homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-16

#286 2008-03-11 02:29:07

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Virgin la 28 de ani

e o vorba : "daca vrei, poti!" asa k , citystar, dak vrei sex,  asculta sfaturile de mai sus, pune in aplicare unele din ele, sau pe toate, cum vrei tu, si o sa vezi k o sa ai ceea ce vrei wink

#287 2008-03-11 06:25:12

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Am zis ca nu mai postez, dar iaca....Citystar, ti-a zis cumva psihologul ca suferi de anxietate sociala? E aici cate ceva:
http://psihoterapia.eu/index.php?option … p;Itemid=1

Daca cauti in enlgeza, social anxiety disorder, gasesti foarte multe informatii. E o conditie medicala, adevarata, si multi oameni sufera din cauza ei. Mie mi se pare ca asta e problema ta. Degeaba te cheama lumea in oras....Vestea buna e ca medicamente/psihoterapie, se pot face schimbari...

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#288 2008-03-11 07:21:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sincer citystar eu zic sa te apuci sa recuperezi. ca daca mai petreci multi ani pe forum... cam greu...

#289 2008-03-11 13:02:54

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Mai fetelor...omu asta tine cu tot dinadinsu sa ne atraga tuturor atentia....si sa ne si consume energiile....cand defapt cu el nu este nimik in neregula, probabil se distreaza...sau daca problema e reala, e asa pentru ca asa vrea el...am mai cunoscut genu asta de oameni carora le place sa atraga atentia asupra lor si sa para ca au o viata atat de complicata...si fara iesire..dar voi stiti mai bine, ca atunci cand te deranjeaza ceva ...pe termen lung..e claaaaar ca trebuie sa schimbi ceva...inca o data permiteti-mi sa cred ca nu face decat sa se distreze si sa se simta bine vazand ca este foarte bagat in seama...si acum hai sa va spun ceva...si iar o sa va rog sa-mi permiteti...mie mi-ar fi aiurea sa vin cu probleme de genu asta, in conditiile in care nu sunt handicapat...nici fizic si nici intelectual dupa cum am putut observa...si mi-ar fi rusine pentru ca nu ar mai ramane decat o singura varianta...ca sunt un ratat iar asta mi se pare mie ca este cea mai mare rusine a unui baiat de 28 de ani...nu ca e virgin, nici ca n-a facut nu stiu ce altceva...ci ca este ratat....acum ...nu stiu...el stie mai binee cum e wink

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-03-11 13:05:39)

baby Dragos hjarta rugaciune

#290 2008-03-11 13:12:08

oraxan
New member
Inregistrat: 2008-03-11

asta e catastrofa Dumnezeu a lasat barbat si femeie asta inseamna ca orice barbat isi gaeste femeie si orice femeie isi gaseste barbatul potrvit petecul dupa sac .. cva de genu suna la tine numai daca stai inchis in casa bineintees ca nu ai cum sa gasesti pe cineva potrivit sau staiin fata calulcului jucandu-te cstrike sau mai stiu eu ce ... iesi princluburi la oplimbare una alta ..

Publicitate

loading...

#291 2008-03-11 14:13:53

minola
Full member
De la: focsani
Inregistrat: 2007-03-21

fetelor eu propun sa inchidem acum discutiile , sa nu-i mai dam atentie, caci eu una ma simt urmarita de acest indivit, asa cum psihopati sau criminali in serie isi urmaresc victimele, lor le place sa-si vada victimele cum se zbat , cum isi storc creieri si etc.  de 2 ani posteaza pe toate forumurile existente in romania de femei si incepe mereu cu exact aceeasi poveste si exact aceleasi cuvinte. nu vi se pare ceva sunpect. de ce isi pune mereu avatarul "citystar" , cand se presupune ca e timid si virgin, e pus tocmai pt a atrage atentia. el se crede un fel de macio postand in imaginea de fecioara, sincer de acum asta pt el e deja o boala ...de a ne tortura pe noi femeile, tocmai pt a putea ajunge in mintea noastra. deja eu ma simt urmarita pe forumul asta, cred ca se uita la toate postarile noastre si ne invata probleme. sincer eu ma simt cam speriata

ofera viata unui mic inger

#292 2008-03-11 19:48:18

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

cum adica "La fete e irelevant cand incep viata sexuala sau sentimentala" ?? am citat asta de pe pagina 4...zicea citystar.n-am mai dat "citeaza" la tot ce scrisese,era prea lung.anyway...cum adik e irelevant??fetele nu sunt tot oameni pana la urma,sau ce??gizas craist.. imi aminteste de un fost prieten,virgin la 21 de ani...la fel de ingrijorat si de odsedat...no offence citystar

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-11 19:49:27)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#293 2008-03-11 20:16:38

norishorulalb
Banat

green oricum raspunde numai 1 data pe saptamana...asa ca asteptam...

