Virgin la 28 de ani-12
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Re: Virgin la 28 de ani
Loveable a scris:psiholog buei, nu psihiatru... ce medicamente sa ii dea psihiatrul?
niste pilule roz eventual, ca sa vada viata in roz
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- nyssa
- New member
- Inregistrat: 2008-03-05
Are fixurile lui omu' ...si tot singur si le poate rezolva ...asa ca ...degeaba ne chinuim sa ii dam sfaturi ...!!
A Broken Heart Can Never Be Fixed , Just Broken Again !!
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
citystar am vazut pozele..te cunosc de undeva..de unde? de la teve? de unde? in fine....
6 ani de dragoste
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
nyssa a scris:Are fixurile lui omu' ...si tot singur si le poate rezolva ...asa ca ...degeaba ne chinuim sa ii dam sfaturi ...!!
tocmai de aia nu am scris nici eu nimic la topicul asta Ca nu as mai termina, si ar fi sfaturi bune, cred eu... dar degeaba dau eu sfaturi, ca trebuie sa vina din interiorul lui...vointa...sa vrea, nu numai sa se planga si sa astepte sa mearga vreuna din noi sa-l dezvirgineze
- nyssa
- New member
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
nyssa vezi ca m-am inscris inaintea ta pe lista fetelor dornice sa participe la procesul dezvirginarii stai la rand te rog
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
o faceti in 3 cu ocazia asta ii indepliniti baietului si o fantezie pe care o au majoritatea baietilor
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- LoveChocolate
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-29
DECI ERA ASA CUM BANUIAM! nu vrei nici macar sa accepti un ajutor real, asa cum ti-a oferit free. Atunci care e scopul tau aici? Pur si simplu NU VREI SA ASCULTI ce iti spunem... f bine, eu propun sa inchidem topicul acesta pentru ca omul acesta nu are de gand sa ajunga niciunde, iar noi ne batem gura degeaba cu el. E ca si cum ai vorbi cu peretele.
Noi ne dorim sa il ajutam sa treaca peste aceasta problema, insa el NU VREA! Asta e problema ta! Nu vrei nici un ajutor, esti un om slab, care intra pe 100 de forumuri insa nu sa i se dea sfaturi, ci sa fie de fapt compatimit pentru toata viata sa dura!! Hai sa iti zic ceva: nu esti singurul care a suferit mult. Sunt oameni, chiar si aici pe forum care au trait momente groaznice in viata lor si ce crezi?!? Chiar au reusit pana la urma sa isi refaca viata intr-un final acceptand ajutorul si suportul moral al celorlalti. Am o intrebare: cate din sfaturile care ti s-au dat le-ai luat in considerare? Pun pariu ca niciunul! Pentru ca tu esti un negativist notoriu, iar nimeni de pe lumea asta nu te va face sa iti schimbi atitudinea. Doar tu.
Ps: ma scuzati pt capslock
Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2008-03-08 00:34:48)
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
LoveChocolate a scris:DECI ERA ASA CUM BANUIAM! nu vrei nici macar sa accepti un ajutor real, asa cum ti-a oferit free.
ce ajutor mi-a oferit free ? a aruncat doar o vorba si aceea in mod agresiv. M-am uitat pe la pozele userilor, aparea si el, pare periculos; adica cel putin din poza mi-e frica;
am mai avut si alte promisiuni asemanatoare de pe alte forumuri; toate au ramas in faza de promisiune.
eu nu cer ajutorul nimanui in viata reala; fiindca oamenilor nu le pasa unii de altii. cine vrea sa ma ajute, sunt dispus sa colaborez. dar sa vrea, eu nu pot impune, nu pot cere; fiidnca nici nu prea stiu in ce mod m-ar putea altul ajuta; nu am tupeul sa intru in vorba cu o fata nici impins de la spate; plus ca mai am si blocaje de vorbire (logonevroza) si creez prima data o impresie proasta.
