homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-10

#172 2008-03-07 15:35:36

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: Virgin la 28 de ani

"Mascul alfa" auzi la el domle' ... masculul alfa este animalul care se imperecheaza cu toate femelele din haita!
Cred ca te-ai uitat prea mult la Animal planet.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#173 2008-03-07 16:03:35

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Citystar, sa stii ca virginitatea si singuratatea sunt simptomele, nu cauzele problemelor tale sad . Free ti-a intins o mana... nu rata sansa. Asteptam vesti mai bune.

citystar a scris:

CristinaOlaru a scris:

citystar. Daca multi au spus ca arati bine, de ce nu ne pui si aici poze sa te vedem.A!! si nu poze care nu iti apartin ci ale tale

aveti aici cateva poze cu mine.

http://webenterprise.host.sk/city/

Eu de ce nu pot sa vad pozele? Voi le-ati vazut?

Ultima oara a fost editat de Satina (2008-03-07 16:05:49)

#174 2008-03-07 16:20:31

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

free a scris:

Expertii nu "stau" pe forumuri .

expertii nu stau pe forumuri, dar sunt invitati la radio;
dar sunt si experti care scriu pe forumuri; inscrie-te- acolo si ai sa vezi; nu trebuie sa stea zilnic pe forumuri, e  suficient si odata pe luna

Viata o ratezi atat timp cat [ inca avand posibilitatea sa mai faci ceva ] , nu o faci . Da , esti ratat . Momentan .

de vreme ce sunt ratat, nu poate fi ascest lucru "momentan". Ca si cum ai zice, "ca momentan mi-am rupt capul, dar maine mi-l cos inapoi si o sa inviu"; de vreme ce mi-am ratat copilaria, sunt ratat complet. Asa cum zicea si Constantin Brancusi, un om fara copilarie nu se poate numi om;

eu pot sa bat pariu ca daca ai vorbi 5 minute cu mine pe viu, ai sa-mi zici ca am mult mai multe probleme decat am scris eu aici pe forum;
asta a fost si concluzia unui expert in seductie acum 2 ani, cu care am vorbit pe viu (nu la telefon ca la telefon nu prea se pot identifica problemele)

Discriminare intre fete si baieti ? Alta prejudecata smile Iti dau un exemplu . Cu ce este de vina o fata ca este axata pe emotional si considera ca primul este "cel pe care-l va iubi mereu" si se lasa in mreaja lui . Si tipul e animal si-si bate joc de ea ?

nu e prejudecata ci eveniment real
pai fetele sa nu se duca  dupa animale, sa se duca dupa baieti normali; daca ii deranjeaza barbatii alfa dominanti care isi bat joc de ele;

Spune-mi , ajungi ultimul intr-o incapere si mai este doar o ciocolata [ altii au luat cate zece ] . Ce faci [ ti-e foame ] ? Nu o iei doar din cauza faptului ca altii au luat douazeci sau o iei din cauza faptului ca ti-e foame ? Rationamente logice , analogii interesante . Asta esti tu .

o sa o iau, dar nu o sa fiu mai satul ca cei ce au mancat 10;  deci tot flamand o sa fiu;

si nu e relevanta analogia; ciocolata nu inseamna viata; In copilarie mancam o ciocolata odata la 2 ani; Acum mi-as putea permite sa mananc si 10 pe zi, dar nu mai au gustul care il avea in copilarie deci tot nu ma pot bucura de asta;

#175 2008-03-07 16:37:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

citystar a scris:

de vreme ce mi-am ratat copilaria

auzi la el !!! copilarie ratata. eu cred ca la tara, unde ai crescut tu, ai avut o copilarie extraordinara. cati adolescenti, tineri si adulti isi amintesc cu placere copilaria petrecuta la tara? cati povestesc cu placere si cu nostalgie in suflet  nazdravaniile facute pe timpul vacantelor la tara? copilaria la tara a fost un vis pentru mine. un vis pe care nu l-am realizat niciodata. pe timpul vacantelor de vara toti prietenii mei erau plecati "la tara la bunici" eu stateam in oras si ma jucam printre blocuri, ii asteptam sa se intoarca "de la tara". eram invidioasa pe toti cai care se intorceau atunci cand incepea scoala si povesteau cat de frumos si-au petrecut vacanta. daca ai crescut la tara nu inseamna ca esti un ratat, daca ai muncit cot la cot cu parintii si/sau bunicii tai nu inseamna ca ti-ai ratat copilaria.

citystar a scris:

Asa cum zicea si Constantin Brancusi, un om fara copilarie nu se poate numi om;

nici eu nu am avut o copilarie stralucita. aveam tot ce isi putea dori un copil de la haine, jucarii, dulciuri, vacante,   excursii, dar nu aveam ceea ce dorea sufletul meu. aveam o familie mereu pe drumuri, parinti care nu erau nicodata acasa sa ma ajute la teme sau sa-mi puna mancare in farfurie.imi doream o copilarie in familie si o copilarie la tara. macar o vara sa fi simtit si eu ca mi-am realizat visul. daca nu mi-am realizat visul inseamna ca am o copilarie ratata? si ce daca? asta inseamna ca nu sunt om acum? uite ca sunt. sunt om pentru ca traiesc, pt ca ma bucur de micile bucurii ale vietii, pt ca necazurile ma doboara. asta inseamna ca traiesc, deci sunt om.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#176 2008-03-07 16:41:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

Spune-mi , ajungi ultimul intr-o incapere si mai este doar o ciocolata [ altii au luat cate zece ] . Ce faci [ ti-e foame ] ? Nu o iei doar din cauza faptului ca altii au luat douazeci sau o iei din cauza faptului ca ti-e foame ? Rationamente logice , analogii interesante . Asta esti tu .

