Virgin la 28 de ani-26
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
Re: Virgin la 28 de ani
katami a scris: pe motivul care l-ai scris mai jos cu-n rand. suna f frumos, sa stii... daca chiar gandesti asa, ai sa-ti gasesti o fata. cu conditia sa nu fie doar text ce-ai scris (mai ales partea cu "secretele fericirii nu se scriu, se aplica".) daca nu-s doar vorbe... ai sa-ti gasesti, cred eu, o tipa sensibila care sa te aprecieze pt ceea ce esti tu si sa treaca peste toate ideile fixe si complexele pe care le ai acum, dar va trebui si tu sa renunti la e;le din clipa aia (asta zic pt ca vad ca nu poti renunta INAINTE, asa cum ar trebui).... chiar nu cred ca esti "un caz pierdut" (ma rog, esti doar daca te incapatanezi sa fii, imi parea ca spuneai cu satisfactie ca n-a avut ce sa-ti faca psihologul)
pe ce te bazezi cand spui ca voi cunoaste o fata ?! au trecut 28 de ani, ce motiv asa avea sa mai sper ? de cca 3 ani multa lume mi-a zis ca imi voi gasi (mai putin cei de pe artaseductiei.ro) si nu s-a intamplat nimic; fericirea e pentru baietii agresivi si puternici; nu pentru cei timizi si linistiti; Nu zic eu asta, ci asa este in realitate numai ca multi nu vor sa vada;
o sa va legati de mine ca am zis iar "baieti gresivi": Eu prin baiat agresiv inteleg un baiat, care, daca mergi in fata lui si-i dai un pumn in bot, el va riposta dur, verbal si fizic; 90% dintre baieti sunt asa. Pe cand unul timid nu ar reactiona in nici un fel;
fratele meu e mult mai indraznet decat mine, si majoritatea fetelor cu care a vorbit in ultimii 5 ani nu i-au dat un raspuns concret da sau nu; il tin pe loc; se vede ca magia si blestemele facute de babe au putere nelimitata; se vede asta, nu ca zic eu;
eu nici atat nu mai pot spera, ca in ultimii 5 ani nu am vorbit cu nici o fata in realitate; Nu inteleg de ce m-am nascut sau de ce mai sunt in viata;
in alta ordine de idei.... ce faci? pleci sau nu din oras weekendul asta? adica iesim sau nu? (ca daca vorbim iar sambata dimineata pt sambata seara... iar nu iese nik).
tocmai am aflat, plec in week-end-ul acesta din oras, vin duminica seara inapoi; si parca daca vorbim in realitate cu ce e mai bine ? in realitate nu sunt vorbaret; doar sunt timid, adica handicapat;
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
asa... si ce vrei??????????????? pana la urma, ce vrei de la noi???
Just like a tattoo I'll always have you...
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
citystar eu zic sa continui sa stai singur acolo in carapacea ta ca oicum ce ti-am zice noi nu e bun si tu continui sa traiesti ascuns de ceilalti si antisocial. asa ca topicu mai bine ar fi inchis...ocupa loc mult oricum si fara folos
- blue_elf
- Hero member
- De la: BUCURESTI
- Inregistrat: 2006-08-09
aoleuuuu ma apucaaa draciiiiiii dracilor!!!! mai baiete trezirea!!wake-up man! e bien sa fii u timid si linistit decat un putoi din ala care se crede mare magaoaie...ca face el si drege.fa ceva !!! baga-te in vorba cu gagici,altfel nu vad solutie.lasa mama naibii statisticile lui peste prajit.gata nu mai scriu aici, fie ce-o fi asta este ultimul post aici, pe topicul asta.
city trezeste-te man si lasa prostiile.
Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
decat sa-l luati la 3 pazeste ca sa nu zic la mishto mai bine nu mai postati la topicul asta si gata. mi se pare doar mie, nu stiu da in ultimele mesaje prea va bateti joc de situatia lui si nu-i frumos din partea voastra
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- dt
- Full member
- De la: analele moldovei.