#294 2008-03-11 23:55:37

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

free a scris:

Inca o data iti scriu ca viata nu-i o teorie . Repet , am impresia ca tie iti place "suferinta" .

pai daca sufar de 28 de ani.

Nu esti ratat . Nu esti ratat atat timp cat mai poti face ceva sa schimbi acest lucru . Nu stiu cum poti sa vorbesti tu despre fete atat timp cat spui ca nu "prea" ai stat de vorba cu una .

am mai vorbit pe mess cu fete;

Ne "tai" pe noi scriind ca teoretizam , dar tu ce faci ? Ai stat de vorba cu o fata si ti-a spus ea ca prefera sa stea cu o "maimuta paroasa" care injura , scuipa , e "sucara" , decat sa stea cu un tip linistit / liber , care ii poate oferi puritate ?

atat timp cat baietii alfa dominanti au partenera, iar timizii ratati, eventual virgini sunt singuri, e evident ce prefera fetele; nu, fetele nu prefera baieti linistiti; Daca ar prefera baieti linistiti, eu nu as fi singur la 28 de ani;

Cred ca esti egoist [ desi tu stii asta ] .

daca cineva se leaga de prietena/sotia unui barbat alfa dominant, acel barbat va riposta dur, nu ? va sari la bataie.
Acel barbat nu e egoist ?

Pai normal ca o sa ma preocupe viata mea, ca ceilalti din jur au viata fericita. As avea motive sa fiu egoist dar din nefericire nu sunt; 

Acum vei spune : " da lasa-ma cu teoria ? " . Da ce vrei ?

viata

Ti-am spus sa mergem la agatat intr-o seara , dar iti stii replica . Daca eram fata [ cum ai presupus initial ] si-ti spuneam sa te culci cu mine [ nu eram prostituata ] , rezistai ?tongue Viata este simpla si tocmai asta ar trebui savurat . Nu suntem nemuritori , zei sau mai stiu eu ce [ desi visam spre asta ] . Mai avem multe trepte de evolutie .

vezi. tocmai ai demonstrat ca sunt ratat; Copii de 15 ani nu mai au de parcurs nici o treapta de evolutie; ei deja stiu sa agate fete; de la 4 ani; La 28 ani o sa fie barbati impliniti si fericiti;

Nu vrea sa gaseasca o ieseanca draguta pe aici . Pur si simplu ii place sa se vaite . E normal [ acum imi va spune ca ma iau de el , desi nu o fac ] .

cum adica nu vreau ?  dar nu inteleg la te referi cand ai zis "aici" ?!

Daca ar gasi pe una care sa-i sara in brate nu ar fii deloc multumit , a fost prea simplu [ stiu ca asta ti-au spus si psihologii , citystar ] .

nu ma-ar deranja sa-mi sara una in brate; dar sa fie sub 1.62 m  si sa o pot tine;

Citystar , ai iesit cu o fata vreodata in oras ?

nu; ca doar fetele fug de virgini mai ceva ca de criminali in serie; Baietii timizi sunt cei mai periculosi oameni; (facand aluzie la ce s-a mai scris aici pe forum)

Atat timp cat tu vrei numa sa agati fete , nu vei agata pe vreuna .

nu prea e logica expresia; Ca si cum ai zisce: "Atat timp cat vreau numai sa mananc, nu voi manca niciodata;"

Sunt "tone" de fete care umbla singure [ in turme ] , noptile , pe strazile iasului , prin parcuri , peste tot . In cate orase am fost , in toate vedeai , pe langa cupluri , muulte fete singure . Tu ce crezi ca urmareau ? Daca tu te-ai fi dus la vreuna si i-ai fi spus " sunt virgin , am nevoie sa te ard , cum ar fii reactionat ?" . Nu stiu , caci n-ai intrebat-o . Nu , nu te ironizez , doar iti dau un exemplu .

