homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-34

#628 2008-03-31 22:28:07

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Virgin la 28 de ani

tot n`am inteles rotfl rotfl rotfl da` oricum...
mai fetelor rotfl eu nu`nteles un lucru dc tot va judecati.... "a...k tu faci aia, k eu nu fac aia..." "a..k nu`i normal sa faci asha... bla bla bla" ci tot aveti bua?

#629 2008-04-01 08:10:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

baciu a scris:

Citystar e online, poate ne scrie ceva

dupa parerea mea citystar isi freaca mainile de bucurie...si nu ne va zice nimic (pana cand nu isi vede amenintat topicul)... pt ca e UN TROLL (asta e termenul...ce sa facem??? )

#630 2008-04-01 10:10:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

oricat am zis eu ca nu o sa postez aici...am sa o fac, o sa fie primul si ultimul post...Lumea nu va putea fi oprita sa posteze aici...toti vor fi induiosati si intrigati de acest individ si problemele lui... parerea mea proprie si personala este ca acest tip e intr-adevar un asa numit troll - decizie intarita de faptul ca posteaza numai cand ii convine lui, cand scade interesul pentru acest topic... Ma rog, sa zicem ca ma insel si ca nu e asa, ca e o persoana cu o problema reala...ei bine, problema lui NU se va rezolva pe acest forum....ma uit cum toata lumea se zbate pentru a-i da sfaturi, iar el le demonteaza pe toate...l-a luat pe nu in brate si nu va face nimic pentru el...Indiferent ca problema lui tine de vraji sau de el ca persoana, nimeni de aici nu ii va putea rezolva problema...si stiti de ce? pentru ca el NU vrea sa asculte de nimeni...este o persoana foarte inteligenta, fara indoiala....insa eu ma intreb: ce vrea omul asta de la noi, de ce cere sfaruri in continuare fara sa le puna in aplicare? Din punctul asta de vedere, este - voit sau nevoit - un troll...Oricum, e o tara libera si fiecare e liber sa faca ce vrea... Oricum, inteligent om...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#631 2008-04-01 11:33:46

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

miruna25 a scris:

Daca e adevarata sau nu problema lui, e irelevant. Ce e clar e ca singurul motiv pt care posteaza pe forumul nostru este pt a isca discutii din care gaseste some wierd pleasure. E evident: dumnezeu ma pedepseste--normal, sar toate fetele care cred in dumnezeu. Fetele nu vor sa faca sex--again. sar toate fetele care vor :-)), 99.9% din fate sunt cuplate-sar toate fetele care is singure, si tot asa.
Ma rog, toti postam pe forum pt ca ne place, fiecare cu ciudatenia lui. Macar ce putem sa facem e sa nu ne certam intre noi--care de altfel e printre obiectivele lui, si deja au fost ciocniri. Cine nu e interesat de topic, pur si simplu sa nu il mai deschida. Cine vrea si are chef sa posteze. Nasol de moderatori ca nu au de ales, si trebe sa il urmareasca :-)))

foarte tare...subscriu...voi nu va dati seama ca el este foarte satisfacut sa vada cum se mai ia cineva la cearta din cauza lui...cum sare cineva disperat sa-i ia apararea...nu merita asa ceva intrucat am mai zis eu si alta data...oamenii care adora sa fie compatimiti, sa-si expuna asa-zisele probleme public...dar care nu fac nimic real pentru ei sunt...........................................................

Mai ganditi-va inainte sa va luati la cearta cu cele care chiar si-au dat seama de ce 'unelteste' baiatu linistit...care probabil are si-o punga de floricele in brate in timp ce va urmareste cu interes!!

Si cu asta eu voi incheia sa mai postez la acest topic...este intr-adevar democratie..deci n-are de ce sa fie inchis subiectul...dar mi-am pierdul mult prea mult timp deja....

baby Dragos hjarta rugaciune

#632 2008-04-01 14:16:52

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

offtopic deliav ai spus drept la tinta lol

*nu m-am putut abtine sa nu spun ceva, din nou...

