homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M-am gandit eu asa...-14

#248 2008-03-06 14:01:25

andrutza
Vizitator

Re: M-am gandit eu asa...

sad sa speram ca nu si ca e inteleapta.

#249 2008-03-06 14:09:30

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Doamne, loveable, sper doar sa nu te autodistrugi de tot...

#250 2008-03-06 14:28:57

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu cred ca face nici o prostie.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#251 2008-03-07 02:57:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

feteeele ce griji va faceti puss
chill down...atata timp cat exista speranta, nu exista diazepam smile
si...cand/daca va exista diazepam...DACA...un mare daca... atunci nu vreau ambulante si tuburi pe nas si paturi de spital, deci nu o sa va anunt dinainte...asa ca stati linistite lol

hjarta

#252 2008-03-07 03:00:32

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

poop love puss

Publicitate

loading...

#253 2008-03-07 03:03:15

Chocolate22
Insomniac member

de data asta ai gandit bine puss

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#254 2008-03-07 03:10:14

Loveable
Diamond member

Bai deci eu nu am mai vazut asa ceva! Am vrut sa vorbesc cu el...mai multe..mi-am propus din start, nu ce sa vorbesc, dar mi-am propus sa nu cumva sa plang si sa nu cumva sa ne suparam...nu mai vreau sa plang, nu mai vreau sa ma supar, nu mai vreau sa il supar si nu mai vreau sa ne certam vreodata..
Si merg eu asa, cu inima in gat, tremurand din toate incheieturile...dar cu gandul sa vorbim... Il vad...ceau... neutral pauza.. neutral n-am mai putut sa spun nimic... neutral  parca eram drogata, sedata..stateam si imi spuneam in gand "ok, acuma vorbeste...acu zii ceva...ceva..orice, ceva din miile de chestii care ti-au trecut prin minte azi, ieri, alaltaieri..ceva!" .. da` de unde... n-am putut... stateam si imi vinea sa plang...
Eu n-am mai vazut asa ceva .. sa mori de dorul cuiva, si cand il vezi sa nu fii in stare sa scoti un cuvant...si sa-ti vina sa plangi...
(Nu pot sa dooorm!!! pana acum am stat si am butonat televizorul incercand sa adorm si nu reusesc sad )

hjarta

#255 2008-03-07 08:28:59

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Loveable a scris:

Si merg eu asa, cu inima in gat, tremurand din toate incheieturile...dar cu gandul sa vorbim... Il vad...ceau... neutral pauza.. neutral n-am mai putut sa spun nimic... neutral  parca eram drogata, sedata..stateam si imi spuneam in gand "ok, acuma vorbeste...acu zii ceva...ceva..orice, ceva din miile de chestii care ti-au trecut prin minte azi, ieri, alaltaieri..ceva!" .. da` de unde... n-am putut... stateam si imi vinea sa plang...

Aaaaiiiiiiiiiiiiiii de cate ori am patit asa! Mi-am planuit in gand o gramada de chestii ce vroiam sa-i spun si dupa aia ma dadeam cu capul de pereti cum am putut sa fiu asa bleaga. :k?ra:

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#256 2008-03-07 23:19:47

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

draga loveable , imi permit sa-ti zic ce-o sa-ti zic pentru ca din momentul in care ai postat aici ai permis lumii sa te judece , fiecare in felul lui . nu iti voi spune nimic in nume de rau ci doar sa intelegi de fapt cum stau lucrurile . adevarul  , cum il vad eu este urmatorul : tu l=ai innebunit de cap de baiatu asta , l-ai zapacit . nu-i de mirare ca ti-a spus toate lucrurile alea si vorbeste cu tine cum vorbeste , pentru ca , sincera sa fiu nu cred ca te mai suporta . baietilor nu le plac fetele plangacioase . baietii respecta lacrimile unei fete cand sunt varsate pt motive intemeiate si cand nu plange din orice . te inteleg ca esti sensibila , si eu sunt sensibila si plang din orice cand ma cert cu iubi ( de aceea iti vorbesc din expertienta) dar m-am invatat sa nu mai plang asa repede pentru motive care nu necesita lacrimi . stiu ca e greu sa te abtii cand lacrimile iti curg siroaie pe fata.
intr-un post anterior M_M ti-a dat o bucata buna de realitate peste fata , asa k mai citeste odata ce ti-a scris .
intelege ca baiatul asta nu te mai suporta si de-aia se poarta asa , tu traiesti intr-o bula de sapun si vezi lucrurile distorsionate dar toate incercam sa te indreptam pe calea cea buna dar vad ca tu te umilesti in continuare si iti bati joc de tine in continuare de ii dai atatea sanse baiatului acesta . el te tot respinge si tu stai pe capul lui si tot insti cu o relatie pe care el nu o mai vrea cu tine . tu crezi ca atunci cand iti zice ca nu mai vrea sa fie cu tine , crezi k zice in gluma ? eu cred k vobeste serios. de ce te bagi in viata lui abuziv daca el nu te mai vrea ?
asta e ce-am avut de spus , desigur poate gresesc in ce-am zis , pentru ca nu cunosc situatia decat prin ce ne-am povestit tu . tu cunosti mai bine ... sper sa faci decizia corecta

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-03-07 23:23:08)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#257 2008-03-07 23:27:02

