|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-10#172 2008-03-07 15:35:36
Re: Virgin la 28 de ani"Mascul alfa" auzi la el domle' ... masculul alfa este animalul care se imperecheaza cu toate femelele din haita! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #173 2008-03-07 16:03:35
Re: Virgin la 28 de aniCitystar, sa stii ca virginitatea si singuratatea sunt simptomele, nu cauzele problemelor tale . Free ti-a intins o mana... nu rata sansa. Asteptam vesti mai bune.
Eu de ce nu pot sa vad pozele? Voi le-ati vazut? Ultima oara a fost editat de Satina (2008-03-07 16:05:49) Offline #174 2008-03-07 16:20:31
Re: Virgin la 28 de ani
expertii nu stau pe forumuri, dar sunt invitati la radio;
de vreme ce sunt ratat, nu poate fi ascest lucru "momentan". Ca si cum ai zice, "ca momentan mi-am rupt capul, dar maine mi-l cos inapoi si o sa inviu"; de vreme ce mi-am ratat copilaria, sunt ratat complet. Asa cum zicea si Constantin Brancusi, un om fara copilarie nu se poate numi om;
nu e prejudecata ci eveniment real
o sa o iau, dar nu o sa fiu mai satul ca cei ce au mancat 10; deci tot flamand o sa fiu; Offline #175 2008-03-07 16:37:50
auzi la el !!! copilarie ratata. eu cred ca la tara, unde ai crescut tu, ai avut o copilarie extraordinara. cati adolescenti, tineri si adulti isi amintesc cu placere copilaria petrecuta la tara? cati povestesc cu placere si cu nostalgie in suflet nazdravaniile facute pe timpul vacantelor la tara? copilaria la tara a fost un vis pentru mine. un vis pe care nu l-am realizat niciodata. pe timpul vacantelor de vara toti prietenii mei erau plecati "la tara la bunici" eu stateam in oras si ma jucam printre blocuri, ii asteptam sa se intoarca "de la tara". eram invidioasa pe toti cai care se intorceau atunci cand incepea scoala si povesteau cat de frumos si-au petrecut vacanta. daca ai crescut la tara nu inseamna ca esti un ratat, daca ai muncit cot la cot cu parintii si/sau bunicii tai nu inseamna ca ti-ai ratat copilaria.
nici eu nu am avut o copilarie stralucita. aveam tot ce isi putea dori un copil de la haine, jucarii, dulciuri, vacante, excursii, dar nu aveam ceea ce dorea sufletul meu. aveam o familie mereu pe drumuri, parinti care nu erau nicodata acasa sa ma ajute la teme sau sa-mi puna mancare in farfurie.imi doream o copilarie in familie si o copilarie la tara. macar o vara sa fi simtit si eu ca mi-am realizat visul. daca nu mi-am realizat visul inseamna ca am o copilarie ratata? si ce daca? asta inseamna ca nu sunt om acum? uite ca sunt. sunt om pentru ca traiesc, pt ca ma bucur de micile bucurii ale vietii, pt ca necazurile ma doboara. asta inseamna ca traiesc, deci sunt om. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #176 2008-03-07 16:41:08
daca ai sa te uiti mereu in curtea vecinului mereu vei fi "flamand" si nemultumit ("tot nu ma pot bucura de asta"). ba ar putea avea un gust chiar mai bun, daca e sa pastram analogia(care mie mi se pare buna), acum ciocolatele sunt mai... fine decat erau in copilarie. o relatie adulta poate fi de 1000 de ori mai rafinata decat una la 15 ani... cu conditia sa VREI s-o savurezi... cu conditia sa nu-ti pui bariere de genul "ciocolata e pt copii, eu nu mai sunt copil, deci nu trebuie sa-mi placa ciocolata". nu.... mai degraba sa spui: "maaaamaaaa, ce ciocolata am descoperit... ehei, daca era de asta cand eram si eu copil era o treaba... dar bine ca am dat peste ea acum... pot sa ma bucur de ea zilnic!" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#177 2008-03-07 16:43:44
Re: Virgin la 28 de animai bine ma bucur acum decat niciodata Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #178 2008-03-07 17:02:49
Re: Virgin la 28 de aniImi permit sa intaresc o intrebare pusa de ralluka: bun, si ce speri tu sa rezolvi in cadrul acestui forum? Ce doresti de la cei ce activeaza aici? :f?rv?nad: No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #179 2008-03-07 17:08:41
Re: Virgin la 28 de animultumesc...era sa o pun eu din nou Offline #180 2008-03-07 17:11:48
Re: Virgin la 28 de aniSi continui: vrei intelegere, te-am inteles cu totii, vrei compatimire, te-am compatimit cu totii, vrei sfaturi, ai primit mai mult decat suficiente. Ce altceva mai putem face pentru tine? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #181 2008-03-07 17:12:07
Re: Virgin la 28 de anisa gaseasca vreo ieseanca draguta pe aici fetelor, hai sa facem o adunare forumista in iasi cu citystar invitat de onoare, vreti? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #182 2008-03-07 17:15:28
Re: Virgin la 28 de aniPalaria jos Free... Dak vii vreodata pe la Bucuresti ne anunti si facem o intalnire de forum Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #183 2008-03-07 17:17:07
Re: Virgin la 28 de aniin ritmul asta o sa ajungem la topicul "virgin la 28 de ani/ 2" Offline #184 2008-03-07 17:21:24
Re: Virgin la 28 de aniNu, in ritmul asta ajungem la virgin la 38 de ani... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #185 2008-03-07 17:22:22
Offline #186 2008-03-07 17:24:19
Re: Virgin la 28 de anisau "virgin la 30 de ani" Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-07 17:25:34) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #187 2008-03-07 17:24:58
exact la asta ma gandeam eu acu' Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #188 2008-03-07 17:25:15
Re: Virgin la 28 de anideci pe bune, asta e mare caterinca! n-ar fi prima data cand se gaseste un smart-ass pe forumul asta care sa faca valva... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #189 2008-03-07 17:27:59
tin sa cred ca nu e caterinca No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #190 2008-03-07 17:40:25
Re: Virgin la 28 de aniam o prietena buna care, cand are probleme, vine sa-mi ceara o parere: "tu ce crezi? ce ar trebui sa fac?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|