am vorbit cu fete si pe mess. Nu era nici una la mai putin de 400 km apropiere de Iasi; In Iasi nu exista fete care sa caute baieti; toate is luate;
Chocolate22 a scris:sa stii ca mereu mi-am dorit sa stiu sa mulg o vaca si pe urma sa pot bea lapte prospat muls nu sa cumpar laptele din magazin, sa plantez un cires ca sa pot manca cirese pe care nu le-am cumparat din piata, sa ma duc in gradina mea de zarzavaturi nu sa fac 2 km pana la piata, sa ma duc cu vaca sau cu gastele, daca tu vrei,la pascut si sa ma intalnesc si cu ceilalti care fac acelasi lucru ca si mine.
si daca vaca iti da cu piciorul si iti varsa galeata cu lapte ? prefer laptele de la alimentara in locul celui muls proaspat cu o multime de microbi (ca doar e muls manual in grajd) prefer ciresele din piata (ai locuit la tara sa vezi cate roade dau copacii?) la mine la tara am niste meri care fac fructe numai odata la 2 ani; (in piata sau la alimentara se gasesc mere non stop, chiar is iarna) legat e legume, e de ajuns o grindina sau o seceta si distruge totul. Cu toate astea la alimentara gasesti ce vrei; parintilor mei le-au murit multe animale. deoarece medicul veterinar era incapabil sa trateze. muncesti 2-3 ani sa cresti un animal, si dupa aia iti moare in 2 zile; Unde e profitul ? iar daca vrei sa vinzi, mai mult de 4 milioane nu iei pe o vaca; nu se merita sa muncesti 2 ani ptr 4 milioane (lei vechi); doar nu vrei sa zici ca ti-ar place sa prasesti de dimineata pana in seara porumb. sub arsita soarelui, in praf (plin de microbi); se vede ca nu ai trait la tara; nu degeaba notiunea de "taran" e asociata cu cea de "prost"; acum de ex de ce nu te muti la tara ? pamantul e ieftin, vinde apartamentul din oras si cumperi 4-5 case la tara plus 5-6 hectare de pamant (la mine in sat am vazut si 4-5 milioane lei ha de pamant); Daca tot iti place la tara, muta-te acolo sa gusti din placerea infernului rural; Cate sate din Romania au Cinema Multiplex? Sau in cate sate din RO poti sa comanzi pizza la domiciliu ? cate sate din RO au canal de televiziune? cate vedete internationale au concertat in camine culturale de la sate ?
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
omu` asta-i prea filosofic pt mine... ma incurca in stiinta plus ca oricum nu-s de acord cu ce zice...
zici ca oamenilor nu le pasa unii de altii in viata reala...dar pe net de ce le pasa? nu ai tupeu sa intri in vb cu o fata...da ce puii mei iti face? te musca? sa stii ca si aia e placut uneori n-are ce sa iti faca...gandeste-te la ce e cel mai rau ce s-ar putea intampla si o sa-ti dai seama ca nu ai ce pierde... si blocajele de vorbire sau orice altceva...nu cred ca opresc vreo fata din a te cunoste...poate doar pe fetele superficiale, de care tu oricum n-ai nevoie... crezi ca laptele de la alimentara e mai sanatos decat cel muls proaspat? de unde stii tu in ce conditii e prelucrat? si sa prasesti de dimineata pana seara sub arsita soarelui e muuuuult mai sanatos decat sa inspiri fumul masinilor din oras... ar mai fi multe, dar la ora asta nu-s in stare
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-08 02:24:35)
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Toate fetele sunt luate in iasi, extraordinar. Cred ca ma mut la Iasi si eu, ca acolo n-am competie, ma fac si eu un un barbat-nu ca aici, la mine, cate 100 pe fiecare mascul alfa dominant :-))) Of, fac si eu misto, pe bune, ca altceva nu mai e de zis. Daca nu e nici fata pe o raza de o 100 de km, muta-te. Sunt solutii la orice problema. Cum ziceam, doar sa vrei. Tot nu ne-ai explicat, cu ce anume vrei sa te ajutam pe forumul asta? Adica ce asteptari aveai, cand ai scris?
Ultima oara a fost editat de miruna25 (2008-03-08 02:38:44)
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- nyssa
- New member
Cred ca ii place sa fie dadacit prea mult ..la naiba ...cine stie ce mai vrea el ..sa se duka la un psiholog ...apoi sa stea sa isi analizeze situatia ...iar daca vrei sa mori virgin ....virgin sa ramai !! Poate asa te simti mai implinit in viata aia a ta!! Dar cred ca esti un pik cu un defect ..scuza'ma ..dar chiar exagerezi ...!!