Loveable
Diamond member

nu cred ca din cauza mea am ajuns sa plang asa... inainte nu plangeam. deloc. si nici acum, nu cunosc persoana care sa ma fi vazut plangand in afara de el (bine, la o inmormantare, la ceva...e altceva)...
si nu vreau sa plang, nu mai vreau sa plang.. tocmai de aia am plecat, sa nu plang din nou de fatza cu el..
macar eu vreau sa schimb ceva, am schimbat mult deja, si mai e loc...
cred ca orice om greseste, nu? eu macar imi recunosc greselile...si incerc sa le repar...si ma chinui tare, pt ca o fac de una singura...nu-i nimeni acolo sa ma ajute si sa fie alaturi de mine sa le repar...
oricum, nu o sa ma supar niciodata pe voi, orice ati spune...e parerea voastra si fiecare parere din asta imi da de gandit...e ok puss
later edit:
mie imi place foarte mult o fraza...nu ma ghidez dupa ea, pt ca nu ma ghidez in viata dupa fraze... dar mi se pare adevarata: "nimeni nu are dreptul sa te judece pentru visele tale, fiindca doar tu stii cu ce pret le visezi".
nu ma refer la voi, pt ca voi nu cred ca ma judecati... ma refer la persoane apropiate mie, reale, prietene de ceva vreme, care o fac...
e simplu sa spui da-l incolo, nu merita, nu are sens sa iti bati capul cu el... dar numai eu stiu cat suflet am pus in relatia asta, si cat de tare mi-am dorit sa fie bine, si cat am suferit, si cat de frumos poate fi, si lucrurile la care am visat (amandoi) atata timp...pe care nimeni nu ne opreste sa le avem, avem toate conditiile pt o viata frumoasa... numai intelegerea si comunicarea ne lipseste. Nu vreau sa-l bat la cap, chiar nu vreau... nu asa vad eu o relatie.. dar ce sa fac? sa stau si sa plang, si sa astept ziua in care-l voi vedea cu alta de mana pe strada? Eu chiar cred ca se poate salva ce a mai ramas, si sa traim multe momente frumose, cum au fost destule pana acum. Nici nu mai conteaza in "discutia" asta ce a facut el rau... numai el le poate remedia sau reface, sau sa regrete sau nu...asta e alta discutie... Conteaza ce am facut eu, si nu spun ca am fost o sfanta...nici nu conteaza motivele (ca explicatii as avea, dar nu isi au rostul, nu rezolv nimic cu ele)...conteaza ca am realizat ce am facut si cum am fost uneori, si ca am bunavointa de a ma schimba si de a nu mai fi asa...
Tot ce ii cer e sa incerce..sa vada cum poate fi. Nu ii cer sa ii placa...poate nu o sa ii placa, nu conteaza de ce...pur si simplu poate nu o sa ii placa...dar macar sa incerce...sa dea sansa aia...ca daca nu iese nu pierde nimic, dar daca iese, castigam ceva minunat....

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-07 23:44:39)

hjarta

#258 2008-03-07 23:38:18

pink_martini
Hero member
Site

ok . ma bucur ca ai inteles pozitiv mesajul meu si ma bucur k realizezi si tu k nu e nimeni "acolo" ca sa te sustina . deci renunta si fa un pas in fata

#259 2008-03-07 23:45:22

Loveable
Diamond member

am editat...da` a luat greu later edit`ul...s-o fi gandit forumu ca am scris prea mult lol

hjarta

#260 2008-03-08 00:10:02

pink_martini
Hero member
Site

pai il cam bati la cap . eu nu sunt adepta hai sa-ti arat ce pot fi si asa , hai sa-ti arat ca mai putem fi impreuna . daca vroia nu mai trebuia sa te zbati tu sa-i arati . si cat despre faza cu persoanele care iti zic da-l incolo etc ... stiu ca e usor de zis si greu de facut. si ce vrei sa faci acuma ? chiar ce vrei sa faci daca el nu te mai vrea ? a fost frumos dar a fost

#261 2008-03-08 00:50:31

Loveable
Diamond member

nu ma pune sa ma gandesc ce e daca...pt ca iar ma apuca si incep cu toate chestiile care-mi fac rau..
acum ma simt bine...bine pe naiba, voiam sa zic linistita, da nici aia (stiu eu de ce)...dar macar sper...
s-au schimbat multe "date ale problemei" intre timp, si de aia zic ce zic... el crede ca eu pot fi numai crizata si nu e asa! nu e asa deloc...nu MAI e asa...
pff, gata ca innebunesc sad
puss pink

hjarta

#262 2008-03-10 02:13:08

Loveable
Diamond member

nu mai am chef de net, ma uit la tele...am prins niste chestii interesante, dar am intrat 2 minutele sa ma..."descarc"...
am aflat azi niste chestii despre el, ceva ce a facut... chestii care mi-au provocat scarba, repulsie... nici nu vreau sa ma gandesc la ele...
inca imi vine greu sa cred ca in timp ce eu il iubeam si era totul pt mine, el a fost capabil de asa ceva... Doaaamne!!!
si totusi...e adevarat ca orice minicuna sau lucru ascuns, mai devreme sau mai tarziu se afla...parca as fi preferat sa nu aflu...cred...nici nu mai stiu...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-10 02:14:06)

hjarta

#263 2008-03-10 05:09:30

Chocolate22
Insomniac member

ce ai mai aflat love? de ce nu vrei sa ne spui?
oricum noi suntem aici sa te ascultam puss

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-10 05:15:00)

#264 2008-03-10 13:51:15

skumpi
Vizitator

nush dc ma gandesc k a inselat`o :-?
poate nu gandesc eu bine nustiu

#265 2008-03-12 16:39:09

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

loveable... pe unde umbli??????  we miss uuuuuuuu puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#266 2008-03-12 16:39:35

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu a mai intrat de cateva zile pe aici ................

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.