- Inregistrat: 2007-10-26
eu propun inchiderea threadului... baiatul asta are o mentalitate exagerata si deplasata.
cuc.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:pe ce te bazezi cand spui ca voi cunoaste o fata ?! au trecut 28 de ani, ce motiv asa avea sa mai sper ?
pai de ce n-ai avea motive sa speri? handicapat nu esti, urat nu esti, prost nu esti, impotent nu ne-ai zis a fi... deci nu-ti lipseste nik decat increderea in tine. plus (dadeam eu exemplu mai sus, dar nu te-ai prins), pari a avea un sufletzel bun... ceea ce poate conta pt o femeie mai mult decat muschii si abilitatile tale de autoaparare.
citystar a scris:de cca 3 ani multa lume mi-a zis ca imi voi gasi (mai putin cei de pe artaseductiei.ro) si nu s-a intamplat nimic; fericirea e pentru baietii agresivi si puternici; nu pentru cei timizi si linistiti; Nu zic eu asta, ci asa este in realitate numai ca multi nu vor sa vada;
o sa va legati de mine ca am zis iar "baieti gresivi": Eu prin baiat agresiv inteleg un baiat, care, daca mergi in fata lui si-i dai un pumn in bot, el va riposta dur, verbal si fizic; 90% dintre baieti sunt asa. Pe cand unul timid nu ar reactiona in nici un fel;
repet inca o data... poate-mi raspunzi... tu CREZI ca genul de femeie cu care umbla "smecherasii" te-ar face fericit? ca eu una ma indoiesc sincer... parerea mea e ca tu ai nevoie de o femeie calda si blanda, dar ceva mai hotarata si mai energica decat tine (asta ca sa te poata scoate din starea cacacioasa in care esti, fara sa pice ea dupa tine). dar, in orice caz, nu-i pt tine "fericirea" smecherilor.
cu "baietii agresivi" te pot contrazice cu exemple cat vrei tu. dar, mai degraba, as vrea sa-ti atrag atentia ca faci confuzie intre agresivitate si barbatie. una e sa fii un dur care taie si spanzura, tipa la "fimee si copchil", sare la bataie si agreseaza verbal pe oricine si oricand... si alta e sa fii barbat, hotarat si sigur pe tine, capabil sa duci o casa si o familie, capabil sa-i APERI. pai presupune ca ai gagica, te plimbi cu ea printr-un parca romantic seara si va ataca unu... ce faci, o lasi si fugi? (eu una am auzit un caz asa, in care el a sters-o si ea a aparat situatia... dar era cu niste caini... oricum mi se pare de toata jena). ti-am mai scris ca fac karate... si ti-as spune o povestioara pe care ne-o dadea instructorul ca exemplu de reactie corecta de AUTOAPARARE: maestrul x statea linistit in gradina si taia lemne, in stare de meditatie. prin spatele lui, apar 2 inamici care sar sa-l omoare... el se intoarce, ii taie dintr-o lovitura si continua, linistit, sa taie lemne. mai tarziu, apare discipolul maestrului, vede cadavrele si-l intreaba ce s-a intamplat. acesta se uita mirat si-i raspunde: "pai nu stiu ce s-a intamplat... taiam lemne si meditam, daca i-am omorat pe astia doi inseamna ca a reactionat corpul meu.. gandul meu era la meditatie, deci nush ce sa-ti spun". poate e prea "deplasat" exemplul fata de ce se poata intampla in lumea noastra.... dar ideea pe care voiam s-o subliniez e ca respectivul maestru nu era agresiv... din contra... el a fost doar o "oglinda" pt agresivitatea pe care au adus-o atacatorii....
