Virgin la 28 de ani-30
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
Re: Virgin la 28 de ani
Satina a scris:Sa nu spui ca pr. Iustin Parvu ti-a zis ca ai cununiile legate. La preotii care ti-au zis asta sa nu te ami duci. Faptul ca si babele vrajitoare au zis toate asa ceva e normal. Nu te poti casatori, ai cununiile legate deci ai nevoie de magia lor ca sa se dezlege, dar vezi ca e lucru greu, mergi de multe ori, dai bani multi... si om vedea... fireste ca om vedea noi ceva, ca pana la urma omul tot isi gaseste pe cineva... Eu sincer cred ca ti s-or fi facut vraji, dar la fel cred ca ele au putere numai pentru ca tu le dai puterea asta. Lupta impotriva lor cu nadejde nu cu frica. Rugaciunile mamei tale nu au fost ascultate, pentru ca ea nu si-a pus nadejdea in Dumnezeu si numai in El, ea fugit repede si la vrajitoare (adica la dracu)... cu rugaciunile acelea ea a facut doar un ritual in care a folosit pe post de descantec Paraclisul Maicii Domnului. Chiar credeti ca Dumnezeu e prost?
Preotul Iustin mi-a zis aceleasi lucruri pe care mi le-au mai zis si alti zeci de preoti: sa ma rog dimineata si seara, sa citesc paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sf Neculai; Adolescentii urbani nu trebuie sa citeasca nici un acatist la ei totul e simplu; tot universul le favorizeaza lor relatiile sentimentale (facand aluzie la filmul "The Secret") Cunosc adolescent de 15 ani care a aratat degetul mijlociu la 2 fete (mai mari ca el) si fetele alea il iubesc ptr asta (la propriu nu la figurat); (eram de fata, pacat ca nu am filmat) Si sunt super fericiti toti 3; Adolescentii dirijeaza viata cu un deget; Eu in schimb trebuie sa citesc cativa zeci de ani paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sf Neculai + post; Legat de adolescentul de mai sus, el chiar isi batea joc de fete; si il iubeau ptr asta; Iar eu nu mi-am batut joc de nici o fata niciodata si cu toate astea nu ma iubeste nici una;
Faptul ca babele vrajitoare au zis toate ca am cununia legata, e ceva normal, e un tipar universal; Dar faptul ca au dat detalii despre cine sunt acele persoane care au apelat la vrajitoare sa-mi faca rau, nu e ceva normal; stiau prea multe, au dat pana si numele celor 2 persoane; Si localizarea geografica; De unde stiau ele ? doar sunt simple fiinte umane; Si eu nu inteleg, cum adica dau eu putere vrajilor ?! eu nu am putere sa merg intr-un parc sa ma leg de o fata straina, nu sa dau putere vrajilor. Ce ar fi daca un om bolnav de cancer sa zicem, ar merge la medic si medicul i-ar zice: "pai cancerul are putere asupra ta ca tu-i dai aceasta putere; Lupta impotriva lui si vei scapa";
Si nu inteleg, de ce babele mi-au facut vraji mie si nu au facut vraji tututor copiilor de 14 ani din lumea sta ? de ce numai mie? Explica asta !. Eu nu suport discriminarea; Ori sa sufere toata lumea ori nimeni; Eu in calitate de copil de 6 ani jumatate nu trebuia sa aiba putere nici o baba sa-mi distruga viata; Si mai mult, acest lucru este legal; Babele criminale comit crime in legalitate;
aissa_kiss a scris:se vede.....in fine.....citystar......tu chiar ai o problema....nu te supara tiau spus babele(sau cum le zici tu) cum sa o faci sau cum sa nu o faci.nu te mai gandi ca ai facute vraji sau alte prostiii......gandeste ca o sa reusesti....iesi cu colegii in oras....daca vezi o tipa care iti place bagate in seama cu ea(desigur sa vezi cai singura).......nu te mai gandii ca esti virgin la 28 de ani.....(desigur daca ii adevarat ce ai scris pana acuma aici si pe alte forumuri).......si o sa vezi ca viata ta o sa se schimbe.......iar daca chiar ai cununiile legate dute la o vrajitoare sa ti le deslege sau cel mai bine ii sa te duci la slujbe la biserica(nu mai stiu cum se numeste slujba aia)...incearca......
