Vama Veche...-2
- mikki_20
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-15
Re: Vama Veche...
soufly eu dekt mi'am spus parerea nu trb sa ma iei chiar asa si sa'mi zici k "vama nu este pt oameni figuranti". topicul este deschis pt toata lumea si oricine poate sa'si spuna parerea. eu nu vreau sa devina un scandal asa k ma abtin
Avem 1 an si 5 lunite
- dida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-11-20
si eu tot am vrut sa ma duc ... dar inca nu am avut cu cine tot ajung eu si pe acolo
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
mikki_20 a scris:soufly eu dekt mi'am spus parerea nu trb sa ma iei chiar asa si sa'mi zici k "vama nu este pt oameni figuranti". topicul este deschis pt toata lumea si oricine poate sa'si spuna parerea. eu nu vreau sa devina un scandal asa k ma abtin
Nu cred ca a fost cu trimitere directa... Anyway, Vama chiar nu e pentru fitzoshi, pentru cel care reactioneaza cu "Vai draga l-ai vazut pe ala?" la primul lucru mai iesit din comun.Ultima oara cand am fost in Vama a fost o noapte super, cu dans pe plaja pana la 6 dimineatza, cu rasarit vazut din barca salvamarilor...cu miros de mare, fara iz de manele, cu multi pescarusi...o bucatica de plaja salbatica, un foc, o chitara...sentimentul ca esti liber, sentimentul ca ziua de maine nu mai conteaza.
In ultimii ani s-a facut multa reclama negativa ptr Vama Veche si asta si din cauza celor de la stiri care surprind numai extremele...daca il vad pe unul ca se clatina gata hai sa-i luam interviu. Dar nu o sa vezi niciodata vreun reportaj cu oamenii betzi din Mamaia, Costinesti sau oricare alta statiune.Sau vreun reportaj despre oamenii care se clatina la iesirea din stiu eu ce club de fitze din capitala .De asta s-a format parerea generala ca in Vama Veche te duci sa bei.Wrong! In Vama Veche te duci sa fii liber, sa fii tu, sa nu mai trebuiasca sa te cenzurezi ca vai ce va zice x daca fac asta. Si te duci in Vama ca sa nu fii singur pentru ca toata lumea cunoaste pe toata lumea si toata lumea e prietena cu toata lumea. Si credeti-ma ca mai sunt destui cei care apreciaza spiritul de altadata din Vama, oameni in toata firea, care in restul anului sunt niste oameni obisnuiti, care au familie, copii, dar isi permit din cand in cand o evadare.
Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-03-01 11:00:29)
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- same_soulfly
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-26
Wildhoney a scris:mikki_20 a scris:soufly eu dekt mi'am spus parerea nu trb sa ma iei chiar asa si sa'mi zici k "vama nu este pt oameni figuranti". topicul este deschis pt toata lumea si oricine poate sa'si spuna parerea. eu nu vreau sa devina un scandal asa k ma abtin
Nu cred ca a fost cu trimitere directa...:) Anyway, Vama chiar nu e pentru fitzoshi, pentru cel care reactioneaza cu "Vai draga l-ai vazut pe ala?" la primul lucru mai iesit din comun.Ultima oara cand am fost in Vama a fost o noapte super, cu dans pe plaja pana la 6 dimineatza, cu rasarit vazut din barca salvamarilor...cu miros de mare, fara iz de manele, cu multi pescarusi...o bucatica de plaja salbatica, un foc, o chitara...sentimentul ca esti liber, sentimentul ca ziua de maine nu mai conteaza.
In ultimii ani s-a facut multa reclama negativa ptr Vama Veche si asta si din cauza celor de la stiri care surprind numai extremele...daca il vad pe unul ca se clatina gata hai sa-i luam interviu. Dar nu o sa vezi niciodata vreun reportaj cu oamenii betzi din Mamaia, Costinesti sau oricare alta statiune.Sau vreun reportaj despre oamenii care se clatina la iesirea din stiu eu ce club de fitze din capitala .De asta s-a format parerea generala ca in Vama Veche te duci sa bei.Wrong! In Vama Veche te duci sa fii liber, sa fii tu, sa nu mai trebuiasca sa te cenzurezi ca vai ce va zice x daca fac asta. Si te duci in Vama ca sa nu fii singur pentru ca toata lumea cunoaste pe toata lumea si toata lumea e prietena cu toata lumea. Si credeti-ma ca mai sunt destui cei care apreciaza spiritul de altadata din Vama, oameni in toata firea, care in restul anului sunt niste oameni obisnuiti, care au familie, copii, dar isi permit din cand in cand o evadare.