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#633 2008-04-01 22:48:21

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

Satina a scris:

Rugaciunile mamei tale nu au fost ascultate, pentru ca ea nu si-a pus nadejdea in Dumnezeu si numai in El, ea fugit repede si la vrajitoare (adica la dracu)...

asta s-a intamplat dupa cca 10 ani de rugacine si umblat prin preoti; Cand a vazut mama ca Dumnezeu nu rezolva problema,  si timpul trece, a apelat la vrajiotare sa afle macar ce s-a intamplat;
Tu nu ai fost niciodata cu adevarat disperata, nu stii cum e sa fii dezamagita dupa mai multi ani de umblat pe la preoti  si manastiri;
Si acuma o vecina inca mai incearca sa ne faca face vraji, a pus sub podetul din fata portii o punga cu diverse chestii ciudate.
Acum mi-e si frica sa mai merg acasa la tara; Nici nu o sa mai intru pe poarta cand merg de Pasti;  La tara lumea e nebuna;

katami a scris:

de entropie n-ai invatat in facultate? smile
atata timp cat n-ai atras atentia vreunei fete... inseamna ca ai un talent deosebit de a NU ATRAGE ATENTIA. si atat. nu inseamna ca n-ai calitati, ci ca nu stii sa ti le pui in evidenta, esti prea prins de ideea ca esti un ratat ca sa te chinui sa faci ceva pt tine, de exemplu, sa arati multumit de tine.... ti-am mai zis, emani frica, asta oferi celor din jur.
sugestii de calitati (pe care le-as observa eu la tine dupa discutia - poate neconcludenta - pe forum): esti sensibil, serios (vrei o relatie serioasa si de durata - fetele apreciaza asta), bun la suflet (daca tu zici ca nu conteaza... crede-ma ca prima chestie pe care am apreciat-o la actualul meu iubi asta a fost... mult dupa mi-au placut si altele) si... mai presupun ca esti un tip ordonat (nu-ti lasi sosetele in mijlocul casei, ceea ce, PE BUNE ca e un avantaj lol ) si muncitor (ca dovada a vietii la tara pe care atata o urasti (nu neg ca ai trait greu, dar sigur ai niste deprinderi de a fi muncitor si gospodar, chestie care iar e de apreciat.... daca tot e sa tii cont de statistici, afla ca 90% din barbatii tai alfa dominanti sunt genul de mizerabili care stau toata ziua si rod pizza si seminte in fata tv/computerului, in timp ce femeia munceste pe langa... si, din cand in cand, el mai striga: "adu-mi o bere! sa fie rece... si misca-te repede, ca incepe meciu'!"). un om gospodar e de apreciat, chiar daca nu asta face o relatie... dar e un plus wink

detaliaza-mi ce inseamna ca "am, talent deosebit in a nu atrage atentia", Numai in filme agentii sub acoperire au talentul asta;  Deci e prea ciudat, imi faci niste demonstratii false ca sa nu vad adevarul din spatele tuturor intamplarilor;

sa zicem ca un copil  se naste cu abilitati de a canta la pian; Daca tata nu-i va cumpara pian, degeaba ce are el talentul de mare compozitor, ca va muri talentul in el;  fara pian el e un om mort;
Asa si la mine, degeaba ce incerci sa-mi demonstrezi ca am calitati daca nu am un mediu favorabil unde sa beneficiez de aceste calitati; In adolescenta unde era sa beneficiez de aceste calitati: in grajd la vaci ? sau prasind porumb de dimineata pana in seara  ? in timp ce copii de varsta mea din mediu urban socializau in fata blocului ! Cum sa nu fie acei copii fiinte supreme ?!
Iar acum, daca nu am prieteni, nu am cum sa ma integrez intr-un mediu social; deci orice calitate e inutila (asta daca e sa presupunem prin absurd ca am vre-o calitate care sa o aprecieze fetele) E ca si cum ai zice despre un om la 28 de ani ca are abilitati extraordinare de a canta la pian dar el nu a cantat niciodata la pian !

iar deprinderile de a fi muncitor, gospodar... nu intereseaza pe nimeni, nu ma  ajuta la nimic; Orice adolescent  de la oras poate sa taie o sfecla la porci; Dar nu orice taran poate sa vorbeasca cu o fata !
Poti sa duci un taran si in varful hotelului Burj Al Arab, tot taran este;

Tu ai zis: "un om gospodar e de apreciat, chiar daca nu asta face o relatie.". Nu ma intereseaza abilitatile care nu ma ajuta in dialogul cu o fata; Is chestii in plus care nu ajuta la nimic;

daca teribilismul/normalitatea sunt, la tine, definite prin prezenta/absenta "sarmei" in nas si limba... atunci no comment... doar ca am cunoscut oameni cu gandire normala si matura, dar care alegeau un look extravagant si invers... oameni aparent "normali" (=in limitele normei), care, cand deschideau gura sau se manifestau social... numai normali nu erau.