........e ciudat ca intai m-ai facut descreierat si mincinos, si acum imi vorbesti frumos; legat de iesirile cu colegii in oras am mai explicat mai sus: nu am cu cine sa ies ; daca vad o tipa, nu am tupeu sa ma bag in seama cu ea; aici e problema; (lasand de o parte faptul ca nu prea am vazut tipe) si risc sa-mi dea cu poseta in cap; si nu am de unde sa stiu daca e singura;
anda23 a scris:foarte bine spus..si eu cunosc persoane necasatorite cu varste intre 30 si 45 ani si niciuna nu are legatura cu vrajile..pur si simplu asa e viata..unii se casatoresc devreme, altii mai tarziu, altii niciodata...
ia de curiozitate, pe acele persoane necasatorite cu varste intre 35 si 40 de ani, intreaba-le daca au avut rude care le-au vrut raul; Cere le sa-ti povesteasca cate ceva din copilaria lor si relatiile parintilor lor cu surori/cumnati/socri etc; Eu nu am gasit pana acum persoane fara partenera/partener la peste 22 de ani care sa nu aiba rude care sa le vrea raul; E la fel si in cazul meu; Acele rude apeleaza la vrajitoare;
acum banuiesc ca nu mai ai probeme cu vorbirea ( ca altfel nu stiu cum te-ai descurca la birou)...propune-ti o data sa fii indraznet...eu asa fac cateodata...si reusesc...
la servici nu-i pasa nimanui de felul cum vorbesc eu; inca mai am blocaje in vorbire dar colegilor nu le pasa, sefilor nu le pasa, clientilor firmei nu le pasa; dpdv profesional ma descurc; ba chiar clientii firmei ma invita sa-i mai vizitez in delegatii; dar cu o fata e alta treaba: fetele sunt foarte sensibile, ele nu accepta defecte la un baiat; ca doar baieti singuri sunt multi, au de unde alege; prietena unui fost coleg de factultate a renuntat anterior la un baiat ptr ca nu-i placea cum vorbea; acel baiat nu avea nici un defect de vorbire pur si simplu vorbea parca putin mai rar, dar nu era nimic neplacut; si totusi fata i-a zis in fata (eram si eu prezent) ca nu-i place cum vorbeste, ca parca ar fi beat etc; si s-a despartit de el; Am fost socat; Atunci de mine ce sa mai zic; eu mai sunt si timid pe deasupra;
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
atunci im pare rau pt tine......stii care ii problema ta...tu nu vrei sfaturi....tu te plictisesti si incepi sa scui povesti poate ......nu stiu ce urmaresti...,.daca nu incerci sati schimbi gabndirea nu o sa ajungi nici unde......io nu mai am ce sa zic...cai tot degeaba...sincer imi pare rau pt tine......repeta dupa mine...cei al meu ii doar al meu sii pus deoparte......gandestete ca intro buni zii o sati gasesti jumatatea,dar daca nuti schimbi gandirea o sa o pierzi.......si atunci chiar ca o sa ramai singur....
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- GreenBubbles
- Insomniac member
aissa,da-i pace.chiar e un troll,eu ma amuz cand mai intru sa citesc ce s-a mai scris citeste asa macar umpik ce s-a scris p alte pagini,sa vezi cum respinge orice sfat ce i s-a dat. pt orice incurajare el aduce un argument ca NU e asa cum zicem noi,atunci nu stiu ce mai vrea,pt ce ne mai cere sfaturi. ok citystar,e asa cum zici tu. esti virgin la 28 de ani,asa vei ramane pt totdeauna (k vad k nu iti schimbi gandirea),ti s-au facut vraji,asta e,acesta este inevitabilul,ai dreptate in tot ce ai zis,nu exista alta cale.fetele fug de tine,te lovesc cu posheta in cap,nu ai cum sa eviti nimic. nah! k ti-am zis ce vroiai sa auzi (cu riscul k imi primesc bann desi i hope not)
Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-26 00:18:44)
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
aici ai dreptate.....facem bataturi la degete de atata scris repetan...nu are rost...nu merita sfaturi ca tot cum vrea el face......
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Andra123 a scris:lasati-l in pace fetelor ca nu merita sa va obositi.Oricate sfaturi i-ati da lui nu ii pasa si nu va face nimic din ce il sfatuiti pt ca el a scris aici doar ca sa isi planga de mila,nu are de gand sa faca nimic pt a-si schimba viata,doar se vaita.Ii place sa traiasca asa...singur si compatimit.
subscriu....
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- anca13
- Full member
- De la: Bacau
- Inregistrat: 2006-08-15
mai...asta tot virgin o ramas? de cand a deschis topicul...si-o pierdea de 20 de ori
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Citystar eu te accept asa cum esti si zic sa lasi lucrurile asa cum sunt. Candva vei intalni o fata si vei uita si de vraji si de alte chestii care te framanta acum si pe care dai vina din cauza ca inca esti virgin.
