Virgin la 28 de ani-24
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
Re: Virgin la 28 de ani
bai frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;gataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;ce o tot tii atata cu explicatiile tale filozofice?am tacut;da nu mai pot;pana cand te tot vaiti?in loc sa gasesti o modalitate sa iti rezolvi problema tu tot ne povestesti de pe vremea cand era bunica fata;ce naiba mai?tu iti dai seama k deja ai trecut si de stadiul de ridicol? scuze pt moderatoare, dar chiar nu am putut sa ma abtin topicul asta iti spune ceva? http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de … ystar.html
Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-19 12:24:52)
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
@adriana ai perfecta dreptate ia uite cate probleme ne facem noi pentru el si cat ne dam cu parerea si el tot pe aia o tine
Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-03-19 12:39:02)
- Designer
- Banat
- Inregistrat: 2006-09-18
Stimabile Citystar daca ai atins pragul de ati cere scuze in fata unor persoane exclusiv necunoscute care nu se pot abtine (facand abstractie de pozitia pantalonilor) nu e bine . Nu iti cunosc istoria dar un rezumat atipic iti poti permite .
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Deja nu mai ai nimic interesant de spus citystar. De fiecare data repeti aceeasi idee dar cu alte cuvinte. Fa ceva omule. Devii patetic cu tampeniile astea. Sincer cred ce nu vrei sa faci nimic in sensul asta. Sa stai si sa scrii pe toate forumurile posibile este egal cu zero. Fa ceva pentru tine si nu iti mai plange atata de mila. Nu esti nici primul nici ultimul om cu copilarie nefericita si privata de aproape tot ce isi poate dori un copil. Dar tie iti place sa fii compatimit ... sa iti planga lumea de mila. Mai trebuie sa mergi si in emisiune la doctorul Cristian Andrei ...
Fericita mamica de Aida Maria!
- Designer
- Banat
Sa inteleaga ca tu ai fost ?
- andreea_andy2
- Moderator
La mine te referi Designer?
- Designer
- Banat
- andreea_andy2
- Moderator
Nu am fost. Nu am motive sa merg. Eu, desi am avut o copilarie asemanatoare cu a lui, si ca si el am plecat de la tara, am terminat o facultate ... eu am trecut peste momentele astea. Am avut si am o viata sociala, am alaturi o persoana care ma iubeste si ma pretuieste tocmai pentru ca viata m-a tavalit si cu toate astea am ramas pe drumul cel bun. Sincer mie mi se pare patetic acest om. Mai ales ca am trait si eu ce a trait el, in mare parte. Dar sunt mandra de viata mea, asa cum a fost ea cu bune si cu rele si nu o sa imi fie jena niciodata ca am crescut la tara printe animale si cu sapa in mana.
- Designer
- Banat
In consecinta ai reusit singura dar pe el il trimiti departe (exista optiunea mesajelor private) . Nu am avut rabdarea sa citesc 15 pagini dar cum am spus si mai devreme greseala lui a fost aceea de a-si expune problema sincera dar delicata (zic unii) in fata unui public mult prea abstract . Riscuri exista dar sa-l aud si pe el in prima faza .
- andreea_andy2
- Moderator
Eu i-am explicat si in una din paginile anterioare. I-am spus mai pe larg povestea mea. Dar nu vrea sa inteleaga. Eu nu vreau decat sa il fac sa inteleaga ca el este singurul care se poate ajuta sa depaseasca toate aceste frustrari vis-a-vis de copilaria lui. Sincer. Toata lumea a incercat sa il sfatuiasca cum s-a priceput mai bine insa el nu accepta nici un sfat si tot bate apa-n piua cu faptul ca nu a avut copilarie si a sarit peste niste etape ale vietii, ca nu a avut adolesventa ... Plus ca nu e primul forum pe care scrie. Cred ca de vreo trei ani incoace numai asta face. Isi expune problema pe net. Si reactiile lui sunt aceleasi ca si aici. Nu reusesc sa inteleg de ce a mai scris aici daca tot nu vrea sa accepte nici unul din sfaturile primite. De aici am tras concluzia ca ii place sa fie compatimit si sa i se planga de mila ... sau poate asa se simte mai bagat in seama ... nu stiu. Am spus de acea emisiune tocmai pentru ca senzatia mea este ca vrea ca povestea lui sa fie cunoscuta de cat mai multa lume. Din tot acest topic si din ce am citit pe celelalte forumuri asta se intelege.