eu nu vad nici una; Seara, cand vin de la servici, uneori dupa 20, orasul e pustiu; Din pacurari pana in tudor, fie vad pe strada cupluri grabite, fie vagabonzi, fie caini; si chiar daca ar mai fi cate o fata ratacita, vorbeste la telefon cu prietenul ei;

Iesi cu cineva in oras , te duci frumos in parcul de langa Hotel Unirea , cu un aparat de fotografiat si rogi o fata draguta sa-ti faca o poza .

daca as avea tupeul sa rog o fata sa-mi faca o poza,  as avea tupeul sa fac mai multe; sa si agat;
ar fi extraordinar;

Tu chiar crezi ca fiecare a avut o copilarie perfecta ?

orice copil care se da in balansoarul din spatele blocului are copilarie perfecta;
orice copil care nu taie sfecla pentru porci sambata seara are copilarie perfecta;

Da , ai dreptate , copilaria e baza si daca nu exista , nu prea ai pe ce solidifica restul .

vezi; fara copilarie nu se poate face nimic;

Dar nu poti sa simti ce s-ar putea intampla daca ai avea o prietena [ pe care tu o ignori din cauza faptul ca esti sigur ca nu se mai poate face nimic ] .

nu ignor pe nimeni;

Iti garantez ca daca ai intelege ce inseamna cu adevarat o fata [ nu un animal sentimental cum ai tu impresia ]

zi-mi tu ce inseamna cu adevarat o fata ?! ma faci curios; 

ptr mine fata inseamna "viata"; (depinde si de fata)

Fixurile nu le poate rezolva singur . Un lac nu are sa aiba valuri intr-un mediu in care nu exista aer / forte externe . El e lacul [ citystar , sa nu incepi ca nu e loc de metafore aici , asa discut eu , n-ai ce-i face , oricum citesti ca esti curios si vrei sa negi totul ] .

nu vreau sa neg totul; dupa cum ai vazut nu la tot ce mi-ai scris am adus contra-argumente;
si nu suport figuri de stil; eu vreau viata, nu metafore/epitete/personificari; barbatul alfa dominant nu traieste din metafore;

pai asa cum ai zis, un lac nu face valuri fara forte externe;

Iti par periculos ? Te rog sa ma descrii exact si sa-mi explici ce nu-ti convine . N-am sa te "bat" . Nu-ti fac nimic , nu ma iau de tine , nu te ironizez , doar scriu . Cu ce te-am deranjat . Oferta mea ramane valabila , in orice zi vrei tu , seara . Mergem , discutam , vezi ca nu te "atac" . Una alta . Ai curaj ? Uite ca problema ta e ca in prisma mea nu vei ramane doar cu o promisiune . Discutam pe viu . Facem si intalnire in Iasi cu fetele , trebuie sa-ti treaca tie pana la urma . Nu-ti convine , ai ? Eu vreau sa te ajut . Si stii de ce ? Pentru ca si eu stiu cum e sa nu te ajute nimeni si sa te chinui sa treci cu greu de "copilarie" . Acu nu fac analogii doar ca sa iti intru sub piele , dar nu voi sta nici sa-ti povestesc viata mea . Esti dispus sa colaborezi ? De ce ai spus implicit ca nu ti-am oferit niciun ajutor ? Eu sunt hotarat sa ne intalnim , sa discutam , sa te ajut . Tu vrei ?

pai discutam pe private lucrurile astea;  mess, mail, tel;
eu nu vreau sa deranjez lumea; si asa zici ca sunt egoist;

Tare as mai vrea sa-i vina una de hac si sa-i dea peste cap toata viata [ in sensul bun ] .

si eu astept asta de multe zeci de ani;

#295 2008-03-11 23:58:42

citystar
Full member

Satina a scris:

El a postat un link cu poze:  http://webenterprise.host.sk/city/
Eu nici acum nu pot sa-l deschid. Adica se deschide o pagina de internet, dar este goala, fara niciun mesaj, nimic...?!?!?!

poate merge mai greu; o sa le pun pe alt site;
dar imposibil sa nu mearga,asteapta macar 30 sec, ar trebui sa se incarce;

#296 2008-03-12 00:04:46

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

citystar a scris:

si eu astept asta de multe zeci de ani;

is curioasa cat de multe zeci de ani ...

tu nu observi ca toti incearca sa te sfatuiasca si tu aduci numai contra-argumente. nu iei nici o masura. ca bine a zis cineva. traiesti in carapacea ta, loc din care nu te scoate nimeni. nimeni nu va reusi sa faca asta daca tu nu vrei.

