homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-35

#647 2009-05-17 22:17:52

Narcisa Violeta
New member
Inregistrat: 2009-02-22

Re: operatii estetice

Pt. Selle
Pe mine m-a costat aproximativ 600 de euro cu totul: operatie, analize, anestezist, asistente...Dar tariful d-nului dr este de pana la 500 de euro. Tu dai cat poti: 200, 300, 400 de euro. Mie cel putin mi-a spus cand am fost la el la cabinet la consultatie ca tariful este de la 0 la 500 de euro. Daca vrei si estetica e clar ca trebuie sa dai de la 200 de euro in sus. Multa bafta iti doresc si curaj ca va fi bine. Sper sa-ti fi fost de ajutor. Bye!

#648 2009-05-17 22:38:47

red label
New member
Inregistrat: 2008-04-02

selle ... a scris:

Am citit multe forum-uri cu aceasta ''tema'' , si pe acesta categoric... reformulez intrebarea si specific , ca sunt din Timisoara si la Dr. Stan Cotulbea ar fii tinta de incredere, si aceasta intrebare ar fii in special persoanelor care si-au facut aceasta interventie la el.

Minim 350 numai lui,subliniez MINIM.

#649 2009-05-20 20:16:04

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

Sunt putin confuza in ceea ce-l priveste pe Dr Cotulbea. De ce?
O pacienta de-a dansului, a fost nevoita sa isi refaca operatia dupa 5 ani pt ca operatia dr Cotulbea nu a evoluat bine in timp... Sincer as fi f dezamagita daca dupa operatie nu as avea minimul de rezultate la care ma astept..

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#650 2009-05-20 23:46:36

iasminica
New member
Inregistrat: 2009-01-19

evans a scris:

Sunt putin confuza in ceea ce-l priveste pe Dr Cotulbea. De ce?
O pacienta de-a dansului, a fost nevoita sa isi refaca operatia dupa 5 ani pt ca operatia dr Cotulbea nu a evoluat bine in timp... Sincer as fi f dezamagita daca dupa operatie nu as avea minimul de rezultate la care ma astept..

acesta este un risc pe care ti-l asumi cand te hotarasti sa faci opeartia. i se poate intampla oricarui dr, nu doar dr cotulbea. nu spun asta ca sa ii fac reclama dr-ului cotulbea, pt ca , eu am scris si mai in urma, nu il recomand.

Ultima oara a fost editat de iasminica (2009-05-22 00:22:51)

#651 2009-05-23 17:01:00

mara_3
Membru
Inregistrat: 2009-05-15

Mi-au scos tifoanele ... a fost o durere groaznica... noroc ca a durat putin. Problema a fost ca am sangerat mult, si m-am speriat foarte tare. Nasul l-am vazut de dimineata, e foarte umflat si foarte in vant, ca de purcel. SPERRRRR SA SE LASE PUTIN VARFUL.... SUNT CAM DISPERATA. E drept si in sus, macar de ar fi fost curbat si nu drept, ...sunt foarte dezamagita! sper ca dupa ce se dezumfla sa am o parere mai buna... nu vreau sa va sperii dar asa simt eu de dimineata de la ora 10.05 cand m-am uitat prima oara in oglinda

Publicitate

loading...

#652 2009-05-24 00:29:01

evans
Full member
Site

Mara, la cine te-ai operat?

eu ma gandeam la cotulbea sau la bratu...
iti doresc succes in recuperare!

Click

#653 2009-06-04 23:08:09

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

Ma gandeam sa merg saptamana viitoare sa ma interesez pe la doctori ca sa ma operez,doar ca de fiecare data cand aud de o operatie nereusita ma pierd toata.
Cineva mi-a zis ca stie pe o tipa care s-a operat la Cotulbea si care a trebuit sa-si mai faca o operatie dupa ceva timp tot la el pentru ca sangera foarte mult si cica nici acuma nu e ok.
Dintre fetele care v-ati operat la el,ati avut vreuna probleme de genul acesta?
Eu am nasul cam lung si la varf e un pic ciudat,dar e subtirel si mi-e frica sa nu cumva in tentativa de a-l face mai mic sa il faca gros sad
Totusi cred ca dr Cotulbea e cea mai buna optiune...
am o intrebare: cum e mai bine sa iau legatura cu el: prin mail,sa merg direct la spital sau sa ma programez la cabinetul lui particular?
Si inca ceva: dupa cat timp de la consultatie v-a operat?

