|
Nu esti logat.
Operatii estetice-5#77 2008-04-08 13:47:20
Re: operatii estetice
oho, esti o norocoasa! ma-ndoiesc ca te mintea tocmai doctorul eu zic sa crezi There ain't no sunshine now that he's gone Offline #78 2008-04-08 13:56:31
Re: operatii esteticeCotulbea se zice ca e cel mai bun la 'nasuri' de prin zona asta de vest. Ultima oara a fost editat de red label (2009-03-22 09:50:04) Offline #79 2008-04-08 15:16:58
sincer..nu m intereseaza conditiile..adik nici sa ma aleg cu cine stie ce,dar nici nu vreau rezerva personal sau alte luxuri..am inteles k s sta doar o zi in spital...o sa ma duc saptamanile astea la consultatie..km nasol e k eu sunt din bucuresti e mult de mers pana akolo.. da dak toata lumea zice k e bun.poatet o sa ma risc.m-a km deceptionat si siteul ala cu operatia nereusita. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #80 2008-04-08 16:21:46
lasa tu site-ul ala!!! e adevarat ca sunt si operatii nereusite, dar nu trebuie sa disperi! un medic nu e tocmai dzeu, de unde si o operatie care sa nu corespunda in totalitate asteptarilor. vei fi intrebata cum ti-l doresti, in vant, doar drept, mai scurt, mai lung... depinde si de ce ii vei raspunde tu... sa nu-ti para rau mai tarziu ca ai avut ocazia sa faci operatia la un pret bun, pe mana unui medic bun... eu iti urez bafta indiferent daca-l alegi sau nu pe cotulbea There ain't no sunshine now that he's gone Offline #81 2008-04-08 23:54:48
Re: operatii esteticedeci pana la urma......mie tot 3000-4000 euro imi trebuie nu? 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-09 11:22:53
Prof. Dr. Bratu: drbratu@brol.ro scrie-i un mail lui Bratu si te lamureste el,asa e cel mai bine;) Offline #83 2008-04-15 21:49:40
Re: operatii esteticesi eu cand am vrut sa fac otoplastia am trimis mail-uri pe al toate clinicile ca sa ma interesez "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #84 2008-05-09 12:46:24
Re: operatii esteticered label : esti sigur ca la Cotulbea o astfel de operatie costa 300 euro ? poti sa-mi lasi vreun mail sau un numar de telefon de-al lui ? Offline #85 2008-05-09 18:14:45
ai mah ce naibii e asa mult? mai bine ii cos io cu munuta mea putin mai sus http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #86 2008-05-09 18:24:35
Re: operatii esteticemama mea a avut un accident de masina si a ramas cu nasul putin stramb plus alte probleme si s-a programat la dr cotulbea.Sapt viitoare o sa aflu cat costa operatia ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #87 2008-05-10 00:13:29
Re: operatii esteticeeu m-am decis sa nu mai fac operatii...vroiam lipo dar m-am razgandit dupa ce am auzit! mama are un fost coleg de liceu de face operatii de genu (implanturi,liftinguri,lipo,altele) si a zis k implanturile pt sani is mega periculoase,poti face cancer. plus k trene reinnoite,etc si dupa ce le scoti tzatzele ti-s fleashca,nu mai au deloc sustinere. La lipo dupa ce trece efectul anesteziei ai niste dureri groaznice,cica te urci pe pereti de durere...asa a zis el,ca toate pacientele d unde lucreaza el ziceau k dak stiau ce dureri exista,nu mai faceau. d operatia la nas nu mai zic nimic..dupa 10 ani iti pica nasu adik nu mai ai cartilaj....acum inteleg dc e asa michael jackson... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #88 2008-05-10 00:15:20
chiar ca 6 ani de dragoste Offline #89 2008-05-10 00:15:46
Re: operatii esteticede asta cu sanii stiam,dar cu nasul ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #90 2008-05-10 00:16:48
Re: operatii esteticepe bune... deci tipul chiar shtia,si nu avea motiv sa o minta pe mama. deci vorbesc de operatia estetica la nas...nu de operatii pt sanatate sau asa (cum poate imi voi face eu) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #91 2008-05-10 00:16:49
Re: operatii esteticehai may green bubbles cum sa'ti cada nasul....m.jackson a patit asha ca a insistat.....dar mii de oameni isi fac zilnic, si n'am mai auzit de cazut nasul.... haide may 6 ani de dragoste Offline #92 2008-05-10 00:18:49
Re: operatii esteticema rog,nu-ti imagina k stranuti si ramai cu nasu in batista sau in mana sau whatever dar se distruge cartilajul si nah,cam "cade"... nush cum,nu cred k ramai cu 2 gauri unde a fost nasu sau asa dar cam asta e ideea...eu nu mi-as face.chit k imi ocupa juma d fatza i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #93 2008-05-14 19:44:25
Re: operatii esteticesi eu am auzit de posibilitatea sa iti "cada" nasul in timp.Cred ca depinde de cat de reusita e operatia,poate si de structura fiecaruia. Offline #94 2008-05-14 19:47:49
Re: operatii esteticemie mi-a zis k m-ar costa 500 de euro la nasul meu....m-ati speriat cu cazutul asta al ansului...da la mine e asa grav ca nu pot sa respir ca lumea...ma sufoc noaptea...inghit nemestecat k sa nu ma sufoc Sa nu te astepti sa te salut! Offline #95 2008-05-14 19:49:21
Re: operatii esteticeeu daca as avea bani mi-as micsora sanii ,clar ! si acum i-as si ridica un pic ca s-au mai alsat de cand cu alaptatul,caratul bebeului in brate.... si eventaul asa de bonus un pic de lipoaspiratie dar numai de pe burticutza.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|