homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-46

#856 2008-08-21 17:01:02

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Virgin la 28 de ani

doamne, cat am putut sa rad pe la topicul asta...rotfl
ma oameni buni, lasa-ti-l in pace, nu vedeti ca nu vrea nimic din ce i ati propus? apropo...n am mai avut rabdare sa citesc tot, ati iesit pe undeva cu el?

time is precious.....

#857 2008-08-21 17:50:41

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#858 2008-08-21 17:53:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Tot postand ii dam apa la moara. Nici n-a mai intrat de mult timp ...
Ne-a lasat gandindu-ne la masculii nostri alfa-dominanti wink
Dar nu vreau sa fiu rautacioasa. Astea ii sunt principiile, dupa asta se ghideaza smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#859 2008-08-21 19:26:13

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

dude...u neeeeeeeeeeeeeed to get laid
nu conteaza cu cine,cum,unde neutral

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#860 2008-08-21 22:07:34

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si iar ati ridicat topicul.............................

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#861 2008-08-22 08:34:27

pitarello
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-06

ciudoas emai sunt femeile, de ce sa fie numai ele virgine pana la casatorie, lasati omul sa fie si el pana o intalneste pe EA!

#862 2008-08-23 17:47:32

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

inca nu si-a pierdut virginitatea? smile

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#863 2008-08-24 09:58:39

marius28
Membru
Inregistrat: 2008-08-21

varianta americana lol
din cate am citit in cateva randuri,la ei sunt mai multi care se "declara" virgin at 28 years smile

http://www.ehealthforum.com/health/topic32371.html

#864 2008-08-24 16:14:55

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

nu am stat sa citesc tot ce s-a scris pe topicul asta, dar vreau sa spun un sg lucru: nu vei putea recupera 13 ani de posibile experiente amoroase; spui ca vrei sa patrunzi in campul acesta cu pasi marunti, sa traiesti momente adolescentine.. sincera sa fiu, nu cred k va fi posibil, pt ca dak vei gasi o tipa cu care sa intemeiezi o relatie, subliniind din start ca nu ar fi minora, aia nu s-ar putea afla in stadiul in care esti tu, sau nah.. sunt sanse mici sa gasesti una exact ca tine.... deja lucrurile sunt duse la un alt nivel, isi spun din plin cuvantul maturitatea si experientele cumulate.
sfatul meu este sa incerci sa te adaptezi din mers.. si sa-ti amintesti ca in ciuda lipsurilor pe care le ai, sunt, totusi, 28 de ani de viata.

#865 2008-08-25 13:25:28

maria_82
Full member
Inregistrat: 2007-11-12

Topicul asta e un fel de gluma?.....like.....in ziua de azi, nici daca vrei nu poti sa ramai virgin pana la 28 de ani.....
C'moooooooooooooon.............
Baiatul asta face misto :-)))

Am vazut pozele lui citystar, ma gandeam ca-i vreun tip nashpa, dar e ok lol
Oricum ar putea sa dea o fuga la frizer, de control asa... :-)))

Ultima oara a fost editat de maria_82 (2008-08-25 13:33:57)

#866 2008-08-25 15:04:39

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu sunt din nou in Romania in concediu si am revazut un prieten care se afla in aceeasi situatie, are 34 de ani si inca nu a avut nici o femeie in pat, deci e virgin. Isi vede de treaba, munceste mult si inca nici gand sa-si gaseasca o prietena. Deci nu este chiar atat de imposibil sa fi virgin la varsta lui CityStar.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#867 2008-08-25 15:50:28

maria_82
Full member
Inregistrat: 2007-11-12

Ma rog....eu pana acum nu am auzit de un astfel de caz.
Si daca povestea acestui baiat Citystar e reala, oricum mi se pare ca s-a trezit un pic cam tarziu la realitate....pentru ca aia 13 ani pe care zice el ca i-a "pierdut" pun pariu ca i-a petrecut in fata calculatorului, stand pe mirc si jucand counter strike, nfs...etc.
Si atunci cand ai o problema de genul asta, care-ti genereaza zeci de mii de frustrari, incerci s-o rezolvi intr-un fel......
E frumos sa-ti incepi viata sexuala cu o persoana pe care s-o iubesti....bla bla bla.....dar daca vezi ca nu apare, acum n-o sa stai o viata intreaga fara sex. Mi se pare absurd.
Cum au zis si fetele un pic mai sus, putea sa plateasca pe cineva....mai invata si el cateva lucruri, capata si un pic de incredere in el....lucru care eu am impresia ca-i lipseste cu desavarsire.
Are idei preconcepute de genul "femeile nu vor baieti linistiti asa ca mine".....
Degeaba filozofeaza cu fetele pe vreo 30 de pagini, ca n-o sa-l ajute cu nimic. Sa arunce calculatorul de-acasa pe fereastra, sa se aranjeze un pic, sa bea 2 pahare de vodka (sa prinda curaj) si sa iasa intr-un club si sa incerce sa abordeze femei cu replici funny....poate n-o sa-i iasa din prima, dar usor usor.....

Oricum e un pic cam infricosator acest personaj Citystar.......