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-12 00:05:10)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#297 2008-03-12 00:43:18

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

citystar a scris:

atat timp cat baietii alfa dominanti au partenera, iar timizii ratati, eventual virgini sunt singuri, e evident ce prefera fetele; nu, fetele nu prefera baieti linistiti;

Depinde de fete (sper ca n-am jignit pe nimeni din generatia tanara).
Ma faci sa rad rotfl ar trebui sa-ti fac cunostinta cu un fost iubit de-al meu, care la momentul cand ne-am cunoscut si ne-am cuplat era virgin, scund, cu ochelari, cu un mic defect la mers, nu era nici bogat, nici foarte inteligent => clar NU era un mascul alfa dominant.
Dar avea o personalitate placuta, un suflet bun, stia sa iubeasca, sa aprecieze o fata si iote asa timid si impiedicat cum era a pus mana pe o fata.
Pfff stau si ma gandesc oare cum a reusit, daca teoria spune ca toti timizii care depasesc varsta de 14-15 ani si inca nu au femela langa ei sint niste ratati !?!?!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#298 2008-03-12 07:30:41

norishorulalb
Banat

citystar ai warn...daca tot iti petreci asa mult timp pe forumuri..poate citesti si regulile plsss.

#299 2008-03-12 08:17:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

citystar a scris:

Da , ai dreptate , copilaria e baza si daca nu exista , nu prea ai pe ce solidifica restul .

vezi; fara copilarie nu se poate face nimic;

pai si daca dupa parerea ta nu mai ai nici o sansa in viata asta, de ce ne mai freci pe noi la icre? k practic nu mai speri la nimic. zanele bune oricum nu aterizeaza de niciunde la tine in brate. tre sa le cauti

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#300 2008-03-12 09:03:25

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu nu vad nici una; Seara, cand vin de la servici, uneori dupa 20, orasul e pustiu; Din pacurari pana in tudor, fie vad pe strada cupluri grabite, fie vagabonzi, fie caini; si chiar daca ar mai fi cate o fata ratacita, vorbeste la telefon cu prietenul ei;

Citystar dar la sfarsit de saptamana ce te impiedica sa iesi prin oras cu vreun prieten si sa faci cunostinta cu fete, egal daca au 1,62 m sau mai mult. Din cate am inteles tu ai impresia ca toate fetele au prieteni insa te inseli. Exista atatea fete singure care s-ar bucura de un prieten, de un baiat finut si intelegator care sa le iubeasca. E cam deplasat ca de fiecare data cand vezi o fata vorbind la telefon sa crezi ca vorbeste cu prietenul ei, iar una care sede intr-un parc sau cafenea singura cuc il asteapta pe iubitul ei. Poate fata e la fel de singura ca tine si asteapta ca un baiat sa faca primul pas. Deci daca se intalnesc doi ca tine e clar ca nu iese nimic. Ai si tu macar o data in viata curajul sa abordezi o fata si daca nu vei avea succes las-o moarta, insa incearca, fi barbat, fi si tu curios daca ai farmec si puterea de a convinge o fata sa bea o cafea impreuna cu tine.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#301 2008-03-12 09:07:37

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Of Doamne Citystar chiar ai impresia ca esti singurul care ai avut o copilarie chinuita? NU, nu esti. Daca ti-as psune ca si eu am crescut la tara si ca in fiecare zi dupa ore mergeam la prasa, sau la adunat iarba pentru animale sau diverse lucruri de genul asta. Noapte imi faceam temele si a doua zi o luam de la capat. Dar asta nu m-a impedicat niciodata sa socializez. Ce mai spui de faptul ca la 14 ani in loc sa merg cu prietenii la distractii, eu ingrijeam singura o bunica imobilizata la pat si tineam pe umeri o ditamai gospodaria cu animale, gradina si toate cele. Si nu ma mai plang. La 15 ani framantam paine si o coceam la cuptor de tara... Asa ca nu te mai vaita degeaba. Dar toate astea m-au intarit in loc sa ma darame. Totul depinde si a depins de tine. Nu iti mai plange atata de mila pentru ca nu esti singurul care a a vut copilarie grea ( Doamne ce mult as vrea sa se intoarca anii aia ).

