homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-22

#400 2008-03-16 09:41:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Virgin la 28 de ani

asa e taisha...pe mine deja ma plictiseste subiectul

#401 2008-03-16 10:05:39

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

citystar a scris:

voi radeti de conditiile alea, ca doar sunteti fete; la voi oricum nu are importanta copilaria, ca voi nu trebuie sa agatati; ptr fete e amuzant, dar pentru baieti nu;
deci cand am scris conditiile alea, am avut in principiu 4 surse mari de inspiratie: prima sursa, e dintr-un caz real, un copil de 15 ani care indeplineste conditiile alea (inclusiv parintii lui indeplinesc conditiile), a doua sursa:  niste colegi de liceu  care indeplineau o parte din acele conditii;  a treia sursa:  emisiunile "Schimb de mame" si "Super Nanny" de pe Prima TV, care le urmaresc saptamanal  si a patra sursa provine de pe forumul arteseductiei.ro, unde, se vorbea despre faptul ca timiditatea mai provine de la faptul ca parintii ii interzic copilului sa injure si sa vorbeasca obscen la varsta de 8-14 ani; scrie mai multe chestii acolo pe artaseductiei.ro, puteti citi si va veti convinge;
si nu in ultimul rand, cate  ceva din experientele mele din copilarie si ale colegilor din scoala primara si gminaziala;
Mi-a luat ceva timp sa ajung la concluziile acelea;
cam tot ce am scris pe acest forum, si pe celelate forumuri, sunt chestii inspirate din cazuri reale, nu e nimic inventat de mine;

pai da-mi voie sa te contrazic.
Am un frate de 26 de ani, care a avut o multime de prietene (acum are una si buna).
parintii nostri au studii superioare, nu i-am auzit niciodata injurand, iar fratele meu, spre deosebire de mine a fost foarte timid de mic.
NU a avut nici macar un prieten la bloc, prima data cand si-a cumparat singur ceva cred ca a fost prin clasa a 2-a, a3-a..
de fapt, pana in clasa a 5-a il duceau si il luau parintii de la scoala..
Intotdeauna a invatat bine, si asta i-a ocupat aproape tot timpul.
Despre iesitul afara, nu mai vb.... iesea cu colegii odata la 2 sapt, in res numai la scoala. Si cu toate astea, cand a ajuns la liceu s-a schimbat destul de mult..
Asadar iata, ca aceste conditii nefaste din copilarie nu l-au afectat cu nimic si nu a ajuns un retardat...

Stii ce o sa patesti?
o sa iti dai seama ca ai pierdul 1, 2, 3....10 ani din viata cautand explicatii pe net si sfaturi pe forumuri.. In timp ce copiii de 15 ani pe care ii admiri atat de mult stau afara si "se distreaza"

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-03-16 10:07:37)

#402 2008-03-16 11:02:51

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

parerea mea e ca asa te simti tu bagat in seama. inttrand pe forumuiri, vaitandu-te pagini la rand si starnind o adevarata revolutie in jurul tau, toata lumea se agita sa-ti dea sfaturi, sa te ajute./.. si tu nu faci NIMIC.

ai inceput topicul asta aruncand in fata posibilitatea sinuciderii. tocmai ca sa ne agiti, sa sarim toate ca arse, "linisteste-te, se rezolva" etc etc. asa te simti tu bine? iti dai seama ca ai o problema si in loc sa faci ceva sa o rezolvi, iti satisfaci eu stiu ce fetisuri pe diverse forumuri, primind satisfactie din agitatia celrlalti in jurul tau. poate pt ca in viata reala nu primesti cine stie ce atentie.....

un ultim sfat din partea mea: lasa-e, ca deja ai devenit plictisitor wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#403 2008-03-16 11:03:57

