Virgin la 28 de ani-20
- LadyInRed
- Hero member
- De la: _________
- Inregistrat: 2007-06-07
Re: Virgin la 28 de ani
ooouuu mai gaddd!!! melany ce rea esti...eu cred k ii place mai mult cu un preludiu..asa scurt .Doar nu vine si jaaaaaaapppp "DAAAI BAIATUUU!" apropo... n`am citit toate paginile..p`aici pi colea..ma minunez si eu..vrea cumva sa`l biiip biiiip tot ea?si el sa stea sa se uite la ea cum se strofoaca?
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
alinuutza_81_23_11 a scris:si in ceea ce priveste rugaciunile, Dumnezeu ajuta, dar trebuie sa il ajuti si tu un pic. Sa zicem ca ai un examen , si nu inveti nimic, da te rogi de mama focului si aprinzi zeci de lumanari sa il treci, pai cum vrei sa te ajute Dumnezeu sa il treci daca tu nu inveti nimic, doar te rogi. Tu vrei sa vina fata sa iti bata la usa si sa te intrebe daca vrei sa-i fi prieten? Poti sa visezi la chestia asta , dar in realitate nu se prea intampla lucru asta, crede-ma Dumnezeu te va ajuta, dar incearca sa faci si tu ceva in privinta asta, socializeaza omule.
Hahaha, da, exact ce vroiam si eu sa zic. Pai daca ma rog toata ziua si toata noaptea sa am bani, dar nu am duc la serviciu o sa imi pice bani de undeva? trebuie sa faci si tu ceva, normal. Eu sustin in continuare ideea psihiatrului.
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
daca nu i-a mers cu preotul de ce sa nu mearga la astrolog? nu e vrajitorie, e stiinta. De ce sa nu incerce si asta? ca vad ca asta n-a incercat-o, deci nu poate sa o combata
iubesc+Camelia+Matei
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
odata am auzit-o pe Neti Sandu vorbind de astrologie si ce spune: ca ea nu si-a facut astrograma ptr ca pur si simplu nu crede in ea. daca un astrolog nu crede ce baiguie la teve ... nici eu nu cred in zodii e ca si cum am vorbii despre tipurile de personalitati...dar se mai intampla ca o persoana sa fie intre 2 personalitati...e ceva general
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:Satina a scris:Ma omule, sa nu uiti niciodata un lucru: Dumnezeu e mai puternic ca diavolul! Aici e radacina ratarii. Cum sa faci ceva bun, cum sa speri ceva, cand tot raul castiga... offff, de-ai intelege crestinismul, ai rade de cununiile legate. Sa nu intelegi ca bagatelizez vrajitoria, stiu ca exista si ca e f. puternica si reala, dar niciodata nu actioneaza asupra celui mai puternic ca ea (si Dumnezeu e mai puternic decat orice baba vraitoare, pentru ca si ea moare... si moare greu, in chinuri).
Ce ar fi sa mergi totusi la un preot, la unul bun (te interesezi tu). Pune-te bine cu Cel de sus si toate vrajile pier.
in ultimii 15 ani am fost la destui preoti si manastiri, mai ales mama mea, in fiecare luna merge la diversi preoti din astia mai renumiti; platim acatiste peste tot; De exemplu vara trecuta am fost la parintele Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda, se zice ca e urmasul lui Cleopa; vine multa lume la el; mi-a zis ca o sa imi gasesc prietena (intai eu apoi fratele), dar nu a specificat cand; si din august 2007 pana acum nu s-a rezolvat nimic; mi-a zis sa citesc paraclisul Maicii Domnului si Acatistul sf Nicolae, dar nu inteleg, de ce copii de 15 ani nu trebuie sa citeasca paraclisul Maicii Domnului ca sa-si gaseasca prietena ? nu suport disciriminarea; ce-s vinovat eu ca mi-au facut babele vraji ?!
Sti vre-un preot mai bun decat Iustin Parvu ?
