homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-29

#533 2008-03-24 21:18:45

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Virgin la 28 de ani

aissa_kiss a scris:

ii dea dreptul de o prostie rara...am impresia ca are tarate in loc de creier si deaia nu gandeste...

asta se numeste jignire. ok, e parerea ta, foarte bine. dar o poti exprima si cu alte cuvinte.
prima regula a forumului zice asa: Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim." si sanctiunea: ". Cine incalca aceasta regula primeste warn prima data. A doua oara se va primi ban permanent."
warn-ul l-ai luat pentru jignire.

Nobody home

#534 2008-03-24 22:15:43

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

am lipsit ceva timp..si cand m-am intors...ce sa vad? inca nu s-a rezolvat nimic cu city..si asta ma intristeaza...mai rau..am vazut ca el crede in vraji si ca altcineva i-a stricat viata...sincer, nu cred in asa ceva...deja ajungi in zona paranormalului si daca o sa te manifesti asa cand cunosti o fata fii sigura ca o s-o pui pe fuga...
eu zic sa nu te mai gandesti la vraji si cata influenta au altii asupra ta...iesi cu cei din iasi...schimba mediul ...si fa ceva pentru tine...
bafta!

#535 2008-03-24 23:50:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Nashira a scris:

aissa_kiss a scris:

ii dea dreptul de o prostie rara...am impresia ca are tarate in loc de creier si deaia nu gandeste...

asta se numeste jignire. ok, e parerea ta, foarte bine. dar o poti exprima si cu alte cuvinte.
prima regula a forumului zice asa: Nu injuram, nu punem etichete, nu jignim." si sanctiunea: ". Cine incalca aceasta regula primeste warn prima data. A doua oara se va primi ban permanent."
warn-ul l-ai luat pentru jignire.

strike 2 :

aissa_kiss a scris:

virgin  care chiar nu are nimic in cap......

pt asta ai luat banul...

happy with him...inlove with him...puss

#536 2008-03-25 00:27:31

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

offtopic si mai spune una din reguli k aici suntem k intr-o familie(eu una asa ma simt,super ok big_smile )...so...si eu cred k city are probleme,k respinge toate sfaturile,k e frustrat...dar incerc sa nu-l jignesc...nu-i mai dau nici un sfat,oricum nu a tinut cont de sfaturile nici uneia dintre noi. chiar e un troll.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#537 2008-03-25 00:28:02

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

anda23 a scris:

am lipsit ceva timp..si cand m-am intors...ce sa vad? inca nu s-a rezolvat nimic cu city..si asta ma intristeaza...mai rau..am vazut ca el crede in vraji si ca altcineva i-a stricat viata...sincer, nu cred in asa ceva...deja ajungi in zona paranormalului si daca o sa te manifesti asa cand cunosti o fata fii sigura ca o s-o pui pe fuga...
eu zic sa nu te mai gandesti la vraji si cata influenta au altii asupra ta...iesi cu cei din iasi...schimba mediul ...si fa ceva pentru tine...
bafta!

1. crezi ca se poate rezolva in cateva zile ce nu am putut rezolva in cca 10 ani ?!
2. eu nu vreau sa cred ca  exista vraji, pana la 25 de ani nici nu stiam ca cineva mi-a facut vraji, nu credeam in asa ceva; pana la 25 de ani nu am fost in stare sa fac nimic, desi nu credeam in notiunea de vraji; deci care e explicatia ?!  fie ca cred fie ca nu, necuratul poate sa distruga viata unui om, indiferent ce ar crede el;   
cand a inceput mama sa se intereseze  pe la diversi preoti, i-au zis ca am cununia legata (si eu si fratele meu); mai multi preoti au zis asta (si au dat si detalii, cine anume); dupa aia a apelat la diverse ghicitoare,  care cauta in carti; toate i-au zis acelasi lucru: toate erau persoane straine, nu aveau cum sa ne cunoasca familia ; de ce toate ghicitoarele (care sunt fiinte umane) i-au zis mamei acelasi lucru ?! erau sfatuite intre ele ? de unde stiau ele ca am 2 rude foarte apropiate, si unele au zis clar si numele lor, si localizarea geografica !!! si cele 2 rude ale mele (care is surorile lui tata) au apelat ele la o alta vrajitoare;  pur si simplu ne-a zis mura in gura; ce este de necrezut aici ? am rams socat sa aflu cate detalii despre trecutul meu  poate cunoaste o ghicitoare ?!
dupa aia am inceput sa ma documentez, am citit prin diverse carti orotdoxe, sa vad daca chiar exista babe care pot face vraji, si care pot distruge viata unui om ! putin conteaza ce cred eu, viata mea e distrusa si se distruge in continuare fara sa ma puterea sa fac ceva;
3. am ramas socat sa aflu  despre un prieten care tot asa e singur, si nu isi poate gasi prietena, ca si lui i-au facut
babele vraji !!!! babele astea care practiva magie trebuie arse pe rug, distruse cu armament nuclear, sa dispara de tot de pe pamant;

