Virgin la 28 de ani-25
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
Re: Virgin la 28 de ani
citistar, ce vroiai sa-ti faca doamna psiholog? sa faca ea sex cu tine? copilaria nu s epoate repara, dar poti fi ajutat sa treci peste traumele alea. doar ca o conditie esentiala pt asta e sa te lasi ajutat. ori tu opui rezistenta la orice fel de ajutor. tot vi cu dominantii tai, cu cifre si reguli pe acre daca le-ar urma copilul meu, l-as omori (si nu e nici o metafora in asta). nu s-a plictisit de tine. a pus pe dosarul tau o eticheta de genul "nerecuperabil" si gata. nu era dumnezeu sa faca minuni.
designer, si-o fi expus el problema frumos, dar ce rost? fetele au fost dragute la inceput. dar cand ti se tot da in cap cu alfa-dominantii care trebuie neaparat sa... (si aici iti recomand sa citesti 'regulile" de pe site-ul lui), nu poti sa ami fi prea dragut/a. eu sunt o persoana foarte calma de obicei. dar a reusit sa ma scoata si pe mine din pepeni.
Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-03-19 20:34:02)
Nobody home
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
marillena a scris:tu nu te-ai mai intinit cu nimeni sa ai fun? tu nu ai prietenii sa mergi la chef?
pai nu am prieteni; Un om fara prieteni e un om mort; Asa zisii mei prieteni merg la chef odata la 10 luni; In schimb, adolescentii sunt invitati la minim 3 majorate pe saptamamana;
cum adica ce facem la intinire...ce se face...sex in grup...pentru asta ai veni?? ne intilnim pur si simplu...asta facem si lasam totul sa decurga de la sine...
fetele din Iasi nu au curaj sa faca sex in grup, plus ca 99.99 % din ele sunt deja cuplate;
GreenBubbles a scris:duamneeee ce prostii!!in viata mea nu am auzit asa ceva!!!pot sa te contrazic la toate! cea mai idioata chestie e aia cu injuratul!cum poti avea atatea cunostiinte despre anumite domenii si sa aberezi cu alea de mai sus?sa injuri?sa vb la telefon la 7 ani?eu pana la 8 ani n-am vb la telefon k mi-era rusine d exemplu...si is o tipa de gasca,cu viata normala,cu prieteni,iubit.
pai ce diferenta e intre 7 si 8 ani ? nesemnificativa; Deci e adevarat cum am spus; Daca vorbeai prima data la tel la 23 de ani, puteai sa ma contrazici
Andra123 a scris:am citit doar putin pe sarite si citystar tu vorbesti de parca ai fi impotent... fete sunt gramada si disperate,tot sar pe barbata-miu........da-mi un nr de tel si le trimit la tine.
daca sunt din Iasi si au sub 1.63, iti dau numarul pe privat; Daca nu primesc minim 10 telefoane sau beep-uri pe saptamana, inseamna ca nu e adevarat ce zici ca fete sunt garla;
Nashira a scris:n-am citit de atatea ori 'alfa-domniant/i" nici pe animal planet...
Vrei sa zici ca barbatii is animale ?
blue_elf a scris:cum ar fi gandirea ta gen"copilul sa aiba tupeul de a-si bate joc de un adult aflat in depresie psihica, tupeu inca de la 10 ani (obligatoriu)"-o porcarie mai mare ca asta nici ca n-am mai auzit-, nu vreau sa te jignesc dar cred ca ai anumite probleme cu tine inusti.
pai inseamna ca nu ai vazut copii/adolescenti care isi bat joc de adultii depresivi si normal ca nu ai sa crezi;
@adriana a scris:nu k acum deja a trecut la tocilari si altele dak cititi in link-ul pus de mine, o sa vedeti k acolo deja a ajuns la tricouri
pai acolo era vorba de faptul ca industria confectiilor discrimineaza generatiile, nu produce tricouri si pantaloni in model de copii si pentru adulti (in marime de adult) Si adultii sunt nevoiti sa se imbrace cu tricouri simple;
andreea_andy2 a scris:Fa ceva omule. Devii patetic cu tampeniile astea. Sincer cred ce nu vrei sa faci nimic in sensul asta. Sa stai si sa scrii pe toate forumurile posibile este egal cu zero. Fa ceva pentru tine si nu iti mai plange atata de mila. Nu esti nici primul nici ultimul om cu copilarie nefericita si privata de aproape tot ce isi poate dori un copil. Dar tie iti place sa fii compatimit ... sa iti planga lumea de mila. Mai trebuie sa mergi si in emisiune la doctorul Cristian Andrei ...