Ultima oara a fost editat de maria_82 (2008-08-25 16:20:44)

#868 2008-08-26 20:00:23

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

maria_82 a scris:

Ma rog....eu pana acum nu am auzit de un astfel de caz.
Si daca povestea acestui baiat Citystar e reala, oricum mi se pare ca s-a trezit un pic cam tarziu la realitate....pentru ca aia 13 ani pe care zice el ca i-a "pierdut" pun pariu ca i-a petrecut in fata calculatorului, stand pe mirc si jucand counter strike, nfs...etc.

nu e chiar asa. Nu am avut calculator de la 15 ani pentru ca atunci era anul 1995. Nu faceam parte din familie bogata. Abia 3 ani mai tarziu adica din facultate am inceput sa ma familiarizez cu IT-ul.

Si atunci cand ai o problema de genul asta, care-ti genereaza zeci de mii de frustrari, incerci s-o rezolvi intr-un fel......

cum ?

E frumos sa-ti incepi viata sexuala cu o persoana pe care s-o iubesti....bla bla bla.....dar daca vezi ca nu apare, acum n-o sa stai o viata intreaga fara sex. Mi se pare absurd.
Cum au zis si fetele un pic mai sus, putea sa plateasca pe cineva....mai invata si el cateva lucruri, capata si un pic de incredere in el....lucru care eu am impresia ca-i lipseste cu desavarsire.

nu vreau numai sex. Vreau viata.

Are idei preconcepute de genul "femeile nu vor baieti linistiti asa ca mine".....

nu am inventat eu ideea; rezulta din viata reala. Daca nu as fi fost linistit nu eram singur la 28 de ani.

Degeaba filozofeaza cu fetele pe vreo 30 de pagini, ca n-o sa-l ajute cu nimic. Sa arunce calculatorul de-acasa pe fereastra, sa se aranjeze un pic, sa bea 2 pahare de vodka (sa prinda curaj) si sa iasa intr-un club si sa incerce sa abordeze femei cu replici funny....poate n-o sa-i iasa din prima, dar usor usor.....

consumul de alcool dauneaza grav sanatatii. De ce sa-mi pun in pericol sanatatea ?
Iar cand sunt ametit nu am curaj mai mult, ci am mai multa putere de plans.
Chiar acum 5 minute am venit de la o terasa unde am iesit cu un fost coleg. si am baut o bere. Ce am rezolvat cu asta ?
Nimic !

Daca nu am tupeu sa ma leg de o fata, degeaba ce ies la terase.
Acum s-a intamplat ca am iesit cu un fost coleg (ca trebuia sa-i dau un HDD si niste miniDV-uri). Dar data viitoare nu am cu cine sa ies.

Oricum e un pic cam infricosator acest personaj Citystar.......

pai oamenii virgini si singuri si timizi si linistiti sunt infricosatori in ochii fetelor care cauta numai baieti alfa dominanti agresivi, (eventual obsedati sexual) si "puternici" dpdv social.

cine m-a vazut in realitate poate sa zica daca sunt sau nu infricosator.

#869 2008-08-26 20:04:50

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

citystar a scris:

pai oamenii virgini si singuri si timizi si linistiti sunt infricosatori in ochii fetelor care cauta numai baieti alfa dominanti agresivi, (eventual obsedati sexual) si "puternici" dpdv social.

cine m-a vazut in realitate poate sa zica daca sunt sau nu infricosator.

chiar exagerezi
fetele nu cauta barbati agresivi si obsedati sexual
problema ta e ca te subestimezi...ai impresia ca absolut toti ceilalti barbati sunt mai buni decat tine. ia incearca sa ai mai multa incredere in tine si o sa vezi ca nu e dracul chiar asa de negru

#870 2008-08-26 20:06:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu ti am urmarit povestea dar in principiu m am prins despre ce e vorba...
in orice caz... nu dispera.. aranjeaza te putin si iesi... singur la urma urmei dak spui k nu ai cu cine
chiar dak zici k vrei viata, nu sex cred k o mare parte dintre problemele tale s ar rezolva dak ai plati o fata pt asta...
o sa vezi lucrurile altfel dup'aia si o sa iti fie mai usor sa agati big_smile
succes

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#871 2008-08-26 20:11:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

gresesti enorm cand spui ca fetele cauta baieti agresivi, obsedati sexual, violenti lol eu peste tot vad numai fete care se plang de astfel de baieti, in general persoanele care nu au incredere in ele, cauta baieti de genul asta, pentru ca simt nevoia sa fie protejate, dar asta se intampla mai mult la varsta adolescentei, la maturitate lucrurile nu mai stau deloc asa, crede-ma wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#872 2008-08-26 20:16:17

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

cred eu de fapt ca vrea sa agate o tipa de pe sait ce si a zis aici sunt multe fete si sigur gaseste una mai naiva....nu cred o iota iar daca as putea crede i as da un singur sfat...sa se calugareasca sigur femeile nu s pentru el daca nu l a atras nici una pana acum...sau e homo..fara suparare

#873 2008-08-26 20:17:56

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

si inca ceva daca e asa cum zice cum s a satisfacut pana acum? facand l...a ? daca da sory asta e o boala se numeste onanism..se satisface singur.

Ultima oara a fost editat de cryss26buc (2008-08-26 21:52:15)

#874 2008-08-26 20:52:56

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

cryss22buc, editeaza mesajele sa nu iei warn smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.