homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vama Veche...

#1 2008-02-29 16:54:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Vama Veche...

Topicul asta sa fie despre cum numai Vama Veche ne face sa ne simtim :liberi si tineri...propun sa punem poze, amintiri, versuri are melodiilor auzite in Vama, linkuri...

incep eu

http://www.calatoreste.ro/images/dynamic/journals/Miha_927_IMG_0138.JPG

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-02-29 16:55:33

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Vama Veche...

bai eu poze am doar cu mine beata imprastiata pe plaja... Dar am amintiri... Gen: EU, beata, imprastiata pe plaja rotfl

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#3 2008-02-29 17:36:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu de vreo 3 ani tot vreau sa ajung da nu am cu cine. si zau de ii inteleg, k si in costinesti mergeam la white horse si le-a placut si crek le-ar fi placut si in vama da nah

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2008-02-29 17:40:54

same_soulfly
Full member

deadrose a scris:

eu de vreo 3 ani tot vreau sa ajung da nu am cu cine. si zau de ii inteleg, k si in costinesti mergeam la white horse si le-a placut si crek le-ar fi placut si in vama da nah

Facem o excursie reala pt simy.. de 1 mai lol .. adik eu oricum de fiecare 1 mai sunt acolo.. Si vara asta vreau sa ma stabilesc p-acolo cu cortu`.. sa ma-ntorc in toamna big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#5 2008-02-29 17:42:11

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu aici imi prind urechile rotfl ca nici la "vama noua" nu am ajuns ca nu am cu cine smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#6 2008-02-29 17:47:06

same_soulfly
Full member

De fapt.. BAAA NU VA DUCETI IN VAMA!! E NASOL!!! Phwaa dar nasol rau de tot.. numai tigani, numai nespalati, nasol raaaau... Sa nu va duceti!!!!

#7 2008-02-29 18:00:12

Emilya
Platinum member
Site

ce-ai bre? rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#8 2008-02-29 18:01:13

same_soulfly
Full member

taci mah, sa nu se duca toata lumea.. shhhhhhhhhh..  lol zi-le k e naspa wink

#9 2008-02-29 18:02:30

Emilya
Platinum member
Site

gata soulfly, le zicem k e nashpa lol

#10 2008-02-29 21:22:17

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu nu am fost niciodata... si mereu am vrut sa ajung si eu pe acolo, inca mai sper big_smile

#11 2008-02-29 22:58:36

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu am fost asta vara si gata nici k mai calc pe acolo. pe langa faptul k unii oameni de acolo m'au dezgustat inainte sa intru in apa am vazut k plutea un mare rahat scuzati'mi limbajul si nici k am mai intrat  .deci asta e imaginea pe kre mi'am facut'o eu despre vama veche

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2008-02-29 23:06:03)

Avem 1 an si 5 lunite

#12 2008-02-29 23:03:32

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

nici eu nu mai calc pe acolo..

#13 2008-02-29 23:14:59

Chocolate22
Insomniac member

a picat vama veche a vostra rotfl mai faina excursia noastra prin strainatatzuri tongue rotfl

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#14 2008-02-29 23:16:38

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

flrramona21 a scris:

a picat vama veche a vostra rotfl mai faina excursia noastra prin strainatatzuri tongue rotfl

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#15 2008-03-01 01:12:46

same_soulfly
Full member

Daaaaa chiar nasol acolo la vama veche! Numai kkturi.. va rog eu sa nu va duceti! Numa betzivani si jegosi... bleaaach!

#16 2008-03-01 01:14:32

Chocolate22
Insomniac member

same_soulfly a scris:

.. adik eu oricum de fiecare 1 mai sunt acolo.. Si vara asta vreau sa ma stabilesc p-acolo cu cortu`.. sa ma-ntorc in toamna big_smile

cre'ca aishi postase fantomas.soulfly rotfl

#17 2008-03-01 01:15:18

same_soulfly
Full member

Ma luase gura pe dinainte.. rotfl

#18 2008-03-01 01:39:05

same_soulfly
Full member

Si acum k am mancat dulce, m-am camlmat.. si incep sa ma plictisesc.. vb serios:
Cand esti in vama si vezi un kkt nu tre sa te gandesti k ala e un kkt (= o chestie jegoasa de care sa-ti fie scarba).. te gandesti k ala e o chestie iesita dintr-un om.. si ca si tu faci cu miile wink Oricum in mare se varsa toate rahaturile posibile.. Si ar trebui sa-ti fie mai scarba in mare de o pata de petrol decat de un rahat plutitor.. Ala macar nu polueaza... + Fishes fuck in the water you drink... (si nu numai)... Deci ori iti e scarba de kkti si pishati si tot felul de porcarii care sunt in toata marea.. si nu mai faci baie deloc in marea neagra.. Ori cand vezi un kkt plutind pe langa tine te dai 10 pasi mai incolo si nu mai ai treaba... Si dak te scarbeste intr-asa un hal un kkt plutitor.. n-ai ce cauta in vama! Vama nu e pt oameni sensibili si figuranti... In momentul in care intri in vama ori esti pregastit sa vezi oameni de toate felurile, toate natiile, mai imbracati, mai dezbracati, mai freak, mai normali, mai beti, mai drogati, mai pusi pe scandal, mai pacifisti etc.. ori nu mai intri in vama! Vama veche e un loc in care nimenui nu-i pasa sau nu ar trebui sa-i pese (inainte asa era) de cum sunt ceilalti sau de ce fac ceilalti... Vama veche e un loc in care daca ai o minge si te joci cu ea pe plaja la 2 noaptea, se mai alatura 10-15 pe putin, chiar daca nu i-ai vazut in viata ta si n-o sa-i mai vezi in viata ta, care se vor juca cu tine cu mingea ca si cum ai fi cel mai bun prieten al lor, care vor alerga dupa minge, care nu fac figuri si magarii si care vor vorbi cu tine ca si cu cel mai bun prieten. Daca esti in vama beat rupt si adormi pe plaja, se gaseste cineva sa te ia sa te duca langa un foc in jurul caruia mai sunt 20-30 de persoane pe care nu le cunosti si majoritatea nu se cunosc intre ei.. si dintre toti aia 20-30 de persoana ne se uita nimeni urat k esti o fata beata care nici nu mai stie cum o cheama si care se scurge de pe banca. In cel mai rau caz te intreaba daca ti-e rau si iti dau o gura de apa... In vama daca e 5 dimineatza si nu mai ai un leu chor pe tine si esti lihnit de foame dupa o noapte de baut, te duci la 2-3 persoane si le zici sa-ti dea si tie 10 mii de-o shaoram, cine are o sa-ti dea si in 10 minute ai shaorma calda-n fatza! Vama veche e un loc in care oamenii nu se eticheteaza, nu se jignesc, nu intervin unul in spatiul de actiune al celuilalt, nu se uita nimeni aiurea decat daca esti pus pe scandal si faci ca toate cele sau daca vii cu masina cu manele la maxim.... Vama veche e un loc caruia i s-a facut prea multa reclama si care, din pacate, incepe sa nu mai fie asa cum am descris eu mai sus.. Dar oamenii care iubesc vama veche, care stiu ce inseamna cu adevarat vama veche, care SIMT vama veche... nu se vor schimba niciodata si vor pastra viu spiritul de odinioara al vamei, chiar si printre mertzane si pantofi cu toc cui wink

#19 2008-03-01 01:42:18

Chocolate22
Insomniac member

misto

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.