ce sa fac ? sa ies de unul singur pe strada, sa merg noaptea asa de nebun ?! Am avut o consultatie online, cu plata, cu doctorul Andrei, mi-a dat niste sfaturi total neprofesioniste; mai multe am invatat de pe site-urile de seductie decat de la el; Docotrul Andrei nu e decat un om care spune povesti de deprimat oamenii disperati; M-am uitat la 9595 pe Antena 1, nu rezolva nici un caz. Pentru ca nu are cum sa rezolve, cu povestile nu se rezolva nimic; Televiziunea plateste fete ca sa tina de mana baietii disperati !! mai mult isi bate joc de ei;
andreea_andy2 a scris:Nu am fost. Nu am motive sa merg. Eu, desi am avut o copilarie asemanatoare cu a lui, si ca si el am plecat de la tara, am terminat o facultate ... eu am trecut peste momentele astea. Am avut si am o viata sociala, am alaturi o persoana care ma iubeste si ma pretuieste tocmai pentru ca viata m-a tavalit si cu toate astea am ramas pe drumul cel bun. Sincer mie mi se pare patetic acest om. Mai ales ca am trait si eu ce a trait el, in mare parte. Dar sunt mandra de viata mea, asa cum a fost ea cu bune si cu rele si nu o sa imi fie jena niciodata ca am crescut la tara printe animale si cu sapa in mana.
zici ca ai avut viata sociala dar ti-ai gasit actualul partener pe site-uri de matrimoniale !!! tu ca fata doar ai asteptat sa te agate cineva; deci e total irelevanta comparatia;
Satina a scris:Exista milioane de alfa-dominanti care nu au vorbit niciodata la telefon... pentru ca nu aveau. Probabil ca si dintre surdomuti sau dintre cei cu defecte de vorbire exista alfa-dominanti si ei nu vorbesc la telefon... e si cazul tau.
eu ziceam de oameni care sa nu fie "timizi/virgini/ratati/disperati/handicapati";
Satina a scris:Am o intrebare pentru tine: cum arata ultima fata reala de care ti-a placut? De ce iti placea de ea? Nu conteaza daca ea nu a stiut de existenta ta, daca tu o vedeai doar de la fereastra.
ultima fata care imi placea si pe care am refuzat-o din inconstienta a fost la 15 ani, clasa a IX-a; fetei ii placea mult de mine dar eu eram prea timid si prea handicapat; nu stiam ce inseamna sa-mi ratez adolescenta; Mi-a scris o scrisoare de dragoste, pe care o pastrez si acum; dintre fetele vazute pe strada, sunt multe care mi-au placut, dar toate erau cu partenerul langa ele; exemple concrete nu am, ultimul e cel din cls IX-a.
anytza a scris:deci eu nu pot sa cred asa ceva....dar unde ai trait in jungla??? si acolo mai exista tel mobile ....OMG
ca sa vezi, oare de ce numesc eu viata la tara "infernul rural" !
miruna25 a scris:Ma rog, deja mi se pare ca dam si noi in sfera ridicolului alaturi de el, incercand sa facem analiza inter-legaturii dintre apelul telefonic si alfa dominanta orice ar fi insemnand chestia aia. Urmeaza sa dezbatem daca faptul ca a avut un carucior roz i-a impactat cumva masculinitatea.... Imi pare rau ca psihologul a renuntat. Exista si psihologi inutili pe lume, din pacate, eu zic sa mai cauti. Acuma chiar nu incerc sa fiu "patronizing" ci chiar cred ca ai nevoie de cineva profesionist sa te ajute. Cum ziceam si mai devreme si psihiatrul poate ajuta, cu niste medicamente, pt anxietate.
pai nu am zis ca sufar din cauza ca prima mea convorbire telefonica a fost la 23 de ani; Mai degraba sufar ca nu am sarutat o fata niciodata;
de unde stii ca nu am luat medicamente? cu toate medicamentele luate, nu am tupeu sa agat o fata; am cunoscut rezultate dar nu in ce vreau eu;
katami a scris:pesonal n-am nici un exemplu de persoana care sa nu fi vorbit la telefon din jurul varstei de 10 ani... SI CE-I CU ASTA? acum banuiesc ca nu tremuri cand suna telefonul...