Acum la 24 de ani ... cu multa ambitie si multa munca am reusit sa termin o facultate, sa ma intretin in facultate, de fapt, sa am un job bun si pe langa toate astea sa am alaturi un om care ma iubeste si pe care il iubesc. Sincer tu esti singurul vinovat pentru situatia ta. Eu, spre deosebire de tine, am stiut sa socializez si sa ma integrez in tot felul de cercuri de oameni. Si tind sa cred ca am facut impresie buna. Nu este intentia mea sa ma laud. Vreau doar sa te fac sa intelegi ca sunt o gramada de oameni care au avut copilarie grea si totusi nu s-au plafonat. Au luptat pentru fericirea lor. Si acum o au. Fa si tu acelasi lucru. Ai sa vezi ca nu va rade nimeni de tine si de copilaria ta si nici nu te va condamna ca ai ignorat pana acum viata personala ca sa iti cladesti o cariera. Dar ... pentru ca tot timpul exista un dar ... TOTUL depinde de tine. Iesi din carapacea in care traiesti si socializeaza. Ai sa vezi ca nu totul este asa de negru cum ti se pare tie. Fete sunt garla. Daca tot te uiti pe statistici ar trebui sa stii ca in lume sunt mai multe femei decat barbati. Dar vad ca iei din statistici numai ce iti convine, sau ce iti intareste idee ca tu nu ai nici o vina pentru ceea ce ti se intampla. Dar sa stii ca nu e asa. TU esti singurul vinovat de viata pe care o duci. Dar intotdeauna poti schimba lucrul asta. Insa ... nici un forum si nici un medic nu te poate ajuta mai mult decat o poti face TU. Tu trebuie sa te ajuti, sa lupti sa iesi din cochilie si sa socializezi. Si nu mai cauta vina acolo unde nu este. Cauta cauzele situatiei tale in sufletul si in mintea ta. Si nu mai sta in fata tastaturii ... mai bine iesi la o plimbare, sau la o bere cu baietii ... Exista o gramada de lucruri pe care le poti face in loc sa stai in fata calculatorului si sa iti plangi de mila si sa cauti vinovati acolo unde nu sunt doar ca sa nu accepti ideea ca totul depinde de tine.

Sa stii ca nu scrie pe fruntea ta "virgin" si nici varsta. Uite ... poti incepe schimbarea prin a merge la un salon de stiling. Sa schimbi ceva la tine, sa inveti sa te ingrijesti si sa capeti astfel mai multa incredere in tine. Sa stii ca lume te vede asa cum te vezi si tu. Daca tu ai incredere in tine vei inspira incredere si celor din jur. Invata sa crezi in tine. Asculta-mi sfatul daca vrei. Sincer cred ca ti-ar prinde bine o vizita la stilist. Ar fi un inceput bun.

Am trecut si eu intr-o perioada prin ceea ce treci tu ... in sensul ca nu mai voiam sa socializez, mi se parea ca toata lumea fuge de mine, ca nimeni nu are incredere in mine si ca nimeni nu ma doreste in preajma. Insa de indata ce mi-am schimbat atitudinea fata de viata ... s-a schimbat si atitudinea celor din jur fata de mine. Lumea te percepe exact asa cum tu o lasi sa te perceapa.

Si as mai adauga si faptul ca eu mi-am cunoscut iubitul pe net, pe un site de matrimoniale. Si din clipa in care ne-am cunoscut suntem impreuna, nedespartiti pot sa spun. Avem deja un an de relatie ... Doamne ce-a trecut timpul ... parca ieri ieseam pentru prima data in oras.

Asa ca ... daca vrei sa faci ceva pentru tine, incepe prin a-ti schimba atitudinea fata de viata, fata de societate, fata de cei din jur. Si ai sa vezi ca si cei din jur te vor privi altfel.