si tot referitor la baieti timizi/fete timide (am uitat sa-ti spun intr-un post mai vechi, te plangeai ca oricum nu-i relevanta pererea noastra feminina, pt ca fetele tebuie doar sa fie frumoase si sa astepte sa fie agatate): sa stii ca poate fi CRANCEN sa trebuiasca sa astepti asa in nestire, sa stii ca, daca "jocul social" ti-ar permite, ai putea sa faci cu manuta ta ceva... dar sa nu poti, din cauza acestei stupide mentalitati. din nou iti dau exemplul propriu... iubesc un om de 3 ani si ceva, locuim impreuna si ne impacam bine... imi doresc mai mult decat orice sa ne casatorim si sa avem un bebe... dar el ASTEAPTA.... si iar asteapta... si iar asteapta. stii cat poate fi de frustrant? sa stii ca, daca el n-ar fi crescut cu aceeasi mentalitate idioata (conform careia "nu esti barbat" daca "te cere" femeia), poate acum mi-as fi vazut visul implinit... asa... astept de mi se ia, sincer iti spun. numai cat i-am batut niste apropouri si a si sarit la mine cu textul asta. deci BUCURA-TE ca poti sa-ti iei soarta in maini cand vrei... numa sa VREI. asta ca paranteza fie vorba...
citystar a scris:fratele meu e mult mai indraznet decat mine, si majoritatea fetelor cu care a vorbit in ultimii 5 ani nu i-au dat un raspuns concret da sau nu; il tin pe loc; se vede ca magia si blestemele facute de babe au putere nelimitata; se vede asta, nu ca zic eu;
eu nici atat nu mai pot spera, ca in ultimii 5 ani nu am vorbit cu nici o fata in realitate; Nu inteleg de ce m-am nascut sau de ce mai sunt in viata;
ce prostie... esti in viata pt ca ai un rol lasat de Dumnezeu in lume... si daca ala nu-i sa ai femeie, nu inseamna ca s-a sfarsit lumea. oricum, parerea mea e ca vei avea parte in momentul in care vei DORI.. ori tu nu doresti, din contra... vrei sa ne demonstrezi noua, psihologilor, celor de pe alte forumuri ca esti un ratat irecuperabil. daca asta iti doresti... vei reusi. avea proful meu de matematica din liceu o vorba... cand asculta pe vreunul varza si-i pune nota mica, il trimitea la loc, zambind, cu textul: "prost sa fii, dar sa-ti revii".... ori tu te incapatanezi sa ramai "prost" (folosesc aici in sensul de fara dorinta de actiune, fara bucurie si fara speranta).
iar cu vrajile... la fel, asta crezi, asta ai. daca tu crezi ca sunt atotputernice... fii sigur ca nu scapi. daca, in schimb, iti pui problema ca atotputernic nu-i decat Dumnezeu... s-ar putea sa vezi lucrurile altfel si sa schimbi ceva.
citystar a scris:tocmai am aflat, plec in week-end-ul acesta din oras, vin duminica seara inapoi; si parca daca vorbim in realitate cu ce e mai bine ? in realitate nu sunt vorbaret; doar sunt timid, adica handicapat;
scuteste-ne de textu asta cu timid=handicapat... NU esti timid, daca erai nu aveai tupeu sa-ti scriii problemele pe un forum public si sa-ti pui si poze. unu timid cu adevarat se gandea de o mie de ori inainte si-si zicea siesi "vaai, daca citesc cunoscutii mei ce-am scris aici", "vaai, ce zice lumea'. deci tu esti disperat, dar nu timid incurabil
cat despre intalnire... ma cam supar... vad ca rejectezi orice initiativa de a te ajuta sa-ti fie mai bine. pai... din partea mea sa vorbim face to face e mai bine din urmatoarele motive: 1. (pur egoist): m--am saturat sa scriu romane... pur si simplu am ceva mai bun de facut cu timpul meu, dar, pe de alta parte, chiar as vrea sa te pot ajuta sa-ti fie mai bine... asa ca (inca) scriu. dar mi-e mai simplu sa-ti zic toate astea. 2. ziceai ca n-ai mai vorbit c-o fata de 5 ani... f bine, vei avea ocazia sa vorbesti cu mai multe deodata (asta daca nu cumva ai si tu ideea aia stupida ca nu se poate amicitie intre sexe contrare, ci doar o relatie... atunci CHIAR nu mai avem ce discuta) 3. pt ca ar fi cazul sa te obisnuiesti sa raspunzi (chiar sa rejectezi, daca vrei) IN TIMP REAL. acu te-am "atacat' cu ceva care nu-ti place... nu-mi raspunzi maine, ci tot acum. 4. pt ca, pur si simplu, vreau sa ies cu voi, cei de pe forum, la un suc. m-ati ajutat mult si as vrea sa ne cunoastem.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
mai fetelor...n-ati vrea voi sa incheiem pentru totdeuna subiectu asta...e clar ca n-o sa se ajunga nicaieri si defapt el nici macar nu urmareste o rezolvare din parte voastra a problemelor lui...el e extrem de fericit ca e 'miez'...filosoful neinteles...haideti sa discutam alte lucruri mai importante...la alte subiecte..lucruri pentru care merita sincer sa ne pierdem timpul si energiile...
