.vorbesti de 3 luni pe forum si nu ti-ai rezolvat problema?
voiai sa scrii 3 ani?
Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
eu nu inteleg de ce spui tu ca cei care stiu sa injure sunt superiori cu ceva...de ce ti se pare tie atat de interesanta o injuratura... pe mine chiar ma scarbesc unii copii pe care ii aud cum injura, si cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai penibili, si par mai prosti, adica chiar nu inteleg de ce consideri tu ca fetelor le plac baietii care au un astfel de caracter...
eu nu vad nimic util sa injuri, dupa acum am mai zis eu nu am inujrat niciodata, nu am vorbit obscen cu voce tare niciodata, sau in prezenta altei persoane; dar din nefericire numai baietii agresivi alfa dominanti care injura cel putin odata pana la 15 ani, doar acestia au tupeu sa agate si sa se cupleze; Ceilalti, timizi, ca mine, devin ratati;
vrei sa zici ca actualul tau prieten nu a injurat niciodata pana la 15 ani ?!
Andra123 a scris:
si ca sa stii inca ceva pt cultura ta generala barbatii care injura pe strada sau eu mai stiu pe unde nu sunt grozavi cum spui tu sau alfa dominanti ma rog ci sunt niste badarani si prost crescuti si nu se omoara femeile dupa ei...eventual doar alea care sunt tot de nivelul lor. si apropo...nu am auzit ca timiditatea si virginitatea sa duca la deces asa ca...nu mai abera ca deja nu mai esti interesant.
nu ma refeream la baietii care injura pe strada asa de nebuni; Ci la cei smecheri, cei care va agata pe voi. Doar nu vrei sa-mi spuneti ca prietenii sau barbatii bostri nu au injurat niciodata cand ceva nu le mergea bine sau pentru a se razbuna pe cineva
timiditatea si virginitatea duce la singuratate absoluta, singuratatea duce la depresie severa si stres, stres-ul duce la diferite boli, intrebati mediicii pentru mai multe detalii;
Ellutza a scris:
sa sti ca nu cred ceea ce ai zis ca nici o fata nu a vrut sa vorbeasca cu tine pe mirc...e imposibil asa ceva, de ce sa nu vorbeasca pentru ca nici macar nu stiau cine se afla in spatele calculatorului astea-s povesti, nu se poate asa ceva ... daca nu ai cu cine sa iesi , daca chiar nu mai ai alti prieteni in afara de colegii de servici, las-o balta , nu o sa intalnesti niciodata pe cineva... daca pe mirc nu ai reusit, fa-ti un cont pe hi 5 si pune niste poze cu tine, ca asa te vede intraga lume si mai ai o sansa sa iti gasesti pe cineva:D
de 3 ani am cont pe hi5, de 8 ani am cont pe sentimente.ro, de cca 5 ani am cont pe noi2.ro, plus celelalte site-uri de matrimoniale, sunt inscris pe toate (nu cu nick-ul citystar, am pus alt nick); AM incercat multe variante, de obicei pe site-urile de matrimoniale nu sunt fete serioase, alea fie cauta numai sex, fie sunt baieti deghizati in fete; Iar pe mirc, acum 3 ani, o fata a inceput sa-mi vorbeasca urat, (s-a legat de mama, a inceput sa ma injure, nici macar nu ma cunostea). mi s-a facut scarba de ea; pe site-urile de matrimoniale scriu multe mesaje dar nu primesc raspuns; Unele fete nici macar nu le citesc; Si 95 % dintre fete nu sunt active; isi fac cont si intra numai o singura data;
isa a scris:
citystar p softpedia nu esti sau ti-au inchis topicul imediat sau mai rau n-ai avut ce sa citezi ?
ba nu e inchis, topicul acela e din toamna lui 2005 parca, s-au scris multe pagini si acolo in acesti 3 ani, plus ca nu eram singurul virgin; toti cei care mai erau virgini cica si-au rezolvat problema; erau 2 topicuri la un moment dat, numai unul a evoluat;
Chocolate22 a scris:
voiai sa scrii 3 ani?
de fapt de cca 13 ani (28-15=13)
Ultima oara a fost editat de citystar (2008-05-19 22:17:19)
care nu pot f rezolvate de o armata de psihologi (tot voi ati zis asta); Iti dai seama ce incapabili is psihologii de pe Terra !!!
nici un psiholog nu te poate ajuta daca tu nu vrei ca fii ajutat. si daca orice ti-ar zice el, tu o tii pe a ta (ca si aici). daca suntem o groaza de fete aici...si-ti zicem ca nu ne atrag barbatii care injura, bat, etc...si tu o tii tot pe a ta (ca stii tu din statistici altfel) e clar ca nu vrei sa fii ajutat si noi vorbim degeaba.