Fericita mamica de Aida Maria!

#302 2008-03-12 09:25:10

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

fetele fara nici o suparare dar nu vad rostul acestei discutii pe http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de … ystar.html s-au scris 53 de pagini nu inteleg daca vrea sa fie ajutat sau vrea sa ne auda pe toate/toti spunand "da citystar nici o femeie nu se va dori sa te cunoasca mai bine pentru ca esti virgin" . urmaresc discutia asta si consider ca este inutil sa scriu ceva pentru ca el ne pune pe tava teoria sa.

#303 2008-03-12 10:02:29

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

looser...sorry dar sunt din ce in ce mai convinsa de treaba asta...un deprimat egocentrist...care simte nevoia acuta de a fi in centru atentiei...scrie un roman ma baiete si lasa-ne

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-03-12 10:05:23)

baby Dragos hjarta rugaciune

#304 2008-03-12 11:16:42

citystar
Full member

andreea_andy2 a scris:

Of Doamne Citystar chiar ai impresia ca esti singurul care ai avut o copilarie chinuita? NU, nu esti. Daca ti-as psune ca si eu am crescut la tara si ca in fiecare zi dupa ore mergeam la prasa, sau la adunat iarba pentru animale sau diverse lucruri de genul asta. Noapte imi faceam temele si a doua zi o luam de la capat. Dar asta nu m-a impedicat niciodata sa socializez. Ce mai spui de faptul ca la 14 ani in loc sa merg cu prietenii la distractii, eu ingrijeam singura o bunica imobilizata la pat si tineam pe umeri o ditamai gospodaria cu animale, gradina si toate cele. Si nu ma mai plang. La 15 ani framantam paine si o coceam la cuptor de tara... Asa ca nu te mai vaita degeaba. Dar toate astea m-au intarit in loc sa ma darame. Totul depinde si a depins de tine. Nu iti mai plange atata de mila pentru ca nu esti singurul care a a vut copilarie grea ( Doamne ce mult as vrea sa se intoarca anii aia ).

nu am zis ca sunt singurul cu copilarie nefericita; dar ai neglijat ceva; spui ca iti faceai temele noaptea si ziua munceai; Dar te lasau parintii tai sa-ti faci temele noaptea; pe mine nu; la orele 22 eram obligat sa ma culc; chiar si in liceu; nu aveam voie sa tin lumina aprinsa dupa orele 22; Eu nu am avut televizor pana la 15 ani; si atunci cand am avut nu aveam voie sa stau dupa orele 22;
plus de asta am avut un tata foarte agresiv;  ma certa zilnic, (din cauza lui am capatat logonevroza); eu in copilarie nu aveam cum sa socializez  ca la 12 ani in floarea copilariei problemele de vorbire erau la apogeu; cand ziceam lectia la ore ocupam toata ora, si la urma eram epuizat fizic;
si mai e ceva: intreaba un psiholog expert in psiholoiga copilului ce inseamna ca tata sa-i zica unui copil zilnic ca e un prost, ca nu o sa  stie sa se descurce in viata, ca o sa ramana la munca campului ; ce inseamna sa injuri un copil zilnic si sa-l amenininti cu bataia;

Tu nu ai pomenit nimic daca te bateau parintii zilnic;  ai adus numai argumente materiale: ca munceai mult; 

Acum la 24 de ani ... cu multa ambitie si multa munca am reusit sa termin o facultate, sa ma intretin in facultate, de fapt, sa am un job bun si pe langa toate astea sa am alaturi un om care ma iubeste si pe care il iubesc.

si eu am facut o facultate, si m-am descurcat cu bursele primite;  si eu am job; nu a fost usor; si eram foare pesimist in ce priveste evolutia in cariera;  toate astea imi asigura supravietuirea materiala nu si sociala;  totusi, aveam colegi de facultate cu copilarie fericita urbana care aveau 10 pe linie; eu nu aveam 10 pe linie si nici un coleg cu copilarie rurala nu avea 10 pe linie; deci si cei cu copilarie urbana fericita au un plus in cariera;

