homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-48

#894 2008-08-29 15:38:31

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

Re: Virgin la 28 de ani

kdeea a scris:

Mai Citystar, te rog din suflet, macar atat sa iti intre in minte: ca noi nu cautam categoria asta de barbati alfa-dominanti sau cum ii numesti tu . Si prin asta vreau sa zic ca poti fi placut pentru ceea ce esti . ... For God's sake ... nu mai frunzari forumurile plangandu-ti de mila ...Poti face mai mult !!!

am iesit acum 2 zile cu colegii la o terasa la meciul steaua-galatasaray si m-am ingrozit de cat de mult pot sa injure barbatii alfa dominanti. Si mai ales cei care aveau si prietena langa ei, aceia erau cei mai agresivi.
pe mine personal nu ma interesa meciul, doar am iesit din casa.

carmen_21 a scris:

ba nu... nu e urat
dak iti skimbi freza e totul ok
na... acum conteaza f mult si atitudinea ta fata de fete...

toata lumea imi zice sa-mi schimb freza, dar nimeni nu-mi spune cum.

Eu tot nu inteleg de ce ar interesa pe o fata freza baietilor. De parca parul ar insemna "viata".
cand merg la frizer, ma intreab el cum vreau. Si nu stiu ce sa-i spun.
Am cerut o carte cu modele/poze, si a zis ca nu are. Si nu era frizerie mica.

Andrutsa16 a scris:

din poze imi pari rocker smile schimba-ti si tu putin look-ul,fa-ti o tunsoare mai tinereasca..ia-ti niste haine dragutse,aranjeaza-te si iesi la agatat !

Ce inseamna tunsoare tinereasca ?
CUM SA MA TUND ????????

Andrutsa16 a scris:

exact..si atitudinea fatza de fete.. smile incearca sa le zambesti..sa fii sociabil,gata de ceva nou,deschis cand e vb de un subiect..

care fete ? ca nu exista. Nu am vorbit cu o fata "pe viu" de mai bine de 12 ani. (exceptie fac colegele de servici)

maria_82 a scris:

Well, gresit...prietenul meu este un tip linistit. Si dupa ce am dat peste cateva "poame"....exact asta mi-am dorit, un tip calm si linistit, care sa ma tempereze si pe mine, pentru ca eu sunt zapacita. Deci ceea ce crezi tu e fals, si sunt multe femei care-si doresc tipi de genul asta, nu sunt eu exceptia care confirma regula.

daca era linistit, nu erai impreuna cu el acum. Ca nu avea tupeu sa te agate.

Sunt convinsa ca nu vrei numai sex...ca vrei si tu sa traiesti o poveste frumoasa alaturi de cineva. Dar pana sa ajungi acolo, trebuie sa treci prin cateva experiente. Ti-am sugerat sa platesti pe cineva, pentru ca in felul asta o sa mai inveti una alta, o sa mai capeti incredere in tine si poate o sa ai un pic mai mult curaj si o sa abordezi fete...contrar aparentzelor NU MUSCA :-).

Cum si unde ? am luat un ziar cu anunturi dar nu am tupeu sa sun. Ce sa-i zic ?
Daca as fi avut tupeu sa sun, aveam tupeu si in realitate.

Si sincer vorbind.....sa nu mi-o ia cineva in nume de rau, dar ma gandesc ca sunt fete care in momentul in care afla ca esti virgin la 28 de ani, o sa fuga mancand pamantul (viata reala e un pic diferita de filmul ala "virgin la 40 de ani").

pai vezi. Nu e de ajuns ca nu prea sunt fete, cele care sunt ar fugi de mine doar numai ptr faptul sa sunt virgin.
Tocmai mi-ai demonstrat ca nu mai am nici o sansa.