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

intr-adevar citystar, in viata nu exista reguli, nici tipare, tu hotarasti ce sa crezi, ce sa faci si cum sa faci, si este important ca in viata din fiecare lucru,din fiecare experienta, de la fiecare persoana, sa inveti ceva...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#404 2008-03-16 12:03:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

katami a scris:

n-ai inteles nimic, iarta-ma ca-ti spun asa de dur si de direct. smile poti sa platesti acatiste cu sutele... nu-ti cumperi iubirea si nici nu-L cumperi pe Dumnezeu. ceea ce faci tu e revolta... impotriva lui Dumnezeu, sa stii... si de aia n-ai nik. pt ca te trezesti judecandu-l nu pe un om, ci pe Dumnezeu ("nu suport discriminarea"). nu e nici o discriminare, sa stii. Dumnezeu nu face decat binele, fie ca noi pricepem sau nu. ceea ce primesti tu e exact o reflectare a ceea ce emiti. emiti rau, furie impotriva oamenilor si a lui Dumnezeu... asta primesti. emiti iubire neconditionata.... gasesti iubirea. si sa mai stii ceva: criminalii isi "simt" victimele, simt ca omul pe care il ataca e slab; prin analogie, o vrajitoare nu are efect decat asupra unui om slab dpdv spiritual. satina a spus ff bine... daca ai intelege cu adevarat crestinismul, te-ar durea undeva de babe, vraji si cununii legate... nu pt ca nu exista, ci pt ca nu te afecteaza cu nimic. tu, ca individualitate spirituala, conectata direct la Dumnezeu, te situezi pe un plan superior planului de actiune al vrajitoarelor. pur si simplu nu esti in campul lor, n-au cum sa te atinga. dar personal, tu nu faci nimic pt desavarsirea ta... stai si te plangi "ce vina am ca m-au "deocheat"?" pai uite ce vina ai: n-ai "lucrat" sa iesi din campul lor de actiune. ai recunoscut ca nici macar nu ti-ai citit singur acatistele... alea au ajutat-o pe mama ta, in nici un caz pe tine. tot ce iei suturi in fund sunt... pasi inainte. asta in caz ca vrei sa vezi. ori tu nu vrei... primesti sutul si te infingi bine-n loc, sa nu care cumva sa te departezi nitel de urmatorul... si de urmatorul... si de urmatorul... care au sa tot curga, sa stii... pana ai sa te induri sa te MISTI.

sa ma misc, adica sa platesc o curva ? sau la ce te referi ?

nu... nu ma refer deloc la nici o curva, ca nu-ti rezolvi problemele cu ea; ma refer la ce-a zis, atat de bine, si cami79: sa TERMINI cu victimizarea si judecatul, sa incetezi sa te mai consideri superior altora care au mai mult ca tine ("ce-s vinovat eu de...?" "copiii de 15 ani de ce au si eu cu ce-am gresit de n-am?"), sa termini cu victimizarea si sa INCEPI sa-L iubesti pe Dumnezeu, sa te iubesti pe TINE, sa-ti ierti parintii si... sa IESI in lume. sa lasi naibii emisiunile de tip "schimb de mame" (alea-s bune pt bunicutele care stau acasa si tricoteaza.... dar tu esti tanar si inteligent, de ce sa cauti viata in televizor? bashti afar' din casa si traieste!!!)

citystar a scris:

zici ca vrajitoarele au efect numai asupra oamenilor slabi dpdv spiritual; corect, asupra unui om credincios, cu mult har nu au efect; Dar cati dintre noi sunt atat de credinciosi, cati adolescenti au atat de mult har astfel incat sa nu se lege vrajile de ei ?  cand eram copil ce stiam eu de vraji ? mai nimic; Si de ce e la 7 ani jumate am inceput  sa fiu afectat de vraji ? doar eram copil;

zici ca eu emit rau; Dar ceilalti, care injura, care consuma bauturi alcoolice, care pierd noptile prin discoteci si cluburi aceia nu emit rau ? Ei de ce sunt fericiti ?

adolescentii aia n-au har, doar nu-s agresivi fata de legile universului...sunt ei rai unii cu altii, se bat si se injura bine, dar se culca linistiti si fara suferinta, fara resentimente, fara ura fata de oameni... a doua zi se impaca, a treia se bat iar... dar n-au in ei ura... (nu generalizez... ma refer la unii din ei, sunt si copchii ai naibii de rai - stiu asta pt ca am experienta in predare si am vazut o gramada de "specimene".... dar sa stii ca aia "n-au parte"). cat despre vraji care te-au afectat la 7 ani (cum ti-ai dat seama?)... poate fi si o influenta energetica din partea parintilor.... in bioenergoterapie se considera ca un om se afla sub influenta "karmica" a pacatelor parintilor pana la varsta de 7 ani si mse desprinde complet de ei la 21 de ani. de aceea, terapeutii considera ca un cancer facut la 6 ani e clar din vina parintilor si ei sunt cei care trebuie sa se purifice; dar un cancer facut la 30 n-are treaba cu parintii, ci doar cu omul in cauza. ori tu ai 28... orice a fost, daca a fost de la parinti, poti curata tu acum... numai  sa vrei.

