Virgin la 28 de ani-32
- allys
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-09-03
Re: Virgin la 28 de ani
anda23 a scris:Lelaina a scris:Atata timp kt fenomenul nu va afecteaza cu nimic, nu vad de ce. Asta e rautate in final. Si ce daca ar fi trol? Daka va deranjeaza topicul lui intr-adevar nu ati mai intra deloc pe el
de acord...de exemplu si mie mi se pare ca sunt o gramada de topicuri fara sens (ex. de cand nu ati mai facut sex...un topic care nu ajuta pe nimeni) dar nu ma apuc sa postez acolo sa il inchideti...chiar nu inteleg ce aveti cu acest topic...poate si la alte topicuri dati sfaturi si sfaturile nu sunt urmate...este acelasi lucru...numai ca city are un dar de a te contrazice aparte
de acord. asta cu "city are un dar de a te contrazice aparte" a fost tare.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
citystar a scris:Unul de pe arta-seductiei mi-a demonstrat ca nu am nici o calitate care sa atraga fetele; si nu era numai parerea unuia singur;
;
Si tu daca crezi asta faci o mare gresala...fiecare om are si defecte si calitati, ficere om e unic, sunt sigura ca fiecare dintre noi are ceva frumos in el
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
crys_ty_na a scris:si uite cum ma faceti sa mi incalc cuvantul...deci: NU AVEM MOTIVE SA INCHIDEM TOPICU, CINE NU ESTE DE ACORD CU EL ESTE RUGAT SA NU MAI POSTEZE, NICI MACAR CA SA SPUNA ACEST LUCRU...ASA CA ROG PERSOANELE CARE NU SUNT DE ACORD CU ACEST TOPIC SA L BOICOTEZE PRIN REFUZUL DE A MAI POSTA AICI (nu am tipat...pur si simplu am scris cu litere mari sa iasa mai bine in evidenta)...acestea fiind spuse...i'm out...
happy with him...inlove with him...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
ivy a scris:Chocolate22 a scris:va rog eu sa terminati cu troll-ul si cu fazele la misto ca nu au rost. credeti ca il ajuta cu ceva? nu.
daca toata lumea are voie sa posteze aici in draci, cu mii si mii de sfaturi inutile, avem si noi dreptul sa incercam sa stopam fenomenul.... nu?
puteti stopa fenomenul fara a-l face sa se simta prost si fara sa jigniti. pur si simplu daca nu o sa mai aiba cine sa posteze aici, topicul nu o sa mai fie pe primele locuri.
cocoleta a scris:Chocolate22 a scris:va rog eu sa terminati cu troll-ul si cu fazele la misto ca nu au rost. credeti ca il ajuta cu ceva? nu.
dar nici sfaturile noastre nu vad sa il ajute
asta e problema lui daca vrea sa bage ceva la cap sau nu. nu cred ca trebuie sa ne luam de el asa aiurea sau doar ca sa avem un post acolo in plus
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
daca voi ati avea o problema si v-ar spune cineva ca aberati sau sunteti troll cum v-ati simti ? troll sau nu raspunde cine vrea la acest topic, si din moment ce nu sunt incalcate regulile forumului nu vad cu ce dauneaza.
- miruna25
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-28
Daca e adevarata sau nu problema lui, e irelevant. Ce e clar e ca singurul motiv pt care posteaza pe forumul nostru este pt a isca discutii din care gaseste some wierd pleasure. E evident: dumnezeu ma pedepseste--normal, sar toate fetele care cred in dumnezeu. Fetele nu vor sa faca sex--again. sar toate fetele care vor :-)), 99.9% din fate sunt cuplate-sar toate fetele care is singure, si tot asa. Ma rog, toti postam pe forum pt ca ne place, fiecare cu ciudatenia lui. Macar ce putem sa facem e sa nu ne certam intre noi--care de altfel e printre obiectivele lui, si deja au fost ciocniri. Cine nu e interesat de topic, pur si simplu sa nu il mai deschida. Cine vrea si are chef sa posteze. Nasol de moderatori ca nu au de ales, si trebe sa il urmareasca :-)))
Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
hai fetelor, postati, postati, ca in ritmul asta o sa apara si un "Virgin la 28 de ani 2", ca la alte topicuri
Just like a tattoo I'll always have you...
