Virgin la 28 de ani-17
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
Re: Virgin la 28 de ani
pentru ca nu ai editat mesajele 302, respectiv 303...la reguli ai mai multe detalii
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
citystar, ce rost are sa ne tot aduci contraargumente?esti virgin si gata;dak vrei o fata , caut-o si nu ne mai stresa pe noi cu problemele pe kre singur ti le faci;mai fetelor, voi credeti k are vreun rost?
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
@adriana a scris:citystar, ce rost are sa ne tot aduci contraargumente?esti virgin si gata;dak vrei o fata , caut-o si nu ne mai stresa pe noi cu problemele pe kre singur ti le faci;mai fetelor, voi credeti k are vreun rost?
Sincer @adriana nu cred ... Dar speram sa isi dea seama ca trebuie sa schimbe ceva. Se pare ca ne batem cu morile de vant si el o tine intr-una pe-a lui.
Fericita mamica de Aida Maria!
- norishorulalb
- Banat
citystar te intreb pentru a 10-a oara: ce vrei de la noi?
- andreea_andy2
- Moderator
Ralu nu cred ca iti va raspunde. Daca era iti raspundea de prima data. Sincer nici nu cred ca stie ce vrea.
Si apropo citystar ... tarani sunt si unii nascuti si crescuti la oras. Am intalnit o gramada de persoane de oras care aveau comportament de taran de la mama lui. Totul depinde de persoana si de cei sapte ani de acasa. Eu una sincer, nu ma consider taranca si nici nu imi e rusine cu viata pe care am avut-o. Am mai spus si ma repet: as vrea sa am acei ani inapoi.
Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-03-12 12:41:48)
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
andreea_andy2 a scris:@adriana a scris:citystar, ce rost are sa ne tot aduci contraargumente?esti virgin si gata;dak vrei o fata , caut-o si nu ne mai stresa pe noi cu problemele pe kre singur ti le faci;mai fetelor, voi credeti k are vreun rost?
Sincer @adriana nu cred ... Dar speram sa isi dea seama ca trebuie sa schimbe ceva. Se pare ca ne batem cu morile de vant si el o tine intr-una pe-a lui.
eu ti-am adus niste argumente realiste; sa inteleg ca nu suporti sa iti vina cineva cu contra-argumente ?! am evidentiat diferentele intre 2 copilari diferite, chiar daca ambele nefericite; ce am zis despre mine e perfect adevarat; atat timp cat nu zic minciuni nu vad de ce te-ar deranja replicile;
ralluka a scris:citystar te intreb pentru a 10-a oara: ce vrei de la noi?
iti raspund la intrebarea asta daca imi raspunzi la urmatoarele:
http://forum.anticonceptionale.ro/t7680 … in-2-.html topic creat de burnout ; Pe ea de ce nu ai intrebat-o ce vrea de la noi cand a pus problema cu sexul in 3 ? se face sex in 3 aici pe forum ?
http://forum.anticonceptionale.ro/t9712 … -sex-.html topic creat de annna ; de ce ar interesa pe cineva de cat timp nu a mai fact ea sex ? si ceilalti care au raspuns in acel topic. Pe ea de ce nu o intrebi ce vrea de la noi ?
http://forum.anticonceptionale.ro/t1240 … tiplu.html topic cread de red.rose . Acolo vine cu o problema legata de orgasumul multiplu. De ce nu merge la un medic sa-i dea detalii? de ce ne intreba pe noi care nu suntem experti in medicina ? pe ea de ce nu o intrebi ce vrea de la noi ?
si exemplele pot continua cu toate cele 8459 de topicuri din acest forum. Pe creatorii celor 8459 de topicuri de pe acest forum de ce nu-i intrebi ce vor de la voi ?
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
Respectivii n-au venit cu contra-argumente la toate parerile exprimate de ceilalti forumisti. Au pus o intrebare, au primit raspunsuri si sfaturi, din care au aplicat ce le-a convenit, iar ce nu, la "recycle bin".
Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-12 13:35:32)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- andreea_andy2
- Moderator
Toti cei care au cerut sfaturi pe acest forum au incercat cat de cat sa le urmeze. Si plus de asta e mai comod sa mai intrebi una alta pe aici, decat sa mergi la medic si sa platesti pentru orice intrebare care iti trece prin minte. Acum mi se pare ca esti un pic deplasat, sincer. Mai bine explica-ne care este scopul pentru care ai scris povestea ta pe acest forum. Ca vad ca ajutorul nostru nu vrei sa il iei in seama.
Si sa stii ca printre noi sunt si medici sau asistenti medicali. Dar ... de unde sa stii tu asta cand nu te intereseaza nimic altceva decat cum sa iti plangi mai mult de mila si sa ceri compatimirea celorlalti? Chiar administratorul acestui forum este medic. Iar la intrebarile pe care le pun fetele nu esti obligat sa raspunzi sau daca nu stii sa ii dai un raspuns pertinent si un sfat demn de urmat.
Nu vreau sa creez un nou conflict pe forum, dar chiar mi-ai parut deplasat pentru faptul ca te-ai legat de topicurile fetelor. Si plus de asta nu le-a intrebat nimeni de ce au deschis topicul pentru ca nici una nu s-a mai purtat asa ca tine.
Si plus de asta ... apropo de faptul ca ai adus contra-argument la ce am scris despre copilaria mea ... sa stii ca mai sunt si altii in situatia ta. Dar nu stau sa isi planga de mila pe diferite forumuri. Oamenii aceia lupta pentru a-si imbunatati viata. Tu nu faci nimic. Esti prea plin de complexe. Si ... sincer cred ca e cazul sa faci ceva pentru viata ta, cat mai ai un pic de timp. Inca nu e prea tarziu ... dar in curand va fi.
Gata ca m-am enervat si mi-e ca imi iau vreun ban pentru limbaj neadecvat.
Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-03-12 13:44:44)
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Citystar, e foarte clar ce vor fete lin topicurile alea-Ce nu e clar? intrebarea e de cat timp nu ati mai facut sex si raspunsul a fost si el clar de laom la om. Nu te-a intrebat lumea de ce ai postat, ci numai care e intrebarea ta, ca sa stim ce sa zicem. AI intrebat:
citystar a scris:ce parere aveti despre un baiat virgin la 28 de ani ? Eu sunt in situatia asta. Sunt realizat profesional, dar sentimental is 0. Mai am vreo sansa sa supravietuiesc? sau sa ma sinucid ?
Si noi ti-am zis: nu e mare problema ca esti virgin, ai toate sansele s asupravietuiesti si sa fii fericit daca faci un efort in privinta asta. Ti s-au dat chiar si sfaturi. Ti s-a oferit chiar si ajutor.
Noi ti-am zis, parerea noastra. Nu esti de acord nici o problema, dar nu e cazul sa ne convingi cu contraargumente. De asta te-am intrebat ce vrei de la noi, pt ca respingi tot ce s-a oferit: pareri, sfaturi, ajutor.
AI zis ca vrei viata. Viata nu gasesti pe forum.
Tu ai probleme, cu supra-timiditatea. Te cred, dar trebuie sa vezi un psiholog sau un psihiatru care sa iti dea medicamente--zanax, zoloft. Se poate vindeca, dar primul pas e sa vrei.
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
uite o intrebare, citystar... dar te rog sa-mi raspunzi:
daca noi, cei din iasi de pe acest forum, ne mobilizam si facem o adunare la o bere (generic - n-ai decat sa bei apa minerala sau suc, daca vrei)... VII? intr-adevar? in REALITATE? vii sa discutam... orice, nu sa te tratam ca pe "dl problema" si sa ne dam cu parerea (pt ca, vorba fetelor, s-au spus suficiente pareri... multe foarte pertinente.. si nimic)? pur si simplu iesim in oras, o gasca de vreo 10 insi (cam asa cred ca s-ar aduna...), ne vedem la fata si altfel decat din poze, bem ceva si vorbim despre... lume si viata, despre facultate/servici, filmul preferat, cartea preferata, hobby-uri, relatii, sex... orice ne trece prin cap si orice ne intereseaza. ce zici? (e cu da sau nu, nu-i filosofie si nici metafora )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- norishorulalb
- Banat
cred ca stii raspunsul, nu???