repet, din nou nu generalizez... dar sa stii ca exista oamenii care injura, dar nu emit raul... mi-e greu sa-ti explic, dar eu am in vizor pe cel mai bun prieten al meu (=amic), un "alfa dominant", daca vrei, care din 3 cuvinte 2 le spune "din anatomia omului". itit spun sincer ca un om mai lipsit de agresivitate si mai plin de iubire ca asta... mai rar am intalnit "in lume", un om cald, vesel, care daca se imbata... plange, pt ca se mira de frumusetea lumii. si l-au lovit multi... si se enerveaza pe moment si dracuie... dar ii trece tot pe moment.... incredibil cum ii trece, cum poate sta, peste jum de ora, la o bere sau la o vorba cu cel care l-a lovit, cum poate sa-l ajute prieteneste. FARA URMA DE FURIE SAU DE RESENTIMENT. asta inseamna sa nu pastrezi raul... si nici sa nu-l emiti.

citystar a scris:

nu inteleg, si eu am fost copil de 15 ani. timid si "prost"; De ce nu eram pur ? mie de ce nu mi-a dat Dumnezeu fericire la 15 ani ? ca au facut babele vraji si diavolul are putere mare pe pamant sa-si bata joc si de copii ?! pana la 6-7 ani nu au avut putere vrajile asupra mea  ca eram copil mic (copii pana la 6 ani daca mor sunt mantuiti); Dupa 6 ani, adica dupa ce incepe viata pacatoasa a omului normal ca vrajile au putere;

De mic copil ma rugam seara de seara;  m-am rugat mult sa pot vorbi corect ca orice copil; Dupa 14 ani am inceput sa ma rog sa am si prietena, sa nu fiu timid; si tot degeaba; Sau am facut o greseala ca m-am rugat ? mai bine eram inconstient ?

eu chiar nu inteleg cum sunt copii aia mai puri; Am vazut copil de 13 ani care injura (care zice in p*** m** la fiecare vorba). e mai pur acela decat mine ? ce inseamna atunci pur? puritate inseamna agresiune verbala? Stii foarte bine cate de duri si agresivi sunt adolescentii; in scoala m-au batut unii colegi de clasa;  radeau de mine  ca nu pot vorbi;  Isi bateau joc de mine; Si cu toate astea ei sunt mai puri decat mine !!!!!!!!!!!!!!!!!

pai te contrazici: ziceai la inceput ca nu sunt spiritual  si de asta se leaga vrajile de mine; Acum zici ca sunt facut sa fiu un mare om spiritual ?!
nu sunt mai cultivat deca ei; sunt mai prost decat ei; am demonstrat in mesajele anterioare de ce sunt mai prost decat un copil de 15 ani;

ti-am explicat mai sus, cat de bine am putut, ca poate sa nu existe mare legatura intre ce-ai in suflet si cum vorbesti... sunt cazuri si cazuri, dar se poate sa nu existe.

nu ma contrazic nicaieri, am zis ca POATE (n-am eu de unde sa stiu, "explicatiile", ambele, sunt date din "teorie"... dar le-am vazut aplicandu-se pe mine si pe altii din jurul meu) esti FACUT (=sortit) sa DEVII spiritual... daca citeai biblia aflai ca cei mai sfinti dintre sfinti au fost, la origine, mari pacatosi (vezi sf. pavel, maria magdalena si multi altii). deci poate ai "samanta" in tine, dar, pe moment, esti varza smile. si de aia se prind si vraji si toate cele... si ai grija, pasul urmator poate fi o boala... ar trebui sa actionezi odata!