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
citystar a scris:pai afla ca eu am vorbit prima data la telefon in 2003 aveam 23 de ani atunci; desi am facut o facultate de profil IT, am lucrat cu tehnologie, prima mea convorbire telefonica a fost dupa terminarea facultatii. si mai mult, era un apel primit nu unul dat; da-mi macar un sigur exemplu de baiat alfa-dominant la care primul sau apel telefonic sa fie la 23 de ani ?! eu pot sa bat pariu ca nu cunosti pe nimeni in situatia asta (si care sa nu fie timid/virgin/ratat/disperat/handicapat)
Mai am multe raspunsuri restante pentru tine, le voi scrie, dar acum nu m-am putut orpi sa sa nu raspnd rapid. Exista milioane de alfa-dominanti care nu au vorbit niciodata la telefon... pentru ca nu aveau. Probabil ca si dintre surdomuti sau dintre cei cu defecte de vorbire exista alfa-dominanti si ei nu vorbesc la telefon... e si cazul tau. Cu un defect de vorbire e ca si cum m-ai pune pe mine sa vorbesc in engleza la telefon... inteleg cat de cat, dar cand imi dau seama cum suna ce am zis si cine oare o intelege... fuuuuuug de la telefon. Nu pot deschide gura. Nu e relevant.
Am o intrebare pentru tine: cum arata ultima fata reala de care ti-a placut? De ce iti placea de ea? Nu conteaza daca ea nu a stiut de existenta ta, daca tu o vedeai doar de la fereastra.
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
pai afla ca eu am vorbit prima data la telefon in 2003 aveam 23 de ani atunci; desi am facut o facultate de profil IT, am lucrat cu tehnologie, prima mea convorbire telefonica a fost dupa terminarea facultatii. si mai mult, era un apel primit nu unul dat; deci eu nu pot sa cred asa ceva....dar unde ai trait in jungla??? si acolo mai exista tel mobile ....OMG
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Ma rog, deja mi se pare ca dam si noi in sfera ridicolului alaturi de el, incercand sa facem analiza inter-legaturii dintre apelul telefonic si alfa dominanta orice ar fi insemnand chestia aia. Urmeaza sa dezbatem daca faptul ca a avut un carucior roz i-a impactat cumva masculinitatea.... Imi pare rau ca psihologul a renuntat. Exista si psihologi inutili pe lume, din pacate, eu zic sa mai cauti. Acuma chiar nu incerc sa fiu "patronizing" ci chiar cred ca ai nevoie de cineva profesionist sa te ajute. Cum ziceam si mai devreme si psihiatrul poate ajuta, cu niste medicamente, pt anxietate.
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Satina a scris:citystar a scris:pai afla ca eu am vorbit prima data la telefon in 2003 aveam 23 de ani atunci; desi am facut o facultate de profil IT, am lucrat cu tehnologie, prima mea convorbire telefonica a fost dupa terminarea facultatii. si mai mult, era un apel primit nu unul dat; da-mi macar un sigur exemplu de baiat alfa-dominant la care primul sau apel telefonic sa fie la 23 de ani ?! eu pot sa bat pariu ca nu cunosti pe nimeni in situatia asta (si care sa nu fie timid/virgin/ratat/disperat/handicapat)
Mai am multe raspunsuri restante pentru tine, le voi scrie, dar acum nu m-am putut orpi sa sa nu raspnd rapid. Exista milioane de alfa-dominanti care nu au vorbit niciodata la telefon... pentru ca nu aveau. Probabil ca si dintre surdomuti sau dintre cei cu defecte de vorbire exista alfa-dominanti si ei nu vorbesc la telefon... e si cazul tau. Cu un defect de vorbire e ca si cum m-ai pune pe mine sa vorbesc in engleza la telefon... inteleg cat de cat, dar cand imi dau seama cum suna ce am zis si cine oare o intelege... fuuuuuug de la telefon. Nu pot deschide gura. Nu e relevant.