Anyway...Nu ti-am zis sa devii alcoolic, dar un pahar de vin rosu n-a omorat pe nimeni, as far as i know.
Schimba-ti un pic look-ul si iesi noaptea intr-un club si baga-te in seama, n-o sa mori, promit.

mie imi plac vinul rosu. Si am baut de multe ori. Si ce e cu asta ?
Si zi-ce-ti-mi odata cum sa arate parul.
iar ... sa ma bag in seama nopatea in club: tocmai asta e problema ca nu pot.
Ca si cum ai cere unei pisici sa mearga la banca sa-si faca card si sa completeze formulare.

katami" a scris:

gresit. fara sa dau cu parul, "asa" (=in orice fel esti la un moment dat) ajungi din cauza ta si doar a ta. ca unii au parte de suturi in dos si altii de pasi inainte.... tine de om, nu de anturaj.

GRESIT. nu e adevarat
am pe cineva cunoscut de 15 ani. Are prieteni/prietene care nu-l lasa deloc sa stea in casa. Il suna pe tel, il striga la balcon. Ii bate la usa.  Pur si simplu nu-i da voie sa stea in casa singur la calculator. 
Ce s-ar intmpla daca as fi eu in situatia lui.  Si sa am chiar varsta de acum.  Nu mai eram singur.
Am o colegi de servici care vorbesc la telefon din 15 in 15 min in interes personal.  Si nu suna ei, sunt sunati !
Pe mine daca ma suna cineva odata la 3  luni. Mai mult sun eu, desi nu prea am pe cine.
Anturajul inseamna 95 % !!!.
Si mai mult, cum diavolul are libertate sa se bage in mintea omului (a zis parintele Cleopa asta nu eu.)  iti dai seama ce se intampla  cu acela caruia ii face cineva vraji.

si hai sa fim seriosi... un om "disperat"cum se declara el da dreptul la o a doua sansa oricui (de exemplu, noua, celor care suntem (si suntem!) vinovati ca nu am mai ajuns la intalnirea aia)

dar dau oricui sansa. Ce trebuie sa fac ? cate zeci de persoane si-au anuntat prezenta la ultima intalnire si eu nu am vrut sa particip ?

blueeyes a scris:

mai Citystar, tu esti un baiat atragator fizic, esti destept, linistit, matur dpdv emotional, iti trebuie doar un pic de siguranta de sine... Trebuie sa incepi sa faci lucrurile de care iti este frica. Cum? Pur si simplu nu lasa sa treaca nici o ocazie pe langa tine! Crede-ma, functioneaza!

care ocazie ?
in toata viata mea au fost doar 2 ocazii.  Prima la 15 ani, a doua la 26 de ani.
Pe ambele le-am ratat in mod inconstient. Si mai grav este ca la 26 de ani eu sufeream ca acum de singuratate. La 15 ani macar eram taran handicapat cu mentalitate de tara.  Dar la 26 nu mai eram atat de inconstient.
Si logic acum imi pare rau dupa ambele ocazii.

Altii au cate 4-5 ocazii pe saptamana, adica 260 de ocazii pe an.

paulinne a scris:

Tin sa te contrazic...eu am copilarit la tara...si chiar daca atunci imi doream sa stau si eu la oras pt ca mi se parea "cool" acum,daca as putea...n-as schimba asta pt nimic in lume.Consider ca mediul acela de tara...chiar daca includea taiatul sfeclei la porci,tocatul la rate si alte treburi de genul a contribuit benefic la persoana care sunt astazi.Asa ca sfatul meu este sa consideri asta un atu si sa te relaxezi...o sa apara si persoana potrivita

tu esti fata, e irelevant. tu nu trebuie sa faci nimic ca sa te agate un baiat.

free a scris:

Ce spuneam eu este că nu există nimeni să-l ?nveţe să socializeze , pe gratis .

Dar unde exista centre de socializare cu taxa ? Sunt curios.

mylv4u a scris:

Serios, fa-ti o programare la un psiholog discuta cu el prob pe care le ai, eu cred ca pe lumea asta exista o pereche  pt fiecre indiferent de cat de frumos/urat esti sau cat de slab/ gars esti sau cat de frustrat ai fi.

daca citeai topicul aflai ca am fost la psiholog, psihiatru.