mie n-ai reusit sa-mi demonstrezi ca esti mai prost ca un copil de 15 ani... poate sunt eu mai grea de cap, dar nu m-ai convins smile. doar te complaci sa te lipesti de varsta asta ca de nush ce... e ca si cum dai la o facultate, faci 3 ani, vezi ca nu-ti place.... dar zici: "am pierdut 3 ani din viata cu asta, nu pot sa ma las acum si s-o iau de la capat" si mai pierzi inca 1-2 ani terminand-o. cam asa faci tu: "nu m-am distrat la 15 ani... cum s-o iau de la capat acu? macar sa fiu nefericit pan la sfarsit".

citystar a scris:

deci solutia fericirii: sa fii copil, sa fii inconstient, si sa nu crezi in Dumnezeu;  Si in acest caz Dumnezeu nu te va pedepsi niciodata; 

copii aia nu vor afla nimic la timpul lor; ei si-au inceput viata sentimentala si sexuala din copilarie , vor fi fericiti in adolescenta, au fost fericiti in copilarie, iar la maturitate vor fi oameni cu puternica incredere in sine, masculi alfa dominanti puternici; Si vorbim aici de peste 95 % dintre baieti (poate e valabil si la fete dar e irelevant)

e tarziu; adolescentii trebuie sa citeasca IUBIREA de Lazarev ca sa fie capabili sa agate fete ?

ma enervez... nush ce limba sa folosesc ca sa fiu sigura ca nu rastalmacesti tot ce-am zis! NU, omule, solutia NU e sa fii inconstient, e sa te trezesti cat mai repede, inainte s-o iei pe cocoasa (asa cum o iau toti, absolut toti care nu sunt in acord cu ordinea universala), sa CREZI in Dumnezeu (unde crezi=acceptare 100% si neconditionata, nu mai exista nici un  "dar" dupa cuvantul "cred". stii, esti sigur ca tot ce se intampla e bine pt tine... doar ca tu nu intelegi momentan acest bine. iar rugaciunea ar trebui sa sune asa: "Doamne, te iubesc mai mult decat orice pe lume si-ti multumesc pt viata mea si pt tot ce-mi dai. ajuta-ma sa inteleg ca ceea ce mi se intampla e BINE" atat. nu tre sa ceri nik (spuneai ca te rugai in copilarie sa primesti... Dumnezeu STIE ce ai nevoie, nu tre sa-i ceri tu nik... tu doar trebuie sa te conectezi la El... si primesti, daca rugaciunea (=conectarea) a fost sincera si curata, fara disparare si atasament (=Doamne, EU VREAU sa-mi dai asta si asta si asta! - tu asa faci, dai comenzi, chiar daca "vorbite politicos". in rugaciune nu tin politeturile).

si aici CHIAR ma supar: ai frunzarit macar cartea aia, de zici ca e "reteta de agatat"? crezi ca ti-am recomandat "10 sfaturi de agatat"... imi pare rau, dar nu ma uit la telenovele, scimb de mame sau mai nush ce alte prostii media... nu, fratele meu... cartea aia, in ciuda titlului, n-are nimic cu seductia. e scrisa de un mare vindecator rus, care rezolva cazuri incredibile pt medicina... e scrisa doar din experienta si harul omului aluia, povesteste cazuri si teoretizeaza pe seama lor... e, in principal, despre iubirea de Dumnezeu si ce se intampla atunci cand omul absolutizeaza iubirea pt orice altceva, lumesc (de la bani, masina, cariera... pana la omul iubit, familie, copiii... pana, culmea si aparent paradoxal, la religie). faci cum vrei... din partea mea a fost o recomandare serioasa si sincera.

si inca ceva: ti-ai pus problema ca nu toti oamenii evolueaza identic? daca un pusti de 15 ani n-are nevoie de munca... poate tu ai. asta nu te face mai prost. eu fac karate... prima data cand m-am dus, eram o gasca de incepatori, dintre care eu - cea mai varza, cea mai slaba si mai neindemanatica. ei prindeau totul foarte repede, eu munceam si acasa ca sa prind o tehnica pe care ei o faceau in 10 min. au trecut 8 ani de atunci... eu fac si acum karate si zic ca ma descurc binisor... dintre ei NIMENI nu a ramas.  cine crezi ca e mai castigat, ei (descuracaretii) sau eu (proasta, neindemanatica)? nu intotdeauna ce se castiga usor e mai bun... uneori, din contra (mai ales la voi, barbatii), sunt apreciate tocmai lucrurile obtinute cu efort considerabil...