nu tremur de frica, ba chiar ma bucur cand ma mai suna cineva, isi mai aduce cineva aminte de mine ca exist; Dar de obicei trec saptamani la rand fara sa ma sune nimeni; Doar ce mai sun eu;
in schimb, am "n" exemple de barbati realizati in viata, ai caror parinti au studii superioare, care n-au injurat, care au avut note mari in scoala si bursa in facultate... si care, luate rand pe rand, ar contrazice tot ce ai dat tu acolo drept "regului de crescut copiii".
si colegii mei de facultate s-au casatorit, dar asta nu inseamna ca au avut viata sociala intensa intre 15 si 25 de ani, ei fie s-au cuplat cu prima fata care le-a iesit in cale (au avut 5 minute tupeu ca sa agate), fie de cele mai multe ori au avut prietena din liceu; iar in liceu numai cei extrem de timizi (sau afectati de vraji) nu reusesc sa se cupleze;
si sa-ti mai spun ceva... presupunand ca iti faci curajul sa schimbi ceva si gasesti o fata care sa se indragosteasca de tine. presupune ca va merge bine si ea va dori (cum doresc 99,9% dintre femei), sa va casatoriti si sa aveti copii. ce-ai sa faci? ai sa-i spui "bine, draga, dar uite, aici am regulamentul cresterii copilului nostru... daca nu iti convine pune-ti pofta-n cui?" pai sa stii ca o femeie are, inintea oricarui sentiment, sentimentul matern... ori daca tu asa ai de gand sa-ti tratezi copilul... nush daca vreo femeie ar fi dispusa sa accepte. si aici ai sa ma contrazici, ai sa zici ca sunt sute care procedeaza asa "de la natura" si creeaza "alfa-dominanti" inca din scutece... dar am vrut sa te intreb mai demult.... tu chiar esti asa de naiv si te cunosti atat de putin incat sa CREZI ca o astfel de femeie/relatie ti-ar satisface nevoiele tale? admiri copiii de 15 ani care fac sex... dar ti-ai pus problema CU CINE? ti-ai pus problema ca trei sferturi din fetitele de 15 ani care fac sex sunt niste adolescente teribiliste,iar actiunea lor n-are nici o treaba cu iubirea si implinirea pe care ti le doreai tu? (mai pe la inceput spuneai ca, daca ai avea o prietena, nu te-ai mai satura s-o tii in brate...). ti-ai pus problema ca o "muiere suparata", rea de gura si fara scoala, mama mandra a 10 copilasi nespalati, rautaciosi..."alfa dominanti"... nu te-ar putea face fericit? ai grija ce-ti doresti..... sa nu cumva sa primesti.
pai presupui, pe ce motiv sa sper eu ca imi voi gasi fata ? daca o sa fie sa fiu vreodata fericit, o sa-i ofer copilului tot ce nu am avut eu; nu o sa respect neaparat un regulament, secretele fericirii de obicei nu se scriu, ci se aplica; eu consider copilul o fiinta suprema; probabil o sa plang toata ziua in bratele lui; nu stiu, nu ma gandesc asa departe; dar am in minte un model de viata, inspirat din realitate;
- ZZZZ123
- Addicted member
citystar a scris:Nashira a scris:n-am citit de atatea ori 'alfa-domniant/i" nici pe animal planet...
Vrei sa zici ca barbatii is animale ?
eu? nu. tu zici asta.
Nobody home
- @adriana
- Banat
- De la: unde sunt mereu happy
- Inregistrat: 2007-09-28
oare cat o sa ne mai aduca contraargumente, in loc sa-si gaseasca una kre sa-i rupa ata si gata scuze din nou moderatoarelor, daca am parut putin deplasata, desi nu cred
Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-19 22:30:23)
- ZZZZ123
- Addicted member
pai el nu vrea sex. vrea dragoste. ce nu intelege e ca pana la dragoste e cunoastere. si daca incepe cu vaicarelile, fuge fata de nu se vede.
Nobody home
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
sau apare una curajoasa si hotarata sa il schimbe
iubesc+Camelia+Matei
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
tomina a scris:sau apare una curajoasa si hotarata sa il schimbe
dar trebui sa ii dea el voie...ca daca o ia asa cu "Daca nu primesc minim 10 telefoane sau beep-uri pe saptamana, inseamna ca nu e adevarat ce zici ca fete sunt garla" nu ajunge nicaieri. "...plus ca 99.99 % din ele sunt deja cuplate" asta suna a exagerare..
