homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M-am gandit eu asa...-15

#267 2008-03-12 16:40:11

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: M-am gandit eu asa...

@adriana a scris:

nu a mai intrat de cateva zile pe aici ................

si nici pe mess... sad

There ain't no sunshine now that he's gone

#268 2008-03-12 18:18:44

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

SonneAle a scris:

loveable... pe unde umbli??????  we miss uuuuuuuu puss

i need help ....

Sim y 

#269 2008-03-12 18:23:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ce s-a intamplat, simy ?

#270 2008-03-12 18:51:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai ce avea de gand?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#271 2008-03-12 23:56:25

SonneAle
Addicted member

simy_alexandra a scris:

SonneAle a scris:

loveable... pe unde umbli??????  we miss uuuuuuuu puss

i need help ....

u need help??? TU??? yikesyikesyikes  ce e???? nu ma speria si tuuu grater((((( puss

Publicitate

loading...

#272 2008-03-13 00:00:42

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Topic inchis.
Terminati grater

hjarta

#273 2008-03-13 00:06:06

SonneAle
Addicted member

Loveable a scris:

Topic inchis.
Terminati grater

sa traiti, am inteles!!! pusspusspuss

#274 2008-03-17 22:32:26

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

loveable, nu te-am mai vaz de mult online smile te-ai suparat pe noi ? smile

#275 2008-03-17 22:33:19

Loveable
Diamond member

io-s on adri smile puss

hjarta

#276 2008-03-17 22:45:27

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu te-am prins eu,cel putin, de mult smile

#277 2008-03-17 22:46:59

Loveable
Diamond member

ei, mai rarut ca-i mai dragut smile ce sa tot fac? sa ma plang intr-una?
o sa intru mai des cand o sa ma simt si eu bine (constant), sa va mai inveselesc si pe voi, nu numa sa va intristez smile

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-17 22:47:12)

hjarta

#278 2008-06-05 04:00:26

Loveable
Diamond member

Topic redeschis smile ca nu stiu unde sa postez...
As scrie povesti, dar ma straduiesc sa rezum...
Deci ma termina psihic omu asta! Ajung sa cred ca sunt eu vesnic nemultumita. (ceea ce in procent de 1% e adevarat)...numai ca... ok, fata de acum cateva luni cand nu facea altceva decat sa urle si eu nu faceam altceva decat sa plang cum ii auzeam vocea (cred ca era psihica chestia), e foarte ok.. adica ne intelegem bine, se poarta frumos, incepe sa faca (din nou) unele chestii dragute care sunt normale intr-o relatie...facem chestii impreuna, ne vedem mai des.. deci nu pot sa nu apreciez, si nu pot sa nu fiu multumita, la cat de tare mi-am dorit sa fie bine..
Dar totusi, e mult mai bine decat era, dar nu e nici pe jumatate bine cum ar trebui sa fie..
nush cum sa explic..nu stiu ce imi doresc acum, chiar nu mai stiu, dar stiu ca imi doream mult sa stam impreuna, sa facem, sa construim ceva, sa avem un plan, un tel, un scop. Spun ca nu mai stiu ce imi doresc, pentru ca m-am obisnuit sa nu mai stam impreuna, mi-e bine cum e acum...dar raman dorintele alea din trecut, si visele sa avem locul nostru, sa lucram pentru a ni-l amenaja, sa cumparam lucruri, sa ne formam locusorul nostru asa frumos si dragut, doar al nostru... Cred ca nu imi mai doresc asta acum pentru ca am luptat prea mult si degeaba, si nu mai vreau sa lupt in continuare tot degeaba..
In fine.. faza e ca nush ce vreau, dar vreau ceva...
Ori sa ne facem si noi planuri, daca si le doreste si daca mi le doresc, sa vedem daca ne dorim acelasi lucru, daca vrem sa avem planuri comune, si de acolo incolo sa "luptam" sa le obtinem...sa stim ca ne indreptam spre ceva...
Ori sa ne dam seama ca de fapt ne dorim chestii opuse sau macar foarte diferite si atunci fiecare sa-si vada de drumul lui (e simplu de zis acum, ca tot voua o sa va umplu capul si forumul de plans si chestii), dar asta e..mi-am dat seama ca in fond tre sa faci ceva in viata, adica sunt la varsta cand am si putere si vointa si ambitie si posibilitati si tot ca sa realizez si sa construiesc ceva, sa o iau pe un drum... nu suport sa atarn!!! sa stau, sa astept ziua de maine...si degeaba iubesti si visezi, cand de fapt tu traiesti din vise...dupa 3 ani nu mai ai cum sa traiesti numai din vise...daca stiu ca nu se poate cu el, ca nu vrea, ca nu vrem...atunci macar sa imi fac alte planuri, sa ma gandesc din alta perspectiva la viata si la viitor (apropiat sau indepartat), si asta e, macar incet incet o sa ajung sa fac ceva.. decat asa sa astept sa nu fac nimic...
Ori sa continuam asa...ne vedem, povestim despre soarele de afara, frecam menta, si asteptam...nush ce asteptam...urmatoarea cearta sau punctul ala in care nu mai vrei nici sa auzi ca celalalt a existat vreodata...sau asteptam sa apara altul/alta mai bun/a...
Mi-am dat inca o data seama, numai ca de data asta si mai puternic, ca nu vreau sa-l oblig sa isi doreasca ceva, si nici nu am cum.. vreau doar sa isi doreasca ceva... iar daca isi doreste ceva cu mine impreuna, sa o faca din tot sufletul, daca nu, sa o faca cum vrea el.. numai sa stiu... pentru ca atarn si pierd vremea, si se duc zilele, saptamanile, anii degeaba.. nu vreau casatorie acum, copii, gata...in nici un caz, toate la vremea lor, nu ma gandesc la asta, cand o fi, daca o fi... dar vreau sa stiu ca ma indrept spre CEVA.