baby Dragos
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
eu am zis de mult de se inchida topicul asta.... dar vad ca toata lumea se incapataneaza sa dea sfaturi in continuare. mie mi se pare poenibil ca pe un forum ca asta ne pierdem timpul cu asemenea subiect...
Just like a tattoo I'll always have you...
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
Offf, mai omule... tare bine reusesti si sa-mi starnesti compatimirea dar si sa ma enervezi, iar eu sunt deosebit de calma.
Stii ce doreste orice femeie normala, pustoaicele nu se gandesc totdeauna asa, dar dupa 20-25 de ani, orice femeie isi doreste un sot, o casa si unul (mai multi) copii. Intr-un fel, orice femeie normala se casatoreste din interes. Nu in sensul ca il cauta pe ala cu mertanul cel mai tare, ci cauta un om stabil, un om care sa ofere siguranta zilei de maine, ca femeia sa poata avea incredere sa isi creeze o familie cu el. Nu ma refer la un om cu bani multi, ci la unul disponibil sa se sacrifice ca sa-si sustina familia, sa faca tot ce poate el ca sa le fie bine alor lui. Crezi ca poti oferi asta?? crezi ca poti fi stalpul casei? Daca da, cauta sa arati asta.
Spuneai ca ai inteles crestinismul. Nu ai intels nimic pentru ca atunci ai stii de ce traiesti, chiar daca tie ti se pare ca traiesti cea mai mizera viata, ai intelege unde este sursa bucuriei si te-ai folosi de ea. Ai mai intelge ca importanta este realizarea asemanarii omului cu Hrisots, aceea este desavarsirea, iar daca tu vezi vreo asemanare intre Hristos si badaranii alfa-dominantii aia ai tai... Ma intrebasei daca stiu pe cineva mai bun ca pr. Iustin Parvu. Nu, nu stiu unul mai bun, cred ca e cel mai bun in zona Moldovei acum. Dar sa stii ca nu ma refeream sa il cauti pe cel mai bun, ci unul bun si pe care sa il asculti, sa ai incredere in ceea ce spune, sa mergi regulat sa vorbesti cu el. Tu ai spus ca mama ta s-a rugat pentru voi si nimic. Fetele ziceau ca nu conteaza ca s-a rugat mama. Ba conteaza enorm, rugaciunea mamei este una dintre cele mai puternice. Nu conteaza insa numarul de lumanari aprinse, nu conteaza numarul de acatiste platite, conteaza doar nadejdea cu care te rogi si cat suflet pui in rugaciune pentru cel pentru care te rogi. Iar daca nu primesti pe loc, nu inseamna ca rugaciunea nu a fost ascultata ci ca pe moment exista motive mai presus de mintea noastra sa nu ti se dea. Fie ca pe moment nu ti-ar face bine desi tu asa crezi, fie ca ai face tu rau... rugaciunile respective nu iti vor da copilaria inapoi, dar vor lucra asupra ta, sunt o scoala (daca le auzi, daca le pricepi). Si e nevoie si de tine, nu numai de mama. Nu e o pedeapsa sa le faci, e o bucurie (dar iar e mai greu de priceput). Si in niciun caz nu reprosa Lui Dumnezeu ca nu ai avut ocazia sa faci o mare tampenie cum ar fi sa faci sex la 15 ani. Ar fi cazul sa-I multumesti pentru ca esti o persoana, pentru ca esti santos, pentru vezi, pentru ca mergi, pentru ca simti omeneste. L-ai citit cumva pe Jack London... cred ca ti-ar prinde bine ca sa poti aprecia mai bine ceea ce ai acum... ai enorm. Faci o gresala enorma ca tu te prezinti cu cereri in loc sa te prezinti cu oferte.
