homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-27

#495 2008-03-22 00:03:08

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Virgin la 28 de ani

io cred k in loc sa te tot chinui sa dai contraargumente kre pe noi SIGUR nu ne ajuta cu nimic, mai bine ai cauta pe cineva kre sa-ti rapeasca virginitatea;ca vad ca de bunavoie nu vrei sa o lasi sa fuga wink

#496 2008-03-22 13:57:45

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

puss la allys,esti dulce,really.dar nu cred ca tu esti handi ca nu esti sociabila cu new ppl,nu toata lumea e.mie mi-e greu sa trust new ppl. ii observ first,si dak au ceva in cap imi dau si eu drumu smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#497 2008-03-22 14:23:31

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

exact acelasi lucru fac si eu. observ mai intai. daca o persoana imi este simpatica dau drumu la gurita daca nu nu.
dar sunt oameni care te vad pt prima data si se poarta de parca te-ar cunoaste de-o viata. fiecare cu caracterul sau. dar daca eu nu-s asa nu inseamna ca-s handicapata. asta mi-e caracterul. si nici macar nu e foarte rau. pt ca nu-i las pe oameni sa ma cunoasca si-s un mister pt ei. si imi si place pana la urma asa pt ca le e foarte greu sa ma atace. am ajuns la ideea asta in incercarea mea de a vedea partea buna a lucrurilor.

#498 2008-03-22 16:23:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Satina a scris:

Offf, mai omule... tare bine reusesti si sa-mi starnesti compatimirea dar si sa ma enervezi, iar eu sunt deosebit de calma.

Stii ce doreste orice femeie normala, pustoaicele nu se gandesc totdeauna asa, dar dupa 20-25 de ani, orice femeie isi doreste un sot, o casa si unul (mai multi) copii. Intr-un fel, orice femeie normala se casatoreste din interes. Nu in sensul ca il cauta pe ala cu mertanul cel mai tare, ci cauta un om stabil, un om care sa ofere siguranta zilei de maine, ca femeia sa poata avea incredere sa isi creeze o familie cu el. Nu ma refer la un om cu bani multi, ci la unul disponibil sa se sacrifice ca sa-si sustina familia, sa faca tot ce poate el ca sa le fie bine alor lui. Crezi ca poti oferi asta?? crezi ca poti fi stalpul casei? Daca da, cauta sa arati asta.

Spuneai ca ai inteles crestinismul. Nu ai intels nimic pentru ca atunci ai stii de ce traiesti, chiar daca tie ti se pare ca traiesti cea mai mizera viata, ai intelege unde este sursa bucuriei si te-ai folosi de ea. Ai mai intelge ca importanta este realizarea asemanarii omului cu Hrisots, aceea este desavarsirea, iar daca tu vezi vreo asemanare intre Hristos si badaranii alfa-dominantii aia ai tai...
Ma intrebase-i daca stiu pe cineva mai bun ca pr. Iustin Parvu. Nu, nu stiu unul mai bun, cred ca e cel mai bun in zona Moldovei acum. Dar sa stii ca nu ma refeream sa il cauti pe cel mai bun, ci unul bun si pe care sa il asculti, sa ai incredere in ceea ce spune, sa mergi regulat sa vorbesti cu el.
Tu ai spus ca mama ta s-a rugat pentru voi si nimic. Fetele ziceau ca nu conteaza ca s-a rugat mama. Ba conteaza enorm, rugaciunea mamei este una dintre cele mai puternice. Nu conteaza insa numarul de lumanari aprinse, nu conteaza numarul de acatiste platite, conteaza doar nadejdea cu care te rogi si cat suflet pui in rugaciune pentru cel pentru care te rogi. Iar daca nu primesti pe loc, nu inseamna ca rugaciunea nu a fost ascultata ci ca pe moment exista motive mai presus de mintea noastra sa nu ti se dea. Fie ca pe moment nu ti-ar face bine desi tu asa crezi, fie ca ai face tu rau... rugaciunile respective nu iti vor da copilaria inapoi, dar vor lucra asupra ta, sunt o scoala (daca le auzi, daca le pricepi). Si e nevoie si de tine, nu numai de mama. Nu e o pedeapsa sa le faci, e o bucurie (dar iar e mai greu de priceput). Si in niciun caz nu reprosa Lui Dumnezeu ca nu ai avut ocazia sa faci o mare tampenie cum ar fi sa faci sex la 15 ani. Ar fi cazul sa-I multumesti pentru ca esti o persoana, pentru ca esti santos, pentru vezi, pentru ca mergi, pentru ca simti omeneste. L-ai citit cumva pe Jack London... cred ca ti-ar prinde bine ca sa poti aprecia mai bine ceea ce ai acum... ai enorm. Faci o gresala enorma ca tu te prezinti cu cereri in loc sa te prezinti cu oferte.

Si as vrea sa iti mai zic inca ceva: daca vrei sa vindeci ranile pe care le-ai capatat in timp, ajuta-i pe altii aflati in aceeasi situatia in care ai fost si tu. Cauta in Iasi asociatii care se ocupa de copii devaforizati si implica-te (nu numai cu bani, ci cu suflet si cu prezenta), vorbeste cu copii/tineri pe internet, vorbeste cu cei care nu au parinti (orfani) sau ai caror parinti nu sunt sufleteste langa ei (sunt destui care primesc doar bani de la parinti). Vorbeste, sustine-i pe copii/adolescentii ai caror parinti sunt plecati la lucru in strainatate. Traieste si dramele lor... Ajuta-i, asa te vei vindeca si tu.
Un avantaj in plus din treaba asta: sunt fete foarte bune la suflet care se implica in astfel de actiuni, le vei cunoaste. Fireste ca nu trebuie sa faci nimic cu scopul asta, dar fa tu ceea ce trebuie si vei primi in dar ceea ce ai intr-adevar nevoie.