Ultima oara a fost editat de orchid_girl (2009-06-05 00:40:22)

so in love ...

#654 2009-06-08 12:54:23

evans
Full member
Site

cotulbea te opereaza in functie de cum are el timp si programari .. au fost unele fete cu noroc care dupa consultatie a doua zi le-a si operat...

eu maine ma duc la bratu.. vreau sa imi fac programare insa azi nush daca e deschis.. am mai fost acum cativa ani si m-a promit si fara, ma intereb doar daca a mai crescut pretul consultatiei, pt ca acum 3 ani era 100 lei smile 

mai are cineva informatii despre el?

Click

#655 2009-06-09 11:19:22

orchid_girl
Full member

aghi_04 tu cum ai aflat de paraschivescu?

so in love ...

#656 2009-06-09 22:36:59

evans
Full member
Site

angi, in jur de cat ti-a luat paraschivescu? eu nu am auzit de el...

am fost la brol, insa pe la amiaz.. si dr bratu era in operatie.. am asteptat in jur de o ora apoi am plecat. O sa ma mai intorc la timisoara pt o consultatie si o programare pt operatie direct prin toamna.. suma banuiesc ca e undeva la 1000-1200 euro maxim... sper sa nu fie mai mult ...

Ultima oara a fost editat de evans (2009-06-09 22:39:08)

Click

#657 2009-06-10 11:34:01

orchid_girl
Full member

aghi, de dr. urtila stii ceva?
si ai avut trimitere de la medicul de familie pt deviatie de sept? sau nu trebuie?

so in love ...

#658 2009-06-21 16:15:12

orchid_girl
Full member

aghi,dupa cat timp ti-ai scos bandajul? si nasul am inteles ca era umflat tare.dar ai putut sa iesi din casa fara sa intorci priviri,nu?
acum cum esti? cam dupa cat timp s-a desumflat?

so in love ...

#659 2009-06-21 21:13:12

orchid_girl
Full member

asa mult ai stat in spital? pai eu sper sa ma tina maxim 2 zile in spital si sa-mi dea bandajul ala jos in o saptamana ca am examene de dat grater
oricum ma bucur sa aud ca dupa 2 saptamani dansai prin club,ca eu am citit ca 1 luna de zile nu tu efort fizic nu nimic si 2 luni fara soare...si deja imi luam adio de la vacanta de vara smile

so in love ...

#660 2009-06-22 10:55:11

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

eu am stat in clinica cca 20 ore (de luni la ora 14, pana marti la ora 10) ca sa-mi revin bine din anestezie.
am stat cu gips si mese in nas 3 zile.
vanata am fost maxim o saptamana.
forma finala a nasului s-a vazut dupa cca 6 luni.nu am avut absolut nici o restictie, adica am stat si la soare si am carat si sacose, am facut curatenie...efort adica.
si nu am avut nimic, si nici doctorii nu mi-au spus de asa ceva /de ferit de soare , efort...
stai fara grija, vacanta ta nu e compromisa!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#661 2009-06-24 22:20:42

orchid_girl
Full member

merci lili smile
pana la urma am comis-o si eu.
luni m-am operat,azi am venit acasa si vineri merg sa-mi scoata mesele si bandaju.
am sangerat putin dar doar in prima zi.
acum sunt un gogosar umflat  si vanat grater si am emotii de cum o sa arate...sper ca bine smile

so in love ...

#662 2009-07-09 23:10:40

bebigirl
Membru
Inregistrat: 2009-07-09

mara_3 a scris:

Mi-au scos tifoanele ... a fost o durere groaznica... noroc ca a durat putin. Problema a fost ca am sangerat mult, si m-am speriat foarte tare. Nasul l-am vazut de dimineata, e foarte umflat si foarte in vant, ca de purcel. SPERRRRR SA SE LASE PUTIN VARFUL.... SUNT CAM DISPERATA. E drept si in sus, macar de ar fi fost curbat si nu drept, ...sunt foarte dezamagita! sper ca dupa ce se dezumfla sa am o parere mai buna... nu vreau sa va sperii dar asa simt eu de dimineata de la ora 10.05 cand m-am uitat prima oara in oglinda

buna mara.am vazut k te-ai operat la cotulbea.si eu as vrea sa ma duc la el...precizez k nu e prima mea operatie.in 2005 m-am operat la bratu si de-atunci tot caut sa mi-l repar.imi este stramb,se umfla,cocoasa se vede mai tare.nu-mi place deloc.e ffff nereusit.poti sa-mi trimiti te rog poze inainte si dupa operatie beatriceplesa@yahoo.com grater  grater .multumesc.mie ar trebui sa-mi repare greseala altora si aici nu stiu cat de bun este cotulbea..daca aveti careva parerei..pls... goodluck  goodluck