Am fost si la manastirile Secu si Sihastria; si acolo am platit acatiste pe perioade mai lungi de timp; si acolo tot asa mi-a uzis de paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sf Nicolae; Mama a citit 40 de zile la fiecare miez de noapte paraclisul + 3 lumanari aprinse + candela, am auzit si eu de la altii ca asa au procedat si au rezolvat; si tot nu s-a intamplat nimic;
eu am inteles crestinismul, dar, desi Dumnezeu are putere mai mare decat diavolul, ceea ce mi-a stricat diavolul in copilarie si adolescenta, cum sa mai repare acum Dumnezeu ? doar sa ma faca din nou copil; altfel nu vad solutii; si ma deranjeaza ca ce strica o baba vrajitoare in 10 zile, trebuie zeci de ani de rugaciune si post ca sa repar eu; e problema cu timpul;
cum sa inving eu vrajile cand mi-au distrus toata copilaria; toata viata de pana acum; Acum e tarziu, doar daca ma face Dumnezeu din nou copil, sa incep viata de la capat, fara sa fiu afectat de vraji;
n-ai inteles nimic, iarta-ma ca-ti spun asa de dur si de direct. poti sa platesti acatiste cu sutele... nu-ti cumperi iubirea si nici nu-L cumperi pe Dumnezeu. ceea ce faci tu e revolta... impotriva lui Dumnezeu, sa stii... si de aia n-ai nik. pt ca te trezesti judecandu-l nu pe un om, ci pe Dumnezeu ("nu suport discriminarea"). nu e nici o discriminare, sa stii. Dumnezeu nu face decat binele, fie ca noi pricepem sau nu. ceea ce primesti tu e exact o reflectare a ceea ce emiti. emiti rau, furie impotriva oamenilor si a lui Dumnezeu... asta primesti. emiti iubire neconditionata.... gasesti iubirea. si sa mai stii ceva: criminalii isi "simt" victimele, simt ca omul pe care il ataca e slab; prin analogie, o vrajitoare nu are efect decat asupra unui om slab dpdv spiritual. satina a spus ff bine... daca ai intelege cu adevarat crestinismul, te-ar durea undeva de babe, vraji si cununii legate... nu pt ca nu exista, ci pt ca nu te afecteaza cu nimic. tu, ca individualitate spirituala, conectata direct la Dumnezeu, te situezi pe un plan superior planului de actiune al vrajitoarelor. pur si simplu nu esti in campul lor, n-au cum sa te atinga. dar personal, tu nu faci nimic pt desavarsirea ta... stai si te plangi "ce vina am ca m-au "deocheat"?" pai uite ce vina ai: n-ai "lucrat" sa iesi din campul lor de actiune. ai recunoscut ca nici macar nu ti-ai citit singur acatistele... alea au ajutat-o pe mama ta, in nici un caz pe tine. tot ce iei suturi in fund sunt... pasi inainte. asta in caz ca vrei sa vezi. ori tu nu vrei... primesti sutul si te infingi bine-n loc, sa nu care cumva sa te departezi nitel de urmatorul... si de urmatorul... si de urmatorul... care au sa tot curga, sa stii... pana ai sa te induri sa te MISTI.
in religiile care cred in reincarnare se spune ca te nasti si iar te nasti ("devii iar copil", ca sa te citez) pana atingi un nivel de constiinta superior... adica, in alti termeni, pana iti curati toate greselile, in vieti succesive (ei sunt de parere ca nu-ti ajunge o viata ca sa pricepi ce tampenii faci... asa ca esti pocnit si-n urmatoarea si-n urmatoarea... pana te trezesti). efortul tau n-ar trebui sa fie spre "a o lua de la capat in alta viata".... ar trebui sa fie spre a face ceva cu asta care ti-a fost DARUITA. dai cu sutul la un dar... viata pe care o ai nu-i de la tine... si, daca il jignesti pe cel care ti-a dat-o, daca nesocotesti darul sau... de ce te mai astepti si la alte daruri (iubire, prietena etc) nu pricep....