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- marillena
- New member
- Inregistrat: 2008-03-10
citystar a scris:marillena a scris:tu nu te-ai mai intinit cu nimeni sa ai fun? tu nu ai prietenii sa mergi la chef?
pai nu am prieteni; Un om fara prieteni e un om mort; Asa zisii mei prieteni merg la chef odata la 10 luni; In schimb, adolescentii sunt invitati la minim 3 majorate pe saptamamana;
cum adica ce facem la intinire...ce se face...sex in grup...pentru asta ai veni?? ne intilnim pur si simplu...asta facem si lasam totul sa decurga de la sine...
fetele din Iasi nu au curaj sa faca sex in grup, plus ca 99.99 % din ele sunt deja cuplate
nici simtul umorului nu il ai.
esti un troll! nu mai avea cine sa iti hranesca topicul pe celalt site si ai venit aici!!!!!!!!
"Do not feed the trolls"
An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial and usually irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, with the intention of baiting other users into an emotional response or to generally disrupt normal on-topic discussion.
Mai multe informatii despre trolli aici
http://www.encyclopediadramatica.com/Troll
http://www.encyclopediadramatica.com/in … y_disorder
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
http://www.flayme.com/troll/
An "Internet troll" or "Forum Troll" or "Message Board Troll" is a person who posts outrageous message to bait people to answer. Forum Troll delights in sowing discord on the forums. A troll is someone who inspires flaming rhetoric, someone who is purposely provoking and pulling people into flaming discussion. Flaming discussions usually end with name calling and a flame war. A classic troll is trying to make us believe that he is a genuine skeptic with no hidden agenda. He is divisive and argumentative with need-to-be-right attitude, "searching for the truth", flaming discussion, and sometimes insulting people or provoking people to insult him. Troll is usually an expert in reusing the same words of its opponents and in turning it against them.
While sometimes, he may sound like a stupid, uninformed, ignorant poster, do not be deceived! Most trolls are highly intelligent people trying to hide behind a mask of stupidity and/or ignorance! They usually have an agenda. Very few trolls come out of pure skepticism.
ATroll is generally a person who is extremely skeptical of the main forum subject. He is generally interested to make other forum members look stupid. A troll will sometimes use insults to provoke other people to insult him. Then, he will complain to moderators of being insulted and will request that his opponents get banned from further discussion.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
marilena esti tare. bravo
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:pai presupui, pe ce motiv sa sper eu ca imi voi gasi fata ? daca o sa fie sa fiu vreodata fericit, o sa-i ofer copilului tot ce nu am avut eu; nu o sa respect neaparat un regulament, secretele fericirii de obicei nu se scriu, ci se aplica; eu consider copilul o fiinta suprema; probabil o sa plang toata ziua in bratele lui; nu stiu, nu ma gandesc asa departe; dar am in minte un model de viata, inspirat din realitate;
pe motivul care l-ai scris mai jos cu-n rand. suna f frumos, sa stii... daca chiar gandesti asa, ai sa-ti gasesti o fata. cu conditia sa nu fie doar text ce-ai scris (mai ales partea cu "secretele fericirii nu se scriu, se aplica".) daca nu-s doar vorbe... ai sa-ti gasesti, cred eu, o tipa sensibila care sa te aprecieze pt ceea ce esti tu si sa treaca peste toate ideile fixe si complexele pe care le ai acum, dar va trebui si tu sa renunti la e;le din clipa aia (asta zic pt ca vad ca nu poti renunta INAINTE, asa cum ar trebui).... chiar nu cred ca esti "un caz pierdut" (ma rog, esti doar daca te incapatanezi sa fii, imi parea ca spuneai cu satisfactie ca n-a avut ce sa-ti faca psihologul)
in alta ordine de idei.... ce faci? pleci sau nu din oras weekendul asta? adica iesim sau nu? (ca daca vorbim iar sambata dimineata pt sambata seara... iar nu iese nik).
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
vorbe, vorbe, vorbe... (si altceva nimic). Vrem fapte citystar! cu atatea sfaturi tu inca nu te-ai pus pe treaba??? Inca nu??? Uite: Start! Action!
iubesc+Camelia+Matei
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
marillena a scris:citystar a scris:marillena a scris:tu nu te-ai mai intinit cu nimeni sa ai fun? tu nu ai prietenii sa mergi la chef?
fetele din Iasi nu au curaj sa faca sex in grup, plus ca 99.99 % din ele sunt deja cuplate
nici simtul umorului nu il ai.
esti un troll! nu mai avea cine sa iti hranesca topicul pe celalt site si ai venit aici!!!!!!!!
