homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-5

#77 2008-04-08 13:47:20

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: operatii estetice

myhaela87 a scris:

deci nu imi vine sa crd..i-am trimis un mail si oo poza si lu cotulbes..mi-a raspuns ca sunt foarte draguta si ca corectia nasului m-ar schimba foarte mult..(scz de cacofonie) .si operatia m-ar costa intre 300 si 500 de euro...:f?rv?nad: sa cred sa nu cred...dak ar fi asa maine m-as opera..va rog eu mult daca il cunoasteti imi ziceti si mie mai multe de el?

oho, esti o norocoasa! ma-ndoiesc ca te mintea tocmai doctorul wink  eu zic sa crezi smile
citeste mai sus, o sa vezi ca sunt fete ff incantate de el smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#78 2008-04-08 13:56:31

red label
New member
Inregistrat: 2008-04-02

Cotulbea se zice ca e cel mai bun la 'nasuri' de prin zona asta de vest.
Rezolva si probleme mai dificile legate de nas.O sa iti ia in jur de 300 euro,numai ca mai dai ceva si la anestezist.
Am vazut multe persoane care s-au operat la el si totul e ok...acuma na...nu sunt conditiile din cabinetul lui bratu...dar asta cred k nu conteaza asa mult.
Ca om nu-l cunosc personal..

Ultima oara a fost editat de red label (2009-03-22 09:50:04)

#79 2008-04-08 15:16:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

red label a scris:

Rezolva si probleme mai dificile legate de nas.O sa iti ia in jur de 300 euro,numai ca mai dai ceva si la anestezist.
Am vazut multe persoane care s-au operat la el si totul e ok...acuma na...nu sunt conditiile din cabinetul lui bratu...dar asta cred k nu conteaza asa mult.
Bratu mi-a fost profesor si e super de treaba.Am vazut 3 persoane care nu sunt multumite de rinoplastia la el.Poate ca erau altele asteptarile lor...habar n-am..

sincer..nu m intereseaza conditiile..adik nici sa ma aleg cu cine stie ce,dar nici nu vreau rezerva personal sau alte luxuri..am inteles k s sta doar o zi in spital...o sa ma duc saptamanile astea la consultatie..km nasol e k eu sunt din bucuresti e mult de mers pana akolo..sad  da dak toata lumea zice k e bun.poatet o sa ma risc.m-a km deceptionat si siteul ala cu operatia nereusita.sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#80 2008-04-08 16:21:46

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

myhaela87 a scris:

red label a scris:

Bratu mi-a fost profesor si e super de treaba.Am vazut 3 persoane care nu sunt multumite de rinoplastia la el.Poate ca erau altele asteptarile lor...habar n-am..

sincer..nu m intereseaza conditiile..adik nici sa ma aleg cu cine stie ce,dar nici nu vreau rezerva personal sau alte luxuri..am inteles k s sta doar o zi in spital...o sa ma duc saptamanile astea la consultatie..km nasol e k eu sunt din bucuresti e mult de mers pana akolo..sad  da dak toata lumea zice k e bun.poatet o sa ma risc.m-a km deceptionat si siteul ala cu operatia nereusita.sad

lasa tu site-ul ala!!! e adevarat ca sunt si operatii nereusite, dar nu trebuie sa disperi!  un medic nu e tocmai dzeu, de unde si o operatie care sa nu corespunda in totalitate asteptarilor.  vei fi intrebata cum ti-l doresti, in vant, doar drept, mai scurt, mai lung... depinde si de ce ii vei raspunde tu... sa nu-ti para rau mai tarziu ca ai avut ocazia sa faci operatia la un pret bun, pe mana unui medic bun...   eu iti urez bafta indiferent daca-l alegi sau nu pe cotulbea smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#81 2008-04-08 23:54:48

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

deci pana la urma......mie tot 3000-4000 euro imi trebuie nu? lol

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-04-09 11:22:53

red label
New member

JanisJoplin a scris:

Prof. Dr. Bratu: drbratu@brol.ro  scrie-i un mail lui Bratu si te lamureste el,asa e cel mai bine;)

#83 2008-04-15 21:49:40

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu cand am vrut sa fac otoplastia am trimis mail-uri pe al toate clinicile ca sa ma interesez

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#84 2008-05-09 12:46:24

kidnapper
Membru
Inregistrat: 2008-05-09

red label : esti sigur ca la Cotulbea o astfel de operatie costa 300 euro ? poti sa-mi lasi vreun mail sau un numar de telefon de-al lui ?