chestia cu "copii de 15 ani nu trebuie sa se roage" e o prostie mare de tot. si ai, din partea mea, 2 posibile explicatii: 1. copii aceia sunt mai puri decat tine, mai putin incrancenati, mai putin atasati, mai putin revoltati... si, pur si simplu, li se da. 2. tu esti mai in varsta, mai cu experienta si mai cultivat ca ei, cine stie, poate chiar esti facut sa fii un mare om spiritual... ori "teoria" in acest domeniu spune ca cei care "au ochi sa vada" sunt loviti mai tare si pedepsiti mai repede si mai tare decat cei inconstienti de ei insisi. cu alte cuvinte, copilul care nu STIE ca daca nu se roaga incalca legi divine, nu este pedepsit (inca) pt ca NU STIA; tu, care se presupune ca stiai si totusi nu faci, "n-ai scuza" si o iei pe cocoasa. oricum... in domeniul asta nimeni nu "scapa"... Dumnezeu e drept, stai linistit.. vor afla si copiii aia la timpul lor. iar tu ai putea incepe prin a multumi ca tie ti-a fost dat sa pricepi acum si nu mai huzuresti in inconstienta nush cat... pt ca, evident, s-o iei mai tarziu, brusc si dur... si sa te miri de unde si de ce...
ti-as scrie pagini intregi pe tema asta... poate vorbim daca apucam sa ne vedem. dar cred ca ti-ar explica cineva mai avizat ca mine mult mai bine; ti-am mai zis o data.... dar repet: ai cap sa intelegi... fa un bine sufletelului tau si cumpara-ti cartea IUBIREA de Lazarev. daca ne vedem, poate ti-o iau eu... numa sa apuc. costa vreo 10 ron... o gasesti in piata unirii la tonete aproape sigur. hai citeste-o... fara revolta si fara comentarii, pan la capat (zic asa pt ca e destul de dura, multi n-au putut s-o citeasca, multi au inchis-o sub pretextul "ce aberatii")... poate reusesti sa vezi altfel lucrurile mie mi-a explicat multe... si tot ce scrie el acolo mi s-a aplicat 100% in viata.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
mai baiatule ce are tuferea cu babele vrajitoare sau cu cununiile legate ... daca vrei sa scapi de virginitate dute la femei (pe bani) ... o prietena nu poti sa iti faci daca pleci cu premiza ca nu o sa gasesti niciodata si tu ai cununiile legate sau mai stiu eu ce aberezi tu , si ce daca nu ai avut prietena la 14 ani ? sau ca ai trecut prin viata ca gasca prin apa ... bine ca ai realizat acum , dar nu te mai bloca asupra trecutului incearca sa realizezi ceva dar nu stand pe net (ca nu o sa iasa un cap din monitor sa te sarute) , iesi afara acolo sunt fetele
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
tomina a scris:citystar, da' la astrolog ai fost?
si la baba omida
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- tomina
- Hero member
deadrose a scris:tomina a scris:citystar, da' la astrolog ai fost?
si la baba omida
deci se vede treaba ca tot nu le-ai incercat pe toate citystar. Ideea e ca poate ca la tine metodele clasice nu merg. trebuie intr-adevar sa atingi un anumit nivel de intelegere ca sa poti opta si spre metodele neconventionale. Asa in deradere cum sunt luate tu nu stii inca ce cale trebuie sa apuci in viata asta si ce se asteapta de la tine. tu stii doar ce iti lipseste si ce iti trebuie.
iubesc+Camelia+Matei
- password
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-06
Acum nu vreau sa par rea dar prea multa atentie ii acordati unui subiect deloc interesant...sau va incita faptul ca e virgin..ca faceti pe profesoarele cu el ?
What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp!