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
Fetele...sincer aku,cred k sunteti prea rautacioase...Nu cred k a venit sa faca licitatie pt dezviriginatoare. Dak vedeti k nu va asculta sfaturile atunci orientati-va spre alte topicuri,dar deja aici mi se pare k sunt urme de rautate. Nu-i iau in mod special apararea lui citystar,dar de la voi am pretentii.
Si revenind on-topic. Citystar,mie free nu mi s-a parut deloc agresiv. Ti-a dat poate cele mai bune argumente din topic si nu cred k te-a jignit cu cva,iar berea aia cred k a fost bine intentionata. And btw,dc judeci omul dupa o fotografie? vezi tu,asta mie mi se pare superficialitate.
IAr legat de partea cu rural vs urban- u iarasi nu vrei sa vezi partea plina a paharului. Inteleg k e in natura omului sa-si doreasca ce nu are,dar deja tu refuzi sa vezi situatia in ansamblu si ramai la pctul tau de vdr. Ca fata care s-a nascut si a crescut in Bucuresti iti pot spune k ai si tu dreptate, capitala ofera un acces foarte mare la Bucuresti,dar pe de alta parte,tzara are si ea avantajele ei-areul curat,totul natural. Eu imi dau seama de asta cel mai bine knd merg cu prietenul meu la tzara bunicului lui. Apa are alt gust,pur si simplu,mancarea pare mai gustoasa,si somnul park e mai odihnitor. Sincer iti zik k ma duc cu cea mai mare placere un week-wnd la tzara ca sa-mi incarc bateriile.
Ideea pe kre de fapt vreau eu sa ti-o dau este sa nu mai vezi cu cohelari de cal situatiile din viata ta. Toate au un minus si un plus,si ar trebui sa vezi ambele parti-si cea care te avantajeaza si care nu te avantajeaza.
Poor is the man whose pleasure depends on another
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
citystar lasa-ne fii bun..ca tu nu vrei nimic defapt
- anca13
- Full member
- De la: Bacau
- Inregistrat: 2006-08-15
saracu e crescut intre peretii blocului, cu cheia legata de gat si plin de complexe. vrea Multiplex la tara. duca-se la Multiplex, poate acolo agatza ceva, in ochi!!!
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
cu tot respectul, suferi de romanism. iti dai seama ca ai o problema, te vaiti, o detaliezi oricui te asculta/citeste, te plangi de reactii, dar nu iei nici o masura pentru a rezolva ceva. stai si te plangi ca o fata batrana. tot bati pasul pe "nu mi-am inceput viata sexuala in copilarie". si ce? esti singurul? fi multumit ca n-ai 50 de ani si burta, ca atunci chiar ca sansele tale ar fi tins spre 0. si daca tehnica ta de "agatat" e auto-plangerea de mila, sa stii ca asta vei provoca: mila. si cu cat insisti, cu atat mila aia se transforma in dispret. tot dai cu masculul alfa-dominant. daca toate am cauta asta ar fi multi papagali singuri si tristi. dar femeile cauta barbati. alfa sau nu, dominanti sau nu. tu iti cauti haine ca ale copiilor. chiar nu iti spune nimic chestia asta? ai 26 de ani si vrei sa ai 14. ghinion. timpul nu se intoarce. poarta-te ca un barbat daca vrei sa fi tratat ca unul. nu mai trai in trecut. uita-te pe geam. e frumos afara. iesi la plimbare. parcurile, cafenelele, cofetariile, toate sunt pline de fete tinere, frumoase si singure. intra in vorba cu ele. poate o sa-ti iei o palma sau doua. asta e. inveti din greseli. si pentru nimic in lume nu te mai plange. sedinta de psihologie e 50 de lei; nimeni nu e dispus sa faca pe psihologul gratis pt un necunoscut. si nimeni nu e dispus sa se incarce cu problemele altuia.
ps. sociologia nu e experienta personala si articole de duzina scrise de complexati pe net. ia un tratat de sociologie generala sa vezi cat de greu se face un adevarat studiu.
Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-03-08 12:14:50)
Nobody home
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|