o sa o iau, dar nu o sa fiu mai satul ca cei ce au mancat 10;  deci tot flamand o sa fiu;

si nu e relevanta analogia; ciocolata nu inseamna viata; In copilarie mancam o ciocolata odata la 2 ani; Acum mi-as putea permite sa mananc si 10 pe zi, dar nu mai au gustul care il avea in copilarie deci tot nu ma pot bucura de asta;

daca ai sa te uiti mereu in curtea vecinului mereu vei fi "flamand" si nemultumit ("tot nu ma pot bucura de asta"). ba ar putea avea un gust chiar mai bun, daca e sa pastram analogia(care mie mi se pare buna), acum ciocolatele sunt mai... fine decat erau in copilarie. o relatie adulta poate fi de 1000 de ori mai rafinata decat una la 15 ani... cu conditia sa VREI s-o savurezi... cu conditia sa nu-ti pui bariere de genul "ciocolata e pt copii, eu nu mai sunt copil, deci nu trebuie sa-mi placa ciocolata". nu.... mai degraba sa spui: "maaaamaaaa, ce ciocolata am descoperit... ehei, daca era de asta cand eram si eu copil era o treaba... dar bine ca am dat peste ea acum... pot sa ma bucur de ea zilnic!"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#177 2008-03-07 16:43:44

Chocolate22
Insomniac member

mai bine ma bucur acum decat niciodata tongue

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#178 2008-03-07 17:02:49

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Imi permit sa intaresc o intrebare pusa de ralluka: bun, si ce speri tu sa rezolvi in cadrul acestui forum? Ce doresti de la cei ce activeaza aici? :f?rv?nad:

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#179 2008-03-07 17:08:41

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

multumesc...era sa o pun eu din nou

#180 2008-03-07 17:11:48

bubutadana
Insomniac member

Si continui: vrei intelegere, te-am inteles cu totii, vrei compatimire, te-am compatimit cu totii, vrei sfaturi, ai primit mai mult decat suficiente. Ce altceva mai putem face pentru tine?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#181 2008-03-07 17:12:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sa gaseasca vreo ieseanca draguta pe aici tongue fetelor, hai sa facem o adunare forumista in iasi cu citystar invitat de onoare, vreti? big_smile

sorry ca m-am bagat, asteptam raspunsul tau la intrebarea precedenta, citystar

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#182 2008-03-07 17:15:28

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Palaria jos Free... Dak vii vreodata pe la Bucuresti ne anunti si facem o intalnire de forum smile
Citystar....u deja cauti degeaba argumente pe forum. Iata cat am dezbatut problema degeaba,fiindk indiferent dak noi ti-am da argumente pripite si la misto sau daca ti-am da argumente bune si bine intentionate (asa cum ti-a expus pe indelete free) tu totusi nu asculti.
E clar k ideile tale se bazeaza pe multe ore si nopti petrecute gandind,si e greu ca noi intr-un topic oricat de dezvoltat ar fi el,sa-ti schimbam parerile.
Sper doar ca de-a lungul timpului (nu foarte lung dak tot te preseaza timpul atat de rau) sa-ti dai seama singur k dak vrei sa-ti traiesti viata trebuie la un moment dat sa te lasi purtat de val si sa nu mai gandesti atat de mult

Poor is the man whose pleasure depends on another

#183 2008-03-07 17:17:07

norishorulalb
Banat

in ritmul asta o sa ajungem la topicul "virgin la 28 de ani/ 2"

#184 2008-03-07 17:21:24

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Nu, in ritmul asta ajungem la virgin la 38 de ani...

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#185 2008-03-07 17:22:22

norishorulalb
Banat

miruna25 a scris:

Nu, in ritmul asta ajungem la virgin la 38 de ani...

rotflrotflrotflrotflrotfl

#186 2008-03-07 17:24:19

Chocolate22
Insomniac member

sau "virgin la 30 de ani" rotfl

revenind la oile noastre, cytistar draga, eu cred ca tu traiesti in trecut sau trecutul nu te lasa sa traiesti. lasa naibii trecutul, ca de aia se cheama "trecut" ca e trecut. nu te mai gandi la el. traieste prezentul si nu-ti rata viitorul.

LE: acuma am vazut postul cu "virgin la 38 de ani" eu macar am fost mai indulgenta si am zis "virgin la 30 de ani"

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-07 17:25:34)

#187 2008-03-07 17:24:58

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ralluka a scris:

in ritmul asta o sa ajungem la topicul "virgin la 28 de ani/ 2"

exact la asta ma gandeam eu acu'

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#188 2008-03-07 17:25:15

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deci pe bune, asta e mare caterinca!  n-ar fi prima data cand se gaseste un smart-ass pe forumul asta care sa faca valva...

There ain't no sunshine now that he's gone

#189 2008-03-07 17:27:59

bubutadana
Insomniac member

SonneAle a scris:

deci pe bune, asta e mare caterinca!  n-ar fi prima data cand se gaseste un smart-ass pe forumul asta care sa faca valva...

tin sa cred ca nu e caterinca dumbom

#190 2008-03-07 17:40:25

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

am o prietena buna care, cand are probleme, vine sa-mi ceara o parere: "tu ce crezi? ce ar trebui sa fac?"
si oricat as incerca oricat m-as stradui orice as zice ea gaseste un contraargument sa-mi spuna ca nu poate sa faca asa cum zic eu pt ca e imposibil. daca cineva iti da un sfat nu e obligatoriu sa faci cum zice el dar e bine sa pastrezi din sfatul ala ce crezi ca-ti este de folos.
deci sa inteleg ca nu vrei sa iesi cu free la o bere. viata pe care o ai e doar alegerea ta si nu va fi niciodata altfel daca tu nu vrei sa fie altfel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.