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
katami a scris:n-ai inteles nimic, iarta-ma ca-ti spun asa de dur si de direct. poti sa platesti acatiste cu sutele... nu-ti cumperi iubirea si nici nu-L cumperi pe Dumnezeu. ceea ce faci tu e revolta... impotriva lui Dumnezeu, sa stii... si de aia n-ai nik. pt ca te trezesti judecandu-l nu pe un om, ci pe Dumnezeu ("nu suport discriminarea"). nu e nici o discriminare, sa stii. Dumnezeu nu face decat binele, fie ca noi pricepem sau nu. ceea ce primesti tu e exact o reflectare a ceea ce emiti. emiti rau, furie impotriva oamenilor si a lui Dumnezeu... asta primesti. emiti iubire neconditionata.... gasesti iubirea. si sa mai stii ceva: criminalii isi "simt" victimele, simt ca omul pe care il ataca e slab; prin analogie, o vrajitoare nu are efect decat asupra unui om slab dpdv spiritual. satina a spus ff bine... daca ai intelege cu adevarat crestinismul, te-ar durea undeva de babe, vraji si cununii legate... nu pt ca nu exista, ci pt ca nu te afecteaza cu nimic. tu, ca individualitate spirituala, conectata direct la Dumnezeu, te situezi pe un plan superior planului de actiune al vrajitoarelor. pur si simplu nu esti in campul lor, n-au cum sa te atinga. dar personal, tu nu faci nimic pt desavarsirea ta... stai si te plangi "ce vina am ca m-au "deocheat"?" pai uite ce vina ai: n-ai "lucrat" sa iesi din campul lor de actiune. ai recunoscut ca nici macar nu ti-ai citit singur acatistele... alea au ajutat-o pe mama ta, in nici un caz pe tine. tot ce iei suturi in fund sunt... pasi inainte. asta in caz ca vrei sa vezi. ori tu nu vrei... primesti sutul si te infingi bine-n loc, sa nu care cumva sa te departezi nitel de urmatorul... si de urmatorul... si de urmatorul... care au sa tot curga, sa stii... pana ai sa te induri sa te MISTI.
sa ma misc, adica sa platesc o curva ? sau la ce te referi ?
ce-s vinovat eu ca din cauza certurilor din familie am capatat logonevroza ? la 15 ani la mine era o problema sa merg la magazin sa cumpar o paine; In societatea moderna, orice copil de 3 ani stie sa mearga la magazin sa cumpere paine (la Schimb de mame de pe Prima TV am vazut copil de 3 ani care mergea singur la magazin sa cumpere dulciuri). La varsta de 13 ani, la serbarea de sfarsit de an scolar, clasa VII-a, cand am fost chemat pe scena sa-mi dea premiul, nu am putut sa zic nimic, nu puteam sa deschid gura sa zic "multumesc"; doar am dat florile si am primit cartile, dar nu puteam deschide gura; Acest lucru ma doare si acum;
zici ca vrajitoarele au efect numai asupra oamenilor slabi dpdv spiritual; corect, asupra unui om credincios, cu mult har nu au efect; Dar cati dintre noi sunt atat de credinciosi, cati adolescenti au atat de mult har astfel incat sa nu se lege vrajile de ei ? cand eram copil ce stiam eu de vraji ? mai nimic; Si de ce e la 7 ani jumate am inceput sa fiu afectat de vraji ? doar eram copil;
zici ca eu emit rau; Dar ceilalti, care injura, care consuma bauturi alcoolice, care pierd noptile prin discoteci si cluburi aceia nu emit rau ? Ei de ce sunt fericiti ?
in religiile care cred in reincarnare se spune ca te nasti si iar te nasti ("devii iar copil", ca sa te citez) pana atingi un nivel de constiinta superior... adica, in alti termeni, pana iti curati toate greselile, in vieti succesive (ei sunt de parere ca nu-ti ajunge o viata ca sa pricepi ce tampenii faci... asa ca esti pocnit si-n urmatoarea si-n urmatoarea... pana te trezesti). efortul tau n-ar trebui sa fie spre "a o lua de la capat in alta viata".... ar trebui sa fie spre a face ceva cu asta care ti-a fost DARUITA. dai cu sutul la un dar... viata pe care o ai nu-i de la tine... si, daca il jignesti pe cel care ti-a dat-o, daca nesocotesti darul sau... de ce te mai astepti si la alte daruri (iubire, prietena etc) nu pricep....
dupa cum stii religia orotodoxa nu accepta reincarnarea; deci e inutil sa vorbim; si chiar daca m-as reincarca copil, atunci voi avea o constiinta noua, deci nu voi stii nimic din viata asta; deci tot mi-e inutila reincarnarea;
chestia cu "copii de 15 ani nu trebuie sa se roage" e o prostie mare de tot. si ai, din partea mea, 2 posibile explicatii: 1. copii aceia sunt mai puri decat tine, mai putin incrancenati, mai putin atasati, mai putin revoltati... si, pur si simplu, li se da.