Si te rog, scuteste-ne de cliseele alea cu alfa-dominantii si cu sexul la 15 ani.

Inca o intrebare: daca ar fi sa alegi ipotetic intre sex la 15 ani si o realtie stabila de o viata dar inceputa mai tarziu, ce ai alege? Un sfat: profita de ceea ce poti avea: iubire (inclusiv trupeasca) inca vreo cateva zeci de ani de acum inainte.

applause mare dreptate.. mai citeste o data, citystar, ca bine-ti zice. cat despre rugaciune, da ai dreptate, eu m-am aruncat sa zic aiurea ca nu conteaza, conteaza foarte mult (pe verificate), dar are limita sa... adica daca omul in cauza refuza ajutorul, mama lui n-o sa poate forta acest ajutor, il poate impinge putin inainte,dar, daca el se opinteste cu toate puterile inapoi.. ea nu va avea ce face.  ma refeream la cazul concret al lui cand am zis ca n-a contat.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#499 2008-03-23 19:07:52

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

GreenBubbles a scris:

ii observ first,si dak au ceva in cap imi dau si eu drumu smile

:f?rv?nad: si daca esti in public? ce faci? iti dai drumul asa... oriunde? prietenul tau ce zice? punish

Nobody home

Publicitate

loading...

#500 2008-03-23 19:47:25

GreenBubbles
Insomniac member

huh?nu inteleg c vrei sa zici... vorbeam despre a fi social cu oamenii...cum reactionam cand ne aflam intr-un grup de new ppl...nush ce ai inteles tu neutral

#501 2008-03-23 19:48:12

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu inteleg ce vreau eu sa inteleg. big_smile

Nobody home

#502 2008-03-23 19:48:55

GreenBubbles
Insomniac member

nah bine... dar de aia era vb,nu de alte chestii...si cred k stiu unde bati... lol
o duamneee ce perla am scos...park ma si vad la carcoteli grater

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-23 20:07:14)

#503 2008-03-23 20:44:15

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

io nu cred o boaba din ce a scris baiatul virgin.auzi virgin la 28 de ani:)).....o femeie virgina la 22 de ani ii ceva ok,dar un barbat ii not ok......ori ii homo ori,a fost abuzat sexual ,ori  isi bate joc de voi......barbate virgin stii cum se zice......care ii al tau ii pus de o parte,cand nu te gandesti si nu te astepti atunci apare...si inca ceva nu merita sa fii timid ca nu ajungi nici unde..fii tupeist......si sa vezi ce bine o sati fie......credema......:k:daca crezi ca nu poti....dute plateste o curva,iati prezervative la tine si o sa scapi de virginitate......

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-03-23 20:50:47)

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#504 2008-03-23 20:51:47

GreenBubbles
Insomniac member

hai sa nu ii mai dam apa la moara,k asta asteapta...e un troll!citeste paginile d dinainte,16 sau 17 si vezi acolo c inseamna asta...eu tind sa  cred k e mincinos

#505 2008-03-23 20:54:06

aissa_kiss
Full member

daca imi zici mie cai mincinos si io sunt de acceasi parere......nu ai cum sa fii virgin la 28 ani(mai ales barbat)

#506 2008-03-23 20:56:13

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

aissa_kiss a scris:

daca imi zici mie cai mincinos si io sunt de acceasi parere......nu ai cum sa fii virgin la 28 ani(mai ales barbat)

ba da,cunosc si eu unul wink

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#507 2008-03-23 21:55:59

aissa_kiss
Full member

haisa fim seriosi.cum poti sa fii virgin?nui posibil.sunt minciuni.

#508 2008-03-23 21:57:53

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

asa am crezut si eu, dar cand am vazut ca scria aceeasi poveste pe zeci de forumuri si a pus si poze cu el il cred big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#509 2008-03-23 22:18:35

aissa_kiss
Full member

si cum arata?ii urat?poate ii vreun nebun care se plictiseste.nui posibil in 28 de ani sa nu ai femeie.
  virginule ar sarutat vreo fata in viata ta?zimi si mie forumul unde a scris sal vad si io cum arata?rotfl

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-03-23 22:29:06)

#510 2008-03-23 22:47:06

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

http://webenterprise.host.sk/city/ - aici ai poze cu el

#511 2008-03-23 22:54:39

aissa_kiss
Full member

asta nui virgin toata ziua.......timid pare sa fie,dar cam atat.....smile

#512 2008-03-23 23:33:39

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

aissa_kiss a scris:

haisa fim seriosi.cum poti sa fii virgin?nui posibil.sunt minciuni.

ba se poate.Ala ce il stiu eu este 100%.Prea timid si prostovan ca nu i-l trebuie la nici una wink
ah si mullllllllllllllt prea disperat....la ce fata ii trebuie unu care se uda numai cand ii spui ceau? rotfl

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-03-23 23:35:00)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#513 2008-03-23 23:37:03

aissa_kiss
Full member

aici ai dreptate,dar asta care se da virgin la 28 ani ii dea dreptul de o prostie rara...am impresia ca are tarate in loc de creier si deaia nu gandeste...rotfl,dar nui inteleg ..ce nu merg la curve...le platesc si gata virginitate.........desigur daca asta ii problema ceea mare.....poate baiatul are inclinatii homosexuale........si nu recunoaste......smile

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-03-23 23:39:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.