plus ca  e si bombat.
Ma gandesc ca mai rau nu ar avea cum sa iese si as opta mai mult pt Cotulbea. Oricum, odata ce te duci la un medic estetician nu ai cum sa iesi mai rau.. eventual sa nu fi multumit pe deplin pt ca nu ti-a iesit cum iti doreai sau visai...  Asta e altceva.
Una e sa dai pana  in 800 si alta e sa dai 1500 -2000 doar pt ca ai conditi de spitalizare mai bune.. care oricum nu te incalzesc cu nimic la cat de groaznic cred ca te simti dupa operatie... anestezie bla bla .

Click

#642 2009-05-16 20:05:55

Narcisa Violeta
New member
Inregistrat: 2009-02-22

Buna!
Si eu ma numar printre cele care au apelat a cotulbea pt operatie dar eu sunt multumita. Eu am o luna si 2 saptamani de la operatie si sunt foarte multumita de nasuc. Inca mai e umflat si probabil va mai fi vreo luna de acum incolo, dar asta am stiut de la inceput. Am avut si eu o colega de salon care venise din bucuresti sa se opereze si a avut un nas inestetic rau dar a facut treaba buna cotulbea avand in vedere cum arata inainte. Eu cred ca daca ai defect mare la nas nu ar trebui sa te gandesti ca dintr-o singura operatie va iesi un nas perfect...ar trebui sa pleci de la ideea ca va arata mai bine decat inainte si o sa fie bine. Mult succes celor care se vor opera si pt tazz ma bucur ca a iesit bine. Iasminica pune si tu o poza sa-ti vedem nasucul...smile)Va tzuc pe nasuc! dance

Ultima oara a fost editat de Narcisa Violeta (2009-05-16 20:10:22)

#643 2009-05-16 23:50:28

evans
Full member
Site

ah... eu nu m-am operat inca, Narcisa... ma bucur sa aud ca ai fost operata de Cotulbea... nu am mai intalnit pe nimeni care sa fie "lucrate" de el big_smile
Ma gandesc la el pt ca costul este unul rezonabil si din CV -ul lui pare un doctor bun!

Click

#644 2009-05-17 10:15:52

tazz
New member

evans a scris:

ah... eu nu m-am operat inca, Narcisa... ma bucur sa aud ca ai fost operata de Cotulbea... nu am mai intalnit pe nimeni care sa fie "lucrate" de el big_smile
Ma gandesc la el pt ca costul este unul rezonabil si din CV -ul lui pare un doctor bun!

ma fata...e bn si la cotulbea..eu m-am operat la el cam in aceeasi perioada cu narcisa..si sa stii ca ,scuze- costul ridicat de la clinicile particulare chiar inseamna plata salariilor tuturor angajatilor si conditiile mult mai bune (mai de lux) de acolo...dar sa stii ca si la clinica orl unde opereaza cotulbea este curat,si nu am cuvinte despre cat de frumos se poarta toate asistentele...sunt super dragute (si le poti stimula putin,sincer,tuturor ne convine cand primim un ban in plus,mai ales ca te gandesti ca ti-e munca cumva apreciata-eu sunt educatoare si nu fac serbarile pentru cadouri,dar e dragut sa primesti).eu am venit tocmai din braila,am facut 12 ore pe drum,in viteza maxima posibila...si as merge tot la tm daca ar fi sa o iau de la capat..si crede-ma,nu ai nevoie de conditii mai bune in camera,cel putin in prima zi eu am vomat intr-una,asa ca nu imi tb nimic..si apoi am avut norocul sa fiu cu niste tipe super de treaba in salon si a trecut timpul repede..ca sa nu mai zic ca si iubitul meu a fost cu mine si a fost foarte atent..sincer,eu am ramas foarte impresionata de personalul de la clinica orl tm,dar si de restul locuitorilor orasului.bravo voua,oameni civilizati!
daca ai intrebari,o sa iti raspund..

pupici la nasucuri noi !

#645 2009-05-17 20:47:02

selle ...
Membru
Inregistrat: 2009-05-17

Ciao...  vreau sa-mi spuna si mie cineva care si-a facut aceasta operatie de septoplastie cu un pic din rino, cat e pretul cuprinzand cheltuielile din toata aceasta operatie. multumesc

#646 2009-05-17 21:02:35

selle ...
Membru
Inregistrat: 2009-05-17

Am citit multe forum-uri cu aceasta ''tema'' , si pe acesta categoric... reformulez intrebarea si specific , ca sunt din Timisoara si la Dr. Stan Cotulbea ar fii tinta de incredere, si aceasta intrebare ar fii in special persoanelor care si-au facut aceasta interventie la el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.