Ultima oara a fost editat de citystar (2008-08-29 15:39:06)

#895 2008-08-29 16:07:20

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

city, ce inaltime ai ? smile
am o amica singura si virgina si fffff timida careia ii plac baietii inteligenti si witty si cu simtul umorului. ea are peste 1,7 m daca nu ma insel smile

#896 2008-08-29 16:12:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

te iubesc citystar
esti non alfa-dominantul meu preferat

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-08-29 16:12:21)

#897 2008-08-29 16:14:30

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

ralluka a scris:

te iubesc citystar

rotfl rotfl
(sorry, nu m-am putut abtine)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#898 2008-08-29 16:19:31

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

adina84 a scris:

am o amica singura si virgina si fffff timida careia ii plac baietii inteligenti si witty si cu simtul umorului. ea are peste 1,7 m daca nu ma insel smile

1.62

mai mic decat copii de 14-15 ani.

Publicitate

loading...

#899 2008-08-29 16:21:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

citystar a scris:

adina84 a scris:

1.62

esti perfect
trust me

#900 2008-08-29 16:24:04

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

bubutadana a scris:

ralluka a scris:

te iubesc citystar

rotfl rotfl
(sorry, nu m-am putut abtine)

nici eu rotfl rotfl rotfl
esti perfect
trust me
rotfl rotfl
gata tac neutral

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#901 2008-08-29 16:24:35

albinuta_vesela
Insomniac member

citystar a scris:

adina84 a scris:

1.62

de ce tot timpul trebuie sa iti subliniezi defectele ?
care e problema ? nu mai sunt oameni scunzi ?? nu o sa bag texte  de genul "esentele tari se pastreaza....." dar serios, tu pari un tip inteligent si placut.

trebuie sa crezi in tine ca sa ai tupeu...

#902 2008-08-29 16:35:50

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

citystare, nici pana acum nu ti-ai pus-o? neutral     vizitez rar  topicul ca mi se pare caterinca, dar nu zau, n-ai gasit o gajica faina? big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#903 2008-08-29 16:36:06

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

unde sunt poze cu cystar...vreau si eu?!

#904 2008-08-29 16:42:50

albinuta_vesela
Insomniac member

city dar trebuie sa iti spun ca esti vedeta. daca dai un search pe google, deja primele site-uri sunt formuri unde ai postat. lasa-te de sportul asta. toata lumea iti spune sa iti faci tupeu si sa iesi la agatat. nu-ti iese din prima, nici din a doua nici din a 7-a dar tot vei gasi pe cineva. si lasa teoriile (gen "barbat alfa dominant" etc) treci la practica. nu tre sa fii un anumit tip de barbat, fii doar tu.

#905 2008-08-29 16:53:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

toti vrem atentie cand ne spunem problema pe un forum public...deci nu mi se pare ca e el mai deosebit...omul si-a spus problema,daca vrem ne dam cu parerea, daca nu,nu!

#906 2008-08-29 19:23:09

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ai warn cezady...insa pt ca nu editezi wink

mami de minuni hjarta

#907 2008-08-29 19:30:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

esti full member cezady...ia treci pe la reguli. e f pe bune chiar daca stergi. pai de la un new member ce pretentii mai pot avea?

mami de minuni hjarta

#908 2008-08-29 19:34:39

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

da' nu e vorba de sters! n-ai spus nimic nelalocul lui, doar ca n-ai voie sa postezi mesaje consecutive la un intreval de timp asa de scurt... exista butonul Editeaza, e jos in dreapta.....

Just like a tattoo
I'll always have you...

#909 2008-08-29 19:49:47

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nu exista buton sa il recuperezi. cine te-o fi pus sa il stergi? big_smile

petrecere frumoasa maine!

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-29 19:50:29)

#910 2008-08-29 19:58:03

albinuta_vesela
Insomniac member

cezady, selectezi textul, dai copy si apoi paste in mesajul anterior, dupa ce bineinteles il editezi. simplu.

#911 2008-08-29 20:09:21

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

tummenupp

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-29 20:09:28)

#912 2008-08-29 21:03:19

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.