citystar a scris:

Dupa ce mi-au distrus floarea copilariei si a adolescentei  ce mai pot face acum ca sa repar trecutul ?

e retorica intrebarea? ti s-au dat "n" solutii aici pe forum. pe scurt (inca o data...): iarta, iubeste tot ce misca (inclusiv "iubeste-ti dusmanul" din crestinism - ca tot ziceai ca ai priceput crestinismul), roaga-te si actioneaza: iesi, fa sport, fa-ti prieteni (ai sa-mi zici ca n-ai cum: inscrie-te in cluburi si asociatii: ex: turistor - club de turism montan, un club de arte martiale, cursuri de dans (desi, dupa psihicul tau, cred ca te-ai stresa acolo si n-ai face nik)... orice fel de activitate, ai ce face in orasul asta, sa stii - eu, daca as avea timpul si banii necesari.... toata ziua as fi pe drumuri smile )

citystar a scris:

legat de examene, sa stii ca m-a ajutat Dumnezeu, m-am rugat si a functionat;  Am facut un experiment in facultate, fara sa invat am trecut un anume examen; in anul I era asta;

si eu am patit la fel... mai mult, de cate ori muncesc si invat, pot sa nu scriu mai nik in lucrare, iau 10; de cate ori "fusharesc" invatatul, chiar daca mi se pare ca am scris perfect, se leaga proful de o chichita si iau note mai mici... deci se verifica dreptatea universala 100%.
pai daca a mers asa... de ce n-ai incredere ca merge la fel si pe plan afectiv? e din mintea ta.. daca nu crezi, nu primesti...

citystar a scris:

De un om fara facultate nu rade nimeni (nu-l trimite nimeni la psihiatru, in occident nu sunt la moda studiile superioare), dar de un om timid rad toti adolescentii si toti adultii fericiti si il si mai trimit si la psihiatru;

s-o crezi tu... am cel putin 2 exemple dinc cercul meu de prieteni in care, datorita diferentelelor culturale in cuplu (ea avea fac si el nu, in ambele cazuri), s-au despartit... ba chiar 2 erau casatoriti si au divortat. deci.. conteaza foarte mult ce ai facut, NU te mai subestima atata.... daca tu te vezi prost, asa or sa te vada si ceilalti, sa stii. din nou ex din viata mea (ca sa nu-mi zici o o dau numa in teorii): prin gimnaziu-liceu eram complexata pt ca mi se parea ca-s grasa (acu, sincer vorbind, nu eram, eram absolut normala). mi se parea ca toti se uita la mine ca-s maaaaree... ma imbracam numai cu tzoale largi si mancam numai "frunze". prin anul 2 de facultate, m-am mai echilibrat emotional si mi-am bagat picioarele in diete si-n tzoale largi, m-am ingrasat (pe bune de data asta, dar tot fara sa devin obeza, ci oarecum in limite normale), dar radiam inauntru, tocmai cunoscusem o gramada de oameni desosebiti, ieseam mult, ma imbracam cu tot ce imi placea, nu doar cu tzoale largi... Stii care a fost rezultatul? mult-asteptatul prieten, inexistent in gimnaziu-liceu (tocmai din cauza obsesiilor si a complexelor mele) s-a transformat intr-o adevarata "coada", aveam mereu macar 3 tipi care ma placeau pe langa mine... si, sincer, aratam atunci mult mai rau ca in liceu. doar ca.. psihicul meu arata mai bine... si s-a vazut imediat  efectul wink

citystar a scris:

nu o pun eu pe mama mea sa se roage, ea merge la biserica de buna voie ca e mai disperata decat mine si decat fratele meu; Ea inca mai spera; Eu mi-am pierdut speranta;

in cazul asta.... chiar n-ar mai trebui sa vorbim... esti un om mort. daca n-ai speranta, n-ai viata, sa stii. si, doar ca fapt divers, am stat acu 1 ora din viata mea scriind acest mesaj. adunand mesajele tutror de pe forum catre tine, cate ore din cate vieti se aduna.......
poate te gandesti sa-ti recapeti speranta... macar atat sa fi facut si noi in orele astea. sa nu le consideram... PIERDUTE.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#405 2008-03-16 12:25:46