Eu, spre deosebire de tine, am stiut sa socializez si sa ma integrez in tot felul de cercuri de oameni. Si tind sa cred ca am facut impresie buna. Nu este intentia mea sa ma laud.
.......................................
Si as mai adauga si faptul ca eu mi-am cunoscut iubitul pe net, pe un site de matrimoniale. Si din clipa in care ne-am cunoscut suntem impreuna, nedespartiti pot sa spun. Avem deja un an de relatie ... Doamne ce-a trecut timpul ... parca ieri ieseam pentru prima data in oras.

vezi ca aici te contrazici;  zici ca stii sa socializezi, ca te-ai integrat in cercuri de oameni ...........dar ai apelat ca disperatele la site-uri de matrimoniale. Pe site-urile de matrimoniale numai disperatii isi cauta perechea; Si eu fac la fel de cca 8 ani; Deci vezi, cei cu copilarie nefericita  in mediu rural (accentuez mediu rural) ajung disperati si isi cauta pereche pe site-uri de matrimoniale; Deci nu esti cu nimic mai presus decat mine; ca tu fiind fata, baiatul te-a agatat; si nici macar nu te-a agatat in lumea reala; daca eram si eu fata, poate ma agata un baiat pana acum; chair si pe site-urile de matrimoniale;

Vreau doar sa te fac sa intelegi ca sunt o gramada de oameni care au avut copilarie grea si totusi nu s-au plafonat. Au luptat pentru fericirea lor. Si acum o au. Fa si tu acelasi lucru. Ai sa vezi ca nu va rade nimeni de tine si de copilaria ta si nici nu te va condamna ca ai ignorat pana acum viata personala ca sa iti cladesti o cariera. Dar ... pentru ca tot timpul exista un dar ... TOTUL depinde de tine. Iesi din carapacea in care traiesti si socializeaza. Ai sa vezi ca nu totul este asa de negru cum ti se pare tie. Fete sunt garla.

dupa cum vezi multi au ras de mine; si inca continua sa rada;  orasenii rad de tarani stii si tu asta; stii si tu ce inseamna notiunea de "taran" in limbajul urban;

iar fericirea eu o privesc doar obiectiv;  cum sa mai progresez acum in cariera, daca la 25 de ani am descoperit ca sunt un nimic pe langa copii de 14 ani ne-timizi;

Daca tot te uiti pe statistici ar trebui sa stii ca in lume sunt mai multe femei decat barbati.

daca ar fi asa, ar trebui sa sara fetele disperate pe mine, ca sunt mai multe si nu sunt suficienti baieti;  dar nu e asa;

Sa stii ca nu scrie pe fruntea ta "virgin" si nici varsta. Uite ... poti incepe schimbarea prin a merge la un salon de stiling.

aici ai neglijat un lucru; mi-a trebuit un an sa-mi fac curaj sa merg la psiholog; imi trebuie la fel un an sa-mi fac curaj sa merg la un salon de stiling; si asta daca gasesc; daca as avea curaj sa merg la un salon de stiling asa avea curaj sa agat si o fata;

cand am fost la frizerie am cerut o carte cu modele nu a vrut sa-mi dea; a zis sa-i zic eu cum sa ma tunda;

Am trecut si eu intr-o perioada prin ceea ce treci tu ... in sensul ca nu mai voiam sa socializez, mi se parea ca toata lumea fuge de mine, ca nimeni nu are incredere in mine si ca nimeni nu ma doreste in preajma. Insa de indata ce mi-am schimbat atitudinea fata de viata ... s-a schimbat si atitudinea celor din jur fata de mine. Lumea te percepe exact asa cum tu o lasi sa te perceapa.

aceiasi tactica, eu sunt bolnav, dar ma voi vindeca numai daca vreau eu;  la un om bolnav de o  maladie grava, nu depinde de vointa lui vindecarea; insa vindecarea de timiditate depinde de vointa omului; deci timiditatea e mai grava;

Asa ca ... daca vrei sa faci ceva pentru tine, incepe prin a-ti schimba atitudinea fata de viata, fata de societate, fata de cei din jur. Si ai sa vezi ca si cei din jur te vor privi altfel.

pana la 25 de ani aveam cu totul alta atitudine fata de acum;  si tot degeaba;

ralluka a scris:

citystar ai warn...daca tot iti petreci asa mult timp pe forumuri..poate citesti si regulile plsss.

dar ce am mai facut acum ? cum aflu de ce am warn ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.