Si as vrea sa iti mai zic inca ceva: daca vrei sa vindeci ranile pe care le-ai capatat in timp, ajuta-i pe altii aflati in aceeasi situatia in care ai fost si tu. Cauta in Iasi asociatii care se ocupa de copii devaforizati si implica-te (nu numai cu bani, ci cu suflet si cu prezenta), vorbeste cu copii/tineri pe internet, vorbeste cu cei care nu au parinti (orfani) sau ai caror parinti nu sunt sufleteste langa ei (sunt destui care primesc doar bani de la parinti). Vorbeste, sustine-i pe copii/adolescentii ai caror parinti sunt plecati la lucru in strainatate. Traieste si dramele lor... Ajuta-i, asa te vei vindeca si tu. Un avantaj in plus din treaba asta: sunt fete foarte bune la suflet care se implica in astfel de actiuni, le vei cunoaste. Fireste ca nu trebuie sa faci nimic cu scopul asta, dar fa tu ceea ce trebuie si vei primi in dar ceea ce ai intr-adevar nevoie.
Si te rog, scuteste-ne de cliseele alea cu alfa-dominantii si cu sexul la 15 ani.
Inca o intrebare: daca ar fi sa alegi ipotetic intre sex la 15 ani si o realtie stabila de o viata dar inceputa mai tarziu, ce ai alege? Un sfat: profita de ceea ce poti avea: iubire (inclusiv trupeasca) inca vreo cateva zeci de ani de acum inainte.
Ultima oara a fost editat de Satina (2008-03-22 21:20:18)
- Detzy
- Insomniac member
ivy a scris:eu am zis de mult de se inchida topicul asta.... dar vad ca toata lumea se incapataneaza sa dea sfaturi in continuare. mie mi se pare poenibil ca pe un forum ca asta ne pierdem timpul cu asemenea subiect...
Subscriu in totalitate ivy...deja am trecut si peste partea unde mi se parea amuzant...acum deja e penibila si situatia...si mai ales omu
Ultima oara a fost editat de deliav (2008-03-21 13:43:11)
baby Dragos
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
Cum s-a mai scris, eu zic ca cine nu are chef, sa nu citeasca si sa nu raspunda. Eu una nu scriu numai pentru citystar. Poate sunt si altii in situatia lui, poate mai putin dispusi sa-si expuna problemele (cat de cat asemanatoare) si care ajung intamplator la acest subiect si poate chiar trag unele foloase din ce s-a scris. Oricum pe masura ce se plictiseste lumea nu o sa se mai scrie.
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
sunt de acord la faza cu trollu...ce penibil!hai sa nu mai scriem nimic,dak s-ar putea sa inchida unul din moderatori topicul... e deja penibil gagiu`
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- marillena
- New member
- Inregistrat: 2008-03-10
citystar a scris:in alta ordine de idei.... ce faci? pleci sau nu din oras weekendul asta? adica iesim sau nu? (ca daca vorbim iar sambata dimineata pt sambata seara... iar nu iese nik).
tocmai am aflat, plec in week-end-ul acesta din oras, vin duminica seara inapoi; si parca daca vorbim in realitate cu ce e mai bine ? in realitate nu sunt vorbaret; doar sunt timid, adica handicapat;
inca o dovada daca mai era nevoie ca esti troll.