Adica vreti sa ziceti ca voi sau barbatii vostrii nu ati injurat obscen niciodata ?!
eu cred k si dak ai avea vreodata o femeie,dintr-un miracol...dak aia s-ar desparti de tine ai fi in stare sa o omori rad eu rad,dar nu-i d gluma.
s-ar desparti de mine pe motiv ca nu injur niciodata si s-ar duce dupa unul alfa-dominat agresiv care ar injura-o zilnic !
eu pe al meu il tot bat la cap sa nu vb urat...sa nu injure...ca nu-mi place. cand e cu baietii sa vb cum vrea, dar cand sunt si eu fata sau si alte fete sa vb mai frumos. deci in nici un caz nu m-as desparti de cineva pe motiv ca nu injura... Mi se pare cel mai stupid motiv. Bravo lui ca e baiat simtit si poate sa vorbeasca frumos. iar la faza cu s-ar duce la unul agresiv care o injura zilnic...da...daca e sado-masochista si-i place sa fie tratata ca o carpa. Iti zic eu ca fetele destepte fug de barbatii agresivi...care sa le injure. Pai daca al meu ma injura vreodata (nu mai zic de dat vreo palma), a 2a zi nu ma mai vede. Nu stiu ce parere ai tu despre femei, dar cele normale (si intregi la minte) vor barbati care le iubesc, le alinta,....nu care le bat si le injura. si nu-mi zi ca nu e asa...ca-s fata si stiu din proprie experienta (a mea si a prietenelor mele).
Dar de ce sa o omar ? eu nu am tupeu sa omor o musca; baieti agresivi bat femeile, nu eu;
si asta e rau? Tu chiar crezi ca idealul nostru in viata e un barbat care ne bate zilnic, ne baga in spital, ne injura...wow...da...super...de mica visez la asa ceva. E tot ce mi-am dorit de la viata. Daca nu primesc bataie intr-o zi nu ma simt fericita...ceva lipseste.
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
fetele care accepta sa fie injurate, jignite si batute de cele mai multe ori provin din familii in care violenta era privita ca ceva normal...desi pare ciudat, asa se intampla de cele mai multe ori, mai sunt cazurile in care accepta sa fie tratate astfel pentru a nu pierde diferite beneficii materiale, sau sunt femei care iubesc barbatul respectiv, si care spera ca acesta se va schimba pana la urma......ideea e ca nimanui nu ii face placere sa fie tinta jignirilor, frustrarilor si neimplinirilor altor persoane indiferent cat de mult ar iubi persoana respectiva, sau de motivele pentru care ramane in continuare in relatie...si intr-adevar, femeile destepte cauta barbati care sa le iubeasca, care sa le alinte sa fie in viata un sprijin unul pentru celalat, in nici un caz nu un barbat violent, care nu stie sa rezolve problemele decat cu pumnul...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
dar de ce ma obligi sa ma leg de o femei casatorita sidespartita ? doar ptr ca sunt virgin nu mai am voie sa am parte de o relatie cu o fata singura si necasatorita ? copilul l-as iubi dar pe mama nu; dar eu vreau fata nu mama;
DE CE? sincer nu inteleg. ce daca un om are deja un copil cu altul/alta? vezi... esti egoist la faza asta (nu-ti zic cu rautate, doar ca sa-ti revizuiesti modul de a gandi). de ce sa n-o iubesti pe mama? sincer nu pricep. poate femeia aia a facut o greseala o data, dar asta inseamna ca e condamnata pe veci? ai prefera o "fata" care, fara sa stii, a avut 2 avorturi inainte de a te cunoaste? nu-i mai buna o persoana responsabila, care si-a asumat ce a facut si creste, cu greu, un copil?
sau pune problema altfel. te indragostesti de o femeie divortata, cu copil, al carui tata tine in continuare la copil si il viziteaza periodic. l-ai putea suporta in casa ta?
si nu te obliga nimeni... era doar un scenariu ipotetic. stai intr-un bar, discuti cu una frumusica, de care iti place, apoi afli ca are un copil. ce faci? o lasi sau o iubesti pe ea ca om, si nu-i judeci greselile trecute? asta era ideea. dar vorba satinei... foarte frumos zis: daca te simti capabil sa iubesti ASA, atunci e mai mult decat firesc, e PESTE FIRE. incearca sa iubesti asa... vei avea parte de mult...