HAHA! NU, faza cu oamenii figuranti nu era un atac la adresa ta, m-am legat de faza cu kktul pentru k era la indemana.. Daca din context a reiesit k dak nu intri in apa pt k ai vazut un kkt esti figurant, asta e alta problema... Si exact asta vroiam sa spun apna la urma.. Da, in vama daca nu intri in apa pt k ai vazut un kkt, esti figurant! Din pacate, probabil nu vei intelege in veci ce vreau sa spun prin asta si o vei lua ca pe o jignire pentru ca asta o pot intelege doar cei care simt spiritul vamei ;) Cat despre ceea ce a spus Wildhoney.. da.. cam ala e spiritul vamei.... LIBERTATEA! Desprinderea totala de probleme, de griji, de lume, chiar si de tine... Locul in care iti dezvolti capacitatea de a te privi din exterior si de a-ti transcende viata... Iar publicitatea negativa.. pana la urma, tot publicitate e... Pentru cei care chiar sunt asa.. Au facut publicitate gen "vai ce e in vamaaa! numai betivi si drogati!!" => s-au dus in vama o groaza de betivi si de drogati.. Si tot asa.... Din pacate, in momentul actual, vama nu mai e nici la jumate fata de cum a fost.. dar asta e alta poveste.. mult prea dureroasa, din pacate....
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- Admin
- Administrator
- Inregistrat: 2005-05-10
am sa spun si eu odata ce simt pt vama... e locul meu de suflet.. de fapt cred ca sunt dependent.. vara trecuta (doar) de 10 ori acolo, samd, oricum, e ceva divin pt mine..
PS si eu sunt de 1 mai acolo. cine mai vine pe acolo, poate iesim la o bere (sau mai multe)
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
Wildhoney a scris:.De asta s-a format parerea generala ca in Vama Veche te duci sa bei.Wrong! .
oriunde te duci, te duci sa bei!
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- Admin
- Administrator
same_soulfly a scris:Si acum k am mancat dulce, m-am camlmat.. si incep sa ma plictisesc.. vb serios: Cand esti in vama si vezi un kkt nu tre sa te gandesti k ala e un kkt (= o chestie jegoasa de care sa-ti fie scarba).. te gandesti k ala e o chestie iesita dintr-un om.. si ca si tu faci cu miile Oricum in mare se varsa toate rahaturile posibile.. Si ar trebui sa-ti fie mai scarba in mare de o pata de petrol decat de un rahat plutitor.. Ala macar nu polueaza... + Fishes fuck in the water you drink... (si nu numai)... Deci ori iti e scarba de kkti si pishati si tot felul de porcarii care sunt in toata marea.. si nu mai faci baie deloc in marea neagra.. Ori cand vezi un kkt plutind pe langa tine te dai 10 pasi mai incolo si nu mai ai treaba... Si dak te scarbeste intr-asa un hal un kkt plutitor.. n-ai ce cauta in vama! Vama nu e pt oameni sensibili si figuranti... In momentul in care intri in vama ori esti pregastit sa vezi oameni de toate felurile, toate natiile, mai imbracati, mai dezbracati, mai freak, mai normali, mai beti, mai drogati, mai pusi pe scandal, mai pacifisti etc.. ori nu mai intri in vama! Vama veche e un loc in care nimenui nu-i pasa sau nu ar trebui sa-i pese (inainte asa era) de cum sunt ceilalti sau de ce fac ceilalti... Vama veche e un loc in care daca ai o minge si te joci cu ea pe plaja la 2 noaptea, se mai alatura 10-15 pe putin, chiar daca nu i-ai vazut in viata ta si n-o sa-i mai vezi in viata ta, care se vor juca cu tine cu mingea ca si cum ai fi cel mai bun prieten al lor, care vor alerga dupa minge, care nu fac figuri si magarii si care vor vorbi cu tine ca si cu cel mai bun prieten. Daca esti in vama beat rupt si adormi pe plaja, se gaseste cineva sa te ia sa te duca langa un foc in jurul caruia mai sunt 20-30 de persoane pe care nu le cunosti si majoritatea nu se cunosc intre ei.. si dintre toti aia 20-30 de persoana ne se uita nimeni urat k esti o fata beata care nici