Un prieten de-al meu e in aceeasi situatie. Totul se rezolva mai devreme sau mai tarziu insa atata timp cat esti preocupat cu descoperirea motivelor din cauza carora, zici tu, esti virgin nu prea cred ca se va schimba ceva pentru ca tu lupti practic impotriva unei schimbari cautand motive dupa motive pentru a ramane virgin. Ba sunt babele, ba e parul de pe corp, ba nu sunt fete in Iasi, etc, deci fel de fel de motive. Si mai e ceva - nu toti au parte de viata sexuala in lumea asta insa nu pentru ca nu pot sau pentru ca nu au cu cine ci pentru ca nu vor. Deci parerea mea este ca tu lupti impotriva ta. Poate suna dur sau aiurea insa asta e adevarul. Si sunt sigura ca nu-ti dai seama de asta.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
"ia de curiozitate, pe acele persoane necasatorite cu varste intre 35 si 40 de ani, intreaba-le daca au avut rude care le-au vrut raul; Cere le sa-ti povesteasca cate ceva din copilaria lor si relatiile parintilor lor cu surori/cumnati/socri etc; Eu nu am gasit pana acum persoane fara partenera/partener la peste 22 de ani care sa nu aiba rude care sa le vrea raul; E la fel si in cazul meu; Acele rude apeleaza la vrajitoare; "
intelege ca sunt persoane normale care nu au avut sansa sa gaseasca pe cineva cu care sa se inteleaga...stii ca cu varsta devii mai pretentios in ceea ce priveste persoana cu care o sa iti impartasesti restul vietii...asta s-a intamplat la in cazul lor..nu e vorba de nicio vraja, nicio ruda rautacioasa...daca ma gandesc bine, cine nu are rude rele, invidioase, samd? si inca ceva..primul prieten mi l-am facut la 23 ani...deci cum ramane cu regula ta de 22 ?
"fetele sunt foarte sensibile, ele nu accepta defecte la un baiat; ca doar baieti singuri sunt multi, au de unde alege; prietena unui fost coleg de factultate a renuntat anterior la un baiat ptr ca nu-i placea cum vorbea; acel baiat nu avea nici un defect de vorbire pur si simplu vorbea parca putin mai rar, dar nu era nimic neplacut; si totusi fata i-a zis in fata (eram si eu prezent) ca nu-i place cum vorbeste, ca parca ar fi beat etc; si s-a despartit de el; Am fost socat; Atunci de mine ce sa mai zic; eu mai sunt si timid pe deasupra;"
ei bine, eu nu am vrut sa stau cu un tip pentru ca nu imi placea vocea lui la telefon....poate sunt superficiala, dar asa se intampla ...te deranjeaza o chestie si ti se pune pata..am o prietena care sta cu un tip care se balbaie..ei bine, tipul a reusit sa treaca peste asta si isi traieste viata...tipa il iubeste si nu are niciun stres ca el se balbaie si nu reuseste sa spuna o fraza cum trebuie..de asta ce mai zici? o sa zici ca a crescut la oras si se anuleaza toate celelalte chestii...
tu nu vrei sa crezi ca si tu ai putea sa faci asta cu putina vointa...si te inteleg..nu vrei sa mai speri ca sa nu fii iar dezamagit..dar e pacat sa renunti la lupta asa usor
Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-03-26 09:35:37)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
free a scris:Nu e vorba ca sunt fete singure peste tot si ar sari pe oricine [ ipotetic , glumesc ] . E vorba ca el are nevoie de o fata care sa sara pe el si sa-l socheze in asa hal incat sa-l schimbe . Dar va dura . Si cum aceea fata nu va venii [ din motive lesne de inteles ] va ramane singur pe veci [ asta e viata ] . El nu are curaj . Defapt nu ca nu are curaj , psihicul lui e blocat si are nevoie de socul spus mai sus . Degeaba ironizati , daca n-ati trait cu adevarat viata lui .
tare de acord cu asta...
free a scris:@katami : Stii ce nu inteleg ? Esti destul de deschisa la minte dar uneori dai exemple care nu-si au rostul , de genu : "eu mi-am inceput viata sexuala la 21 de ani... la 21 jum deja "dadeam sfaturi".... ce conteaza ca n-aveam in spate nush cati ani de experienta?" . Nu comentez , ca n-are sens . Dar gandeste-te tu .
depinde cum ai inteles ce-am zis... poate ca rupt de context suna, intr-adevar, aiurea... dar am spus asta exact in contextul in care omul se plangea ca, daca a pierdut nush cati ani, deja e el "pierdut" si nu mai are ce face. fara rost sau nu... a fost primul exemplu (ca de, asa suntem noi, oamenii, egoisti, ne absolutizam propiile experiente) care mi-a venit in cap, NU ca sa-l ating in puctul slab (poate asta ai inteles, nu stiu), ci ca sa-i arat ca SE POATE RECUPERA ceea ce el considera a fi "timp pierdut", ca, strict pt un sex reusit cu persoana iubita (nu o relatie reusita, insa), n-ai nevoie de ani intregi de studiu, ajunge sa TRAIESTI MOMENTUL.