dar de ce ? oricum nu am vazut niciodata cum decurge o scena de sex pe viu; doar in filme;
asta-i buna... oare cati din noi au vazut? una e sa fii "in centrul actiunii"... dar sa stai sa te uiti la colegii de camin cum se....... mi se pare total aiurea!!!
cat ce priveste cartile si documentatia despre seductie m-au ajutat sa inteleg multe lucruri noi, dar eu oricum nu sunt capabil sa le pun in aplicare;
da-le naibii atunci. poti fi om si fara ele. ai curajul si te ridica singur, nu incerca sa copii clisee. esti ca fetita de 12 ani care se vede urata pt ca vrea sa ajunga ca nush ce manechin din reviste. CHESTIILE ALEA NU-S REALE!! manechinul e prea machiat, prea "muncit" sa arate bine. cartile tale de seductie sunt prea teoretice. si, mai ales, functioneaza STATISTIC. adica pot fi valabile pt "majoritatea" oamenilor... dar sunt unii care, basca ma-sii de treaba, uite ca nu se incadreaza in tiparele alea si vor sa se manifeste altfel. asta nu inseaman ca drumul lor e mai prost... e doar diferit. iar rezultatele pot fi mult, mult, mult mai reusite. asa ca... fii tu insuti, lasa cliseele.
ba da; cel putin colegii mei; nu degeaba am zis ca programatorii nu stiu sa-si traiasca viata; tu esti programator ?
aceeasi chestie ca mai sus. daca statistic ai dreptate, nu inseamna ca nu exista exceptii. eu stiu programatori care isi traiesc viata foarte normal... se distreaza, ies, au femeie si copil etc etc.
deci vezi, si tu consideri copii supremi !!! Da, inocenta inseamna suprematie; Eram in autobuz, si era aglomerat, erau niste copii langa mine, se simtea in ei energia suprematiei inocente, pur si simplu tremurau, nu puteau sta in loc, erau plini de viata si energie; Dar un adolescent este mai smecher daca face ce fac si adultii;
da, vad in copii fiinte superioare, dar asta, repet, tocmai pt ca sunt prea puri si inocenti. si cand spun "copii" ma refer la cei f mici. cei ajunsi la scoala incep sa piarda, mai devreme sau mai tarziu (in functie de firea lor) din legaturile cu "alte lumi". stii ce usor se pot ruga copiii? pt ca la ei totul e un amestec si totul e posibil. ei nu-si pun intrebari logice.. ei CRED. cred ca totul e posibil. de aia sunt frumosi si "supremi", cum zici tu. niciodata n-am reusit sa ma rog asa cum faceam, fara sa ma fi invatat nimeni, cand eram copil. se pierd lucrurile astea... nu stie societatea sa ni le dezvolte...
in schimb, dezvolta "smechereala". la varsta teribilismului nu-mi mai sunt la fel de dragi copiii. iar un adolescent care copie comportamentul maturilor doar ca sa fie "smecher"... nu-i decat fie prost (si n-are cap sa discearna), fie slab (si ii e frica sa nu fie considerat "mai prejos). unul cu personalitate armonioasa si puternica "rezista ispitei". isi traieste copilaria pana la capat, asa cum trebuie... si iese OM dup-aia.
imi place exemplul cu copii si autobuzul... asa-i... si acu poate intelegi ce voiam sa spun ca "simti" un om. asa poti simti si o femeie... si ea pe tine. bine ca ai surprins ideea.
am mers in 2006 la cursuri de dans, la un moment dat eram in plus, toate fetele erau cu partener, eu singur; am fost nevoit sa dasnsez cu instructoarea; a fost groaznic; cat ce priveste notiunea de club sportiv, nu prea stiu ce se face acolo (adica sport, dar cu ce scop, de ce fel... );
mergi la colini, pe sf lazar, vis-a-vis de fostul rc star, ceva mai la vale acolo e o lipsa totala de baieti... ne batem pt ei cei care sunt, sunt veniti cu partenera. asa ca... sigur nu dansezi cu profa (ceea ce, by the way, nush ce ar fi asa groaznic. mie mi s-ar parea o ocazie minunata de a invata de la cineva care stie meserie. ca eu n-am avut experiente decat cu baieti carora li se impleticeau picioarele si nu puteam nici eu evolua din cauza lor. mi-as dori sa dansez cu profa sau proful (sunt 2).... am incercat, si-i super).
