Virgin la 28 de ani-23
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
Re: Virgin la 28 de ani
citystar a scris:ane_mona a scris:Unul dintre lucrurile esentiale care ii deosebeste pe oamenii de succes de toti ceilalti este sistemul lor de convingeri. Convingerile pe care ni le insusim de-a lungul vietii ne limiteaza sau ne dau forta, ne sustin sau ne doboara, ne motiveaza sau ne demotiveaza, ne maresc sau ne distrug sansele de reusita. Nu ceea ce ni s-a intamplat in trecut ne modeleaza viata, ci felul cum am interpretat acele lucruri, intelesul pe care li l-am dat, convingerile pe care ni le-am formmat ca urmare a acestor experiente. Imediat ce ne-am format o convingere uitam ca ea e doar o interpretare, si ii dam valoare de adevar de necontestat, cu toate ca este doar o generalizare a unor experiente trecute.
Atunci cand suntem in fata unei alegeri, creierul isi pune doua intrebari: Voi obtine suferinta sau placere in urma alegerii unei anumite actiuni? Cum pot face sa evit suferinta / sa castig placere? Convingerile sunt cele care ne dau un sentiment de certitudine despre care dintre actiuni ne vor aduce suferinta sau placere. Atunci cand Thomas Edison lucra la una dintre inventiile sale, becul, ce s-ar fi intamplat daca dupa primele esecuri si-ar fi spus ?Nu pot sa??, ?Nu sunt in stare sa??, ?Am probleme cu?? Sistemul sau de convingeri l-a sustinut sa mearga pana la capat si sa imbunatateasca viata a miliarde de oameni. Cuvintele sale legate de acest proces au ramas celebre: ?Eu nu am esuat. Doar am descoperit 10.000 de cai care nu functoneaza.?
Sper ca acest articol sa te ajute cu ceva
se pot cauta sau inventa milioane de articole/povesti de acest gen; ce ai zis tu se aplica in special in stiinta si tehnologie; O fi adevarat ce a zis Edison dar nu se aplica in domeniul "vietii" unde nu exista reguli; In viata sociala, ca sa fi barbat alfa dominant (cu body language puternic dezvoltat, si in consecinta magnet pentru fete) trebuie intai sa fii copil, copil care sa indeplineasca urmatoarele conditii obligatorii: - sa copilareasca intr-un mediu in care sa se simta bine (de preferinta mediu urban, cartier marginas, sau semicentral) - parintii sa fie oameni slabi - parintii sa sarbatoreasca cu muzica, bautura, si multi invitati (atentie, cel putin un invitat obligatoriu) orice eveniment din familie - muzica ascultata sa nu fie avansata occidentala, ci numai de petrecere sau in special de petrecere - parintii sa nu aiba studii superioare - parintii sa isi iubeasca mult copilul, sai ofere tot ce are nevoie, iar ceea ce nu-i poate oferi parintii din punct de vedere material, s-ai compenseze cu libertate sociala si verbala mai mare - copilul sa auda parintii injurand - atentie, injuraturile sa nu cuprinda termeni din religia ortodoxa, ci sa contina obligatoriu termeni din anatomia omului, varianta vorbita (nu cea stiintifica) - copilul sa nu vina in casa mai devreme de ora 20 pana la 11 ani si mai devreme de ora 20.30 pana in 14 ani, si mai devreme de ora 24 pana in 16-18 ani si poate sa intarzaie toata noaptea dupa 16-18 ani - copilul sa fie invatat de mic sa riposteze la oricine il va ataca (verbal sau fizic, moral sau imoral) - copilul sa aiba multi prieteni din fata blocului in care locuieste si din cartier - copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu) - copilul sa fie familiarizat de mic cu terminologia din viata sociala (obligatoriu) - copilul sa nu fie pasionat de carte, sa nu fie tocilar, sa aiba medii sub 9 inclusiv in clasele I-IV , sub 8 inclusiv in clasele V-VIII, si sub 7 inclusiv in clasele IX-X - copilul sa fie trimis la magazin dupa cumparaturi de la 5 ani sau mai devreme - copilul sa fie invatat sa fluiere dinainte de 7 ani, sa pocneasca din degete dinainte de 6 ani si sa isi pupe mama de dinainte de 5 ani - parintii nu trebuie sa fie autoritar cu copilul, sa-i lase libertatea sa se manifeste in familie sub orice forma, sa-i permita sa vorbeasca orice - parintii sa-i organizeze la fiecare zi aniversara de nastere petrecere cu prieteni de-ai lui. In acest fel va putea sa isi organizeze singur majoratul cu cel putin 7 prieteni invitati - copilul sa vorbeasca prima data la telefon de la 7 ani cel tarziu - copilul sa nu aiba rude care sa apeleze la vrajitoare
cu aceste conditii minimale adolescentul va fi capabil sa-si faca prietena incepand de la 15 ani si va fi capabil sa-si asigure fericirea toata viata; va avea parte de fericire fara esec (obiectiv vorbind).