dar macar aveau tupeul sa deschida gura; Eu nu am acest tupeu;

nu, nu cred ca bolnavii sunt prosti... cel mult inconstienti.

diferente prea mari nu sunt; m-am uitat si in DEX;

.. ca veni vorba... stii de ce sunt pe forumul asta? ca am chlamydia (boala cu transmisie sexuala, in caz ca nu stii), in conditiile in care n-am avut treaba cu nimeni decat cu prietenul meu actual, caruia ii iese negativ... nu-i nitel suspect? si crede-ma ca stiu, teoretic, cum as putea rezoolva pe plan spiritual problema asta... dar una e sa stii teoretic si alta e sa poti aplica. dar e offtopic discutia, nu?

deci si tu te consideri bolnava; De ce nu lupti impotriva bolii ?

tu ai CITIT ce-am zis acolo? da, exista o gramada de adolescenti care nu se roaga... dar n-are treaba cu relatia lor cu fetele, ci are treaba cu relatia lor cu Dumnezeu. mai citeste o data...

noi vorbeam de relatii interumane din lumea fizica;  Si de indeplinirea unei porunci prin care Dumnezeu ne cere sa crestem si sa ne inmultim;

. la fel de bine, insa, poate fi doar o problema psihica de moment a ta, peste care sa treci cu bine si basta. ce spuneam eu era dat ca explicatie mai ales pt cazutrile medicale de infertilitate... la tine ar putea fi doar o extindere... asta daca asa consideri, ca "nu esti lasat" sa te reproduci. eu inclin sa cred spre varianta a doua: esti lasat, doar ca tu refuzi darul... te complaci intr-o auto-victimizare si nu intreprinzi nik.

ca nu sunt capabil sa intreprind ceva; daca eram capabil, eram alt om; am copilarit in infernul rural;
nu refuz nimic din ce mi se ofera; Dar nu mi se ofera nimic din ce vreau eu; 

s-o crezi tu... ceea ce emani, asta simt ceilalti... emani frica, esti lovit.

la fel si d-na psiholog imi zicea;
dar eu nu vad nimic, nici un abur/gaz/camp magnetic/electric care sa se degaje din mine si sa sperii pe ceilalti;
Explica-mi,  cum se manifesta acel "camp de frica", pe ce baze stiintifice a fost demonstrata existenta lui ?!

Ultima oara a fost editat de citystar (2008-04-01 23:33:50)

#634 2008-04-01 23:16:12

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

katami esti o persoana cu o rara rabdare,n-am mai vazut asa ceva...respectele mele.
citystar,pana la urma ce vrei tu de pe acest forum?tu apreciezi macar ca aici sunt oameni kre vor sa te ajute?tu macar te gandesti la ce ti se spune?la tot ce incearca unii sa te ajute,tu gasesti argumente k nu e asa.pana la urma cum ai vrea sa fi ajutat dak respingi orice?dak nimic din ce iti zicem nu te ajuta,nu-ti face bine...pt ce-ti mai pierzi timpul?sau ce vrei?ce speri de la noi?

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#635 2008-04-01 23:22:28

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu nu stiu de ce va mai bateti mintea sa-i raspundeti?

#636 2008-04-02 00:30:49

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

k sa ii produca satisfcatie troll-ului wink
sory, da chiar nu ma pot abtine

#637 2008-04-02 00:43:11

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu nu,nu de aia. desi tind sa cred k asta fac(em). pt k la intrebari de genul "ce (mai) vrei de la noi?" evita sa raspunda...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#638 2008-04-02 00:46:15

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Nu am mai intrat de mult pe acest topic, dar m-am speriat cat s-a scris de atunci! Nu o sa citesc tot ce s-a scris ca vad ca n-am pierdut nimic, e ca in serialele alea siropoase cu 2000 de episoade!!! Asta e clar un troll!
Incearca sa fie subiectul nr. 1, ii lasa pe toti sa se agite si sa-i dea sfaturi dar de fapt nu-l intereseaza nimic din ce i se spune! Sincer, cred ca face un studiu de sociologie pe noi toti...si ne categoriseste pe grupuri si procente in functie de ce sfaturi ii dam si cum gandim!!! rotfl rotfl rotfl