iar "notiunea de club sportiv" n-ai decat s-o inveti singur. te duci frumusel la o sala (ce vrei tu, mie ca spot mixt chiar nu-mi vine nik in cap decat arte martiale...dar mai sunt) - cauti afise prin oras sau intebi cunostintele - si vorbesti cu instructorul sa te lase sa te uiti la un antrenament. daca iti place, ramai, daca nu... cauti mai departe.
nu m-am referi la persoane anume, ci in general, fetele se cupleaza inca din adolescenta cu masculi alfa dominanti agresivi (care injura obscen cel putin odata pe zi)
ti-am zis... nu-i valabil deloc pt toata lumea. ai vazut cate s-au revoltat si au spus ca nu-si doresc langa ele un badaran care sa injure mereu.
pai vezi. daca nu am trecut, nu am experienta de viata, nu am avut copilarie, nu am avut prieteni, nu am subiecte de discutie; Ai inteles din nou cat sunt de handicpat;
NU... of, ce ma disperi cu handicapatul tau.... am spus ca e un motiv pt care ar trebui sa vrei sa iesi cu noi. chiar daca suntem o gasca de fete cuplate. nu conteaza.... macar vezi si tu despre ce vorbim... si ai sa "capeti experienta" pt fata ta.
in primul rand eu nu ma satur niciodata de sarut/dragoste, chestii cu al 9-lea cer etc; plus ca am de recuperat cam 12-14 ani de viata sentimentala; legat de activitati comune, propun sa se joace cu mine asa cum se joaca 2 copii; e o activitate care in mod normal nu se termina niciodata; daca nu, sa propuna ea activitati; de ex eu is pasionat de SF, astronomie, nave spatiale, filme SF, copilarie infinita, drept constitutional, IT, programare, chestii multimedia;
asta cu dragoste non-stop e valabil 1-3 luni de cand v-ati cunosacut. garantat asa am fost toti la inceput. dup-aia... vrei, o doresti in continuare si o iubesti... dar chiar non-stop nu merge... chiar daca presupunem ca tu ai vre... se satura ea, garantat
cat despre activitastile enumerate: pai tocmai ai demonsatrat ca NU esti handicapat. ai o gramada de chestii pe care le-ai putea impartasi. doar ca am senzatia ca nu stii CUM. baremi la servici dioscuti cu colegii despre chestiile care te pasioneaza? sau n-ai cu cine, nu-i intereseaza? de asta ar trebui sa iesi cu lumea... indiferent daca e vorba de persoane cuplate sau nu.
ea, spre deosebire de mine, nu-si scrie problemele pe forumuri; de asta nu-i cunosti durerile ascunse; de ex in cazul meu, daca unul din colegii mei din viata reala ar citi topicurile astea cu virgin la xx ani, si-ar schimba total parerea despre mine (nu stiu daca in bine sau in rau, dar m-ar vedea diferit);
are si ea fixurile si problemele ei. ma tot chinui s-o scot prin targ si nu prea am cu cine vorbi, se urneste greu ca o baba. dar am vorbit mult cu ea (am mers la munte impreuna de mai multe ori... si intr-o noapte luunga si friguroasa in acelasi cort, crede-ma ca afli despre un om mult mai multe decat de pe un forum). si n-are aceleasi conceptii deformate despre lume ca tine.
dar cu toate astea ai prieten alfa dominant (orice baiat care face sex din adolescenta este catalogat ca smecher)
despre asta am mai vorbit... dar repet: nu e cazul. si-s mandra ca-i asa
un copil poate sa-mi aline suferintele copilariei; cam asa a fost la mine in perioada 2004-2005; copii nu numai ca sunt fiinte supreme, dar au puteri miraculoase de "vindecare" a copilariei nefericite; pacat ca copii nu sunt vesnic copii; ptr mine o ora de joaca cu un copil valoareaza mai mult decat 3000 de sedinte la psiholog;
perfect; atunci ia aminte, din nou, la ce-a spus Satina: iti poti recupera copilaria pe care o consideri pierduta doar devenind tu tata. spor
daca nu... angajeaza-te la o gradinita (rad pt ca am lucrat cu copii si stiu ce greu e... una e sa te joci cu 1-2, alta e sa strunesti o gasca de 20, fiecare cu mofturile si figurile lui).