deci in concluzie, orice om isi poate incepe viata sentimentala pana in 20 de ani daca nu-i face nici o baba vraji. normal ca lumea moderna nu o sa creada in asa ceva , e absurd sa crezi ca o baba are atata putere sa influenteze mintea si viata unui om; nu se explica stiintific aceste lucruri; Si diavolul profita de faptul ca lumea nu crede,  (exact asa a zis si maicuta Siluana intr-un interviu) si uite asa isi bate joc de unii oameni si ajung unii singuri si disperati la varste inaintate; si mai mult, ceilalti din jur ii considera pe acestia descreierati/handicapati/ratati etc (chiar daca nu e vina lor);

4. tot imi zici sa ies cu cei din Iasi,  eu pot sa bat pariu cu tine ca pot sa ies de 50000 de ori pe an cu "cei din Iasi" (nici nu stiu la cine anume te referi) si nu se schimba nimic in viata mea; am iesit cu colegii de servici la terase, cluburi, discoteca in ultimii 2 ani; si ce e cu asta ? nu s-a schimbat absolut nimic; uite eu daca as avea cu cine, as iesi in fiecare seara / noapte in oras, as petrece toate noptile in discoteca, nu-mi pasa de somn,  nu mi pasa ca as cadea de somn la servici, nu-mi pasa de nimic,  as prefera sa-mi distrug viata in discoteci/cluburi decat sa ma sinucid virgin;  dar nu am cu cine, nu am prieteni, nu am un mediu social favorabil;

Publicitate

loading...

#538 2008-03-25 00:30:29

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

in loc sa stai pe forumuri sa te plangi de ce nu faci altceva?nu ti se pare ca deja esti penibil??

#539 2008-03-25 00:31:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

rotfl inca ma amuz la faza cu vrajile,no offence citystar tongue nu exista asa ceva. e o chestie de psihologie eventual. dak chiar doresti raul sau binele cuiva,din tot sufletul tau,se va intampla. dar nicidecum babe arse pe rug rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#540 2008-03-25 08:40:50

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Sa nu spui ca pr. Iustin Parvu ti-a zis ca ai cununiile legate. La preotii care ti-au zis asta sa nu te ami duci. Faptul ca si babele vrajitoare au zis toate asa ceva e normal. Nu te poti casatori, ai cununiile legate deci ai nevoie de magia lor ca sa se dezlege, dar vezi ca e lucru greu, mergi de multe ori, dai bani multi... si om vedea... fireste ca om vedea noi ceva, ca pana la urma omul tot isi gaseste pe cineva... Eu sincer cred ca ti s-or fi facut vraji, dar la fel cred ca ele au putere numai pentru ca tu le dai puterea asta. Lupta impotriva lor cu nadejde nu cu frica.
Rugaciunile mamei tale nu au fost ascultate, pentru ca ea nu si-a pus nadejdea in Dumnezeu si numai in El, ea fugit repede si la vrajitoare (adica la dracu)... cu rugaciunile acelea ea a facut doar un ritual in care a folosit pe post de descantec Paraclisul Maicii Domnului. Chiar credeti ca Dumnezeu e prost?

#541 2008-03-25 08:55:44

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

bine citystar, sa zicem ca te-au " vrajit" babele. Pai atunci du-te la preoti care se pricep sa dezlege omul de asemenea vraji. Ca daca exista babe care fac vraji atunci exista si preoti care le dezleaga. Poate dupa ce te vede un preot si-ti face o slujba se va schimba ceva in viata ta.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#542 2008-03-25 09:39:06

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

inca postati aici???

6 ani de dragoste  hjarta

#543 2008-03-25 10:19:50

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

JanisJoplin a scris:

inca postati aici???

intrebarea e "noi inca mai deschidem topicul asta???" :f?rv?nad:

Just like a tattoo
I'll always have you...

#544 2008-03-25 10:22:20

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

pai am vazut ca se tot ridica printre ultimele..si de aia am intrat...sa va zic...sa ma mir..ca inca va bateti capul cu el...