- katami
- Platinum member
astept sa vad daca va fi vreunul... in sensul ca da, pot sa-mi dau seama ca se simte mai bine in "lumea virtuala"... dar astept sa vad ce zice el, daca va refuza sau va accepta o propunere mai putin virtuala. si ce argumente ofera pt un da sau nu. asa ca nu mai zic nik pana nu raspunde...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- citystar
- Full member
katami a scris:uite o intrebare, citystar... dar te rog sa-mi raspunzi:
daca noi, cei din iasi de pe acest forum, ne mobilizam si facem o adunare la o bere (generic - n-ai decat sa bei apa minerala sau suc, daca vrei)... VII? intr-adevar? in REALITATE? vii sa discutam... orice, nu sa te tratam ca pe "dl problema" si sa ne dam cu parerea (pt ca, vorba fetelor, s-au spus suficiente pareri... multe foarte pertinente.. si nimic)? pur si simplu iesim in oras, o gasca de vreo 10 insi (cam asa cred ca s-ar aduna...), ne vedem la fata si altfel decat din poze, bem ceva si vorbim despre... lume si viata, despre facultate/servici, filmul preferat, cartea preferata, hobby-uri, relatii, sex... orice ne trece prin cap si orice ne intereseaza. ce zici? (e cu da sau nu, nu-i filosofie si nici metafora )
da, vin; dar daca lumea incepe sa-si bata joc de mine o sa plec; numai sa fiu si eu disponibil, zic asta ptr ca in unele week-end-uri (mai rar oricum) sunt plecat din Iasi;
miruna25 a scris:Si noi ti-am zis: nu e mare problema ca esti virgin, ai toate sansele s asupravietuiesti si sa fii fericit daca faci un efort in privinta asta. Ti s-au dat chiar si sfaturi. Ti s-a oferit chiar si ajutor.
pai am primit sfaturi contradictorii; de ex andreea_andy2 m-a speriat de moarte cu textul: "Si ... sincer cred ca e cazul sa faci ceva pentru viata ta, cat mai ai un pic de timp. Inca nu e prea tarziu ... dar in curand va fi." ; am vazut negru in fata ochilor; Timpul e criminal;
Ultima oara a fost editat de citystar (2008-03-12 17:50:13)
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
pai da nu mai sta mah pe tot felu de forumuri sa tot dai contrargumente. o tipa n-o sa si-o traga cu tine daca tu ii dai replica la orice orice zice ea. uite si tu, numai aici ai umplut 11 pagini de contraargumente. k de fapt aici e buba. iti spun sincer k io cand vad vreo persoana (cu care nu e neaparat sa fac sex) care imi gaseste replica la orice zic, si face pe desteapta in fata mea, nu mai stau la discutii, de sex nici nu se mai pune problema. ai incercat vreo data sa le zambesti oamenilor pe drum spre munca, colegilor de la servici, sa ii asculti ce zic? (chiar daca spun tampenii, nu e nimeni perfect, si nici nu le platesti salariu k sa poti sa le ceri sa fie aproximativ perfecti)
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Super ideea cu intalnirea voastra in Iasi. Pacat ca nu sunt si eu pe aproape ca as veni si eu cu placere. Oricum va doresc sa va distrati. Citystar sper sa nu te razgandesti si sa mergi la intalnire. Poate te va ajuta.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- katami
- Platinum member
pai atunci... intrebare: cand, unde? (iesenii la apeeell!!!)
- norishorulalb
- Banat
- nyssa
- New member
- Inregistrat: 2008-03-05
Da Citystar ....speram sa nu te razgandesti ..si sa mergi la acea intalnire ...eu cred ca o sa fie super ok!! Live your life la naiba ...ca una ai ...nu se stie daca o sa mai fie vreo una ...o sa regreti pe urma ...!!
A Broken Heart Can Never Be Fixed , Just Broken Again !!
- citystar
- Full member
katami a scris:pai atunci... intrebare: cand, unde? (iesenii la apeeell!!!)
pot sa anunt de pe acum ca pe 21,22,23 martie nu pot, deoarece cu probabilitate de 95 % is plecat din iasi;
iar pe acest forum cred ca maxim 0.0000001 % din membri is din Iasi;
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|