Conditiile de mai sus le-am analizat pe viu, le-am vazut concret;
Oricata teorie mi-ai face, puterea in viata sociala se dobandeste aplicand legi care nu au fost scrise sau spuse vreodata; Daca aplici totul ca la carte nu obtii nimic; Am fost martorul unor evenimente care m-au facut sa inteleg ca adolescentul este capabil la 15 ani sa isi faca prietena daca in copilarie evolueaza pe baza instinctelor sau a unor "legi" nescrise.
demonstreaza-mi contrariul prin exemple (nu teorie) !
duamneeee ce prostii!!in viata mea nu am auzit asa ceva!!!pot sa te contrazic la toate! cea mai idioata chestie e aia cu injuratul!cum poti avea atatea cunostiinte despre anumite domenii si sa aberezi cu alea de mai sus?sa injuri?sa vb la telefon la 7 ani?eu pana la 8 ani n-am vb la telefon k mi-era rusine d exemplu...si is o tipa de gasca,cu viata normala,cu prieteni,iubit. " copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu) " ce mizerie e asta??sa iti bati joc de un om?tu suferi de ceva ?fara suparare dar scoti niste ABERATII din tine! "parintii sa nu aiba studii superioare " adik??in familia mea toti au avut studii superioare,am avut numai profesori aproape in familie.si cei ce nu erau profesori aveau minim o facultate...deci asta e un BULLS**T!! " copilul sa nu fie pasionat de carte, sa nu fie tocilar, sa aiba medii sub 9 inclusiv in clasele I-IV , sub 8 inclusiv in clasele V-VIII, si sub 7 inclusiv in clasele IX-X " asta e iarasi o ABERATIE IMENSAAAA!! i love books!si citesc o gramada...in liceu uneori stateam in pauze si devoram cartile,nici la tigara nu ieseam.la fel faceam si in ore.imi pierd noptile citind si nu`s o tocilara!am o gasca de prieteni,ies in oras,ma distrez!a fi cult nu inseamna k esti un tocilar ratat! "- copilul sa fie invatat sa fluiere dinainte de 7 ani, sa pocneasca din degete dinainte de 6 ani si sa isi pupe mama de dinainte de 5 ani " deci cu asta mi-ai spart,ai rupt stilul cu prostia asta!nici nu mai am ce zice! (iti pupi mama de cand inveti sa pupi) " - parintii sa fie oameni slabi " A,DA??ca sa ajunga si copilul asa?sa fie slab de caracter si sa se lase calcat in picioare?sau te referi la fizic?doamne ce idiotenii.nu-mi vine sa cred! ce conditii de cacaooo!! in viata mea nu am auzit asa prostii...un copil trebuie sa fie iubit in primul rand!si sa socializeze cu copii de varsta lui,sa se simta bine.si se va dezvolta in ritmul lui,cum vrea si cand vrea el. tu chiar crezi in vraji? ) jur k am ramas tablou cand am citit astea! pari un tip inteligent,citesti mult.stii multe...prea multe...dai in paranoia,aberatii enorme... ai gandit vreodata SINGUR?dar singur...adik fara sa te iei dupa sondaje,procente,si ce au zis alti scriitori...sa ajungi singurel la niste concluzii legate de viata!si la ce poti face sa-ti fie mai bine! gizas craist ai nevar hard sou meni stupid tings in mai laif ))) (stiu engleza but this is funnier)
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- skumpi
- Vizitator
ahh ce`am pierdut...de`abia acum am descoperit topicu super...m`am mai destins putzin
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
marillena a scris:citystar a scris:si totusi ce sa facem la acea "adunare serioasa" ?! sa-mi ziceti iar povesti, teorie, ipoteze, metafore, epitete, personificari. week-end ul care urmeaza nu cred ca pot, am zis candva.