- alex_ipatie
- New member
- De la: pe malul Mureşului
- Inregistrat: 2008-03-23
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar, imi pare rau ca n-am timp acu de un raspuns... scriu maine, dar, ca idee.... cand preferi sa ne intalnim la o cana de ceai, weekendul asta sau urmatorul?
sunt muuulte chestii de discutat... unele offtopic (faza cu cancerul, de ex.... cred ca n-am sa ma abtin si-am sa-ti scriu, totusi, maine un pic si despre asta...)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
pt free. sincer nu ma cred interesanta......ce te bagi in seama...io miam zis parerea ....nu definesc nimic.....pt ca nui posibil asa ceva...............asa ca tineti literele acasa..........:f?rbannad::box:ai dreptate..dar faza cu virginitatea nu are o varsta.....dar nu pot sa cred si nu cred ca nu a avut nici o femeie.....de ce teai atatcat asa...esti si tu cumva virgin?)pot sa stiu de ce la acel (free)nui da nimeni ban?
Ultima oara a fost editat de aissa_kiss (2008-03-28 21:32:39)
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- marillena
- New member
- Inregistrat: 2008-03-10
Chocolate22 a scris:va rog eu sa terminati cu troll-ul si cu fazele la misto ca nu au rost. credeti ca il ajuta cu ceva? nu.
probabil nu ai inteles ce inseamna un troll.
o sa ii explicati cat vreti ca el nu vrea sa inteleaga, cum o face si pe alte forumuri, jungeti sa va si certati intre voi din cauza lui. dar el va fi fericit. virign sau nu, ca va da subiect de discutie., va pune sa va munciti creierul sa scoatei idei in directia ceruta de el.
daca era interesat sa scape de virginitate, desi nu cred ca asta e problema lui, urma sfaturile ce a primit pe alte forumuri, vad ca va ingramaditi sa il invitati in oras si tot nimic...
era un proverb sa ai intelepciune sa schimbi ce poti schimba si sa accepti ce nu poti schimba. daca e reala virginitatea lui nu se va schimba nici peste 50 de ani!, dar nici naivitatea altora in a se intrece sa ii dea sfaturi se pare ca nu se poate schimba.
cocoleta a scris:Varianta in romana ca s fie mai usor de inteles
Pe scurt, un troll (germană: Troll sau Kobold = spiriduş) este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuţie cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanţii inocenţi.
Troll-ul se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea care o pot generea şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseşte de subiecte specifice comunităţii ?n care doreşte să st?rnească z?zania, cum ar fi regulile sau eticheta.
Denumirea de troll se poate aplica şi mesajului menit să agite spiritele.
C?teva exemple de subiecte tipic troll:
Există Dumnezeu, sau extratereştrii, sau comunism adevărat... Linux e mai bun dec?t Windows sau Mac OS sau Solaris sau... Americanii, germanii sau indienii sau sunt mai deştepţi dec?t ruşii, francezii sau japonezii... Nu vă lăsaţi păcăliţi.
In context de Internet un troll e o persoana care intra intr-o comunitate cu intenta de a submina discutia postand mesaje inflamatorii, insulte, sau pe langa subiect, voind cu orice pret sa provoace o reactie de la ceilalti. In general e disperat dupa atentie, si pentru ca nu capabil de a o obtine pe cale pozitiva recurge la sabotaj.
Trolling e o metoda de pescuit care consta in a trage momeala prin apa dupa o barca. A derivat in expresia "trolling for suckers" - pescuind dupa fraieri.
Un troll distruge pe mai multe planuri: submineaza discutia, da informatii false sau sfaturi proaste, micsoreaza increderea intre membrii comunitatii. Calitatea discutiilor scade, si noii intrati se simt descurajati de a participa.
Combatere: singura metoda de a descuraja un troll e de a-l ignora. Orice raspuns de fapt il incurajeaza sa continue sabotajul.
In general participantii la un forum nu sunt destul de disciplinati ca sa-l ignore total, si responsabilitatea ii revine moderatorului. Trollul poate fi banned (dar poate reveni sub alt pseudonim); i se pot sterge toate posturile; mesaje proprii se pot face vizibile trollului dar invizibile tuturor celorlalti; i se pot sterge toate vocalele din mesaje facandu-le aproape ilizibile; se poate implementa un sistem de vot unde mesajele marcate sub un anumit prag negativ sunt facute invizibile.