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#639 2008-04-02 11:10:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

detaliaza-mi ce inseamna ca "am, talent deosebit in a nu atrage atentia", Numai in filme agentii sub acoperire au talentul asta;  Deci e prea ciudat, imi faci niste demonstratii false ca sa nu vad adevarul din spatele tuturor intamplarilor;

moooama, frate, m-ai prins, am complotat impotriva ta, vreau sa te tin in necunostinta de cauza ca sa nu vezi adevarul... ii buna treaba... sa stii ca eu chiar scot castig gras din asta lol
mai omule.... in caz ca nu ai priceput ironia de mai sus... ce as avea de castigat daca ti-as turna gogosi? ti-am zis si iti repet parerea mea SINCERA si SERIOASA: nu inseamna ca n-ai calitati daca nu ai atras atentia gagicilor, ci inseamna ca stai prea in umbra (la asta ma refeream prin "talentul de a nu atrage atentia"). ziceai ca ai fost la chefuri si nu te-a bagat nimeni in seama... dar ai dansat macar o melodie? ai cantat un cantec de pahar? ai spus, baremi, un banc? sau o povestioara? sau... ceva? daca non-stop ai stat singur in coltul tau... mai greu sa fii observat. la asta ma refeream, 007 smile

citystar a scris:

sa zicem ca un copil  se naste cu abilitati de a canta la pian; Daca tata nu-i va cumpara pian, degeaba ce are el talentul de mare compozitor, ca va muri talentul in el;  fara pian el e un om mort;
Asa si la mine, degeaba ce incerci sa-mi demonstrezi ca am calitati daca nu am un mediu favorabil unde sa beneficiez de aceste calitati; In adolescenta unde era sa beneficiez de aceste calitati: in grajd la vaci ? sau prasind porumb de dimineata pana in seara  ? in timp ce copii de varsta mea din mediu urban socializau in fata blocului ! Cum sa nu fie acei copii fiinte supreme ?!
Iar acum, daca nu am prieteni, nu am cum sa ma integrez intr-un mediu social; deci orice calitate e inutila (asta daca e sa presupunem prin absurd ca am vre-o calitate care sa o aprecieze fetele) E ca si cum ai zice despre un om la 28 de ani ca are abilitati extraordinare de a canta la pian dar el nu a cantat niciodata la pian !

daca tu, la 28 de ani, ai abilitati extraordinare de a canta la pian, fii sigur ca n-ai sa canti pe scena din prima, daca n-ai exersat niciodata; dar, daca TE APUCI de pian la varsta ta, fii sigur ca ai sa ajungi/depasesti pe copilul de 10 ani care s-a apucat odata cu tine, dar n-are acelasi talent. sper ca ai prins analogia....

din cate stiu eu, "statistic" vorbind, la tara lumea se cupleaza/casatoreste mai repede si mai usor ca la oras... oamenii sunt mai directi si ami deschisi spre viata comunitara... asa ca nu cred ca "mediul" a fost cel vinovat in cazul tau. iar cu "fiintele supreme" din fata blocului... ma enervezi, pe bune!!! uite... eu am locuit in copou (cartierul aurora, blocuri cfr, daca stii). adica zona izolata, nu aveam nici un copil de varsta mea la bloc/prin vecini, mama nu imi dadea voie sa ies din curte fara ea (uram curtea aia, pt ce a invantat-o Dumnezeu?...). cand mergeam prin vreo vizita in cug sau alexandru, vedeam blocuri cu 10 etaje si copii jucandu-se gramada pe scari, printre masini si cu paturica pe betoane... boceam ca vreau si eu... si radeau ai mei: "nu stii ce vrei". acum stau in tatarasi, in bloc de 10 etaje cu "curte" din beton... ma uit pe geam si vad copii cu paturica pusa pe ciment... si-mi vine sa plang de draci, ma gandesc ca vreau si eu copii si NU VREAU sa-i vad crescand intre betoane, cu papusile pe asfalt... sa se uite la un copac si sa nu stie ca-i visin sau mar... sa mearga la tara la bunici (eventual) si sa fuga daca gagaie gascanul sau curcanul...  sa nu se urce in copaci, sa nu stie sa planteze o floare. de bine de rau, eu ma descurc cu astea... pt ca erau singurele lucruri care mi-au starnit interesul in curtea parintilor cea anosta... de care acu mi-e dor cateodata...