Iar o fata are puterea sa-mi alinte mai mult de 50% din suferinta daca reuseste sa patrunda in sufletul meu si sa simta tot ce simt eu; doar atunci va stii cum sa "se joace " cu mine; dar oricum nu prea stiu, ca nu am avut niciodata iubita, doar presupun.
pai vezi sa nu ceri prea multe de la ea; adica toti avem in cap o imagine idealizata a iubitului/iubitei... dar omul REAL din fata ta nu va fi niciodata corespunzator imaginii ideale. trebuie sa stii unde sa cedezi si cum sa te multumesti cu realitatea. adica, de exemplu, cu faptul ca iubita ta cea jucausa si frumoasa si cuminte are si ea problemele ei, depresiile ei, momentele ei de nervi, in care "n-o mai recunosti. trebuie sa stii ca, mereu, o relatie inseamna acceptare, cedare, dar si lupta. stiu cum gandesti, pt ca asa gandeam si eu inainte de a avea prieten: intr-o relatie totul trbuie sa fie perfect si in armonie, ca, doar, ne iubim. in realitate, insa, armonia e data nu de o chestie plata, vesnic "calduta", ci de suisuri si coborasuri si de talentul cu care fac cei doi fata la diferitele probleme de cuplu. ea va trebui sas depuna eforturi pt tine... dar, in egala masura, si tu va trebui. e mai greu decat pare
voi fetele nu ati face sex daca sexul nu ar fi placere suprema ;
asta-i buna... facem sex pt ca,da, e placut, si pt ca e o nevoie organica, precum si un mod de a te simti mai intim apropiat de cel drag. dar ai sa gasesti prea putine femei care sa-ti declare ca "sexul e placerea suprema". asta e o viziune tipic masculina, cred multe femei nici macar nu simt placere in sex, multe simt, dar n-au orgasm... altele simt placere, dar nu pun pret pe ea, pt ca stiu ca altele sunt mai importante. eu as sta cu iubi o viata fara sex, desi imi place foarte mult sa facem dragoste. dar, pur si simplu... nu asta ne leaga. nu asta e "suprem" pt noi.
pot duce oricat; copii se ataseaza usor de mine, si dupa aia la despartire plangem ca doi copii; ba pot iubi daca sunt egoist (tineam copilul in brate si mama lui ne chema la masa, dar noua nu ne pasa (deci putea sa fie sfarsitul lumii tot nu ne pasa), si a venit sa ne bata cu matura, si noi ne ascundeam, si radeam de nu mai puteam)
asta nu-i exemplu de iubire. asta e exemplu de cum iti satisfaci, ca om, anumite placeri (placerea de a te juca cu copilul). iubire e atunci cand esti in stare sa dai tot ce ai, sa te dai pe tine, sa renunti la ceea ce iti doresti tu, pt ca celui iubit sa-i fie bine.
inseamana ca esti vrajitoare si ai puteri paranormale. clar; La mine se intampla fix invers, subiectele pe care le citeam cel mai putin tocmai acelea imi cadeau la examen; asta fost dintodeauna, la ce ma asteptam mai putin, aceea se intampla;
vaaai, cum m-ai deconspirat asa, in public... pai de ce crezi ca voiam sa ne vedem? ca sa-ti fac vraji si sa te transform in soarece
oricum, multumesc de aprecieri . doar ca... nu-i cazul . am umblat prin diverse cercuri cu "paranormali", si stiu ce inseaman sa ai capacitati. iar la mine nu-i cazul... adica am o sensibilitate "peste medie", dar nu destula cat sa zic ca "am capacitati". si, ca idee... toti avem posibilitati de a ne dezvolta asemenea perceptii "paranormale". absolut toti opamenii ar putea, daca ar fi initiati. deci "paranormnalul" e, de fapt, normal. doar ca sunt unii mai "talentati", cei care au "dar" din nastere. nu-i cazul meu, oricum... asa ca stai linistit
iar exemplu cu examenul oricum nu era personal (la alea care erau am scris in paranteza asta). eu am patit cand asa, cand asa. am avut si eu situatii ca tine, in care din 200 pg n-am invatat fix 5, iar la examen, din 3 subiecte, 2 erau din alea 5 pagini. dar am avut si intuitii cum iti povesteam, in care "ghiceam subiectul". cea mai tare a fost una la matematica, in liceu... mi-am luat la mine in ziua aia un caiet mai vechi (desi nici eu nu stiam pt ce, nu-mi trebuia la nik), proful rezolva la tabla o problema, iar eu mi-am amintit brusc ca o rezolvase mai demult prin alta metoda. si eu, de obicei o "leguma dezinteresata" la orele de matematica, am scos caietul vechi si am cautat rezolvarea aia, ba chiar stiu ca am recitit-o si am inteles-o. nici n-am terminat bine, ca-l aud: "stie cineva cum se rezolva asta prin alta metoda?" am tasnit la tabla, mia-m impuscat un 10 si mi-am "scos" niste note mai mici din urma, se uitau si colegii si proful prostiti, pt ca stiau ca eu nu eram un mare geniu in domeniu dar... asa e cand asculti de cineva care iti spoteste la timp la ureche . am avut si prin fac multe dintr-astea...