citystar: babele alea stiau "localizarea geografica" pt ca, asa cum ti-am mai zis, nu neaga nimeni ca au "puteri", adica au capacitate de actiune intr-un camp cu un dram mai sus decat au acces "oamneii obisnuiti'. dar, asa cum spunea si satina... sunt campuri mult, mult mai inalte decat asta... al unui preot bun sau... al TAU propriu, daca te ridici destul. babele alea vad... sa stii ca nu-i mare lucru, sunt multi oameni care "vad" (eu am avut aseara acasa o fata care vede in cauzal... daca nu o auzi vorbind de ultima viata prin care s-a plimbat aseara sau entitatea cenusie pe care a vazut-o lipita de un om bolnav, crede-ma ca e un om absolut normal, cu sot si servici si multa pofta de viata). teoretic, oricine poate "vedea". magie/vrajitorie apare atunci cand omul respectiv, senzitiv fiind, mai si INTERVINE asupra evenimentelor pe care le percepe; intr-un sens strict "tehnic", poti spune ca si preotul care se roaga pt tine (sau mama care se roaga pt tine) fac "magie alba" asupra ta... pt ca iti influenteaza configuratia energetica (si, in consecinta, si evenimentele pe care le "atragi"). doar ca "avantajul" rugaciunii asupra magiei propriu-zise e ca aduce in ecuatie tocmai acel plan superior de care ziceam, cand faci "invoacarea spiritului", in rugaciune chemi spiritul suprem, in timp ce in vraji lucrezi cu entitati de pe planuri mai joase; capacitati "paranormale", "extrasenzorilae" au si babele si yoghinii si calugarii buni... dar te las sa ghicesti ale cui sunt mai puternice... si de ce.
cati ani aveau fetele care mureau de dragoste la vederea lui "tom degetzel"? 15... pai cred ca toti (sau majoritatea dintre noi) am avut o faza "ratacitoare", in care fascinatia interzisului era maxima... pai iar o sa-mi zica free ca dau exemple aiurea... dar tin minte ca a descifra minunatia de semn care exprima mirificul cuvant p*** (asta prin cl a 4 a, la initierea unei colege), a fost o revelatie pt un copilas cuminte si bine educat de mamica si taticu'... si tin minte ca cine avea "curajul" sa deseneze aia pe zapada era erou. teribilism copilaresc, citystar... asta ai vazut... nu-i cazul sa te fi marcat pe viata.... si-ti repet... TU n-ai avea nevoie de o fetita teribilista langa tine.,.. ci de o femeie, asa cum ti s-a tot spus de catre diversi.
chestia cu "fetelor le pasa de blocaje de vorbire"... ok, poate fi valabil.... dar nu absolut. daca faci o femeie sa se indragosteasca de TINE, ca om... crede o parere feminina : n-o sa te lase pt ca nu-i convine, poate, un AMANUNT. doar ca trebuie sa ai ce sa-i oferi in general... sa te deschizi... ori tu, prin definitie, te inchizi si fugi... si atunci, da, ai dreptate: afisezi doar o "coaja", fetele asta vor vedea... si se vor poticni de ea ("vaai, are defecte de vorbire, e nasol"). dar NU LE-AI LASAT sa-ti ajunga aproape, in intimitatea sufletului tau, ca, vreuna, sa poata continua: "dar gandeste asa frumos, simte asa profund"... si sa-i placa destul "miezul de nuca" destul incat sa accepte ca "nuca" are si coaja...... uite ca o dau, cum nu-ti place, pe metafore: dar cred ca ai prin ideea. tipa de care spui nu l-a lasat pe amicul tau pt asta, fii sigur, mai degraba asta a fost motivul pe care l-a scos ea la inaintare ca sa mascheze ca, de fapt, alte lucruri n-o satisfaceau.... suna mai "bine" pt cineva care fuge de responsabilitate: "el e un tantalau" decat "nu ma multumeste pe mine ca nu comunica destul cu mine" sau stiu eu ce motive reale avea ea, cu alte cuvinte, una e sa zici "el e rau, el e de vina si eu o victima" ai alta e "eu sunt o nemultumita, poate omul si-a dat silinta dar mie nu-mi pasa, sunt pretentioasa si greu de satoisfacut". asa ca lasa deoparte cazul asta,... n-are legatura cu tine.