Am o intrebare pentru tine: cum arata ultima fata reala de care ti-a placut? De ce iti placea de ea? Nu conteaza daca ea nu a stiut de existenta ta, daca tu o vedeai doar de la fereastra.
deci? ce zici?
pesonal n-am nici un exemplu de persoana care sa nu fi vorbit la telefon din jurul varstei de 10 ani... SI CE-I CU ASTA? acum banuiesc ca nu tremuri cand suna telefonul... de ce nu treci peste faze din trecut nu pricep. acu vorbesti la telefon si gata... ce-ti mai pasa cand ai inceput? eu mi-am inceput viata sexuala la 21 de ani... la 21 jum deja "dadeam sfaturi".... ce conteaza ca n-aveam in spate nush cati ani de experienta? primul mobil l-am avut la 20 de ani (adica foarte tarziu, aveam colegi in generala cu mobil)... dupa 2 saptamani devenise un accesoriu firesc, cu care ma obisnuisem... ce trebuia sa fac, sa plang ca n-am avut pana atunci si am ramas handicapata pe viata?
in schimb, am "n" exemple de barbati realizati in viata, ai caror parinti au studii superioare, care n-au injurat, care au avut note mari in scoala si bursa in facultate... si care, luate rand pe rand, ar contrazice tot ce ai dat tu acolo drept "regului de crescut copiii". dintre cei mai apropiati, mentionez pe prietenul meu si pe tata. as vrea sa-l cunosti odata pe prietenul meu... sa vezi ca daca ai o fire timida in copilarie nu inseamna ca ramai stigmatizat o viata intreaga.
si sa-ti mai spun ceva... presupunand ca iti faci curajul sa schimbi ceva si gasesti o fata care sa se indragosteasca de tine. presupune ca va merge bine si ea va dori (cum doresc 99,9% dintre femei), sa va casatoriti si sa aveti copii. ce-ai sa faci? ai sa-i spui "bine, draga, dar uite, aici am regulamentul cresterii copilului nostru... daca nu iti convine pune-ti pofta-n cui?" pai sa stii ca o femeie are, inintea oricarui sentiment, sentimentul matern... ori daca tu asa ai de gand sa-ti tratezi copilul... nush daca vreo femeie ar fi dispusa sa accepte. si aici ai sa ma contrazici, ai sa zici ca sunt sute care procedeaza asa "de la natura" si creeaza "alfa-dominanti" inca din scutece... dar am vrut sa te intreb mai demult.... tu chiar esti asa de naiv si te cunosti atat de putin incat sa CREZI ca o astfel de femeie/relatie ti-ar satisface nevoiele tale? admiri copiii de 15 ani care fac sex... dar ti-ai pus problema CU CINE? ti-ai pus problema ca trei sferturi din fetitele de 15 ani care fac sex sunt niste adolescente teribiliste,iar actiunea lor n-are nici o treaba cu iubirea si implinirea pe care ti le doreai tu? (mai pe la inceput spuneai ca, daca ai avea o prietena, nu te-ai mai satura s-o tii in brate...). ti-ai pus problema ca o "muiere suparata", rea de gura si fara scoala, mama mandra a 10 copilasi nespalati, rautaciosi..."alfa dominanti"... nu te-ar putea face fericit? ai grija ce-ti doresti..... sa nu cumva sa primesti.
si inca ceva: ai zis, la un moment dat, in apararea "regulamentului" scris de tine, asa: "cunosc un copil care indeplineste conditiile astea si e alfa-dominant". pai dragule, ziceai ca ai facut facultate tehnica... daca asta ti se pare tie "demonstratie riguroasa"... pe mine nu m-ai convins. statistica se aplica la cifre mari. daca la un examen se prezinta 3 studenti (dintr-un an de 120, sa zicem) si trec toti, asta inseamna ca profesorul respectiv are promovabilitate 100%?