Pentru un troll, cearta si zazania sunt ca un drog. El nu vine la un forum ca sa discute, sa schimbe idei. Nu. Asta cred doar naivii fara experienta. Trollul vine numai sa provoace, sa calomnieze, sa-si creeze astfel doza zilnica de drog. Este unicul lui scop. Pentru asta s-a inscris.
Cand trolul este scos la lumina din ascunzisurile unde isi urzeste atacurile, si odata ce tacticile lui sint demascate, atunci T-U-R-B-E-A-Z-A!! Ca un drogat caruia i se refuza drogul.
Ca orice dependent, pentru a-si obtine doza de care e lipsit, isi scoate armele. Injuriile. Balacareala. Stereotipurile stupide ca: "securistilor!", "legionarilor!", "jidanilor!', "comunistilor!". Calomniile aberante, in stilul "adminii va citesc mesajele private ma fraierilor", sau "adminii va viruseaza calculatorul de fiecare data cand va conectati la website".
Arma lor preferata este insa placa cu "cenzura". Atunci cand sunt impiedicati sa troll-uiasca subiectele, racnesc cat ii tine tastatura: "cezura! sinteti un cuib de securisti! va credeti la Scanteia!". Pentru un troll, libertatea e sinonima cu libertatea de a balacari. Cand nu i se ofera ocazia de a manji pe ceilalti , atunci scoate din maneca placa cu "cenzura". Utilizatorii care ii sustin pe moderatori devin, in discursul trollului, "slugile moderatorilor". Veti auzi expresii ca "e cel mai cenzurat forum din cate am vazut", "haideti sa il boicotam!". Este trollul la apogeul tacticilor lui.
Daca primele tactici nu au suficient efect, atunci poate adopta tactica "plecarii cu stropi si valuri". Posteaza mesaj dupa mesaj in care ameninta ca "desi nu ar vrea, e nevoit sa plece de pe forum din cauza cenzurii moderatorilor", sau "Ma intreb de ce tot mai multi utilizatori pleaca la alte forumuri". Mesajul ii va fi intotdeauna induiosator. Se vor gasi eventual alti trolli, dni in aceeasi gasca cu el, care il vor ruga cu lacrimi in ochi sa nu plece. Scopul lui e sa faca cat mai multe valuri, sa iasa cat mai mult in evidenta prin scandal (ca doar de-aia e troll). El face cat mai mult fum si abureli, in virtutea zicalei ca "nu e fum fara foc". Tactica trollului e "hai sa facem fumul, si poate-poate prostii se vor lasa pacaliti ca exista si focul".
Apoi mai exista si slugile trollilor - cei care posteaza mesajele ultimative si apocaliptice ale trollilor care - odata taiati de la acces - fac spume si mai dau un flit de muste in preajma lor.
ralluka a scris:
Ultima oara a fost editat de marillena (2008-03-28 22:26:17)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:pai nici o fata nu m-a invitat la vre-o partida de sex in grup am facut statistica, dar in viata sociala nimic nu functioneaza dupa reguli statistice ; nu e nici o regula; cand am dat examenul de licenta, nu a trebuit sa merg la sala sa fac muschi, sau sa merg in parc; sau sa merg la teatru (adica in locuri care nu imi place); Pur si simplu am intrat in sala sa sustin texa; la ora stabiliata; era o regula clara; mie mi-ar fi mai usor sa imi stabileasca cineva in mod autoritar sa fac anumite chestii: de ex sa merg intr-un club la o anumita ora, sau la sala, sau oriunde ar fi sansa sa intalnesc fete singure; Iar daca nu respect regula sa mi se intample ceva rau, sau sa-mi faca acea persoana ceva rau;
bai frate, ai avut numa zece in facultatea aia tehnica? prea le incadrezi riguros pe toate... n-o fi rau, dar stii ceva? cu femeia n-ai sa poti asa... "misterul feminin" iti spune ceva? de exemplu, faptul ca nu vei avea niciodata o fata care sa reactioneze 100% previzibil, ca un robotel, conform asteptarilor tale... "la ora fixa"? ca mereu, o relatie de iubire e "dublata" de un anumit soi de "lupta" a contrariilor, mereu se genereaza atractia dintre cei doi printr-o paradoxala respingere initiala a lor, ca, daca nu faci fata neprevazutului si luptei continue cu tine si cu partenera.... dai gres.