si ultima chestie... iti place sa crezi sau nu... cu cancerul e EXACT cum ai spus... functioneaza atata timp cat ii dai putere, cat persisti in starea care l-a declansat (uff, daca citeai lazarev-ul ala...). pai altfel, matematic vorbind, cum iti explici ca unora le trece "miraculos", iar pt altii e egal cu moartea? hazardul? nu cred... adica sunt sigura ca nu, siguranta bazata pe o oarecare experienta in domeniul tratamentelor alternative, cazuri aparent "miraculoase" petrecute sub ochii mei/ai cunoscutilor mei. orice boala e un dezechilibru energetic... cancerul e un dezechilibru grav... dar DA, daca tu nu mai alimentezi dezechilibrul, mergi spre vindecare.... daca l-ai putea opri deodata, ar disparea tumora intr-o zi.
iar tampenia cu "adolescentii nu trebuie sa citeasca acatiste pt ca...." e, fara suparare, doar o tampenie. ca mod de gandire... asa cum a subliniat foarte pertinent satina: tu folosesti rugaciunea ca MIJLOC de a atinge ceva material; greseala ta (si a multor oameni) e ca ea ar trebui sa fie SCOP, SPRE care sa fie orientate alte eforturi materiale (relatia cu omul iubit ca MIJLOC, ca ETAPA SPRE Dumnezeu si nu invers, relatia cu Dumnezeu doar ca sa-ti atingi fericirea aici cu femeia). asemenea "rugaciune" e o vraja, intr-adevar": nu faci decat sa ceri putere de la un spirit superior tie pt a te ajuta intr-o chestie punctuala. nu te rogi pt relatia ta cu Dumnezeu, faci o "vraja" in care speri ca spiritul suprem sa faca o "alianta" cu tine pana iti gasesti femeia... ai sa cam ai de asteptat daca nu schimbi ceva. intr-adevar, ai mzis bine: adolescentii de 15 ani n-au nevoie de acatiste pt a-si gasi perechea... ei AU NEVOIE DE ACATISTE PT A-SI GASI RELATIA CU DUMNEZEU, PT A SE DESAVARSI EI INSISI. ca fac asta sau nu.... e alta poveste... care, oricum, NU-I TREABA TA. nu te mai uita atata in gradina vecinului.. gaina sa va fi mereu mai grasa, nu stii? lasa-i pe ei in grija Domnului (ad literam )... iar tu vezi-ti de viata ta... diferita de a lor... dar nu mai putin VALOROASA si FRUMOASA (daca accxepti sa ti-o vezi/faci asa).
pana una alta.. nici pe mine nu m-ai convins ca esti "handicapat"... nici pe free... asa ca... poate te gandesti ca mai multe pareri conteaza si spun adevarul
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
Ori sa sufere toata lumea ori nimeni
Citystar, cu chestia asta ucizi pe toata lumea. Exact asta nu trebuie sa faci intr-o relatie ca sa nu aduci un car de nefericire peste tine si peste cea pe care o iubesti. Daca pornesti asa ai sa distrugi femeia pe care o vrei. viata e grea, lunga si nedreapta (din punctul de vedere omenesc). Aici ai o lectie de invatat: "mai bine sa sufar eu decat altii". Aici e victoria asupra suferintei, aici e asemanarea cu barbatul desavarsit, Iisus Hristos. Altruismul e cuceritor. Ti-ar fi bune Paraclisul ala, acatistul si orice alte rugaciuni formatoare ca sa te ajute sa te transformi tu corespunzator.
Referitor la fata care s-a despartit pentru ca nu-i placea cum vorbeste prietenul ei... esti fraier sa o crezi! Fata aia adunase deja mai mjulte motive, din care cel mai puternic era acela ca ii suradea vreun altul. Comparandu-si prietenul cu cel pe care il dorea mai nou... fireste ca acesta "fumat" nu ii mai placea. A inceput sa fie agasata de anumite chestii de la el, chestii care altadata nu le observa. Exemplul nu e concludent.
Cat despre fetele care-l placeau pe cel care isi batea joc de ele... sa stii ca sunt si femei ciudate, masochiste, sau dor indragostite lulea, dispuse sa accepte orice, sau femei care cauta numai distractie (fizica) si poate omul ala se pricepea mai bine ca altii sa le ofere ce voiau. Asta nu inseamana fericire decat pentru un moment!