tu nu te-ai mai intinit cu nimeni sa ai fun? tu nu ai prietenii sa mergi la chef? ne intilnim pur si simplu...asta facem si lasam totul sa decurga de la sine...
cam asa, citystar... personal chiar n-am deloc chef de predici cand is cu bericica-n fata serios... ideea era doar sa mai iesim nitel... nush daca pe forumul asta sau pe celalalt scriai ca singuratatea duce un om la nebunie... si mai ziceai ca stai singur chiar de sarbatori si abia astepti sa ajungi la servici. ideea era sa iesi cu noi pur si simplu.. tie poate iti ajuta, nici noua n-are ce sa ne strice... deci totul e ok, nu?
si da-mi si mie un exemplu de teorie pura in ce ti-a fost scris... ba unele fete au dat sfaturi mai mult decat concrete.
cat despre data... uff, ne sincronizam taaare bine... tu nu poti sapt asta, eu nu pot peste 2 sapt (cel mai probabil...)... hai sa vedem cum se aranjeaza lucrurile (nu trag de timp, doar nu vreau sa promit ceva si iar sa nu ma tin).
citystar a scris:nu am zis nicaieri ca ma consider superior altora, ci inferior tuturor copiilor alfa dominanti;
asa-i... nu ai ZIS, dar, pe de alta parte, in sinea ta te simti nedreptatit ca nu ai parte de ce au ei.... daca te-ai CREDE intr-adevar inferior lor n-ai mai avea pretentii, ar fi ceva de genul: "ei is tari, eu is prost si de aia n-am"... si te-ai resemna. ori tu spui: "de ce ei au, CU CE-S EI MAI BUNI CA MINE de au?" si cauti si te zbati. deci, in sinea ta, gandesti NORMAL, stii in interiorul tau ca nu esti cu nimic mai handicapat fata de ei ca sa n-ai dreptul.. si de aceea te revolti. ceea ce e BINE, e semn ca "functionezi corect", iar asa zisa ta "inferioritate" e doar in mintea ta, dar n-o crezi cu toata fiinta. sac... ti-ai divulgat ca mai ai, totusi, speranta... E de bine... ai sa vezi... asculta intuitia feminina
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
- GreenBubbles
- Insomniac member
tare distrus citystar asta mai...om mai frustrat n-am vazut
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
:f?rv?nad: n-am citit de atatea ori 'alfa-domniant/i" nici pe animal planet...
Nobody home
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Nashira a scris::f?rv?nad: n-am citit de atatea ori 'alfa-domniant/i" nici pe animal planet...
Nu m'am putut abtine
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
Nashira a scris::f?rv?nad: n-am citit de atatea ori 'alfa-domniant/i" nici pe animal planet...
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
Andra123 a scris:fete sunt gramada si disperate,tot sar pe barbata-miu........da-mi un nr de tel si le trimit la tine.