"Do not feed the trolls"
An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial and usually irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, with the intention of baiting other users into an emotional response or to generally disrupt normal on-topic discussion.
Mai multe informatii despre trolli aici
http://www.encyclopediadramatica.com/Troll
http://www.encyclopediadramatica.com/in … y_disorder
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
http://www.flayme.com/troll/
An "Internet troll" or "Forum Troll" or "Message Board Troll" is a person who posts outrageous message to bait people to answer. Forum Troll delights in sowing discord on the forums. A troll is someone who inspires flaming rhetoric, someone who is purposely provoking and pulling people into flaming discussion. Flaming discussions usually end with name calling and a flame war. A classic troll is trying to make us believe that he is a genuine skeptic with no hidden agenda. He is divisive and argumentative with need-to-be-right attitude, "searching for the truth", flaming discussion, and sometimes insulting people or provoking people to insult him. Troll is usually an expert in reusing the same words of its opponents and in turning it against them.
While sometimes, he may sound like a stupid, uninformed, ignorant poster, do not be deceived! Most trolls are highly intelligent people trying to hide behind a mask of stupidity and/or ignorance! They usually have an agenda. Very few trolls come out of pure skepticism.
ATroll is generally a person who is extremely skeptical of the main forum subject. He is generally interested to make other forum members look stupid. A troll will sometimes use insults to provoke other people to insult him. Then, he will complain to moderators of being insulted and will request that his opponents get banned from further discussion.
http://enigma.dune.net/~eric/Do-not-feed-the-troll.PNG
citystar deconspirat 100% de acord...asta e ultimul meu post aici (doar daca nu incepe show ul si va mai trebui sa postez "topic inchis" )
happy with him...inlove with him...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- Designer
- Banat
- Inregistrat: 2006-09-18
Nashira a scris:designer, si-o fi expus el problema frumos, dar ce rost? fetele au fost dragute la inceput. dar cand ti se tot da in cap cu alfa-dominantii care trebuie neaparat sa... (si aici iti recomand sa citesti 'regulile" de pe site-ul lui), nu poti sa ami fi prea dragut/a. eu sunt o persoana foarte calma de obicei. dar a reusit sa ma scoata si pe mine din pepeni.
Eu cred ca viseaza la un etalon . E un mare risc sa privesti "implinirile" altora drept model si sa crezi in fericirea trasata .
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Designer a scris:Nashira a scris:designer, si-o fi expus el problema frumos, dar ce rost? fetele au fost dragute la inceput. dar cand ti se tot da in cap cu alfa-dominantii care trebuie neaparat sa... (si aici iti recomand sa citesti 'regulile" de pe site-ul lui), nu poti sa ami fi prea dragut/a. eu sunt o persoana foarte calma de obicei. dar a reusit sa ma scoata si pe mine din pepeni.
Eu cred ca viseaza la un etalon . E un mare risc sa privesti "implinirile" altora drept model si sa crezi in fericirea trasata .
exact... si atunci ceea ce incearca lumea aici e sa-l trezeasca din punctul asta de vedere. fiecare cum crede ca-i mai "eficient"
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- cocoleta
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
Varianta in romana ca s fie mai usor de inteles
Pe scurt, un troll (germană: Troll sau Kobold = spiriduş) este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuţie cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanţii inocenţi.
Troll-ul se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea care o pot generea şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseşte de subiecte specifice comunităţii ?n care doreşte să st?rnească z?zania, cum ar fi regulile sau eticheta.
Denumirea de troll se poate aplica şi mesajului menit să agite spiritele.
C?teva exemple de subiecte tipic troll:
Există Dumnezeu, sau extratereştrii, sau comunism adevărat... Linux e mai bun dec?t Windows sau Mac OS sau Solaris sau... Americanii, germanii sau indienii sau sunt mai deştepţi dec?t ruşii, francezii sau japonezii... Nu vă lăsaţi păcăliţi.
In context de Internet un troll e o persoana care intra intr-o comunitate cu intenta de a submina discutia postand mesaje inflamatorii, insulte, sau pe langa subiect, voind cu orice pret sa provoace o reactie de la ceilalti. In general e disperat dupa atentie, si pentru ca nu capabil de a o obtine pe cale pozitiva recurge la sabotaj.
Trolling e o metoda de pescuit care consta in a trage momeala prin apa dupa o barca. A derivat in expresia "trolling for suckers" - pescuind dupa fraieri.
Un troll distruge pe mai multe planuri: submineaza discutia, da informatii false sau sfaturi proaste, micsoreaza increderea intre membrii comunitatii. Calitatea discutiilor scade, si noii intrati se simt descurajati de a participa.