citystar a scris:pai tocmai, am terminat o facultate de profil tehnic si nimic din ce am invatat in facultate nu se aplica in viata sociala; ca nu sunt reguli, totul e haotic; atat timp cat nu am atras atentia nici unei fete, inseamna ca nimic din ce am eu ce tu numesti calitati nu intereseaza pe vreuna; Unul de pe arta-seductiei mi-a demonstrat ca nu am nici o calitate care sa atraga fetele; si nu era numai parerea unuia singur;
de entropie n-ai invatat in facultate? atata timp cat n-ai atras atentia vreunei fete... inseamna ca ai un talent deosebit de a NU ATRAGE ATENTIA. si atat. nu inseamna ca n-ai calitati, ci ca nu stii sa ti le pui in evidenta, esti prea prins de ideea ca esti un ratat ca sa te chinui sa faci ceva pt tine, de exemplu, sa arati multumit de tine.... ti-am mai zis, emani frica, asta oferi celor din jur. sugestii de calitati (pe care le-as observa eu la tine dupa discutia - poate neconcludenta - pe forum): esti sensibil, serios (vrei o relatie serioasa si de durata - fetele apreciaza asta), bun la suflet (daca tu zici ca nu conteaza... crede-ma ca prima chestie pe care am apreciat-o la actualul meu iubi asta a fost... mult dupa mi-au placut si altele) si... mai presupun ca esti un tip ordonat (nu-ti lasi sosetele in mijlocul casei, ceea ce, PE BUNE ca e un avantaj ) si muncitor (ca dovada a vietii la tara pe care atata o urasti (nu neg ca ai trait greu, dar sigur ai niste deprinderi de a fi muncitor si gospodar, chestie care iar e de apreciat.... daca tot e sa tii cont de statistici, afla ca 90% din barbatii tai alfa dominanti sunt genul de mizerabili care stau toata ziua si rod pizza si seminte in fata tv/computerului, in timp ce femeia munceste pe langa... si, din cand in cand, el mai striga: "adu-mi o bere! sa fie rece... si misca-te repede, ca incepe meciu'!"). un om gospodar e de apreciat, chiar daca nu asta face o relatie... dar e un plus
citystar a scris:una 18 si alta 17; erau fete normale, nu teribiliste; nu aveau sarmba in nas sau limba; erau perfect normale; si erau originare din mediu rural; orice actiune intreprinsa de un copil de care eu nu am avut parte la varsta lui, ma marcheaza pe viata; ai zis ca majoritatea dintre noi au avut o perioada ratacitoare in care fascinatia interzisului era maxima: eu nu am avut parte de o asemenea perioada, deci vreau sa trec si eu prin asa ceva; nu pot sa sar direct la maturitate; nu vreau femeie ci fata; Conform Dictionarului explicativ, femeia este o fata casatorita;
daca teribilismul/normalitatea sunt, la tine, definite prin prezenta/absenta "sarmei" in nas si limba... atunci no comment... doar ca am cunoscut oameni cu gandire normala si matura, dar care alegeau un look extravagant si invers... oameni aparent "normali" (=in limitele normei), care, cand deschideau gura sau se manifestau social... numai normali nu erau.
cat despre fata/femeie.... n-am citit tot dex-ul, rusine mie.... dar eu ma refeream la MATURITATE cand faceam diferenta asta... in sensul ca (matematic vorbind), "definesc" "fata" ca fiind imatura (afectiv si mental), iar "femeie" persoana cu maturitate in aceste 2 directii. la o tipa necasatorita de 35-40... 60 de ani tot fata ii zici? dar, daca vrei, nu ne incurcam in cuvinte.. ok, vrei o fata, conform dex
citystar a scris:katami a scris:dar NU LE-AI LASAT sa-ti ajunga aproape, in intimitatea sufletului tau, ca, vreuna, sa poata continua
cum adica nu le-am lasat, ma omori cu expresia ca nu las pe nimeni sa se apropie de mine; eu las pe oricine sa se apropie;
nu vreau sa te omor dar pot sa-mi sustin, in continuare parerea? tu nu lasi oamenii sa se apropie, prin ATITUDINEA ASTA NEGATIVISTA si de gica-contra pe care o ai. e ok ca iti argumentezi punctul de vedere... dar tu esti un picutz cam incapatanat (si mie mi se zice la fel, deci... miros bine "materialul", sa stii ). si stai in lumea ta, in reguli fixe si in "carapacea" pe care ti-ai creat-o... cine nu e de acord cut ine si iese din "cercul" tau... e respins. parerea mea... daca imi dovedesti contrariul... ma bucur sincer .