- Detzy
- Insomniac member
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
si uite cum ma faceti sa mi incalc cuvantul...deci: NU AVEM MOTIVE SA INCHIDEM TOPICU, CINE NU ESTE DE ACORD CU EL ESTE RUGAT SA NU MAI POSTEZE, NICI MACAR CA SA SPUNA ACEST LUCRU...ASA CA ROG PERSOANELE CARE NU SUNT DE ACORD CU ACEST TOPIC SA L BOICOTEZE PRIN REFUZUL DE A MAI POSTA AICI (nu am tipat...pur si simplu am scris cu litere mari sa iasa mai bine in evidenta)...acestea fiind spuse...i'm out...
happy with him...inlove with him...
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
katami a scris:pai de ce n-ai avea motive sa speri? handicapat nu esti, urat nu esti, prost nu esti, impotent nu ne-ai zis a fi... deci nu-ti lipseste nik decat increderea in tine. plus (dadeam eu exemplu mai sus, dar nu te-ai prins), pari a avea un sufletzel bun... ceea ce poate conta pt o femeie mai mult decat muschii si abilitatile tale de autoaparare.
mi-au zis multi ca am un suflet bun, si cu ce ma ajuta asta ?! fetele nu apreciaza asta, ca daca ar aprecia asta nu as fi singur la 28 de ani; Fetele apreciaza toate calitatile pe care NU le am eu. doar asa se exeplica de ce mai sunt inca singur (asta daca ar fi sa ignor vrajile)
repet inca o data... poate-mi raspunzi... tu CREZI ca genul de femeie cu care umbla "smecherasii" te-ar face fericit? ca eu una ma indoiesc sincer... parerea mea e ca tu ai nevoie de o femeie calda si blanda, dar ceva mai hotarata si mai energica decat tine (asta ca sa te poata scoate din starea cacacioasa in care esti, fara sa pice ea dupa tine). dar, in orice caz, nu-i pt tine "fericirea" smecherilor.
pai nu stiu ce sa-ti raspund; din cate am aflat de pe artaseductiei.ro, din experienta altora, orice fata (fie ca umbla cu smecherasii fie ca e calda si blanda) are nevoie de barbat cu incredere in sine, care sa-i ofere protectie; Logic, ca m-as impaca mai bine cu o femeie blanda si buna la suflet, dar referitor la celelalte, nu prea stiu cum se manifesta; adica degeaba ma intrebi ca nu stiu ce sa rapund, am experienta 0; pe de o parte mi-ar place o fata distractiva, plina de viata; oricum nu prea stiu ce sa zic aici;
cu "baietii agresivi" te pot contrazice cu exemple cat vrei tu. dar, mai degraba, as vrea sa-ti atrag atentia ca faci confuzie intre agresivitate si barbatie.