Combatere: singura metoda de a descuraja un troll e de a-l ignora. Orice raspuns de fapt il incurajeaza sa continue sabotajul.
In general participantii la un forum nu sunt destul de disciplinati ca sa-l ignore total, si responsabilitatea ii revine moderatorului. Trollul poate fi banned (dar poate reveni sub alt pseudonim); i se pot sterge toate posturile; mesaje proprii se pot face vizibile trollului dar invizibile tuturor celorlalti; i se pot sterge toate vocalele din mesaje facandu-le aproape ilizibile; se poate implementa un sistem de vot unde mesajele marcate sub un anumit prag negativ sunt facute invizibile.
Pentru un troll, cearta si zazania sunt ca un drog. El nu vine la un forum ca sa discute, sa schimbe idei. Nu. Asta cred doar naivii fara experienta. Trollul vine numai sa provoace, sa calomnieze, sa-si creeze astfel doza zilnica de drog. Este unicul lui scop. Pentru asta s-a inscris.
Cand trolul este scos la lumina din ascunzisurile unde isi urzeste atacurile, si odata ce tacticile lui sint demascate, atunci T-U-R-B-E-A-Z-A!! Ca un drogat caruia i se refuza drogul.
Ca orice dependent, pentru a-si obtine doza de care e lipsit, isi scoate armele. Injuriile. Balacareala. Stereotipurile stupide ca: "securistilor!", "legionarilor!", "jidanilor!', "comunistilor!". Calomniile aberante, in stilul "adminii va citesc mesajele private ma fraierilor", sau "adminii va viruseaza calculatorul de fiecare data cand va conectati la website".
Arma lor preferata este insa placa cu "cenzura". Atunci cand sunt impiedicati sa troll-uiasca subiectele, racnesc cat ii tine tastatura: "cezura! sinteti un cuib de securisti! va credeti la Scanteia!". Pentru un troll, libertatea e sinonima cu libertatea de a balacari. Cand nu i se ofera ocazia de a manji pe ceilalti , atunci scoate din maneca placa cu "cenzura". Utilizatorii care ii sustin pe moderatori devin, in discursul trollului, "slugile moderatorilor". Veti auzi expresii ca "e cel mai cenzurat forum din cate am vazut", "haideti sa il boicotam!". Este trollul la apogeul tacticilor lui.
Daca primele tactici nu au suficient efect, atunci poate adopta tactica "plecarii cu stropi si valuri". Posteaza mesaj dupa mesaj in care ameninta ca "desi nu ar vrea, e nevoit sa plece de pe forum din cauza cenzurii moderatorilor", sau "Ma intreb de ce tot mai multi utilizatori pleaca la alte forumuri". Mesajul ii va fi intotdeauna induiosator. Se vor gasi eventual alti trolli, dni in aceeasi gasca cu el, care il vor ruga cu lacrimi in ochi sa nu plece. Scopul lui e sa faca cat mai multe valuri, sa iasa cat mai mult in evidenta prin scandal (ca doar de-aia e troll). El face cat mai mult fum si abureli, in virtutea zicalei ca "nu e fum fara foc". Tactica trollului e "hai sa facem fumul, si poate-poate prostii se vor lasa pacaliti ca exista si focul".
Apoi mai exista si slugile trollilor - cei care posteaza mesajele ultimative si apocaliptice ale trollilor care - odata taiati de la acces - fac spume si mai dau un flit de muste in preajma lor.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
eu vad ca tu iti pui singur piedici in cale...de unde stii tu ca 99,99% din fetele din iasi sunt cuplate??? cum ai ajuns tu la concluzia asta? ce te face sa crezi in toate aceste statistici despre care vorbesti??? noi incercam atat cat putem sa iti dam sfaturi, sa te ajutam, dar tu vii mereu cu contraargumente, si nu cu orice contraargumente... incearca inveti din orice lucru ceva...sa vezi partea buna a lucrurilor, nu mai da atata vina pe trecutul tau, tu esti singurul vinovat de situatia in care te aflii pentru ca nu faci nimic sa o depasesti...degeaba te duci la psihologi, la psihiatrii, daca tu nu vrei sa te ajuti nu te poate ajuta nimeni...si pentru asta trebuie neaaparat sa iti schimbi modul de a gandii...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
chiar mai fetelor ma gandeam ce ar fi sa nu mai postam nimic???? asa nu i-am mai da atentia dupa care tot ravneste
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|