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ivy a scris:

rotflrotflrotfl asta cu regulile dupa care sa cresti un copil a fost cea mai tare de pana acum!! applause vai ce-mi place
hai ca esti tare tummenupp

subscriu rotfl si referitor la teorie, pentru ca vad ca ai o problema cu teoria, sa stii ca exista mult adevar in toate teoriile astea, , dar cum am mai spus, fiecare alege ce sa creada si ce nu.... roll

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-03-16 12:26:10)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#406 2008-03-16 13:55:53

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

intrebarea mea este v-ati intalnit cei din iasi? ati discutat?u city ai fost?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#407 2008-03-16 15:11:06

marillena
New member
Inregistrat: 2008-03-10

tomina a scris:

pai nu dam sfaturi inutile. sunt inutile doar pentru el. chiar s-a dezvoltat sustinut un subiect aici dar din pacate fiecare idee e combatuta. si atunci el de fapt cu ce se alege din tot topicul asta? ca noi ne-am exersat la logica, psihologie, lingvistica, religie, ... o gramada lol

veti scrie si aici pagini  cum s-au sris si pe alte forumuri acum citiva ani si el tot virgin va fi pina va muri,
sau poate este troll, obsedat subiect care face senzatie

il cunoaste cineva daca e personaa reala?
ma bate gandu;l sa il dau la TV sa vad daca e persoana reala, psihopat, troll...

ca aici de expemplu
http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de … ystar.html

Ultima oara a fost editat de marillena (2008-03-16 15:12:41)

#408 2008-03-16 15:20:16

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

e interesant ... foloseste acelasi ID... ca toata lumea sa stie continuitatea sau toata povestea. care din voi de la Iasi se leaga sa se intalneasca cu el ? asa numai vom sti daca e persoana reala sau nu. chiar la TV nu cred ca ar trebui expus, daca totusi asa e el? e ca un copil care are mereu nevoie de atentie si sincera sa fie nu mie mila de atatea pagini scrise de toata lumea ci mie ca totusi el are o problema mare. Toti cei care au scris aici au incercat macar sa faca ceva fara sa considere ca e in zadar. Ce avem noi de pierdut daca scriem pe forum? el va avea mereu pe cineva cu care sa se confrunte si poate ca o sa se sature de vorbe si va trece la fapte. deocamdata e prins la faza vorbe, vorbe si iar vorbe lol . important e sa nu fie un psihopat sau sa devina pentru ca vad ca are predispozitie spre a crede doar in judecata lui.

iubesc+Camelia+Matei

#409 2008-03-16 15:44:25

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Aiiiiii rotfl Pentru el a fost simplu sa scrie tot ce a scris aici, numa copy&paste intr-una lol
Ce replici faine a primit acolo rotfl foaaarteeee tareeeee
offtopic marillena, mersi pentru pastila de buna dispozitie

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#410 2008-03-16 17:03:42

katami
Platinum member

blue_elf a scris:

intrebarea mea este v-ati intalnit cei din iasi? ati discutat?u city ai fost?

nu... si aci rusinik noua, celorlalti... pt ca citystar e singurul care a ajuns acolo la timp. ma "leg" eu sa ma intalnesc cu el, tomina smile... dar vreau sa vina mai multa lume de pe forum, sa se discute pareri diferite... oricum, eu chiar vreau sa facem intalnirea asta... si de data asta sa IASA BINE.

cat despre cat e de real... eu zic ca e real. s-a intalnit free cu el (din ceea ce ne povesteste tot el, pt ca free a disparut misterios de pe forum)... si da, tomina, are o problema, dar e clar (dovada si linkurile) ca n-o s-o rezolve pe forumuri. lui i-ar trebui un SOC care sa-l trezeasca la realitate... cine stie, poate va avea parte....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#411 2008-03-16 19:56:15

katami
Platinum member

lol ok atunci, ne-am linistit, ne era frica sa nu te fi linsat citystar. atunci... ramane valabila o adunare serioasa... ne anunta citystar daca poate weekendul viitor wink si stabilim clar cand si unde.