M-ai convins cu vrajitoarele, e clar ca erau pe bune, nu doar sarlatane. Dar putere vrajilor tot tu dai. Exact ca in cazul cancerului. Ultima vindecare de cancer de care stiu si care este si cea mai spectaculoasa: o mama cu un copil de vreo doi ani, cu cancer cu metastaze, aflata in plin tratament ramane din nou gravida. Nu omoara copilul din pantec, intrerupe orice tratament pentru ca ar fi afectat copilasul, merge la Putna unde fratele ei era calugar, se roaga ea, se roaga si multi altii pentru ea. A nascut un copil perfect santos si ea este perfect sanatoasa astazi. Asta a fost in uram cam cu un an si juamatate. Eu nu o cunosc personal, am prieteni care o cunosc. Acum zii si tu ce nedreptate: sa ai o asemenea boala, sa mai ramai si gravida... merita sa urasti pe toata lumea care e sanatoasa, care poate face copii fara grija, etc, etc... de ce sa sufere o femeie atata, in timp ce altele de varsta ei sunt sanatoase tun... Dar ea s-a ridicat deasupra... Tu stai strivit de nedreptate si suferi cu indarjire... cheia e la tine, baiatule!
Ultima oara a fost editat de Satina (2008-03-26 15:09:31)
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
Just like a tattoo I'll always have you...
- GreenBubbles
- Insomniac member
nu free,nu`s eu mai distrusa ca el,nici macar nu`s distrusa cat el,nu sunt distrusa deloc,nu ma simt . pt k i have a life kre nu tine numa de job sau,in cazul meu, de scoala. si nici nu scriu tampenii. si poate k imi parea rau de el atunci,acum nu cred ca imi mai pare rau de el. pt k a ales sa traiasca asa.nu face nimic,nici macar cel mai mic lucru pt a-si imbunatati viata.si eu am ajuns sa gandesc asa dupa ce am vazut tot ce a postat,ca e distrus si frustrat. si nu din cauza gandirii mele e frustrat,si din cauza persoanelor ce gandesc asemeni mie.si respinge orice sfaturi i-am dat,orice ajutor. atunci...ce mai cauta aici? poti da nume data viitoare,eu cel putin stiu ce am scris
Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-26 14:13:21)
- zanc
- New member
- De la: Cluj Napoca
- Inregistrat: 2007-06-06
Dupa principiul "la politica si muzica se pricepe tot romanul" (vorba unei vedete - Teo daca nu ma insel), la dat sfaturi toata lumea se pricepe. Ca suna aiurea sau nu, nu conteaza atata timp cat cel care a lansat vorba chiar crede ce zice. Sunt 100% sigura ca fiecare vine cu un rationament care i-ar fi lui aplicabil sau care ar fi pe placul sau stilul propriu.
Sincer, nu am citit toate cele N posturi de pe cele 20 de pagini legate de acest subiect, insa am citit destule. Si nu cred ca e cazul sa ironizam sau sa judecam o persoana pentru convingerile si/sau temerile pe care le are. Doar de asta suntem oameni, si de asta suntem diferiti. Cred ca citystar a primit suficiente sugestii pentru a-si rezolva "problema", acum ramane la latitudinea sa daca si pe care sa o aleaga.
Din cate am citit, eu il vad ca pe cineva cu foarte putina stima de sine si incredere in el. Din pacate am trecut si eu prin asta, iar pe mine nu m-ar fi ajutat polemicile altora in nici un fel... Cineva de pe forum a spus la un moment dat "cheia este la el".. Asa si e. El trebuie sa se decida nu numai ce anume asteapta de la o fata, dar mai mult - ce asteapta de la EL. Nu inteleg de ce, daca are o viata profesionala implinita, citystar se autodenigraza numindu-se "handicapat social" - fapt care arata cat de jos a coborat respectul de sine. Este mare lucru sa ajungi sa ai realizare profesionala, iar eu m-as agata foarte tare de chestia asta pentru a-mi creste increderea in mine.
Citystar - ce anume iubesti la tine? Trebuie sa fie ceva care sa iti placa - fie la aspectul exterior (ex. poate ai dinti frumosi, zambeste mai mult!) fie la caracterul tau. Cred ca implinirea profesionala ar trebui sa iti demonstreze ca nu esti "taranul care taia napi la porci" ci chiar esti un om implinit. Parerea mea este ca nu ar trebui sa dai iama in disoteci in cautare disperata dupa fete. Eu cred ca ar trebui sa iti stabilesti un termen mai realist - hai sa zicem un an - in care sa iti realizezi visul. Asa va disparea presiunea si vei fi (sau ar trebui sa fii) mai in largul tau, cu propria ta persoana.