si ca sa nu zici numai ca te contrez : ce spui tu poate avea, pe undeva, un sambure de adevar... sa stii ca si eu aveam, copil fiind, o mare problema: sa fiu "copil bun, cu note mari si care nu injura", asa cum m-au invatat parintii si religia.... sau sa fiu "o dura si o rea, o batausa, o smechera", ca sa fiu "bine cotata' intre colegi? m-am luptat mult cu asta pe la 10-12 ani... si oscilam... ba asa... ba asa... mai cadeam intr-=o extrerma, in alta, mai boceam nitel "ca-s rai copiii" (asta in sinea mea, n-am zis nimanui, eram prea mandra). si, da... un copil caruia i se interzice sa vorbeasca urat (si daca respectivul copil e obisnuit cu autoritatea suprema a parintilor) va injura... cu frica, parca il vezi cum isi duce mana la gurita dupa ce a spus, TIMID, perla. asa pateam si eu... si nu-mi mergea bine "social", atunci cand joci un joc care nu-i al tau, nu-ti merge si gata... radeau colegii de mine... oricat doream (si doream), nu puteam fi "derbedeauca" adevarata... pt ca nu eram eu, nu aveam in sange... si mai tare ma faceam de cacao incercand sa ma "dau smechera". de fapt, eram timida... o timida cu gura mare, dar, inauntru, timida. pana cand... mi-au trecut problemele. mi-am bagat frumos piciorushele in parerea lumii... pe principiul "cui nu-i place, sa nu se uite"... si, crede-ma, au incetat instant si problemele. si acum, daca 20 zic ceva si eu am o parere contrara, n-am nici cea mai mica jena sa le spun... pt ca nu-mi pasa ce cred si ce barfesc (daca o fac)... asta-s eu si ma simt bine in pielea mea, nu vreau sa fac schimb cu nimeni (in cazul tau, cu vreun pusti nesimtit care si-o pune de trei ori pe zi si chiuleste de la scoala). daca azi imi vine sa zic "p**a mea" de 10 ori, zic si gata, uit dupa-aia. si chestia asta cu notele... am fost in primii 5 in facultate... dar beam cot al cot cu restantierii... si ne distram si glumeam si faceam panarama... n-am simtit niciodata ca exista vreo discrepanta de genul "tocilar/derbedeu" intre noi... nici din partea mea, nici dintr-a lor... inteligenta nu se masoara in note, mai mult capacitatea de a te descurca intr-o situatie data se masoara prin note... colegii de liceu si facultate ma bagau "la inaintare" intr-o discutie cu profesorii, pe ideea 'hai ca tu esti sigura pe tine". sunt sigura pe naiba... dar, macar, nu mi-e rusine/frica de ceea ce fac/nu fac.
dar aici intervine dilema... bun, accepti dificultatile de adaptare intr-un colectiv scolar eterogen ale unui unui copil caruia i se impune un anumit soi de educatie, mai rigida. dar... CE FACI? nu-l mai educi ca sa se "simta bine intre bagabonti.... sa fie baiat de baiat si sa nu-l ia alfa-dominantii peste picior?" e cea mai stupida solutie.. si, peste ani, copilul ala va veni, poate, sa-ti reproseze ca ajuns gunoier si n-are facultate ca tine, tatal sau. nu... unui copil trebuie sa-i impui directia corecta, fara constrangeri prea dure pt el... dar cu anumite directii care sa-i fie CLARE. intre limitele alea... sa faca ce si cum vrea. pe un copil trebuie sa-l incurajezi sa-si dezvolte increderea in el (aici a gresit tatal tau, nu faci un copil "prost' niciodata), sa-l inveti sa gandeasca si sa discearna SINGUR... si, cand ti se pare ca e destul de matur si de increzator in fortele proprii... sa-l lasi liber. dar ceea ce propui tu e, fara suparare, o utopie stupida. daca tot vorbim in statistici... atunci, dupa regulamentul tau,. cred ca omenirea ar disparea... din simplul motiv ca toti cei cu studii superioare, care nu stiu sa fluiere, care nu gasesc nici o placere in a-si bate joc de alt om etc etc (tot ce-ai scris tu, negativat).... ar trebui sa ramana singuri si sa nu aiba parte in viata lor de sex. pai ar fi numai golani perpetuati in lume dupa regulile tale... Tu CHIAR crezi ca viitorul tau baiat va fi un ratat pt ca tu ai facultate? eu zic ca, daca va ramane viitoarea ta sotie insarcinata, sa-ti rupi diploma si sa faci un stagiu practic intr-un cartier de tigani, ca daca nu.... e vai si amar de soarta micutului, e damnat pe veci amin!!!
hai ca mai vorbim.... eu tot vreau sa vorbim fata in fata, ma enerveaza dialogo-monologurile astea la distanta de 2 zile si-un fir de net
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
Esti tare Katami
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
da da andra123
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|