citystar a scris:

iar deprinderile de a fi muncitor, gospodar... nu intereseaza pe nimeni, nu ma  ajuta la nimic; Orice adolescent  de la oras poate sa taie o sfecla la porci; Dar nu orice taran poate sa vorbeasca cu o fata !
Poti sa duci un taran si in varful hotelului Burj Al Arab, tot taran este;
Tu ai zis: "un om gospodar e de apreciat, chiar daca nu asta face o relatie.". Nu ma intereseaza abilitatile care nu ma ajuta in dialogul cu o fata; Is chestii in plus care nu ajuta la nimic;

s-o crezi tu ca un adolescent de la oras se desurca cu muncile gospodariei... majoritatea intorc nasul, scarbiti... iar cei care isi dau silinta, nu se descurca pt ca nu se pricep, e vorba de munca grea si multa, continua... ma uit la frate-meu... are 17 ani, acus 18... crescut in puf de maam si tata, numa cu nasu-n calculator... l-am luat la munte cu cortul in fagaras asta vara... ca un copil mic era, nu stia sa aiba grija nici de el, d-apai de grup... era vorba sa spele vasele in rau, a venit dupa prima cana "ca i-au inghetat manutzele firave"... era vorba sa faca o supa (de plic!!!!!) si se uita cum fierbe apa cu plicu-n mana si ma intreba cand trebuie sa-l toarne... a sarit pe el o picatura din piureul care fierbea si a tasnit in aer ca ars... in prima zi (a ajuns acolo cu grupul inaintea mea) a pus cortul singur si l-a lasat... deschis in ploaie... si-a udat toate lucrurile lui si o buna parte din mancarea comuna. si lista poate continua... iar el are peste 9.50 la scoala, deci prost nu-i. sa stii ca un om fara abilitati practice e cu adevarat handicapat in multe situatii... mai ales un barbat. pai nush ce m-as face daca as avea pe unu pe care sa-l invat eu sa bbata cuie sau sa faca un raft... m-ar lua dracii.

ai dreptate, comunicarea e pe primul loc intr-o relatie... dar nu poti crea ceva stabil numai cu si din VORBE. mai trebuie si cate ceva concret, sa stii... iar a fi gospodar E o calitate raruta la barabtii de azi... mai ales la adolescentii 'de bani gata".

citystar a scris:

dar macar aveau tupeul sa deschida gura; Eu nu am acest tupeu;

iar ma sperii... crezi ca orice zici e bun? si vrajesti fete daca vorbesti mult si prost? am cunoscut oameni tacuti de felul lor, dar care, cand deschideau gura, n-o faceau degeaba... altii care vorbesc non-stop... dar cand deschid gura "se face curent".

citystar a scris:

deci si tu te consideri bolnava; De ce nu lupti impotriva bolii ?

lupt... cat pot. dar ti-am zis.. una e sa-ti intelegi mental problema si alta e s-o poti eradica din suflet... eu mai am de luptat smile post si rugaciune... si mai multa smerenie... si se vor rezolva toate.
in bioenergie se spune (si e verficat de prietenul meu si de alti cunoscuti) ca nu poti trata un pacient care are are aceeasi boala ca si tine (terapeutul), pt ca esti slab pe domeniul ala. pai am un lapsus acuma cum se numea un mare vindecator de cancere care a murit de... cancer. a vindecat pe altii cu sfaturile/capacitatile/leacurile sale, dar n-a putut sa-si rezolve propria problema. dar a vindecat prin intelegerea sa. e ceva in genul: "daca eu nu pot, macar sa spun altuia ce-i bine, poate el e mai tare decat mine si poate aplica ceea ce la mine ramane teorie". functioneaza...

citystar a scris:

ca nu sunt capabil sa intreprind ceva; daca eram capabil, eram alt om; am copilarit in infernul rural;
nu refuz nimic din ce mi se ofera; Dar nu mi se ofera nimic din ce vreau eu;

se spune ca Dumnezeu iti ofera CE AI NEVOIE, nu CE VREI. eu chiar cred ca asa e. trebuie doar sa VEZI... chiar daca e greu tare...

citystar a scris:

s-o crezi tu... ceea ce emani, asta simt ceilalti... emani frica, esti lovit.

la fel si d-na psiholog imi zicea;
dar eu nu vad nimic, nici un abur/gaz/camp magnetic/electric care sa se degaje din mine si sa sperii pe ceilalti;
Explica-mi,  cum se manifesta acel "camp de frica", pe ce baze stiintifice a fost demonstrata existenta lui ?!