eu ti-am dat exemplu concret, daca vine unul si i-i da un pumn in bot cum ar reactiona un "barbat" Mie de ex daca unul pe strada mi-ar da un pumn in bot , nu as riposta instant, ca mi-e mila sa-i dau inapoi; dar daca continua, as inchide ochii si trag fara sa ma uit unde (ultima data cand s-a legat cineva de mine a fost prin liceu si asa am procedat, am inchis ochii si am inceput sa trag, fara sa zic nimic, fara sa injur - ca normal sunt handicapt); In general, din cate am vazut eu, majoritatea conflictelor se rezolva verbal;
una e sa fii un dur care taie si spanzura, tipa la "fimee si copchil", sare la bataie si agreseaza verbal pe oricine si oricand... si alta e sa fii barbat, hotarat si sigur pe tine, capabil sa duci o casa si o familie, capabil sa-i APERI. pai presupune ca ai gagica, te plimbi cu ea printr-un parca romantic seara si va ataca unu... ce faci, o lasi si fugi? (eu una am auzit un caz asa, in care el a sters-o si ea a aparat situatia... dar era cu niste caini... oricum mi se pare de toata jena). ti-am mai scris ca fac karate... si ti-as spune o povestioara pe care ne-o dadea instructorul ca exemplu de reactie corecta de AUTOAPARARE: maestrul x statea linistit in gradina si taia lemne, in stare de meditatie. prin spatele lui, apar 2 inamici care sar sa-l omoare... el se intoarce, ii taie dintr-o lovitura si continua, linistit, sa taie lemne. mai tarziu, apare discipolul maestrului, vede cadavrele si-l intreaba ce s-a intamplat. acesta se uita mirat si-i raspunde: "pai nu stiu ce s-a intamplat... taiam lemne si meditam, daca i-am omorat pe astia doi inseamna ca a reactionat corpul meu.. gandul meu era la meditatie, deci nush ce sa-ti spun". poate e prea "deplasat" exemplul fata de ce se poata intampla in lumea noastra.... dar ideea pe care voiam s-o subliniez e ca respectivul maestru nu era agresiv... din contra... el a fost doar o "oglinda" pt agresivitatea pe care au adus-o atacatorii....
eu ma refeream pur si simplu la notiunea de barbat; Nu la criminali, sau oameni care tipa la femeie si copii (mai ales ca copilul e fiinta suprema)
si tot referitor la baieti timizi/fete timide (am uitat sa-ti spun intr-un post mai vechi, te plangeai ca oricum nu-i relevanta pererea noastra feminina, pt ca fetele tebuie doar sa fie frumoase si sa astepte sa fie agatate): sa stii ca poate fi CRANCEN sa trebuiasca sa astepti asa in nestire, sa stii ca, daca "jocul social" ti-ar permite, ai putea sa faci cu manuta ta ceva... dar sa nu poti, din cauza acestei stupide mentalitati.
nu din cauza mentalitatii, ci din cauza mediului in primul rand; cercul de prieteni din facultate si cercul de prieteni de acum (oricum i-i numar pe degetele de la o singura mana) erau un grup de baieti nedistractivi, nesociabili (handicapati mai pe romaneste, eu consider orice om care nu se distreaza handicapat social)
ce prostie... esti in viata pt ca ai un rol lasat de Dumnezeu in lume... si daca ala nu-i sa ai femeie, nu inseamna ca s-a sfarsit lumea. oricum, parerea mea e ca vei avea parte in momentul in care vei DORI.. ori tu nu doresti, din contra... vrei sa ne demonstrezi noua, psihologilor, celor de pe alte forumuri ca esti un ratat irecuperabil. daca asta iti doresti... vei reusi. avea proful meu de matematica din liceu o vorba... cand asculta pe vreunul varza si-i pune nota mica, il trimitea la loc, zambind, cu textul: "prost sa fii, dar sa-ti revii".... ori tu te incapatanezi sa ramai "prost" (folosesc aici in sensul de fara dorinta de actiune, fara bucurie si fara speranta).
ca si cum ai zice ca Dumnezeu interzice unor oameni sa manance, deci acei oameni is condamnati la moarte; Asa si mie, imi interzice Dumnezeu sa am alaturi un suflet feminin, deci sunt condamnat la moarte; atat timp cat 60 % din timpul meu liber in afara serviciului insemna plans, eu nu vad nimic pozitiv in rolul meu in viata; Si cum se intampla ca numai celor care le face o baba vraji, numai
iar cu vrajile... la fel, asta crezi, asta ai. daca tu crezi ca sunt atotputernice... fii sigur ca nu scapi. daca, in schimb, iti pui problema ca atotputernic nu-i decat Dumnezeu... s-ar putea sa vezi lucrurile altfel si sa schimbi ceva.
