homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatii estetice-7

#115 2008-06-08 21:06:45

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: operatii estetice

mykutza a scris:

am scris si mai sus...in primul rand nu pot sa dorm pt k ma sufoc,nu pot sa mananc pt k ma sufoc..adica inghit aproape nemestecat..m-am operat de polipi aku 3 ani da nu de akolo era k nu s-a vazut nici o schimbare..si in al doilea rand,estetic...nu ma simt bine in pielea mea...kteodata nu imi vine sa plec din casa..ma si intreb cum de sta iuby cu mine sad

nu tre sa fii asa de pesimista....sta cu tine pt ca te iubeste pt ceea ce esti..nu tre sa ai o parere asa de rea despre tine...fii bucuroasa ca ai 2 maini, 2 picioare, ca vezi..etc...nu tre sa fim toate miss puss

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#116 2008-06-08 21:08:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

big_smile eu as fi daca nu as avea pb asta tongue glumesc...da imi sta pe creier..da ma gandesc ca dupa 3 ani jumate nici macar nu mai obs..smile

Sa nu te astepti sa te salut!

#117 2008-06-08 21:11:22

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

mykutza a scris:

big_smile eu as fi daca nu as avea pb asta tongue glumesc...da imi sta pe creier..da ma gandesc ca dupa 3 ani jumate nici macar nu mai obs..smile

pai vezi?! wink

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#118 2008-06-08 21:14:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mykutza,mama mea a avut oasele fracturate,deci a fost complicat nu avea cum sa i-l faca cum a fost,oricum nu arata urat,adica nimeni nu si-a dat seama ca ar avea ceva schimbat smile nici macar sotul meu rotfl dar eu si ea stiam cum era inainte si de asta vedem schimbarea.
Am mai avut o vecina ce s-a operat la el ca avea nasul mare si dupa operatie nu prea era schimbat nasul hmm si s-a mai operat inca o data si acum il are mic smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#119 2008-06-08 21:16:43

mykutza
Moderator

mda..treaba e destul de dificila..k eu sunt din bucuresti..adica trebuie sa vin o data sa ma operez si eventual sa mai ma duc o data sa imi scoata alea..cam cat a durat la mama ta?

Publicitate

loading...

#120 2008-06-08 21:20:23

fallen_angel
Insomniac member

pe maica-mea a externat-o in 2 zile pt ca era din tm si peste 1 sapt a mers sa ii scoata masca,iar peste inca 1 sapt i-a scos firele.Pers care nu sunt din tm raman internate 1 sapt pt supravgere,dar nu cred ca trebuie sa vii pt fire,le poti scoate la un medic ORL pt ca si asa i le-a scos asistenta,doctorul nici nu a mai fost curios cum a iesit nasucul ei lol

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-06-08 21:20:49)

#121 2008-06-08 21:21:36

mykutza
Moderator

aoleu...o saptamana???pai si pe iuby unde il tin? yikes nu are voie sa stea cu mine,nu? sad

#122 2008-06-08 21:22:33

fallen_angel
Insomniac member

are voie smile

#123 2008-06-08 21:24:15

mykutza
Moderator

daaaaaaaaaa??????? si plateste cam 100 mii pe noapte sau cam asa ceva nu?ce misto..deci sa am incredere in cotulbea?
bratu mi-a cerut 1600 de euro sau cam asa ..bani de care nu dispun  sad

#124 2008-06-08 21:31:46

fallen_angel
Insomniac member

nu stiu cat au platit rudele fetelor de acolo hmm nu le-am intrebat.Eu nu stiu ce sa iti spun...mie una nu mi-a placut de el pt ca nu s-a mai interesat de pacienti sad.A venit la maica-mea doar la o ora dupa ce a operat-o si atat.Nu a mai venit never neutral.Nici nu l-a interesat daca este multumita,nimic.Mi-a lasat un gust amar,dar maica-mea ii ia apararea,cica este f ocupat si bla bla.