citystar a scris:paragraful acesta e cel mai criminal din tot topicul acesta; adica dupa tine toti bolnavii din spitale sunt prosti, ei sunt bolnavi ca asa vor ei, ca le da putere bolii; spitalele is pline de bolnavi prosti; sunt mari vedete, presedinti de stat care au stat in spital toti acestia sunt prosti ca sunt bolnavi ? pana si patriarhul Romaniei a stat in spital, toti si-au provocat bolile singuri ? atunci de ce mai avem nevoie de medici ? ca sa trateze bolnavi masochisti care isi alimenteaza singuri bolile ? sa inteleg ca tu nu ai fost niciodata bolnava, nu ai fost racita niciodata ? ca luptai impotriva bolii ? atunci farmaciile trebuie desfiintate (numai bolnavii prosti si masochisti merg la farmacie sa cumpere medicamente ptr boala care si o produc singuri) sunt mii de cercetaori, doctori care cauta solutii contra bolilor de sute de ani,adica ei is asa de prosti ca nu si-au dat seama ca omenii isi provoaca singuri bolile si sufera ca asa vor ei ?
exista vindecari miraculoase dar asta se intampla cand intervine direct Dumnezeu;
nu, nu cred ca bolnavii sunt prosti... cel mult inconstienti. iar medicii... fara sa jignesc pe nimeni... cam la fel. sa stii ca am avut contact direct cu parerea medicilor care predau la umf... si am discutat cu unii (mai tineri, ce-i drept) niste chestiuni mai profunde... si oamenii accepta... ca-s oameni. si ca medicina isi are limitele sale. da, eu cred cu toata convingerea in ce am zis mai sus. patriarhul romaniei... pai ce, el nu-i om, nu greseste? uneori astia care "prind de coada" spiritualul sunt cel mai puternic loviti... si ti-am zis de ce... pt ca se considera ca gresesc "avizati fiind". ba da, am fost racita destul... si, de fiecare data, paranoic sau nu, stiam clar de ce (iti dai seama ca nu ma refer la stat in frig). si da... ca veni vorba... stii de ce sunt pe forumul asta? ca am chlamydia (boala cu transmisie sexuala, in caz ca nu stii), in conditiile in care n-am avut treaba cu nimeni decat cu prietenul meu actual, caruia ii iese negativ... nu-i nitel suspect? si crede-ma ca stiu, teoretic, cum as putea rezoolva pe plan spiritual problema asta... dar una e sa stii teoretic si alta e sa poti aplica. dar e offtopic discutia, nu?
citystar a scris:iar tampenia cu "adolescentii nu trebuie sa citeasca acatiste pt ca...." e, fara suparare, doar o tampenie. ca mod de gandire... asa cum a subliniat foarte pertinent satina: tu folosesti rugaciunea ca MIJLOC de a atinge ceva material; greseala ta (si a multor oameni) e ca ea ar trebui sa fie SCOP, SPRE care sa fie orientate alte eforturi materiale (relatia cu omul iubit ca MIJLOC, ca ETAPA SPRE Dumnezeu si nu invers, relatia cu Dumnezeu doar ca sa-ti atingi fericirea aici cu femeia). asemenea "rugaciune" e o vraja, intr-adevar": nu faci decat sa ceri putere de la un spirit superior tie pt a te ajuta intr-o chestie punctuala. nu te rogi pt relatia ta cu Dumnezeu, faci o "vraja" in care speri ca spiritul suprem sa faca o "alianta" cu tine pana iti gasesti femeia... ai sa cam ai de asteptat daca nu schimbi ceva.
