homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-36

#666 2009-08-18 14:04:15

mada66000
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

Re: operatii estetice

orchid_girl trebuie rabdare multa pana vezi rezultatul final!Forma finala o vei obtine cam intr-un an jumate - 2 ani de zile!!!Eu in septembrie acum fac 1 an de la rinoplastie si inca nu e dezamortit complet varful!Modificari vei vedea de la o zi la alta(eu mi-am facut fotografii aproape in fiecare zi) si in felul asta am putut observa mai bine schimbarile. Acum e prea devreme sa spui ca gata esti vindecata!O sa se desumfle si pe parti,si varful nasului nu v-a mai fi asa teapan cum spui tu.La mine a capatat o forma foarte frumoasa in decursul unui an desi la inceput eram foarte speriata ca era putin in vant asa si umflat nu numai nasul ci si ochii mai ales cand ma trezeam dimineata...acum s-a lasat putin varful, s-a desumflat complet si e superb!Inca e amortit acolo de asta inca nu ai zambetul perfect pe care ti-l doresti!Ce fel de rinoplastie ai avut?Inchisa sau deschisa?

Ultima oara a fost editat de mada66000 (2009-09-12 22:31:20)

#667 2009-08-18 15:49:22

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

arata bine mada!

#668 2009-08-18 15:51:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ce bine arata, mada! mie mi-e prea frica de asa ceva, desi nevoie am dpdv estetic.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#669 2009-08-18 19:05:32

mada66000
Full member

Multumesc mult fetelor!Soleil si mie imi era frica de operatie insa e mai importanta sanatatea!Eu cocoasa aia pe nas am obtinut-o in urma unui accident la 6 ani!Da-ti seama ca acum am 30 de ani si abia anul trecut m-am operat... totul din cauza fricii! Aveam crize de apnee prin somn, respiram foarte greu si iarna ma invineteam de la mijlocului nasului in sus! chicot nu mi-am facut operatia de moft insa am hotarat sa imi fac si estetic daca tot are loc interventia.Eu am avut o rinoplastie inchisa, m-a taiat si a umblat cu daltita si ciocanelul numai printr-o nara.Si fetelor sa stiti ca daca faceti operatia asta o faceti pentru voi!Diferentele nu sunt sesizabile pentru altii!Cel putin in cazul meu... cunostintele imi spuneau ca vad ceva modificat la fata mea,ca radiez, insa nu isi dadeau seama ce e.Acum de ar fi sa ma mai operez odata m-as duce fara frica pentru ca nu am simtit nici o durere!Doar discomfort si oboseala pentru ca nu puteam dormi noptile si ma gandeam numai la rezultatul final,la ce se ascunde sub ghips,daca a iesit bine etc....nu mai zic ca eram complet demoralizata cand ma priveam in oglinda toata umflata si movata...insa a trecut totul si repede chiar!Nu regret deloc decizia luata si sunt extrem de fericita pentru ca pot respira normal!!!
Eu m-am operat in Iasi!

Ultima oara a fost editat de mada66000 (2009-08-18 19:14:53)

#670 2009-08-24 23:07:27

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

a iesit foarte frumos Mada! si eu am avut rinoplastie inchisa si la fel si in cazul meu acuma e putin in vant,dar cred ca o sa se mai lase cand se mai dezamorteste varful.
stiam ca rezultatul final am sa il vad dupa ceva vreme,dar nu ma asteptam sa fie asa teapan atata timp.
si intr-adevar cum zici tu,in fiecare zi vad cate o schimbare cat de mica.
merci mult de raspuns,sunt mai linistita acum smile

so in love ...

Publicitate

loading...

#671 2009-08-30 16:55:17

larimih
Membru
Inregistrat: 2009-08-23

buna, fetelor!sunt noua pe forum si am aceeasi problema ca si voi:nasul.
tazz, cate zile ai stat tu in spital, din braila fiind?cum a mai evoluat operatia ta?

#672 2009-08-30 17:02:54

larimih
Membru

iasminica, ai mai rezolvat ceva cu cartilajul acela?

#673 2009-08-30 17:11:53

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mada ce bine arata nasucul ...asa vrea si eu sa ma operez dar din motive medicale mai mult estetice ...face dr si operatii estetice ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#674 2009-08-30 22:40:48

tazz
New member
Inregistrat: 2009-02-03

larimih a scris:

buna, fetelor!sunt noua pe forum si am aceeasi problema ca si voi:nasul.
tazz, cate zile ai stat tu in spital, din braila fiind?cum a mai evoluat operatia ta?

am stat 2 zile.dar mai rau a fost drumul inapoi,ca a durat cam 13 ore..si dupa 2 zile de la operatie,,cam nasol..era si un soare!!..
tu de unde esti de iti faci probleme?