sexul i-a maturizat, i-a facut alfa;
i-a maturizat, poate... dar nici nu mai erau asa obsedati ca ininte.
dar am mai multe probleme: copilarie nefericita nerecuperabila "la propriu", virgin si singur si disperat la 28 de ani etc.
bun. primul pas l-ai fauct. ai constientizat problemele tale. acu... treci la rezolvarea lor!
"a da" inseamna "a oferi" deci implicit "a baga in traista"; Ce intelegi tu prin a da ? Dumnezeu stie cat de incapabil sunt eu sa-mi gasesc fata; avand putere nelimitata mi-ar da in asa fel incat eu sa nu am cum sa nu iau ce-mi da El, indiferent de traista;
nu-i adevarat. a da inseamna a oferi o POSIBILITATE omului. pe care e ALEGEREA lui daca o dezvolta sau nu. tu te-ai nascut sanatos, intreg, normal, destept... asta ti s-a dat. dar nu-ti baga nimeni in traista... adica, cu astea, trebuie sa dovedesti ca te descurci singur. stii pilda talantilor din Biblie? cand Dumnezeu l-a certat pe cel care a ingropat talantul si i l-a returnat intact, l-a certat pt ca nu l-a investit. tu esti exact in situatia asta. ai tot ce-ti trebuie, dar nu actionezi in nici o directie, iti "inropi" ce ti-a fost dat. se "supara" Dumnezeu... nu te mira ca n-ai.
cat despre zi si ora... propune tu, atunci, ca sa nu ne ami incurcam. eu una as prefe4ra in timpul sapt, pt ca weekendul e singurul moment cand mai am si eu timp de o iesire cu cortul pe vreun deal... cel mult duminica seara, de exemplu.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
Hai ma emilya_m, nu cred ca virginitatea este cauza crimelor, ci faptul ca anumiti indivizi au o anumita problema, sunt inr-un anumit fel, sau sunt educati intr-un anumit fel, iar urmarile constau in anumite comportamente. Deci cauza e alta, virginitatea e una dintre manifestari, aflata pe acelasi plan cu crima. Poate ca daca ar fi intr-un cuplu ar face parte dintre acei barbati care isi agreseaza nevestele sau copiii, sau chiar ajung sa ucida. Dovada e faptul ca sunt destui barbati care sunt virgini si dupa 20 de ani, si dupa 25, si dupa 30 si destui chiar mor virgini (calugarii spre exemplu) fara sa aibe nici cea mai mica urma de agresivitate in ei. Deci nu schimbarile hormonale sunt cauza, caci si la ei ar avea loc exact aceleasi schimbari, ci cu totul altceva, ceva din firea lor care ii impiedica sa-si faca prietena (poate ca femeile simt raul din ei, nu neaparat intr-un mod paranormal, ci din gesturi, cuvinte, comportamente si asta impiedica atractia, sau creaza respingerea). Fireste ca frustrarile ca nu au o femeie pot contribui la aceasta stare, ii pot inrai, dar asta e ceva legat de psihic, nu e ceva organic.
eu nu inteleg de ce spui tu ca cei care stiu sa injure sunt superiori cu ceva...de ce ti se pare tie atat de interesanta o injuratura... pe mine chiar ma scarbesc unii copii pe care ii aud cum injura, si cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai penibili, si par mai prosti, adica chiar nu inteleg de ce consideri tu ca fetelor le plac baietii care au un astfel de caracter...
