homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-19

#343 2008-03-13 17:23:09

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Virgin la 28 de ani

stiu bine ce zice psihoterapeutul...
si eu te cred citystar...si eu ma lupt cu o mama care nu sta bine cu nervii si nu a scapat vreodata vreun moment sa ma jigneasca si sa ma persecute
doar ca....poate comportampentul meu a fost mai rebel...m'am sarutat si'am avut primul prieten de devreme...am iesit din cuvantul ei mereu,am fost mai rebela...
si ma ascundeam(si ma ascund inca!) mereu de ea si tot faceam ce vroiam eu..iar la capitolul socializare stau cel mai bine
e vorba de caracterul tau,nu de ce ti'au facut parintii; dupa cum ai si subliniat mai sus..prin: nu orice copil este afectat de comportamentul parintilor; eu am fost afectat;

6 ani de dragoste  hjarta

#344 2008-03-13 17:39:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

JanisJoplin a scris:

citystar ai zis: si mai e ceva: intreaba un psiholog expert in psiholoiga copilului ce inseamna ca tata sa-i zica unui copil zilnic ca e un prost, ca nu o sa  stie sa se descurce in viata, ca o sa ramana la munca campului
si vad ca ai ajuns exact contrariul...prin inteligenta si ambitia ta(ai spus ca esti realizat profesional,lucrezi in IT).....nu vad relevanta aici...

psihoterapeutul nu a zis ca daca-i zici unui copil tot timpul ca e un prost, chiar o sa ajunga prost;  ci ca il faci sa-si piarda increderea in sine;  odata ce si-a pierdut increderea in sine normal ca nu va mai putea sa se cupleze, nu se va descurca  pe plan social, nu va avea prieteni  adica toata viata lui se duce de rapa;  Asta nu-l va impedica direct in cariera profesionala, dar ii va fi destul de greu;
Cum mi-a fost si mie greu in ce priveste parte cu comunicarea;
si comportamentul agresiv si antisocial al parintilor pot afecta negativ in special copii sensibili; mie daca cineva imi face un rau, candva, nu uit toata viata;  toate evenimentele groaznice ale trecutului cand mi le amitesc, le simt ca si cum le-as fi trait ieri; durerea de atunci o simt si acum;
nu orice copil este afectat de comportamentul parintilor; eu am fost afectat;

apoi

pot sa zic ca nu am ajuns chiar contrariul 100% deoarece:
-  "nu ma descurc in viata" atat timp cat la 28 de ani nu am sarutat niciodata, nu am avut niciodata prietena; deci e evident ca nu ma descurc;
-  "sunt prost" pentru ca orice copil alfa, de 14 ani are motive sa rada de mine, deci nu are importanta studiile, atat timp cat nu pot face ceva ce orice copil poate sa faca (sau mai bine zis nu am facut);

doar partea cu ramasul la munca campului nu e valida;

ok... am zis ca ma abtin sa mai scriu aici si vad ca nu pot. te-ai gandit ca ceea ce faci e exact SA DAI SATISFACTIE acestui tata al tau? intr-adevar... depinde de firea omului. dar ceva in tine e contradictoriu: pe de o parte, ai luptat pana ai reusit sa te afirmi profesional, in ciuda greutatilor de care spui; pe de alta parte, renunti total la lupta pe plan afectiv, pleci capshoru' si zici in sinea ta: "vaaai, tata, ce mare dreptate ai avut! am ajuns exact asa cum mi-ai spus ca voi ajunge, "un nimeni"... ce destept esti, tata si eu ce prost sunt!" pe bune... asa faci! MERITI sa-ti faci singur asa ceva? daca ai fi la pamant si cu slujba, as zice: "e clar, asa e el, nu lupta". dar tu ai demonstrat ca ai resurse sa lupti... de aia nu pricep de ce renunti asa cand e vorba tot de implinirea ta.

vorbim mai multe daca apucam sa ne vedem (eu sper ca da, sper ca lumea de pe forum va da dovada de seriozitate si ca se va face adunarea in weekend)... dar prima conditie pt fericirea/sanatatea cuiva este sa IERTI. iarta-ti parintii, iarta pe cei care ti-au facut rau, in cazul parintilor poti spune ceva de genul: "Doamne, iarta-i ca nu au stiut ce fac". iar tu vezi-ti de viata. care e viata TA, nu a parintilor. ai o varsta la care esti independent de ei... Si poti alege: ii inviti la nunta ta peste cativa ani (si, printre altele, le si demonstrezi ca te descurci f bine) sau... ramai inchis si ii urasti pana mori.... iar ei vor spune in urma ta: "prost o fo' si baietu ista, nu l-o dus capu' la nik pe lume, putea sa ramana sa munceasca la camp si sa fie om ca toti oamenii". asta e ceea ce vrei? te bucura cu ceva scenariul asta?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#345 2008-03-13 19:06:45