nu inteleg, si eu am fost copil de 15 ani. timid si "prost"; De ce nu eram pur ? mie de ce nu mi-a dat Dumnezeu fericire la 15 ani ? ca au facut babele vraji si diavolul are putere mare pe pamant sa-si bata joc si de copii ?! pana la 6-7 ani nu au avut putere vrajile asupra mea ca eram copil mic (copii pana la 6 ani daca mor sunt mantuiti); Dupa 6 ani, adica dupa ce incepe viata pacatoasa a omului normal ca vrajile au putere;
De mic copil ma rugam seara de seara; m-am rugat mult sa pot vorbi corect ca orice copil; Dupa 14 ani am inceput sa ma rog sa am si prietena, sa nu fiu timid; si tot degeaba; Sau am facut o greseala ca m-am rugat ? mai bine eram inconstient ?
eu chiar nu inteleg cum sunt copii aia mai puri; Am vazut copil de 13 ani care injura (care zice in p*** m** la fiecare vorba). e mai pur acela decat mine ? ce inseamna atunci pur? puritate inseamna agresiune verbala? Stii foarte bine cate de duri si agresivi sunt adolescentii; in scoala m-au batut unii colegi de clasa; radeau de mine ca nu pot vorbi; Isi bateau joc de mine; Si cu toate astea ei sunt mai puri decat mine !!!!!!!!!!!!!!!!!
2. tu esti mai in varsta, mai cu experienta si mai cultivat ca ei, cine stie, poate chiar esti facut sa fii un mare om spiritual...
pai te contrazici: ziceai la inceput ca nu sunt spiritual si de asta se leaga vrajile de mine; Acum zici ca sunt facut sa fiu un mare om spiritual ?! nu sunt mai cultivat deca ei; sunt mai prost decat ei; am demonstrat in mesajele anterioare de ce sunt mai prost decat un copil de 15 ani;
ori "teoria" in acest domeniu spune ca cei care "au ochi sa vada" sunt loviti mai tare si pedepsiti mai repede si mai tare decat cei inconstienti de ei insisi. cu alte cuvinte, copilul care nu STIE ca daca nu se roaga incalca legi divine, nu este pedepsit (inca) pt ca NU STIA; tu, care se presupune ca stiai si totusi nu faci, "n-ai scuza" si o iei pe cocoasa. oricum... in domeniul asta nimeni nu "scapa"... Dumnezeu e drept, stai linistit.. vor afla si copiii aia la timpul lor. iar tu ai putea incepe prin a multumi ca tie ti-a fost dat sa pricepi acum si nu mai huzuresti in inconstienta nush cat... pt ca, evident, s-o iei mai tarziu, brusc si dur... si sa te miri de unde si de ce...
deci solutia fericirii: sa fii copil, sa fii inconstient, si sa nu crezi in Dumnezeu; Si in acest caz Dumnezeu nu te va pedepsi niciodata;
copii aia nu vor afla nimic la timpul lor; ei si-au inceput viata sentimentala si sexuala din copilarie , vor fi fericiti in adolescenta, au fost fericiti in copilarie, iar la maturitate vor fi oameni cu puternica incredere in sine, masculi alfa dominanti puternici; Si vorbim aici de peste 95 % dintre baieti (poate e valabil si la fete dar e irelevant)
ti-as scrie pagini intregi pe tema asta... poate vorbim daca apucam sa ne vedem. dar cred ca ti-ar explica cineva mai avizat ca mine mult mai bine; ti-am mai zis o data.... dar repet: ai cap sa intelegi... fa un bine sufletelului tau si cumpara-ti cartea IUBIREA de Lazarev. daca ne vedem, poate ti-o iau eu... numa sa apuc. costa vreo 10 ron... o gasesti in piata unirii la tonete aproape sigur. hai citeste-o... fara revolta si fara comentarii, pan la capat (zic asa pt ca e destul de dura, multi n-au putut s-o citeasca, multi au inchis-o sub pretextul "ce aberatii")... poate reusesti sa vezi altfel lucrurile mie mi-a explicat multe... si tot ce scrie el acolo mi s-a aplicat 100% in viata.
e tarziu; adolescentii trebuie sa citeasca IUBIREA de Lazarev ca sa fie capabili sa agate fete ?
dupa cum vezi, e prea evident ca vrajile pot distruge vieti intregi; si multi nu cred in asa ceva; Nici eu nu stiam pana la 24-25 de ani de vraji si alte tampenii; Dupa ce mi-au distrus floarea copilariei si a adolescentei ce mai pot face acum ca sa repar trecutul ?