6 ani de dragoste  hjarta

#545 2008-03-25 13:53:03

marillena
New member
Inregistrat: 2008-03-10

crys_ty_na a scris:

si uite cum ma faceti sa mi incalc cuvantul...deci: NU AVEM MOTIVE SA INCHIDEM TOPICU, CINE NU ESTE DE ACORD CU EL ESTE RUGAT SA NU MAI POSTEZE, NICI MACAR CA SA SPUNA ACEST LUCRU...ASA CA ROG PERSOANELE CARE NU SUNT DE ACORD CU ACEST TOPIC SA L BOICOTEZE PRIN REFUZUL DE A MAI POSTA AICI (nu am tipat...pur si simplu am scris cu litere mari sa iasa mai bine in evidenta)...acestea fiind spuse...i'm out...

http://enigma.dune.net/~eric/Do-not-feed-the-troll.PNG

#546 2008-03-25 17:03:43

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

Satina a scris:

Sa nu spui ca pr. Iustin Parvu ti-a zis ca ai cununiile legate. La preotii care ti-au zis asta sa nu te ami duci. Faptul ca si babele vrajitoare au zis toate asa ceva e normal. Nu te poti casatori, ai cununiile legate deci ai nevoie de magia lor ca sa se dezlege, dar vezi ca e lucru greu, mergi de multe ori, dai bani multi... si om vedea... fireste ca om vedea noi ceva, ca pana la urma omul tot isi gaseste pe cineva... Eu sincer cred ca ti s-or fi facut vraji, dar la fel cred ca ele au putere numai pentru ca tu le dai puterea asta. Lupta impotriva lor cu nadejde nu cu frica.
Rugaciunile mamei tale nu au fost ascultate, pentru ca ea nu si-a pus nadejdea in Dumnezeu si numai in El, ea fugit repede si la vrajitoare (adica la dracu)... cu rugaciunile acelea ea a facut doar un ritual in care a folosit pe post de descantec Paraclisul Maicii Domnului. Chiar credeti ca Dumnezeu e prost?

foarte bine spus..si eu cunosc persoane necasatorite cu varste intre 30 si 45 ani si niciuna nu are legatura cu vrajile..pur si simplu asa e viata..unii se casatoresc devreme, altii mai tarziu, altii niciodata...

acum banuiesc ca nu mai ai probeme cu vorbirea ( ca altfel nu stiu cum te-ai descurca la birou)...propune-ti o data sa fii indraznet...eu asa fac cateodata...si reusesc...

ce atatea vraji...esti mai rau ca  baba care nu are ce face si pleaca urechea la orice prostii..stai si analizezi site-uri...nu vezi ca noi toti, cei fara copilarii ratate, iti spunem acelasi lucru dar tu continui sa crezi in statisticile tale? de ce nu ne crezi pe noi, care taim ceea ce vrei si tu sa traiesti? care stim despre ce e vorba?
acnd 10 oameni ii spun ca esti beat te duci sa te culci..cand 10 oameni iti spun , dute si invita o fata la o plimbare in parc...dute!! chiar si pe net ai putea face asta

dar sincer, daca as intra in vorba cu un tip si ar incepe sa imi spuna ce spui tu aici pe forum, normal ca as fugi de as rupe pamantul..

#547 2008-03-25 22:39:29

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

pt ce am luat ban?ca am zis virgin care chiar nu are nimic in cap?(esti horror)smile)nu inteleg regulile si nu inteleg de ce nu citesti atenta sa vezi cati bani ai da......lol

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#548 2008-03-25 22:40:17

crys_ty_na
Platinum member

continui? smile ca eu mai am "bani" de dat tongue

#549 2008-03-25 22:44:15

aissa_kiss
Full member

ma abtin momentan.......dar oricum nu o sa ma las.......lol

#550 2008-03-25 22:46:00

crys_ty_na
Platinum member

f bine smile si atata timp cat "te joci" cuminte la topicul asta (si pe forum) totul va fi ok...daca sari iar calul...iar ban smile nu am ceva cu tine...pur si simplu regulile sunt reguli...

#551 2008-03-25 22:59:58

aissa_kiss
Full member

se vede..sad...in fine.....citystar......tu chiar ai o problema....nu te supara tiau spus babele(sau cum le zici tu)cum sa o faci sau cum sa nu o faci.nu te mai gandi ca ai facute vraji sau alte prostiii......gandeste ca o sa reusesti....iesi cu colegii in oras....daca vezi o tipa care iti place bagate in seama cu ea(desigur sa vezi cai singura).......nu te mai gandii ca esti virgin la 28 de ani.....(desigur daca ii adevarat ce ai scris pana acuma aici si pe alte forumuri).......si o sa vezi ca viata ta o sa se schimbe.......iar daca chiar ai cununiile legate dute la o vrajitoare sa ti le deslege sau  cel  mai bine ii sa te duci la slujbe la biserica(nu mai stiu cum se numeste slujba aia)...incearca......

Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-03-25 23:17:41)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.