nu mai stie cum o cheama si care se scurge de pe banca. In cel mai rau caz te intreaba daca ti-e rau si iti dau o gura de apa... In vama daca e 5 dimineatza si nu mai ai un leu chor pe tine si esti lihnit de foame dupa o noapte de baut, te duci la 2-3 persoane si le zici sa-ti dea si tie 10 mii de-o shaoram, cine are o sa-ti dea si in 10 minute ai shaorma calda-n fatza! Vama veche e un loc in care oamenii nu se eticheteaza, nu se jignesc, nu intervin unul in spatiul de actiune al celuilalt, nu se uita nimeni aiurea decat daca esti pus pe scandal si faci ca toate cele sau daca vii cu masina cu manele la maxim.... Vama veche e un loc caruia i s-a facut prea multa reclama si care, din pacate, incepe sa nu mai fie asa cum am descris eu mai sus.. Dar oamenii care iubesc vama veche, care stiu ce inseamna cu adevarat vama veche, care SIMT vama veche... nu se vor schimba niciodata si vor pastra viu spiritul de odinioara al vamei, chiar si printre mertzane si pantofi cu toc cui
bestial. si exact. si inca ceva: cei care stiu ce a fost si cum a fost, inca mai decupeaza imaginile pe care le iubesc, si nu vor sa vada pe cei care vin acolo, pt ca au auzit la radio ca e cool sa mergi in vama si de fapt nu au nimic de-a face cu ce e acolo. Cei care decupeaza inca imaginile originale sunt in lumea lor acolo.. in lumea noastra.. fuck.. mi-e dor
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
mie mi`e dor de epava... cand mergeam in vama acolo eram
Dragostea nu se stă, se face.
- Admin
- Administrator
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
am mai fost in vizite asta vara..dar cu cortul ultima data am fost acum 2 ani de 1 mai..si am inghetat ca un rahat ca a fost vreme naspa
Dragostea nu se stă, se face.
- Admin
- Administrator
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- JanisJoplin
- Platinum member
same_soulfly a scris:Vama nu e pt oameni sensibili si figuranti... In momentul in care intri in vama ori esti pregastit sa vezi oameni de toate felurile, toate natiile, mai imbracati, mai dezbracati, mai freak, mai normali, mai beti, mai drogati, mai pusi pe scandal, mai pacifisti etc.. ori nu mai intri in vama! Vama veche e un loc in care nimenui nu-i pasa sau nu ar trebui sa-i pese (inainte asa era) de cum sunt ceilalti sau de ce fac ceilalti...
vorba alora de la DaHood : Iti dau un sfat, vrei sa vii in Vama ?Ai grija sa-ti lasi in Neptun orice urma de reclama clar ce spune soulfly! pai asta e tocmai natura vamei....
6 ani de dragoste
- CristinaOlaru
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-01-14
- Site
Nu mai este Vama care era o data..Toate sa-u stricat pe acolo si nu cred ca se va mai reabilita ceva pe acolo:(
:gravida33+
- JanisJoplin
- Platinum member
incep sa se strice da. cert e ca eu n'am prea multi ani,n'am prins'o nici "cum era odata" dar oricum e marpha:D
6 ani de dragoste
- same_soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-11-26
Bah.. cum ramane cu intalnirea aia forumist.. (la ce ora era, Janis?) pe 1 mai, la pirati???
Mda... vama incepe sa se cam mute in delta.. Cat o mai tine si acolo... Anyway, cum a zis si Admin.. cine stie cum era vama ramane cu aceeasi imagine... Citisem mai demult un articol bestial despre vama.. scris pe un blog de un tip de vreo 40 de ani care se ducea acolo pe vremea cand vama era "ce trebuie".. Daca il gasesc o sa-l postez....
Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....
- Leo
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
pe 1 mai ar trebui sa vin si eu cu tot Hadesu' in Vama... pacat ca pe 2 mai tre' sa fiu la resita...
- Cassiopeia
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-09
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|