hai odata la noi sa vezi pe computer cum iti arata "campul"... vrei? smile sunt chestii masurabile... si noi avem un aparat, nu dintre cele mai performante, dar bunut... iti scoate grafice tip excel cu fiecare meridian energetic al corpului tau, dezechilibre, iti poate desena aura, iti spune cam ce probleme fizice/psihice ai/poti avea in viitor daca nu corectezi... Iar rusii au aparate mult mai destepte... masoara ce vrei si ce nu vrei, iti spun ce-ai mancat la pranz si cand ai facut sex ultima oara...
tu nu crezi decat ce vezi? pai campul electromagnetic il vezi? nu... il simti daca bagi degetele in priza lol dar nu-l vezi. la fel si aici... nu ti s-a intamplat niciodata sa fii in preajma unui om si sa te simti aiurea brusc? parca devii nervos in poreajma lui... sau tensionat.. sau ti-e frica. sau, dimpotriva, parca te atrage si te simti bine, increzator? e interactiunea dintre campul tau si al lui. stii cum a fost demonstrata stiintific (unul din miile de experimente, dar care imi place mie mult si care sta la baza tratamentelor pe baza de biorezonanta): un tip facuse niste cercetari de bioenergie si pregatise o conferinta in care sa-si prezinte propriul aparat  de masurare a biocampului uman. si, in timpul conferintei, zice: "uitati, va dau exemplu pe mine: eu am ulcer, deci ar trebui sa-mi apra devieri (intr-un anumit sens)". si cand se masoara... nici o deviere... mai masoara o data si inca o data... nimic. omul s-a mirat... avea un ulcer cronic. si, tarziu, si-a dat seama ca avea IN BUZUNAR pastilele pt ulcer. le-a scos din buzunar si a repetat masuratoarea... aparatul arata deviatia asteptata. asa au aparut tratamentele pe baza de biorezonanta (adica ti se baga in corp doar FRECVENTA DE VIBRATIE a unui remediu, fara sa ti se dea remediul in sine).
e destul de "stiintific" pt tine? pare rau ca nu tin minte nume, cifre etc... dar asa-s eu, nu le tin minte. oricum, e caz real. la fel interactioneaza totul in lume... tu si copacul din fata casei (pe care nu-l mai ai la bloc), stapanul mort si cainele care-i moare pe mormant, mama si copilul, gemenii intre ei, eu cu iubitul, tu cu orice om pe langa care treci/cu care stai/stai de vorba. acu, in timp ce scriu... eu cu tine. si pot fi influente pozitive sau negative... depinde de (aici voiam sa ajung) INCARCATURA omului raspectiv. daca eu vin nervoasa acasa, chiar daca nu arat si ma prefac vesela si draguta... in maxim 10 minute iubi zice ca l-a luat o durere brusca de cap... si eu nu zic NIMIC de nervii mei. la fel patesc cu mama... stau in preajma ei si ma enervez. la fel iti dadusem exemplu mai demult cu criminalul si victima... atacatorul simte (nu se gandeste el, doar simte) cand victima e slaba... si de aia ma alege pe mine si lasa sa treaca pe fata mai draguta, dar mai echilibrata, care i-a trecut pe sub nas acu 10 min.

inca un exemplu si gata... ma apuc de lucru. avea iubi un vecin in bloc,. in copilarie, care era vindecator. un moldovean. iubi, copil de 14 ani fiind, mergea la el cu diferite probleme... si ala ii mai povestea una alta... (de exemplu, faptul ca era asaltat de femei, ajungea sa se uite la una si aia facea tot ce voia el, datorita puterii campului lui- dar nu asta voiam sa zic). si i-a povestit cum a ajuns el sa faca terapie... zicea ca avea un 20 de ani si avea dureri insuportabile de cap... l-au dus parintii pe la diferiti medici, a facut tomografii si analize... nimic. omul era perfect sanatos, dar nu putea tine capul sus de durere. si a auzit maica-sa de un terapeut mare si a strans bani cu greu si l-a dus pe baiat la el. de cum a intrat pe usa, respectivul vindecator a zis: "da, pe tine te iau in scoala mea". n-a apucat asta sa zica ca el nu pt asta a venit... tipul nu i-a luat banii si i-a zis asa: "tu ai un camp prea puternic si trebuie sa tratezi... daca nu ai pe cine inca, du-te la un copac si tine-l in brate cateva minute... ai sa te descarci". omul ala asa facea mereu... spunea iubi ca avea coada la usa, iar, daca se intampla sa nu aiba clienti... se ducea la copaci. nu putea suporta puterea campului sau. spunea iubi ca intra la el in camera si aerul era... vascos (asa cum simti, la un om "normal", cam la jum de metru sau chiar mai putin, daca incarci... pune mana in dreptul pieptului/capului cuiva... ai sa simti o "linie" dupa care densitatea aerului se modifica, devine mai vascos totul... acolo e nivelul la care ii poti tu percepe "aura"... e acea "distanta" in care, daca iti intra cineva strain, simti nevoia sa te retragi, parca "ti se baga in suflet", nu?)