nu, nu e tampenie; sunt adolescenti care nu au mers niciodata la biserica, nu s-au spovedit/impartasit niciodata , si cu toate asta sunt capabili de fericire la 15 ani; eu cand eram adolescent ma rugam in fiecare seara; restul ce ai scris e offtopic;
tu ai CITIT ce-am zis acolo? da, exista o gramada de adolescenti care nu se roaga... dar n-are treaba cu relatia lor cu fetele, ci are treaba cu relatia lor cu Dumnezeu. mai citeste o data...
citystar a scris:intr-adevar, ai mzis bine: adolescentii de 15 ani n-au nevoie de acatiste pt a-si gasi perechea... ei AU NEVOIE DE ACATISTE PT A-SI GASI RELATIA CU DUMNEZEU, PT A SE DESAVARSI EI INSISI. ca fac asta sau nu.... e alta poveste... care, oricum, NU-I TREABA TA.
pai nu au nevoie de acatiste, ca sa-si gaseasca prietena; clar, lor le da Dumnezeu fara ca ei sa se roage; mie nu; iar legat de faptul ca au nevoie de acatiste pt a-si gasi relatia cu Dumnezeu e valabil ptr toata lumea, dar nu despre asta discutam aici; aici discutam despre indeplinirea unei porunci date de Dumnezeu in Vechiul Testament: sa crestem sa ne inmultim si sa umplem pamantul; vreau si eu sa cresc sa ma inmultesc si sa umplu pamantul; De ce nu-mi da voie Dumnezeu sa-I indeplinesc porunca ?!
intrebarea e buna... de ce... nush eu sa-ti raspund... doar imi amintesti de respectivul lazarev de care ziceam, care spune asa: cand un om nu este lasat sa se reproduca, e semn ca respectivul actioneaza impotriva universului prin... ceva ce face (chiar si inconstient, apropo de cei care "vor" sa fie bolnavi - nu vor, dar nu-si dau seama unde gresesc). iar universul reactioneaza fata de individul asta la fel cum reactioneaxza oragnismul fata de o celula canceroasa (=celula care nu mai respecta ordinea organismului si evolueaza independent): il IZOLEAZA (in tumora) si incearca sa-i impiedice reproducerea. acum, sa fie CLAR: eu nu zic ca asta e situatia ta... zic doar ca POATE FI... la fel de bine, insa, poate fi doar o problema psihica de moment a ta, peste care sa treci cu bine si basta. ce spuneam eu era dat ca explicatie mai ales pt cazutrile medicale de infertilitate... la tine ar putea fi doar o extindere... asta daca asa consideri, ca "nu esti lasat" sa te reproduci. eu inclin sa cred spre varianta a doua: esti lasat, doar ca tu refuzi darul... te complaci intr-o auto-victimizare si nu intreprinzi nik.
citystar a scris:sa nu ma uit in ograda vecinului dar tot in Biblie scrie ca oamenii nu pot trai unii fata altii; sa ne iubim unii pe altii; Cum sa-mi iubesc vecinul (aproapele) daca nu am voie sa ma uit in ograda lui ? sa iubesc cu ochii inchisi ?
ma refeream la sa nu JUDECI ce-i in ograda altuia, sa nu faci comparatii.. ufff, ce ne mai incurcam in cuvinte..
citystar a scris:La urma urmei, daca tu te vezi ca fiind handicapat social, copil de la tara, COPIL etc... de ce ar avea altii o alta parere despre tine?
fiindca altii nu stiu cum ma vad eu;
s-o crezi tu... ceea ce emani, asta simt ceilalti... emani frica, esti lovit. daca eu ies imbracata pe strada in fusta scurta si tocuri (in conditiile in care in mod normal port blugi si bocanci), ma simt privita si, deci, simt un disconfort... crede-ma, atunci cand ma simt aiurea atunci se iau jmecherasii de mine. sau: am fost atacata pe strada de 2 ori in viata: in ambele situatii eram cu moralul la pamant si cu "garda" jos (energetic vorbind)
citystar a scris:Nu am participat niciodata la o petrecere care sa se termine cu partide de sex, dezmat, in care lumea sa-si faca de cap; poate acest lucru m-ar soca/speria complet; sau m-ar trezi la realitate;
nici eu n-am participat la asemnea chefuri si nu ma simt handicapata... ba deloc. hai k inchid... mai scriu maine.. ,daca nu ti-a ajuns pana acu
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
?! a scris:daca voi ati avea o problema si v-ar spune cineva ca aberati sau sunteti troll cum v-ati simti ? troll sau nu raspunde cine vrea la acest topic, si din moment ce nu sunt incalcate regulile forumului nu vad cu ce dauneaza.