Just like a tattoo I'll always have you...
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
am scuzi ca ti-o zic city dar eu zic sa te duci clar la un psiholog ca sa iti tratezi anumite lucruri,cum ar fi gandirea ta gen"copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu)"-o porcarie mai mare ca asta nici ca n-am mai auzit-, nu vreau sa te jignesc dar cred ca ai anumite probleme cu tine inusti.
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- GreenBubbles
- Insomniac member
ii dau dreptate lui blue elf la faza aia...dar a mai scris si multe alte tampenii,n-am auzit asa ceva de cand sunt... sa ai parinti fara studii,sa raspunzi la telefon la 7 ani cel tarziu,sa ai note mici...duamneeeeeeeeee !el nu stie sa gandeasca singur,nu are propriile pareri despre viata,despre lume...numai ce citeste din carti,de pe siteuri,ce au scris alti filozofi...vai sh`amar...mie imi pare rau de el,chiar mi-e mila intr-un fel...ca prost nu e,ar putea sa gandeasca...dar nu vrea
Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-18 22:41:13)
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
eu cred ca astea sunt parerile lui. ceea ce e grav (sa nu folosesc un cuvant mai dur)
Nobody home
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
blue_elf a scris:am scuzi ca ti-o zic city dar eu zic sa te duci clar la un psiholog ca sa iti tratezi anumite lucruri,cum ar fi gandirea ta gen"copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu)"-o porcarie mai mare ca asta nici ca n-am mai auzit-, nu vreau sa te jignesc dar cred ca ai anumite probleme cu tine inusti.
daca citeai primele mesaje din topic aflai ca am fost si la psiholog si la psihiatru; Si nu au reusit sa-mi faca nimic; dupa cateva luni de sedinte, nici un progres; si e logic, asa cum era de asteptat, psihologul nu poate sa-mi repare copilaria, nu ma poate forta sa accept ceea ce nu e pozitiv in copilaria mea; si d-na psiholog cred ca s-a saturat de mine, ei i-am povestit mai multe decat voua;
GreenBubbles a scris:ii dau dreptate lui blue elf la faza aia...dar a mai scris si multe alte tampenii,n-am auzit asa ceva de cand sunt... sa ai parinti fara studii,sa raspunzi la telefon la 7 ani cel tarziu,sa ai note mici...duamneeeeeeeeee !el nu stie sa gandeasca singur,nu are propriile pareri despre viata,despre lume...numai ce citeste din carti,de pe siteuri,ce au scris alti filozofi...vai sh`amar...mie imi pare rau de el,chiar mi-e mila intr-un fel...ca prost nu e,ar putea sa gandeasca...dar nu vrea
pai afla ca eu am vorbit prima data la telefon in 2003 aveam 23 de ani atunci; desi am facut o facultate de profil IT, am lucrat cu tehnologie, prima mea convorbire telefonica a fost dupa terminarea facultatii. si mai mult, era un apel primit nu unul dat; da-mi macar un sigur exemplu de baiat alfa-dominant la care primul sau apel telefonic sa fie la 23 de ani ?! eu pot sa bat pariu ca nu cunosti pe nimeni in situatia asta (si care sa nu fie timid/virgin/ratat/disperat/handicapat)
iar legat de note mici, am sa explic mai pe intelesul tau, conditia era ca acel copil sa nu fie tocilar; toata lumea stie ca tocilarii sunt in general timizi; si conditiile alea nu sunt luate din carti , ci din cazuri reale; cunosc copil care indeplineste conditiile alea; si e alfa dominant asa cum ma asteptam; Acolo am lucrat cu cifre ca sa para articolul mai dur; si nu e valabil in cazul fetelor, deci daca vii cu contraexemple, sa fie referitoare la baieti;
ptr explicatii legate de terminologie consulta aici http://www.seductierapida.ro/acronime.html
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|