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

katami a scris:

ok... am zis ca ma abtin sa mai scriu aici si vad ca nu pot. te-ai gandit ca ceea ce faci e exact SA DAI SATISFACTIE acestui tata al tau? intr-adevar... depinde de firea omului. dar ceva in tine e contradictoriu: pe de o parte, ai luptat pana ai reusit sa te afirmi profesional, in ciuda greutatilor de care spui; pe de alta parte, renunti total la lupta pe plan afectiv, pleci capshoru' si zici in sinea ta: "vaaai, tata, ce mare dreptate ai avut! am ajuns exact asa cum mi-ai spus ca voi ajunge, "un nimeni"... ce destept esti, tata si eu ce prost sunt!" pe bune... asa faci! MERITI sa-ti faci singur asa ceva? daca ai fi la pamant si cu slujba, as zice: "e clar, asa e el, nu lupta". dar tu ai demonstrat ca ai resurse sa lupti... de aia nu pricep de ce renunti asa cand e vorba tot de implinirea ta.

vorbim mai multe daca apucam sa ne vedem (eu sper ca da, sper ca lumea de pe forum va da dovada de seriozitate si ca se va face adunarea in weekend)... dar prima conditie pt fericirea/sanatatea cuiva este sa IERTI. iarta-ti parintii, iarta pe cei care ti-au facut rau, in cazul parintilor poti spune ceva de genul: "Doamne, iarta-i ca nu au stiut ce fac". iar tu vezi-ti de viata. care e viata TA, nu a parintilor. ai o varsta la care esti independent de ei... Si poti alege: ii inviti la nunta ta peste cativa ani (si, printre altele, le si demonstrezi ca te descurci f bine) sau... ramai inchis si ii urasti pana mori.... iar ei vor spune in urma ta: "prost o fo' si baietu ista, nu l-o dus capu' la nik pe lume, putea sa ramana sa munceasca la camp si sa fie om ca toti oamenii". asta e ceea ce vrei? te bucura cu ceva scenariul asta?

in primul rand e mult mai dificil sa imi gasesc partenera de viata  fiindca eu am sarit niste etape vitale ale vietii, deci e mult mai dificil sa ma integrez social; ca sa-mi gasesc prietena, nu depinde numai de mine, depinde si de ea; e vorba de cuceri pe cineva;  e extrem de dificil;
in plan profesional aproape totul a depins de mine, acolo nu se lucreaza cu proabilitati, nu conteaza  daca is timid: nu trebuie sa merg pe banca in parc ca sa fac o facultate, nu trebuie sa merg in cluburi sau la saloane de stilat ca sa ma primeasca la examene; nu e nimic probabilistic, in cariera totul functioneaza dupa reguli; daca invat trec examenele, daca nu , raman restante; regulile sunt clare pentru toata lumea; nu trebuie sa ma joc cu copii pe scara blocului ca sa fiu capabil sa ma inscriu la un examen; Pe cand in viata sociala totul functioneaza haotic, aleator; unii isi gasesc partenera la 14 ani ,altii la 20, altii la 25,  unii se cupleaza din scoala, altii in discoteca, altii prin cunostinte, altii in o parc; viata sociala un mare haos de nereguli de probabilitati;
asa cum nu se poate facultate fara a face liceu, asa nu se poate viata fara copilarie;

legat de parinti, tata nu mai e din 2003; cred ca cea mai mare vina o au surorile lui tata care au apelat la vrajtoare de magie neagra (dintr-un sat aflat la cca 20 km distanta de satul meul)  ca sa-mi distruga mie viata, si fratelui meu care cu toate ca nu era timid tot nu a reusit sa fie fericit (am aflat asta mai tarziu, mult prea tarziu);  o cununie legata de diavol  nu o mai poate dezlega nimeni; viata pe pamant e haotica, orice baba (vrajitoare) are puterea de a distruge viata unui om;  si dupa aia acelui om ii trebuie zeci  de ani de post si rugaciune ca sa rezolve problema;  (si doar partial, ca trecutul, odata ratat, nu mai poate fi reparat);  si nici macar nu e ilegal,  orice baba are puterea sa distruga vieti fara sa fie pedepsita de lege;
si curios, am mai adescoperit si la altii, tot asa virgini la peste 25 de ani, ca si lor le-a fost legata cununia. Deci un baiat/fata poate sa ramana singur si disperat dupa 25 de ani numai daca are rude care ii vor raul si apeleaza la vrajitoare; altfle, nimeni nu are cum sa ramana singur; si normal lumea nu crede,  ca doar nu sunt lucruri care se vad; acum o sa va legati de mine si o sa ziceti ca sunt nebun;