eu nu vad nimic util sa injuri, dupa acum am mai zis eu nu am inujrat niciodata, nu am vorbit obscen cu voce tare niciodata, sau in prezenta altei persoane; dar din nefericire numai baietii agresivi alfa dominanti care injura cel putin odata pana la 15 ani, doar acestia au tupeu sa agate si sa se cupleze; Ceilalti, timizi, ca mine, devin ratati;
vrei sa zici ca actualul tau prieten nu a injurat niciodata pana la 15 ani
Acum nu am prieten, dar pe fostul din cauza comportamenutlui "alfa dominant" de care vb tu l-am parasit
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
"cineva" a disparut de pe forum again. asa ca... poate va intelege ca nimeni nu-i BAGA IN SAC.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
o,da eu "ador" libidninoshii kre injura bai...nu are nici o legatura faptu k injura cu faptu k atrag femei. mie nu mi-ar conveni ca pr meu sa injure de fatza cu parintii mei sau asa... vrei sa fi badarn citystar?nah bine,injura cat te tin puteriile si sa-mi zici cate femei ai cucerit...desi asa chiar k o sa-ti pui cenusa in cap... Sunt curioasa cat mai tine topcil asta,devine deja penibil...sunt convinsa ca sta si rade la monitor.precis are iubita...poate chiar nevasta
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
In momentul in care sunt 2 topicuri la fel se inchide unul ..crezi k acolo sunt oamenii dragutzi k aici ? si dak sunt dezbatute subiecte aiurea ..la fel....
nu s-a inchis nici unul, au evoluat in paralel o vreme pana a cand unul a ramas in aer si a mers doar unul mai departe. Dar nu a fost inchis nici un topic. Doar in 2 locuri mi-au fost inchis topicurile: pe forum artaseductiei.ro - unde nu eram destul de "barbat" si destul de dur, nu eram capabil sa zic "in p*** ***" din 5 in 5 minute (eventual sa vorbesc obscen ca ei) si pe forum seductie.com.
Andreea86 a scris:
nici un psiholog nu te poate ajuta daca tu nu vrei ca fii ajutat. si daca orice ti-ar zice el, tu o tii pe a ta (ca si aici). daca suntem o groaza de fete aici...si-ti zicem ca nu ne atrag barbatii care injura, bat, etc...si tu o tii tot pe a ta (ca stii tu din statistici altfel) e clar ca nu vrei sa fii ajutat si noi vorbim degeaba.
ce ar trebui sa fac ca sa vreau ? m-am prezentat eu la cabinetul psihologului, nu a venit el la mine. Daca nu vroiam, nu ma duceam la psiholog; Si dupa cateva luni de sedinte saptamanale s-a saturat de mine, ba chiar ma intreba: "de ce am venit la psiholog" sau "ce astept eu de la dansa ca sa rezolve la mine". Daca nu voiam nu mergeam, nu o sunam, nu ma programam.
Despre calugari poti sa zici ca nu vor, ei s-au retras in pustie, nu vor nimic de la nimeni.
Andreea86 a scris:
eu pe al meu il tot bat la cap sa nu vb urat...sa nu injure...ca nu-mi place.
vezi, si cu toate astea te-ai dus dupa el. Degeaba ce ziceti ca nu va plac baietii care injura, ca tot de ei va simtiti atrasi.
cand e cu baietii sa vb cum vrea,
tocmai ce ziceam si eu, trebuie sa injure neaparat ca sa se poate numi barbat.
dar cand sunt si eu fata sau si alte fete sa vb mai frumos.
corect.
deci in nici un caz nu m-as desparti de cineva pe motiv ca nu injura... Mi se pare cel mai stupid motiv. Bravo lui ca e baiat simtit si poate sa vorbeasca frumos. iar la faza cu s-ar duce la unul agresiv care o injura zilnic...da...daca e sado-masochista si-i place sa fie tratata ca o carpa. Iti zic eu ca fetele destepte fug de barbatii agresivi...care sa le injure. Pai daca al meu ma injura vreodata (nu mai zic de dat vreo palma), a 2a zi nu ma mai vede. Nu stiu ce parere ai tu despre femei, dar cele normale (si intregi la minte) vor barbati care le iubesc, le alinta,....nu care le bat si le injura. si nu-mi zi ca nu e asa...ca-s fata si stiu din proprie experienta (a mea si a prietenelor mele).
asa ziceti voil Dar tot de barbati alfa dominanti sunteti atrasi.