pupici

#675 2009-08-31 00:53:13

laradeea16
Membru
Inregistrat: 2009-08-31

Buna, fetelor! Ma numesc Laura si sunt noua pe aici. M-am inscris pt ca am si eu o problema asemanatoare. Ma bucur mult pt toti carora le-au iesit nasucurile cum si-au dorit. Eu am avut un esec, din pacate. Am 24 de ani, iar in 2005, la 19 ani am avut o rinoplastie, ca m-am grabit ca fata la maritat. Operatia am facut-o la Dr. Chertif in Baia Mare. Nasucul meu a fost umflat, pot sa spun ca am fost mandra de el poate in primii 2 ani, dar pot sa jur cu mana pe inima ca incepe sa isi schimbe forma. Poate o fii si din cauza faptului ca am slabit si poate mi s-a schimbat forma fetei... Dar in orice caz, abia acum observ ca acest doctor mi-a lucrat doar o parte din nas, cea dreapta, unde osul era mai pronuntat, deci cealalta parte iese clar in evidenta pt k nu sunt nicidecum egale. Ca sa nu mai spun ca in partea dreapta mi-a lasat o cocoasa din cartilaj. Recunosc nu se vede decat daca te uiti atent, dar se vede si nu ar trebui la banii pe care i-am platit eu atunci 500 E in 2005! Vreau sa ma duc urgent la Cotulbea la o consultatie si dupa ce revin in tara din excursia in Egipt ma "reoperez". Am curaj, slava Domnului. Fetelor in situatia mea, nu disperati. Eu am tras o concluzie din cazul meu si a altor prietene: un nas care a fost deformat nu prea iese bine din prima (eu m-am accidentat cand am fost mica, de acolo mi s-a tras nasul deformat) + nu e bine sa facem operatia prea tinerele, pt ca toate oasele sunt in crestere pana pe la 25 ani. E clar ca prea multe operatii nu sunt bune, cu atat mai putin la nas, pt ca are legatura directa cu capul si am auzit de cazuri de tumori dupa 2 rinoplastii. Sa fim tari si optimiste, dar si realiste! Operatii resusite, dar cel mai bine, sa nu avem nevoie de ele niciodata... Multa sanatate!

#676 2009-08-31 17:56:23

larimih
Membru

tazz, eu sunt din buzau si cum nu am masina ar trebui sa merg cu trenul pana la timisoara.
cineva scria pe forum ca cei care nu sunt din timisoara stau 7 zile in spital pentru supraveghere.tu nu ai vrut sa stai atat sau asa a hotarat doctorul?te-ai intors in timisoara sa-ti scoata atela?

#677 2009-09-02 22:43:49

mada66000
Full member

valy_creata2000 doctorul la care m-am operat face si operatii estetice de toate genurile!

#678 2009-09-04 00:54:52

laradeea16
Membru
Inregistrat: 2009-08-31

Mada! Ce bine ti-a iesit nasucul! Oricum varful tau era pefect... Am inteles ca te-ai operat in Iasi... Cine este doctorul? In ce conditii opereaza daca nu sunt din Iasi si ce tarife are? Mi-ar fii de mare folos... Parca dupa ce ti-am vazut nasul asa de reusit, stau pe ganduri daca sa aleg si un alt doctor, macar sa ma consulte... Bafta

#679 2009-09-07 20:25:01

mada66000
Full member

laradeea ti-am trimis un mesaj privat.Chiar daca nu esti din Iasi poti ramane sub supraveghere 24/24 ore in clinica fara nici o problema.Eu la fel m-am dus la consultatie intai sa vad ce fel de om e in primul rand dr.care m-a operat.Initial vroiam sa merg in Bacau la dr.Stan insa mi-a placut mult dr.de aici si mi-a fost si mai comod mai ales ca e in orasul meu clinica.Poate din profil nu se vede cum era varful nasului inainte insa din fata era groaznic...cand radeam imi venea in gura chicot

Ultima oara a fost editat de mada66000 (2009-09-07 20:26:11)

#680 2009-10-13 13:57:58

michellenne
Membru
Inregistrat: 2009-10-13

mada66000 a scris:

laradeea ti-am trimis un mesaj privat.Chiar daca nu esti din Iasi poti ramane sub supraveghere 24/24 ore in clinica fara nici o problema.Eu la fel m-am dus la consultatie intai sa vad ce fel de om e in primul rand dr.care m-a operat.Initial vroiam sa merg in Bacau la dr.Stan insa mi-a placut mult dr.de aici si mi-a fost si mai comod mai ales ca e in orasul meu clinica.Poate din profil nu se vede cum era varful nasului inainte insa din fata era groaznic...cand radeam imi venea in gura chicot

Buna, te rog sa-mi zici si mie la ce medic te-ai operat si cat a costat interventia.
eu mi-am facut o programare la dr Lucian Popa...vorba ta sa vad ce fel de om este . Astept raspunsul tau....
aaa si cum pot sa vad si eu poza cu nasucul tau ?

#681 2009-10-14 11:07:43

michellenne
Membru
Inregistrat: 2009-10-13

Jessica_M a scris:

Michellenne, mai bine ?i trimiţi un mail.

smile asa am si facut ...multam de sfat

#682 2009-10-14 12:22:02

mada66000
Full member

michellenne ai un mail de la mine!vorbim!

#683 2009-10-20 03:53:54

bebigirl
Membru
Inregistrat: 2009-07-09

Buna

ti-am trimis si un mail in legatura cu operatia ta estetica.vreau si eu sa ma duc tot la cotulbea,numai k imi este cam frica.am mai avut o interventie nereusita la bratu...si de aceea ezit...poti sa-mi tr cateva poze cu nasucul tau sa vad cum a reusit?ms...si cat te-a costat?a fost o operatie inchisa sau deschisa?ai fost la spital sau la el la cabinet?msssadresa mea este bebigirl2000@yahoo.com
ps:daca a mai fost cineva operat la cotulbea si are poze plsssssss sa-mi trimita si mie pe mail supa

#684 2009-10-20 03:55:44

bebigirl
Membru
Inregistrat: 2009-07-09

buna

poti sa-mi trimiti si mie pe mail pozele cu nasucul tau?am inteles k a iesit f bine.msss  adresa:bebigirl2000@yahoo.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.