Apoi ia lucrurile pas cu pas. Sunt de acord - mergi la sala. Sau la basket. Sau la fotbal. Sportul genereaza hormonul fericirii, pe langa ca anturajul te masculinizeaza Mai iesi si in alte locuri decat discotecile. Poate ca fetele de-o varsta cu tine (sau peste 25 de ani ma gandesc) au si alte preocupari. Mergi la o piesa de teatru, sau la o expozitie .. gaseste-ti o activitate care chiar iti place (in afara de calculator) si fa-o cu pasiune. Nu o sa treci neobservat si cel mai important - vei incepe sa ai o parere mai buna despre tine... La urma urmei, daca tu te vezi ca fiind handicapat social, copil de la tara, COPIL etc... de ce ar avea altii o alta parere despre tine?
In orice caz, problema ta este mult mai profunda decat virginitatea. Si daca in seara asta ai avea parte de sex, sunt sigura ca maine ai avea aceeasi atitudine fata de propria ta persoana. Pentru ca - desi nu vrei sa recunosti - problema ta este mai profunda si tine foarte mult de psihic: neincredere in tine, neincredere in rude si apropiati (farmece si vrajitorii), neincredere in fete din cauza unor situatii contextuale (ca l-a parasit ca nu ii place cum vorbeste etc.).
Inca o data, am trecut si eu printr-o stare de "ura de sine" (desi nu virginitatea era cauza, dar gandurile cam aceleasi, in afara de sinucidere ). Mi-au trebuit mai bine de 2 ani ca sa trec prin asta si la momentul acela nu aveam 28 de ani, ci 18 ani, adica mult mai putina maturitate, mult mai putina experienta de viata, vedeam lucrurile prea in alb si negru si niciodata gri. Dar cu timpul am invatat sa gasesc mereu lucruri care le apreciam la propria persoana si sa le accentuez in relatiile cu ceilalti. De la o fata care nu vorbea niciodata neintrebata, si care era mereu inchisa in casa, am invatat sa comunic cu ceilalti. Ceea ce poate ar fi frumos sa faci si tu. Sa le comunici cine esti, de ce esti mandru de tine, ce vrei si ce oferi.
Din pacate intre barbat is femeie nu exista nici un limbaj de comunicare asa cum e in programare. Nu poti sa scrii o procedura si femeia sa sara pe tine. Pentru ca un cod de program poate functiona pe o femeie, poate sa genereze rezultate opuse aplicat la o alta femeie (si eu am terminat informatica ).
Acestea fiind spuse, iti doresc mult succes. Iar daca parerea mea nu se pliaza pe problema ta, sorry. Incercam sa dau sfaturi din proprie experienta.
Numai bine tuturor!
If you want to be happy, be.
L. Tolstoy
- GreenBubbles
- Insomniac member
zanc a scris:Dupa principiul "la politica si muzica se pricepe tot romanul" (vorba unei vedete - Teo daca nu ma insel), la dat sfaturi toata lumea se pricepe. Ca suna aiurea sau nu, nu conteaza atata timp cat cel care a lansat vorba chiar crede ce zice. Sunt 100% sigura ca fiecare vine cu un rationament care i-ar fi lui aplicabil sau care ar fi pe placul sau stilul propriu.
Sincer, nu am citit toate cele N posturi de pe cele 20 de pagini legate de acest subiect, insa am citit destule. Si nu cred ca e cazul sa ironizam sau sa judecam o persoana pentru convingerile si/sau temerile pe care le are. Doar de asta suntem oameni, si de asta suntem diferiti. Cred ca citystar a primit suficiente sugestii pentru a-si rezolva "problema", acum ramane la latitudinea sa daca si pe care sa o aleaga.
Din cate am citit, eu il vad ca pe cineva cu foarte putina stima de sine si incredere in el. Din pacate am trecut si eu prin asta, iar pe mine nu m-ar fi ajutat polemicile altora in nici un fel... Cineva de pe forum a spus la un moment dat "cheia este la el".. Asa si e. El trebuie sa se decida nu numai ce anume asteapta de la o fata, dar mai mult - ce asteapta de la EL. Nu inteleg de ce, daca are o viata profesionala implinita, citystar se autodenigraza numindu-se "handicapat social" - fapt care arata cat de jos a coborat respectul de sine. Este mare lucru sa ajungi sa ai realizare profesionala, iar eu m-as agata foarte tare de chestia asta pentru a-mi creste increderea in mine.
Citystar - ce anume iubesti la tine? Trebuie sa fie ceva care sa iti placa - fie la aspectul exterior (ex. poate ai dinti frumosi, zambeste mai mult!) fie la caracterul tau. Cred ca implinirea profesionala ar trebui sa iti demonstreze ca nu esti "taranul care taia napi la porci" ci chiar esti un om implinit. Parerea mea este ca nu ar trebui sa dai iama in disoteci in cautare disperata dupa fete. Eu cred ca ar trebui sa iti stabilesti un termen mai realist - hai sa zicem un an - in care sa iti realizezi visul. Asa va disparea presiunea si vei fi (sau ar trebui sa fii) mai in largul tau, cu propria ta persoana.