fratele meu e activ, cauta fete, si gaseste, si cu toate asta este refuzat (sau mai bine zis il tin pe loc); E foarte logic ca vrajile au putere mare; Si putini oameni sunt atat de credinciosi astfel incat sa nu aiba putere asupra lor vrajile;
scuteste-ne de textu asta cu timid=handicapat... NU esti timid, daca erai nu aveai tupeu sa-ti scriii problemele pe un forum public si sa-ti pui si poze. unu timid cu adevarat se gandea de o mie de ori inainte si-si zicea siesi "vaai, daca citesc cunoscutii mei ce-am scris aici", "vaai, ce zice lumea'. deci tu esti disperat, dar nu timid incurabil
nu-mi pasa ce zice lumea, in mediul online vorbesc cu oricine, orice; pe Internet nu exista notiunea de timiditate !; Nu-mi pasa daca cunoscutii mei citesc ce am scris pe forumuri atat timp cat sunt lucruri reale; Plus ca pe mine ma cunoaste extrem de putina lume in realitate;
cat despre intalnire... ma cam supar... vad ca rejectezi orice initiativa de a te ajuta sa-ti fie mai bine. pai... din partea mea sa vorbim face to face e mai bine din urmatoarele motive: 1. (pur egoist): m--am saturat sa scriu romane... pur si simplu am ceva mai bun de facut cu timpul meu, dar, pe de alta parte, chiar as vrea sa te pot ajuta sa-ti fie mai bine... asa ca (inca) scriu. dar mi-e mai simplu sa-ti zic toate astea. 2. ziceai ca n-ai mai vorbit c-o fata de 5 ani... f bine, vei avea ocazia sa vorbesti cu mai multe deodata (asta daca nu cumva ai si tu ideea aia stupida ca nu se poate amicitie intre sexe contrare, ci doar o relatie... atunci CHIAR nu mai avem ce discuta) 3. pt ca ar fi cazul sa te obisnuiesti sa raspunzi (chiar sa rejectezi, daca vrei) IN TIMP REAL. acu te-am "atacat' cu ceva care nu-ti place... nu-mi raspunzi maine, ci tot acum. 4. pt ca, pur si simplu, vreau sa ies cu voi, cei de pe forum, la un suc. m-ati ajutat mult si as vrea sa ne cunoastem.
mai usor imi gestionez timpul scriind un mesaj la o ora sa zicem la 2 noaptea sau cand am timp; Pe cand, in realitate, e vorba de o ora si un loc fix;
- allys
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-09-03
citystar a scris:eu ti-am dat exemplu concret, daca vine unul si i-i da un pumn in bot cum ar reactiona un "barbat" Mie de ex daca unul pe strada mi-ar da un pumn in bot , nu as riposta instant, ca mi-e mila sa-i dau inapoi; dar daca continua, as inchide ochii si trag fara sa ma uit unde (ultima data cand s-a legat cineva de mine a fost prin liceu si asa am procedat, am inchis ochii si am inceput sa trag, fara sa zic nimic, fara sa injur - ca normal sunt handicapt); In general, din cate am vazut eu, majoritatea conflictelor se rezolva verbal;
chiar m-ai facut sa zambesc. ai fost dulce la faza asta. daca ai avea pe cineva langa tine, o persona pe care sa o iubesti, sigur nu ti-ar mai fi mila absolut deloc daca cineva i-ar face rau ei. si ai uita in momentul ala ca esti timid. iar la partea cu "Fetele apreciaza toate calitatile pe care NU le am eu." nu ti-ai deschis sufletul in fata nimanui in realitate. nu ai dat voie cuiva sa te cunoasca sa te poata aprecia.
"un grup de baieti nedistractivi, nesociabili (handicapati mai pe romaneste, eu consider orice om care nu se distreaza handicapat social)" - ma incadrez in categoria asta (doar ca-s fata), dar nu m-am considerat niciodata handicapata pt. ca-s timida, pt. ca nu-mi plac discotecile sau cluburile. stiu ca e un defect sa nu fii sociabil si m-am lovit de multe ori de problema asta. dar asta nu inseamna ca se termina lumea ca nu-s eu vorbareata si sociabila.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|