ai mare drepate. daca una din forumiste posteaza un topic si isi povesteste problemele. cum se va simti in cazul in care celelalte fac misto de ea si bat apropouri. citystar chiar nu ne-a jignit cu nimic. nu ne-a adresat nici un cuvant urat ci doar isi expune parerile. ca el gaseste contrargumentte la absolut tot ce spunem noi asta e altceva. eu chiar il vad un tip inteligent.
ivy a scris:hai fetelor, postati, postati, ca in ritmul asta o sa apara si un "Virgin la 28 de ani 2", ca la alte topicuri
nu te supara, dar care e problema daca s-ar ajunge la un al doilea topic?
alex_ipatie a scris:Poate răm?nem fără forumuri, sau se ajunge la pagina 59 şi se va ?ntreba lumea ce să mai scrie!
sunt topicuri de sute de pagini si tot se gaseste cineva sa mai scrie ceva. aici de ce nu ar fi la fel? de ce nu s-ar ajunge la pagina 59? sau poate 159. oate, intr-o zi citystar ne va spune ca problema lui s-a rezolvat. are rost sa deschida alt topic sau poate scrie aici in continuare?
aissa_kiss a scris:pot sa stiu de ce la acel (free)nui da nimeni ban?
pt ce sa primeasca ban? a jignit sau a suparat pe cineva? doar si-a expus parerile. fiecare e liber sa faca ce vrea. daca vrea posteaza, daca nu vrea nu posteaza.
marillena a scris:dar el va fi fericit. virign sau nu, ca va da subiect de discutie., va pune sa va munciti creierul sa scoatei idei in directia ceruta de el.
de unde stii tu ca e sau va fi fericit? daca cineva posteaza pe forum si ne povesteste despre problema lui asta inseamna ca e fericit? pai daca era fericit ce rost mai avea sa vina sa se planga aici? nu mai bine isi vedea de fericirea provocata de problema lui?
marillena multumesc ca mi-ai explicat ce inseamna troll. sa stii ca nu am avut rabdare sa citesc toate prostiile postate despre ce inseamna un troll. apropo ... am observat ca, din toate subiectele de pe forum, pe tine numai asta te intereseaza. cum tu iti manifesti interesul asa si-l manifesta si alte persoane. asa ca nu inteleg de ce sunteti impotriva sa se posteze in continuare pe acest topic. inca o chestie. la faza cu troll chiar sunteti offtopic. ce legatura au "virginitatea" si "troll-ul"?
cocolet a scris:Combatere: singura metoda de a descuraja un troll e de a-l ignora. Orice raspuns de fapt il incurajeaza sa continue sabotajul.
daca tot ii spuneti ca e troll si ca problema nu se va rezolva ... sio tot feluri de mesaje postate de dragul de a fi postate credeti ca il descurajati? sau ... cel mai bine. nu iti convine topicul il ignori. de ce sa stai sa citesti ceva care nu-ti place?
cocoleta a scris:Pentru un troll, cearta si zazania sunt ca un drog. El nu vine la un forum ca sa discute, sa schimbe idei. Nu. Asta cred doar naivii fara experienta. Trollul vine numai sa provoace, sa calomnieze, sa-si creeze astfel doza zilnica de drog. Este unicul lui scop. Pentru asta s-a inscris.
a participat citystar la vreo cearta, a iscat el vreo cearta? nu cred. eu una nu am vazut. daca unele persoane au considerat ca trebuie sa se ajunga la cearta a fost alegerea lor si nu cred ca citystar a avut vreo legatura. daca nu ati observat el nici nu v-a bagat in seama posturile in care aparea cearta si nici posturile cu "troll"
cocoleta a scris:Ca orice dependent, pentru a-si obtine doza de care e lipsit, isi scoate armele. Injuriile. Balacareala. Stereotipurile stupide ca: "securistilor!", "legionarilor!", "jidanilor!', "comunistilor!". Calomniile aberante, in stilul "adminii va citesc mesajele private ma fraierilor", sau "adminii va viruseaza calculatorul de fiecare data cand va conectati la website".