concret: tu emani frica... nu se va lipi de tine nici o fata afectiva (care cauta putere, implicit protectie), ci, cel mult, una dura si agresiva, care vrea sa te domine nitel si sa treaca "mai departe", la "urmatoarea victima". de aia trebuie sa-ti schimbi modul de a gandi... si de a emana. se poate, sa stii... doar sa vrei.

hai ca ti-am "demonstrat" destule... si destul de offtopic, dar aplicabil daca vrei...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#640 2008-04-02 12:17:50

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

katami un sfat...nu-ti mai bate capu....nu inteleg dc iti bati capu sa-i elucidezi tu problemele...da ce esti mama lui sau prietena lui???stai calma,lasa-l in pace

#641 2008-04-02 12:41:20

katami
Platinum member

tre sa fiu mama sau prietena ca sa imi spun parerea/sa-i dau un (2, 3... n) sfat(uri)? stiu unde bati... vrei sa nu se mai scrie nik la topic... dar sincer nu pricep de ce... adica cu ce deranjeaza... e un topic ca oricare altul si scrie doar cine vrea, fara obligatii... Si oricum nu-i elucidez eu problemele... nimeni nu i le elucideaza, aici e problema lol. dar incercam si noi ce putem.... si CAT putem (nu spune nimeni ca, la un moment dat, n-am sa ajung la ce propui tu... dar deocamdata inca ami sper big_smile). daca un topic "merge"... indiferent cate "abureli" se scriu... de ce sa nu fie lasat sa "mearga"? nu-i nimic "neregulamentar" scris aici, ca sa-l inchida moderatoarele... deci nu pricep inversunarea asta... cui i se pare inutil/fara sens poate, pur si simplu, sa nu scrie... si eu am topicuri la care n-am postat niciodata, altele pe care nici nu le-am citit... dar asta nu inseamna ca militez ca trebuie inchise... altii scriu si-si bat capul acolo...

deci... hai sa fim mai toleranti un pic... se poate?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#642 2008-04-02 13:44:01

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

katami a scris:

tre sa fiu mama sau prietena ca sa imi spun parerea/sa-i dau un (2, 3... n) sfat(uri)? stiu unde bati... vrei sa nu se mai scrie nik la topic... dar sincer nu pricep de ce... adica cu ce deranjeaza... e un topic ca oricare altul si scrie doar cine vrea, fara obligatii... Si oricum nu-i elucidez eu problemele... nimeni nu i le elucideaza, aici e problema lol. dar incercam si noi ce putem.... si CAT putem (nu spune nimeni ca, la un moment dat, n-am sa ajung la ce propui tu... dar deocamdata inca ami sper big_smile). daca un topic "merge"... indiferent cate "abureli" se scriu... de ce sa nu fie lasat sa "mearga"? nu-i nimic "neregulamentar" scris aici, ca sa-l inchida moderatoarele... deci nu pricep inversunarea asta... cui i se pare inutil/fara sens poate, pur si simplu, sa nu scrie... si eu am topicuri la care n-am postat niciodata, altele pe care nici nu le-am citit... dar asta nu inseamna ca militez ca trebuie inchise... altii scriu si-si bat capul acolo...

deci... hai sa fim mai toleranti un pic... se poate?

oricum ar fi, katami, tot respectul pentru rabdarea ta buga cred ca e un fel de pasiune asta... esti psiholog cumva? sau iti place domeniul? big_smile

Ultima oara a fost editat de ivy (2008-04-02 13:44:17)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#643 2008-04-02 14:27:33

katami
Platinum member

nu-s psiholog si nici nu-i vreo pasiune a mea (alea tin de miscare si aer liber big_smile deci n-am treaba). cred ca tine de firea feminina vorbarerata lol de faptul ca iubi imi zice sa-mi mai tin gura rotfl

acum serios... cred ca daca cineva are ceva de zis... e bine sa incerce. asta fac.. si atat.