#85 2008-05-09 18:14:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

JanisJoplin a scris:

ai mah ce naibii e asa mult? mai bine ii cos io cu munuta mea putin mai sus rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#86 2008-05-09 18:24:35

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mama mea a avut un accident de masina si a ramas cu nasul putin stramb plus alte probleme si s-a programat la dr cotulbea.Sapt viitoare o sa aflu cat costa operatia hmm

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#87 2008-05-10 00:13:29

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu m-am decis sa nu mai fac operatii...vroiam lipo dar m-am razgandit dupa ce am auzit! mama are un fost coleg de liceu de face operatii de genu (implanturi,liftinguri,lipo,altele) si a zis k implanturile pt sani is mega periculoase,poti face cancer. plus k trene reinnoite,etc si dupa ce le scoti tzatzele ti-s fleashca,nu mai au deloc sustinere. La lipo dupa ce trece efectul anesteziei ai niste dureri groaznice,cica te urci pe pereti de durere...asa a zis el,ca toate pacientele d unde lucreaza el ziceau k dak stiau ce dureri exista,nu mai faceau. d operatia la nas nu mai zic nimic..dupa 10 ani iti pica nasu lol adik nu mai ai cartilaj....acum inteleg dc e asa michael jackson...
m-am razgandit...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#88 2008-05-10 00:15:20

JanisJoplin
Platinum member

deadrose a scris:

JanisJoplin a scris:

ai mah ce naibii e asa mult? mai bine ii cos io cu munuta mea putin mai sus rotfl

chiar ca rotfl
sau imi iau adio de la bebe si ma apuc si tzin de sala si gata.... tongue

#89 2008-05-10 00:15:46

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

de asta cu sanii stiam,dar cu nasul yikes

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#90 2008-05-10 00:16:48

GreenBubbles
Insomniac member

pe bune... deci tipul chiar shtia,si nu avea motiv sa o minta pe mama. deci vorbesc de operatia estetica la nas...nu de operatii pt sanatate sau asa (cum poate imi voi face eu)

#91 2008-05-10 00:16:49

JanisJoplin
Platinum member

hai may green bubbles cum sa'ti cada nasul....m.jackson a patit asha ca a insistat.....dar mii de oameni isi fac zilnic, si n'am mai auzit de cazut nasul.... haide may tongue

#92 2008-05-10 00:18:49

GreenBubbles
Insomniac member

ma rog,nu-ti imagina k stranuti si ramai cu nasu in batista sau in mana sau whatever lol dar se distruge cartilajul si nah,cam "cade"... nush cum,nu cred k ramai cu 2 gauri unde a fost nasu sau asa tongue dar cam asta e ideea...eu nu mi-as face.chit k imi ocupa juma d fatza lol

#93 2008-05-14 19:44:25

red label
New member

si eu am auzit de posibilitatea sa iti "cada" nasul in timp.Cred ca depinde de cat de reusita e operatia,poate si de structura fiecaruia.
Ati mai aflat preturi noi la cotulbea?

#94 2008-05-14 19:47:49

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mie mi-a zis k m-ar costa 500 de euro la nasul meu....m-ati speriat cu cazutul asta al ansului...da la mine e asa grav ca nu pot sa respir ca lumea...ma sufoc noaptea...inghit nemestecat k sa nu ma sufoc sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#95 2008-05-14 19:49:21

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu daca as avea bani mi-as micsora sanii ,clar ! si acum i-as si ridica un pic ca s-au mai alsat de cand cu alaptatul,caratul bebeului in brate.... si eventaul asa de bonus un pic de lipoaspiratie dar numai de pe burticutza....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.