#663 2009-07-22 11:00:11

tazz
New member
Inregistrat: 2009-02-03

bebigirl a scris:

mara_3 a scris:

buna mara.am vazut k te-ai operat la cotulbea.si eu as vrea sa ma duc la el...precizez k nu e prima mea operatie.in 2005 m-am operat la bratu si de-atunci tot caut sa mi-l repar.imi este stramb,se umfla,cocoasa se vede mai tare.nu-mi place deloc.e ffff nereusit.poti sa-mi trimiti te rog poze inainte si dupa operatie beatriceplesa@yahoo.com grater  grater .multumesc.mie ar trebui sa-mi repare greseala altora si aici nu stiu cat de bun este cotulbea..daca aveti careva parerei..pls... goodluck  goodluck

buna..eu m-am operat la cotulbea in aprilie..eu sunt foarte multumita de rezultat.nu este perfect,dar am scapat de un complex...inca nu respir bine,dar mai astept,pentru ca nici nu s-a dezumflat de tot...daca ai intrebari..astept..
pupici

#664 2009-08-06 08:12:51

hd.gabi
Membru
Inregistrat: 2009-08-06

Si ca sa vedeti prin ce proces am trecut, si cat de simplu e.
28.07.09 Marti m-am dus la spital cu trimitere sa-l caut pe Dr. Cotulbea(am primit recomandare) am avut ceva noroc ca portarul foarte bagaretz el din fire, m-a dus pana la Dr. Cotulbea chiar cand iesea din operatie si i-am spus ca am vb cu el la telefon (pt ca l-am cautat la cabinetului lui particular si nu era, l-am sunat si mi-a zis ca pt operatie sa vin la Clinica ca acolo face operatiile) si domnu' doctor a zis la cineva sa ma interneze ca maine ma opereaza, super:)
Mi-a facut internarea (fara consult), am facut analizele, si a 2-a zis spre surprinderea mea la ora 11 eram in operatie.
Am stat de miercuri pana vineri la amiaza cu tampoanele in nas, sangerat doar in prima zi, vineri dupa ce mi-a scos tampoanele mi-a si facut externarea. am sa pun azi aici poze cum arata nasul inainte si dupa, eu sunt foarte multumit, foarte.
Bineinteles m-am invinetit tare pentru ca a fost o interventie grea la mine, am avut septul foarte deviat, in forma de "S", dar dupa o saptamana nu mai am aproape nimic. Daca este o deviatie mica de sept operatia este mai simpla fara sa te invinetesti, si dureri mai mici dupa operatie.
Singurul lucru ce ma deranjeaza (am citit mai sus) ca nasul revine la forma initiala cam dupa 6 luni...deocamdata arata destul de umflat.sad
cam atat. bafta celor care vor sa-si faca aceasta operatie, merita, e excelent sa poti respira calumea.

Ultima oara a fost editat de hd.gabi (2009-08-06 08:14:52)

#665 2009-08-08 12:43:18

orchid_girl
Full member

Am aproape 2 luni de la operatie si ma confrunt cu cateva mici "probleme" :
din profil nasul e superb,insa din fata e cam umflatel,iar varful e teapan rau.dupa cat timp s-a desumflat complet pana si varful in cazul vostru?
a doua chestie ar fi ca ma schimba foarte mult noul nas,parca prea mult smile
nu pot sa rad cum trebuie,arat extrem de ciudat cand o fac si ma intreb cand o sa revina complet la normal si daca o sa revina. inainte aveam un zambet frumos,zic eu si acuma ....
ce vreau sa stiu e daca v-ati confruntat vreuna dintre voi cu probleme de genul si daca s-au rezolvat in timp?

so in love ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.