Apoi ia lucrurile pas cu pas. Sunt de acord - mergi la sala. Sau la basket. Sau la fotbal. Sportul genereaza hormonul fericirii, pe langa ca anturajul te masculinizeaza Mai iesi si in alte locuri decat discotecile. Poate ca fetele de-o varsta cu tine (sau peste 25 de ani ma gandesc) au si alte preocupari. Mergi la o piesa de teatru, sau la o expozitie .. gaseste-ti o activitate care chiar iti place (in afara de calculator) si fa-o cu pasiune. Nu o sa treci neobservat si cel mai important - vei incepe sa ai o parere mai buna despre tine... La urma urmei, daca tu te vezi ca fiind handicapat social, copil de la tara, COPIL etc... de ce ar avea altii o alta parere despre tine?
In orice caz, problema ta este mult mai profunda decat virginitatea. Si daca in seara asta ai avea parte de sex, sunt sigura ca maine ai avea aceeasi atitudine fata de propria ta persoana. Pentru ca - desi nu vrei sa recunosti - problema ta este mai profunda si tine foarte mult de psihic: neincredere in tine, neincredere in rude si apropiati (farmece si vrajitorii), neincredere in fete din cauza unor situatii contextuale (ca l-a parasit ca nu ii place cum vorbeste etc.).
Inca o data, am trecut si eu printr-o stare de "ura de sine" (desi nu virginitatea era cauza, dar gandurile cam aceleasi, in afara de sinucidere ). Mi-au trebuit mai bine de 2 ani ca sa trec prin asta si la momentul acela nu aveam 28 de ani, ci 18 ani, adica mult mai putina maturitate, mult mai putina experienta de viata, vedeam lucrurile prea in alb si negru si niciodata gri. Dar cu timpul am invatat sa gasesc mereu lucruri care le apreciam la propria persoana si sa le accentuez in relatiile cu ceilalti. De la o fata care nu vorbea niciodata neintrebata, si care era mereu inchisa in casa, am invatat sa comunic cu ceilalti. Ceea ce poate ar fi frumos sa faci si tu. Sa le comunici cine esti, de ce esti mandru de tine, ce vrei si ce oferi.
Din pacate intre barbat is femeie nu exista nici un limbaj de comunicare asa cum e in programare. Nu poti sa scrii o procedura si femeia sa sara pe tine. Pentru ca un cod de program poate functiona pe o femeie, poate sa genereze rezultate opuse aplicat la o alta femeie (si eu am terminat informatica ).
Acestea fiind spuse, iti doresc mult succes. Iar daca parerea mea nu se pliaza pe problema ta, sorry. Incercam sa dau sfaturi din proprie experienta.
Numai bine tuturor!
sunt de acord mai ales cu primul paragraf "Ca suna aiurea sau nu, nu conteaza atata timp cat cel care a lansat vorba chiar crede ce zice. Sunt 100% sigura ca fiecare vine cu un rationament care i-ar fi lui aplicabil sau care ar fi pe placul sau stilul propriu." exact
da,cheia e la el. numai ei mai poate face ceva sa-i fie bine. nimeni n-o va face pt el,poate va incerca sa il ajute,cum am facut toti de pe forum la acest topic.
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
eu una chiar cred ca ai o problema....dar si aceasta problema are o rezolvare ...nusunt in masura sa iti dau cele mai bune sfaturi, dar zic si eu ca restul lumii sa iti schimbi atitudinea ptr ca nu este un capat de tara ca esti virgin....cumpara-ti o vagaboanda si gata scapi de timiditate
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- GreenBubbles
- Insomniac member
nu merge asa...probl nu e doar virginitatea...plus k a zis mai d mult k vrea o relatie de iubire,nu o vagaboanda... si asta ne dorim toti.
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Nu am mai postat la acest topic,dar l-am urmarit indeaproape. Ca sa fiu again dezamagita Dar stiti ce imi place cel mai mult? K desi l-ati facut pe omul asta in toate felurile.de la termeni semi-haiosi gen troll pana la altele mult mai urate,EL NU V-A RASPUNS cu aceeasi moneda. Macar din prisma asta,mi se pare k citystar isi are meritele sale si makr o doza de respect. Si deja prea putine persoane si-au luat warn de la acest topic. Eu spre exemplu,am postat la inceput,knd am avut ceva de zis,si dandu-mi seama k solutia lui citystar nu sta pe un forum am preferat sa ma abtin... Daka citystar poate ignora toate mistourile pe kre i le aduceti...voi ce aveti?
Poor is the man whose pleasure depends on another
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|