#644 2008-04-02 16:30:06

marillena
New member
Inregistrat: 2008-03-10

katami a scris:

dar sincer nu pricep de ce... adica cu ce deranjeaza... e un topic ca oricare altul si scrie doar cine vrea, fara obligatii... deci... hai sa fim mai toleranti un pic... se poate?

inca odata trollul si-a atins scopul de troll!!

* Real trolls don't abuse you personally. They dig at you with subtle, yet insulting jibes. (You'll never find a real troll directly calling you an idiot or a loser or anything as lame as that.)
    * Real trolls have a touch of class and write in flawlessly grammatical. (You'll find it extremely hard to pick holes in their well-constructed, illogical arguments, yet you know that it infuriates you beyond all reason because you know it's wrong.)
    * Real trolls don't get emotional or appear not to. (They're pathetic human beings who enjoy winding you up and then getting you to abuse them - but they like to show themselves as extremely reasonable.)
    * Real trolls don't respond to real logic. (They'll just target the weak retorts and then disappear into the cave they came from. It's the amateurish trolls who get caught up in a flame war and tie themselves into knots doing so.)
    * Real trolls aren't worth fighting. (Because their sole purpose is not to win or lose a debate but to get you to look stupid.)
    * Real trolls know which topics to avoid and which topics to raise. (They'll go after the weakest spot.)

Yes, avoid trolls like hell. Internet communities are full of them and so much of time and energy is wasted in countering them.

+++
Internet troll personality disorder

Treatment

Researchers have experimented with everything from shock therapy to furry porn to castration to treat Internet troll personality disorder with no success. The psychodynamics of this personality disorder indicated that constant asswhooping may be the best treatment. Getting the research sample group out of their respective mothers' basements was difficult, and removing the hamburger and french fries from their hands and mouths was nearly impossible, but a little sunshine and exercise did these creatures good. After being taught the essentials of hygiene and manners, the trolls were ready for the treatment: women who really like to have sex. Within one week, the severity of the disorder was diminished for every patient, and within three months the patients were all symptom free. But once the ex-trolls looked up from their cubicles saw how boring they had become, they all committed hara kiri, the Japanese form of suicide designed to restore one's honor after shame.

Current research is investigating the possibility of a relapse into disordered personality function if the patient does not get laid in the ass, furry-style. For those pitiful cases who cannot keep a girlfriend, researchers are considering the role prostitutes may play in treatment.

Ultima oara a fost editat de marillena (2008-04-02 18:26:21)

#645 2008-04-02 20:10:28

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

offtopic maaaaaaaaaaaaaaaaaaaama cate pareri si dipute pt o persoana care se crede, se preface sau poate chiar e virgina......... pai la cate virgine si virgini sunt pe lumea asta cred ca am scrie romane...

parerea mea sincera e ca o persoana care la 28 ani e virgina e ori incredibil de urata sau foarte pampalache (nu zic proasta ca se intelege altceva)...si vrajeala cu "persoana deosebita" nu o sa o cred niciodata

si eu dc as da peste un fosrun 99,99% frecventat de persoane de sex opus poate as da o duma din asta doar ca sa vad ce polemici starneste...si eu as sta si as rade lol

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#646 2008-04-03 09:40:57

katami
Platinum member

marillena, iarta-ma ca-ti spun, dar se pare ca nu ma pot abtine (recunosc ca daca nu ma citai poate reuseam big_smile)... iti respect parerea, e a ta si n-ai decat sa ti-o mentii... DAR: fara sa vreau m-am uitat ca ai un numar de 9 (noua) mesaje pe acest forum... din care vreo 3-4 (daca nu toate, n-am stat sa fac "statistici") sunt la topicul asta, toate cu subiect DE SCANDAL, care atzatza la discutii contradictorii. si ma gandeam sa-ti propun sa recitesti posturile tale... oare "scandalurile" n-au inceput de la povestea asta cu "trollul"? (cuvant care mi-a lipsit din cultura generala pana acum si care, apropo de ce zicea si chocolate22, imi aduce aminte de "lord of the rings" - un minunat film de FICTIUNE). chiar nu vad unde a starnit citystar vreo polemica... el a ramas incapatanat in ideile lui, si le-a sustinut cu argumente mai mult sau mai putin logice, dar, de fiecare data, intr-un mod civilizat si care NU ATACA PE NIMENI. polemicile au inceput de cand cu posturile tale si ale altor persoane care ATACAU. ceea ce, daca e sa fiu ironica... e cam "troll like"....

asa ca eu "risc" si repet: haideti sa fim mai toleranti si sa-i lasam pe toti sa se manifeste FARA SA JUDECAM.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.