p.s. nu e nici o intrebare, ma descarcam doar smile dar daca aveti pareri opinii comentarii, le "ascult" cu cel mai mare drag...

hjarta

#279 2008-06-05 09:06:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

hmmmm, nush love cati ani ai u, da io sincer la 22, acusi 23 ma gandesc la casatorie, asta pt k am un ex clar si'am vazut k mare diferenta intre o relatie si o casatorie nu e mare, responsabilitatile care apar inevitabil o data cu actul semnat ti le asumi cu drag si nu sunt o povara atata timp cat le duci la bun sfarsit alaturi de persoana iubita
una peste alta, io am abia 10 luni cu flacaul asta big_smile in comparatie cu tine as spune k ink sunt la inceput si deja astept de la el exact ce spuneai si u mai sus, sa vad dc are planuri de viitor care sa ma includa si sa'mi spuna concret , nu de alta, dar k sa'mi stabilesc si io prioritatile iar relatia cu el s'o privesc k pe  o experienta care sa formeze temelia pt urmatoarea, nu m'as desparti de el dc mi'ar spune k nu are gand de insuratoare, dar probabil k n'as mai investi asa mult suflet, timp asta pt k io am inceput sa ma gandesc prea departe iar el mi'ar da planurile peste cap
anyway, sunt de parere k ar treb cat mai clar sa va spuneti asteptarile unul de la celalalt , sa va conturati cat mai bine planurile si at sa vedeti dc sunteti pe aceeasi lungime de unda , io una i'as spune " bai baiatule, vrei sa stam impreuna sa formam o fam cu acte in regula? da sau ba? " si dc da "poi hai sa facem ceva, sa concretizam... maine ma mut la tine lol poimaine mergem la primarie  " big_smilebig_smile
io sunt k raia, lepra ..ce vreti voi lol  si deja ma pot considera mutata la el, inainte nu dadeam cu zilele pe acasa, acu mi 'sa intamplat si o sapt sa lipsesc smile
i'am spus mai in gluma, mai in serios k cererea de pamant la primarie a fost in ideea k sa ne facem casa impreuna, acum om trai si'om vedea, el de mine nu mai scapa rotfl

#280 2008-06-05 23:34:57

Loveable
Diamond member

smile ei, am spus si mai sus..nu vreau sa ma gandesc la 20 de ani (atatia am) la casatorit.. mai am timp pt asta, pe la 22-23 smile
dar vreau sa stiu ceva concret...ce vrea de la relatia asta si de la mine...
si chiar am de gand sa-l intreb... adica de intrebat l-am intrebat, dar nu concret...
m-am saturat sa trag de el "hai sa stam impreuna, haaai", ca poate intr-un final sa spuna el "na bine, hai".. nu vreau asa..Doamne fereste! decat sa o faca doar asa ca hai sa fie, mai bine nu...
numa sa zica ce vrea si ce are el de gand si cum vede el viitorul relatiei...si de acolo incolo Dumnezeu cu mila smile ce-o fi..

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.