#412 2008-03-16 20:27:26

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

katami a scris:

lol ok atunci, ne-am linistit, ne era frica sa nu te fi linsat citystar. atunci... ramane valabila o adunare serioasa... ne anunta citystar daca poate weekendul viitor wink si stabilim clar cand si unde.

si totusi ce sa facem la acea "adunare serioasa" ?! sa-mi ziceti iar povesti, teorie, ipoteze, metafore, epitete, personificari. week-end ul care urmeaza nu cred ca pot, am zis candva.
Asa cum ziceai, imi trebuie un soc de orice natura  sa ma schimbe radical; si care sa actioneze independent de vointa mea; dar cu copilaria tot nu se rezolva;

sa TERMINI cu victimizarea si judecatul, sa incetezi sa te mai consideri superior altora care au mai mult ca tine ("ce-s vinovat eu de...?" "copiii de 15 ani de ce au si eu cu ce-am gresit de n-am?"),

nu am zis nicaieri ca ma consider superior altora, ci inferior tuturor copiilor alfa dominanti;

tomina a scris:

asa numai vom sti daca e persoana reala sau nu

cum adica reala ? dar sunt si persoane ireale in lumea asta ? inca nu avem tehnologia de a patrunde in universuri paralele;

#413 2008-03-16 21:09:37

marillena
New member
Inregistrat: 2008-03-10

citystar a scris:

si totusi ce sa facem la acea "adunare serioasa" ?! sa-mi ziceti iar povesti, teorie, ipoteze, metafore, epitete, personificari. week-end ul care urmeaza nu cred ca pot, am zis candva.
Asa cum ziceai, imi trebuie un soc de orice natura  sa ma schimbe radical; si care sa actioneze independent de vointa mea; dar cu copilaria tot nu se rezolva;

nu am zis nicaieri ca ma consider superior altora, ci inferior tuturor copiilor alfa dominanti;

cum adica reala ? dar sunt si persoane ireale in lumea asta ? inca nu avem tehnologia de a patrunde in universuri paralele;

ori esti psihopat pe bune or esti troll.

tu nu te-ai mai intinit cu nimeni sa ai fun?
tu nu ai prietenii sa mergi la chef?
cum adica ce facem la intinire...ce se face...sex in grup...pentru asta ai veni?? rotfl
ne intilnim pur si simplu...asta facem si lasam totul sa decurga de la sine...

#414 2008-03-16 21:19:25

tomina
Hero member

Dovedeste ca nu ai inventat povestea cu toata virginitatea asta. Stii sa intorci sensurile doar atunci cand este in avantajul tau lol si cand ai nevoie sa te aperi. in rest acuzi. mie cel putin tot subiectul mi se pare une exercitiu si nimic mai mult. este o problema care trebuie rezolvata. si nu acepti nici o demonstratie si nici un raspuns, nici o mana de ajutor. dar ridici problema in continuare, o extinzi spre alte capitole si personal mi se pare captivant. Dar problema ramane: e inventata de cineva care se plictiseste sau problema e reala? si daca problema e reala atunci dovedeste ca esti real, ca nu te autoinventezi sau ai nascocit un motiv de conversatie cu un forum intreg rotfl

iubesc+Camelia+Matei

#415 2008-03-16 22:21:59

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

marillena a scris:

tomina a scris:

pai nu dam sfaturi inutile. sunt inutile doar pentru el. chiar s-a dezvoltat sustinut un subiect aici dar din pacate fiecare idee e combatuta. si atunci el de fapt cu ce se alege din tot topicul asta? ca noi ne-am exersat la logica, psihologie, lingvistica, religie, ... o gramada lol

veti scrie si aici pagini  cum s-au sris si pe alte forumuri acum citiva ani si el tot virgin va fi pina va muri,
sau poate este troll, obsedat subiect care face senzatie

il cunoaste cineva daca e personaa reala?
ma bate gandu;l sa il dau la TV sa vad daca e persoana reala, psihopat, troll...

ca aici de expemplu
http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de … ystar.html

aici e virgin la 27 de ani rotfl
l.e. ai o fixatie cu varsta de 15 ani; gata nu mai postez aici k n-are rost smile

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-16 22:23:17)

#416 2008-03-16 22:23:41

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ma gandesc cat o sa mai continuie asa? pana o sa ajunga virgin la 30 de ani?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#417 2008-03-16 22:27:07

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Poate in fiecare an isi alege cate un forum pe care sa faca senzatie.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#418 2008-03-16 22:33:44

tomina
Hero member

poate se complace

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.