buunnn ... sa spunem ca intradevar citystar e un troll ... sa spunem ca nimeni nu va mai posta aici si nu i se va mai alimenta (sa spunem) setea de a starni cearta intre forumisti ... dupa cum spune articolul postat de cocoleta (app sper sa intelegi ca nu m-am luat absolut deloc de tine ci am citat ce ai postat tu) ... la un moment dat va incepe sa aduca injurii si bla bla bla pt a isca noi certuiri ... voi chiar il credeti in stare, pe cytistar sa jigneasca pe cineva? sau sa injure sau eu stiu? sa vorbeasca urat in primul rand? mie mi se pare a fi un baiat educat.
o ultima chestie. in mesajul asta nu m-am luat absolut de nimeni, nu vreau sa isc nici o cearta, doar mi-am exprimat parerea. sper ca nu am jignit pe nimeni, de fapt nu am postat ca sa jignesc, dar daca se simte cineva nu ma intereseaza. nu am vrut sa ma leg de nimeni anume asa cum au facut altii cu postul meu Chocolate22 a scris:va rog eu sa terminati cu troll-ul si cu fazele la misto ca nu au rost. credeti ca il ajuta cu ceva? nu.
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
aissa_kiss nu exagera la treaba cu free. si p mine m-a calcat p nervi prin atitudinea lui de a ma judeca,dar "mi se rupe" in definitiv. nu a jignit/injurat/alte chestii de soiul asta. asa k da-i pace .
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- alex_ipatie
- New member
- De la: pe malul Mureşului
- Inregistrat: 2008-03-23
Chocolate22 a scris:alex_ipatie a scris:Poate răm?nem fără forumuri, sau se ajunge la pagina 59 şi se va ?ntreba lumea ce să mai scrie!
sunt topicuri de sute de pagini si tot se gaseste cineva sa mai scrie ceva. aici de ce nu ar fi la fel? de ce nu s-ar ajunge la pagina 59? sau poate 159. oate, intr-o zi citystar ne va spune ca problema lui s-a rezolvat. are rost sa deschida alt topic sau poate scrie aici in continuare?
Scuze, am fost puţin răutăcios. (şi poate că ideea pe care am vrut să o exprim a fost greşit ?nţeleasă). Chiar nu mă doare capul de grija forumului (că va avea nr mare de pagini), dar de tip, oarecum ?mi pasă. Acuma, drept să spun, din varii motive ... am cam urmărit topic de genul (mai puţin v?rsta) şi pe celelalte forumuri .
Răspunsul: Pentru că lumea se va plictisi, sătura de asta. Chiar şi cei cărora le pasă de om, vor avea un sentiment de . Şi citystar va părăsi forumul, chiar dacă a primit multe sfaturi bune. (Chiar aş vrea să revină şi să spună ceva de genul)
Dacă se va ajunge la un aşa număr de pagini va fi fiindcă lumea ?ncepe să se ... certe? şi să posteze răspuns la răspuns la răspuns (ştiu că şi eu mă ?ncadrez).
- aissa_kiss
- Full member
- De la: peste tot
- Inregistrat: 2008-03-09
si io am, luat ban si nu am considerat ca am injurat sa jignit,dar na el ii mascul si are dreptul.....nuti nu ma mai chinui sa scriu la topicul asta...iar pt cyti star sa faca ce vrea...daca are nevoie de streang il ajut eu.......dati ban ca putin imi pasa...adio la topicul asta......la revedere......
Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
Chocolate22 a scris:ivy a scris:hai fetelor, postati, postati, ca in ritmul asta o sa apara si un "Virgin la 28 de ani 2", ca la alte topicuri
nu te supara, dar care e problema daca s-ar ajunge la un al doilea topic?
nici o problema! chiar niciuna. ar fii chiar distractiv
Just like a tattoo I'll always have you...
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
ivy a scris:Chocolate22 a scris:va rog eu sa terminati cu troll-ul si cu fazele la misto ca nu au rost. credeti ca il ajuta cu ceva? nu.
daca toata lumea are voie sa posteze aici in draci, cu mii si mii de sfaturi inutile, avem si noi dreptul sa incercam sa stopam fenomenul.... nu?
nu
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|