#346 2008-03-13 19:16:27

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

si eu sunt cam in aceeasi situatie, dar nu disper (sau cel putin asa sustin). adevarul e ca te simti putin ciudat, simti ca nu ai trait plenar, ca nu ai facut tot ce poate face un om, dar de aici pana la sinucidere e cale mai lunga decat cea lactee. am momente in care ma simt mai curata decat altii/altele dar in acelasi timp simt ca am in mine un vulcan si nu as vrea sa erupa la modul violent. incearca sa iesi din starea asta si nu dispera: ce trebuie sa se intample se intampla pana la urma... in fine si la urma urmei nimic nu e intamplator; toate se intampla cu un scop, numai ca uneori nu intelegem. rabdare!

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

#347 2008-03-13 19:17:57

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

notme...tot virgin/a?

Publicitate

loading...

#348 2008-03-13 19:17:59

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

citystar a scris:

orice baba (vrajitoare) are puterea de a distruge viata unui om

Iar Dumnezeu are puterea de vindeca un suflet chinuit.
Poate trebuia mai bine sa mergi la preot, nu la psiholog.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#349 2008-03-13 19:26:50

katami
Platinum member

vdaiana a scris:

citystar a scris:

orice baba (vrajitoare) are puterea de a distruge viata unui om

Iar Dumnezeu are puterea de vindeca un suflet chinuit.
Poate trebuia mai bine sa mergi la preot, nu la psiholog.

hai k te sa inchid acu... da' promit ca imi spun si eu o parere (luunga) despre asta...
oricum, ideea nu-i de aruncat, citystar wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#350 2008-03-13 19:57:07

norishorulalb
Banat

katanu..take your time smile

#351 2008-03-14 10:08:51

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Ma omule, sa nu uiti niciodata un lucru: Dumnezeu e mai puternic ca diavolul! Aici e radacina ratarii. Cum sa faci ceva bun, cum sa speri ceva, cand tot raul castiga... offff, de-ai intelege crestinismul, ai rade de cununiile legate.
Sa nu intelegi ca bagatelizez vrajitoria, stiu ca exista si ca e f. puternica si reala, dar niciodata nu actioneaza asupra celui mai puternic ca ea (si Dumnezeu e mai puternic decat orice baba vraitoare, pentru ca si ea moare... si moare greu, in chinuri).

Ce ar fi sa mergi totusi la un preot, la unul bun (te interesezi tu). Pune-te bine cu Cel de sus si toate vrajile pier.

#352 2008-03-14 10:52:53

norishorulalb
Banat

citystar sincer iti spun ca poti sa treci peste tot. esti tanar si sanatos... conteaza f mutl. fruntea sus si schimba ceva din tine putin cate putin

#353 2008-03-14 12:07:50

katami
Platinum member

Satina a scris:

Ma omule, sa nu uiti niciodata un lucru: Dumnezeu e mai puternic ca diavolul! Aici e radacina ratarii. Cum sa faci ceva bun, cum sa speri ceva, cand tot raul castiga... offff, de-ai intelege crestinismul, ai rade de cununiile legate.
Sa nu intelegi ca bagatelizez vrajitoria, stiu ca exista si ca e f. puternica si reala, dar niciodata nu actioneaza asupra celui mai puternic ca ea (si Dumnezeu e mai puternic decat orice baba vraitoare, pentru ca si ea moare... si moare greu, in chinuri).

Ce ar fi sa mergi totusi la un preot, la unul bun (te interesezi tu). Pune-te bine cu Cel de sus si toate vrajile pier.

tummenupp

mi-ai furat "textu" la care ma gndeam, satina... smile

mai... mai scriu o data si aici... free si ceilalti care veniti... stabilim o ora au ba?

#354 2008-03-14 12:44:47

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

Azi puteam sa bag mana in foc ca l-am vazut din masina pe citystar pe la romana albert (intre piata lahavari si romana). Vroiam sa scot capu pe geam sa tip la el rotfl rotfl   dar mi-am adus aminte ca parca nu e din bucuresti...si sarea ala la mine la bataie...rotfl

"sa tip"...adica sa il salut...sa ii zic ca am citit de el

Ultima oara a fost editat de naturalbody (2008-03-14 12:57:22)

#355 2008-03-14 14:48:33

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

Satina a scris:

in ultimii 15 ani am fost la destui preoti si manastiri, mai ales mama mea, in fiecare luna merge la diversi preoti din astia mai renumiti; platim acatiste peste tot;  De exemplu vara trecuta am fost la parintele Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda, se zice ca e urmasul lui Cleopa; vine multa lume la el; mi-a zis ca o sa imi gasesc prietena (intai eu apoi fratele), dar nu a specificat cand; si din august 2007 pana acum nu s-a rezolvat nimic;
mi-a zis sa citesc paraclisul Maicii Domnului si Acatistul sf Nicolae, dar nu inteleg, de ce copii de 15 ani nu trebuie sa citeasca paraclisul Maicii Domnului ca sa-si gaseasca prietena ? nu suport disciriminarea;  ce-s vinovat eu ca mi-au facut babele vraji ?!