alinuutza_81_23_11 a scris:mai citystar..... mai termina cu copii aia de 15 ani, tu esti obsedat de copii , sincer, in loc sa te uiti dupa fete , tu te uiti la copii si iti blestemi viata ca aia se iubesc si tu... nimic. si in ceea ce priveste rugaciunile, Dumnezeu ajuta, dar trebuie sa il ajuti si tu un pic. Sa zicem ca ai un examen , si nu inveti nimic, da te rogi de mama focului si aprinzi zeci de lumanari sa il treci, pai cum vrei sa te ajute Dumnezeu sa il treci daca tu nu inveti nimic, doar te rogi. Tu vrei sa vina fata sa iti bata la usa si sa te intrebe daca vrei sa-i fi prieten? Poti sa visezi la chestia asta , dar in realitate nu se prea intampla lucru asta, crede-ma Dumnezeu te va ajuta, dar incearca sa faci si tu ceva in privinta asta, socializeaza omule.
dar mi-a dat Dumnezeu puterea de a socializa ? legat de examene, sa stii ca m-a ajutat Dumnezeu, m-am rugat si a functionat; Am facut un experiment in facultate, fara sa invat am trecut un anume examen; in anul I era asta; Ca baba vrajitoare nu mi-a pus pedici in cariera profesionala, doar in viata sociala/sentimentala, aici a lucrat; Ca normal, daca vrei sa distrugi un om ii pui piedici in a-si gasi perechea si l-ai omorat de tot: moral, psihic etc; De un om fara facultate nu rade nimeni (nu-l trimite nimeni la psihiatru, in occident nu sunt la moda studiile superioare), dar de un om timid rad toti adolescentii si toti adultii fericiti si il si mai trimit si la psihiatru;
Si altceva incearca sa te rogi tu la Dumnezeu, nu o pune pe mama ta, vb lui melany1...
nu o pun eu pe mama mea sa se roage, ea merge la biserica de buna voie ca e mai disperata decat mine si decat fratele meu; Ea inca mai spera; Eu mi-am pierdut speranta;
- iony
- Sr. member
- De la: stres
- Inregistrat: 2007-09-11
citystar, esti de belea...nu te supara, dar iti place asa mult sa te plangi si sa faci pe victima?dak te plangi ce rezolvi? au fost altii care au crescut in conditii mai dure si nu au murit...lasa vaicareala, si fa ceva...dak nu, accepta-ti situatia si asta e
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- tomina
- Hero member
citystar nimic din viata asta nu e coincidenta. tu esti altfel dintr-un alt motiv, nu din cauza vrajilor. si nu ai sa poti sa treci la un alt nivel pana nu ai sa vezi lucrurile din alt unghi. ai ajuns cu toata logica ta la un punct mort, in care te invarti in cerc. schimba unghiul de a percepe lucrurile. e clar ca religia nu a putut face multe pentru tine decat sa iti ofere refugiu. fii barbat si cauta altceva, pentru tine, lasa toate prejudecatile deoparte. Daca poti face asta te salvezi singur. se pare ca cei din jur nu te pot ajuta oricate eforturi fac. Logic, atunci doar tu te mai poti salva (indiferent ce inseamna asta pentru tine).
iubesc+Camelia+Matei
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
da calugarestete mai baiatule ... ca doar esti virgin si poti ... si gata
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
aoleooooooo tu traiesti pe net, mai baiatule?? ce rezolvi daca stai si te vaiti pe un forum?!?! uite o intrebare si mai buna: ce rezolvam NOI daca stam si ne chinuim sa-ti dam sfaturi inutile?
oooof of of
Just like a tattoo I'll always have you...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
se pare ca noi dam sfaturi si el are de munca la contraargumente... hai no,....
- tomina
- Hero member
pai nu dam sfaturi inutile. sunt inutile doar pentru el. chiar s-a dezvoltat sustinut un subiect aici dar din pacate fiecare idee e combatuta. si atunci el de fapt cu ce se alege din tot topicul asta? ca noi ne-am exersat la logica, psihologie, lingvistica, religie, ... o gramada
iubesc+Camelia+Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|