#125 2008-06-08 21:34:51

skumpi
Vizitator

si eu mi`as face operatie la nas...mi se pare ca ii cam mare...l`as vrea asa mai miucutz si mai dragutz big_smile

#126 2008-06-08 21:43:30

mykutza
Moderator

eu l-as vrea drept si sa pot respira...de fapt daca stau sa ma gandesc cred k pb estetica se poate rezolva cu ochelari d-aia cu rame groase...da aia medicala? sad

#127 2008-06-08 22:09:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Andra123 a scris:

nu stiu cat au platit rudele fetelor de acolo hmm nu le-am intrebat.Eu nu stiu ce sa iti spun...mie una nu mi-a placut de el pt ca nu s-a mai interesat de pacienti sad.A venit la maica-mea doar la o ora dupa ce a operat-o si atat.Nu a mai venit never neutral.Nici nu l-a interesat daca este multumita,nimic.Mi-a lasat un gust amar,dar maica-mea ii ia apararea,cica este f ocupat si bla bla.

sa il vezi pe bratu lol  cat e de "preocupat" lol
am intrat a 8a in sala de operatie, ultima si apoi s-au ocupat de mine asistenele si asistentii. eu stau si ma intreb daca el mi-a facut nasul asa frumos sau asistentii lui lol
eu pt bratu totusi am numai cuv de laud, dar repet, stiu de un nas nereusit neutral
andra, prietena aia a ta care si-a facut a doua operatie la nas, a facut-o tot la cotulbea?

There ain't no sunshine now that he's gone

#128 2008-06-08 22:12:18

fallen_angel
Insomniac member

ce si tu ti-ai facut operatie la nas?
vecina aia tot la cotulbea si a pus-o sa mai plateasca nu stiu cat inca o data lol
cred ca la cei ce vor doar estetica le cere bani si la cei care au si ceva probleme le spune sa dea cat vor

#129 2008-06-08 22:13:06

SonneAle
Addicted member

i did, acum 4 ani smile la bratu
fitze roll  mi se parea, de fapt asa era, nu tocmai drept cum mi-l doream, asa ca... big_smile

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-06-08 22:14:28)

#130 2008-06-08 22:13:50

mykutza
Moderator

si ai vreo pb?k green parca zicea k iti cade nasul k nuj ce se mai intampla tongue

#131 2008-06-08 22:19:16

SonneAle
Addicted member

mnezo rotfl2))  ce problema???  in 2 sapt ieseam afara din casa lol
nicio probl smile acum depinde, eu stiu, la mine a fost o nimica toata, anestezie locala (m-am trezit pe masa cand mi-l pileau lol nu simteam nimic insa). interventie minora, fara urme, fara durere smile  as repeta-o lol  in schimb o tipa din salonul alaturat, si-a facut tot rinoplastie exact inaintea mea si am apucat sa schimbam niste vorbe inainte, uuuuuuuuiiiiiii, m-a speriat al naibii, pansamentul ei de pe fata era plin de sange si imi zicea ca o durea sad  sora ei isi facea ridicare de sani big_smile si tipa din salon cu mine, medic, liposuctie (asta a zis ca o durea nitel tongue ). sincer, n-am avut nimic... o sapt am stat pansata si o sapt l-am mai avut umflat. si that was big_smile
inainte de operatie aveam probl, sangerari, chiar hemoragii cand nu ma asteptam, si de la un stranut...  s-au rezolvat si astea big_smile

#132 2008-06-08 22:23:03

fallen_angel
Insomniac member

wai pai la maica-mea i-a curs sange pana a doua zi neutral .A stat tot cu servetele si pansamente la nas.ii schimbam servetelul din 2 in 2 minute neutral a fost f rau la ea,a spus ca nu si-ar mai face pt nimic in lume smile.Si anestezia a fost generala.

#133 2008-06-08 22:27:52

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Si prietenul meu s-a operat la nas, ca a mancat bataie gratis big_smile Si a avut septul deviat, sau ceva de genul. Si a facut anestezie generala, si in 2 saptamani a fost ca nou big_smile si cu nasul mai frumos. S-a operat la doctorul Grecu Ovidiu, in Bucuresti

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.