Sti vre-un preot mai bun decat Iustin Parvu ?

Am fost si la manastirile Secu si Sihastria; si acolo am platit acatiste pe perioade mai lungi de timp;  si acolo tot asa mi-a uzis de paraclisul Maicii Domnului  si Acatistul Sf Nicolae; Mama a citit 40 de zile la fiecare miez de noapte paraclisul + 3 lumanari aprinse + candela, am auzit si eu de la altii ca asa au procedat si au rezolvat; si tot nu s-a intamplat nimic;

eu am inteles crestinismul, dar, desi Dumnezeu are putere mai mare decat diavolul, ceea ce mi-a stricat diavolul in copilarie si adolescenta, cum sa mai repare acum Dumnezeu ? doar sa ma faca din nou copil; altfel nu vad solutii; 
si ma deranjeaza ca ce strica o baba vrajitoare in 10 zile,  trebuie zeci de ani de rugaciune si post ca sa repar eu;  e problema cu timpul;

cum sa inving eu vrajile cand mi-au distrus toata copilaria; toata viata de pana acum; Acum e tarziu, doar daca ma face Dumnezeu din nou copil, sa incep viata de la capat, fara sa fiu afectat de vraji;

#356 2008-03-14 14:51:53

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

citystar, da' la astrolog ai fost?

iubesc+Camelia+Matei

#357 2008-03-14 14:52:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dragul meu citystar...eu cred ca toate astea sunt in capul tau
si inca ceva...daca mama ta mananca tu te saturi??nu mama ta trebuie sa se roage ptr tine ci tu....degeaba face mama ta daca tu nu faci(asta in legatura cu cititul rugaciunilor).
eu cred ca te-au afectat prea multe ca sa incepi sa crezi cine stie ce tampenii...u nu spun ca nu exista vraji dar Dumnezeu stie cand sa faca sa apara acea persoana in viata ta...sau sa ramai singur...fiecare are drumul lui in viata

tomina a scris:

citystar, da' la astrolog ai fost?

o da din cele sfinte in astrologie ?? rotfl

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-03-14 14:53:38)

#358 2008-03-14 14:54:50

norishorulalb
Banat

#359 2008-03-14 15:13:54

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

mai citystar..... mai termina cu copii aia de 15 ani, tu esti obsedat de copii , sincer, in loc sa te uiti dupa fete , tu te uiti la copii si iti blestemi viata ca aia se iubesc si tu... nimic. si in ceea ce priveste rugaciunile, Dumnezeu ajuta, dar trebuie sa il ajuti si tu un pic. Sa zicem ca ai un examen , si nu inveti nimic, da te rogi de mama focului si aprinzi zeci de lumanari sa il treci, pai cum vrei sa te ajute Dumnezeu sa il treci daca tu nu inveti nimic, doar te rogi. Tu vrei sa vina fata sa iti bata la usa si sa te intrebe daca vrei sa-i fi prieten? Poti sa visezi la chestia asta , dar in realitate nu se prea intampla lucru asta, crede-ma Dumnezeu te va ajuta, dar incearca sa faci si tu ceva in privinta asta, socializeaza omule.

Si altceva incearca sa te rogi tu la Dumnezeu, nu o pune pe mama ta, vb lui melany1...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#360 2008-03-14 15:23:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

el vrea sa vina la usa sa-l intrebe : "vrei sa ne tufem?si apoi vorbim noi... "
asa ii iese si stresu si ramane si cu o gajica tongue

#361 2008-03-14 15:28:42

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Melany1 a scris:

el vrea sa vina la usa sa-l intrebe : "vrei sa ne tufem?si apoi vorbim noi... "
asa ii iese si stresu si ramane si cu o gajica tongue

melany ...chiar la pat sa vina...cand doarme..sa`l sarute pe ureche apoi pe gat...apoi sa`l mangaie pe burta...si dup`aia sa`i bage mana la "biiiip" si sa`i spuna "I-a zis drace vrei sa ne tufem?dumbompunish" rotfl poate ne luam ban rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.