Eu nu am injurat niciodata de cand sunt eu, deci nu ma pot numi barbat; E logic sa nu fiu atragator pentru fete;
si asta e rau? Tu chiar crezi ca idealul nostru in viata e un barbat care ne bate zilnic, ne baga in spital, ne injura...wow...da...super...de mica visez la asa ceva. E tot ce mi-am dorit de la viata. Daca nu primesc bataie intr-o zi nu ma simt fericita...ceva lipseste.
da, e rau ca nu ma iubeste nimeni.
Nu am zis sa ca un barbat sa va bata zilnic,. Nu am zis nimic de bataie. Prin baiat agresiv nu se intelege neaparat si bataus. Dar daca de exemplu, seara, cineva de pe strada se leaga de un baiat alfa dominant, el va reactiona dur, intai verbal, (foarte important, intai verbal, adica va injura obscen) si apoi daca acela continua, va riposta si fizic.
In cazul meu, daca se leaga seara cineva de mine eu nu ripostez verbal. Ma feresc din calea lui; Daca continua, ma apar fizic, si eventual grabesc pasul (sau fug daca e pericolul mare, ca doar nu o sa fuga ala dupa mine). exact ca un handicapat timid !
Andra123 a scris:
pe mine in nici un caz nu m-a agatat sau nu m-a atras un barbat cand l-am vazut ca injura dimpotriva
vrei sa zici ca actualul tau prieten/barbat, daca se leaga unul de pe strada de el, nu riposteaza verbal ? si nu-i mai da cate o injuratura cu termeni din anatomia omului ?
ane_mona a scris:
si intr-adevar, femeile destepte cauta barbati care sa le iubeasca, care sa le alinte sa fie in viata un sprijin unul pentru celalat,
adica baieti timizi, linistiti, care nu fumeaza, care nu consuma alcool si nu injura obscen ? Tocmai acestia raman singuri, care sunt linistiti.
fetele care accepta sa fie injurate, jignite si batute de cele mai multe ori provin din familii in care violenta era privita ca ceva normal...
tatal meu ma injura zilnic (dar nu folosind cuvinte din anatomia omului, ci mai grav, ma trimitea la dracu...); Si Maica Siluana zicea, intr-un interviu, ca daca parintii isi trimit fii la dracu, acolo vor ajunge si vor avea probleme mari in viata. Cu ce sunt eu vinovat ca tata ma injura zilnic ?
katami a scris:
DE CE? sincer nu inteleg. ce daca un om are deja un copil cu altul/alta? vezi... esti egoist la faza asta (nu-ti zic cu rautate, doar ca sa-ti revizuiesti modul de a gandi). de ce sa n-o iubesti pe mama? sincer nu pricep. poate femeia aia a facut o greseala o data, dar asta inseamna ca e condamnata pe veci? ai prefera o "fata" care, fara sa stii, a avut 2 avorturi inainte de a te cunoaste? nu-i mai buna o persoana responsabila, care si-a asumat ce a facut si creste, cu greu, un copil?
pai cum imi mai refac eu adolescenta ? eu vreau sa incep o relatie intai ca o "joaca", asa cum incep adolescentii. Intai sa privesc totul cu frica, nu sa fiu din prima implicat in chestii serioase;
dar tu ai iubi un baiat divortat si cu cu un copil?
pe mine ma inspaimanta varstele inaintate, gen 27, 28 ani.
asta-i buna... oare cati din noi au vazut? una e sa fii "in centrul actiunii"... dar sa stai sa te uiti la colegii de camin cum se....... mi se pare total aiurea!!!
si chiar daca se intampla, eram prea prost atunci, in facultate, ca sa stiu ce e aia sex si "viata". M-as fi uitat ca la un desen animat;
mergi la colini, pe sf lazar, vis-a-vis de fostul rc star, ceva mai la vale acolo e o lipsa totala de baieti... ne batem pt ei cei care sunt, sunt veniti cu partenera. asa ca... sigur nu dansezi cu profa (ceea ce, by the way, nush ce ar fi asa groaznic. mie mi s-ar parea o ocazie minunata de a invata de la cineva care stie meserie. ca eu n-am avut experiente decat cu baieti carora li se impleticeau picioarele si nu puteam nici eu evolua din cauza lor. mi-as dori sa dansez cu profa sau proful (sunt 2).... am incercat, si-i super).
si ce de face sa crezi ca am tupeul sa iau o fata la dans ? cand am fost prima zi la cursul de dans, instructoarea ne-a luat cu manuta pe mine si pe una din fetele singure si ne-a pus ea mainile unul pe altul sa dansam. exact ca 2 piese. in cazul de fata instructoarea era o femeie de peste 50 de ani , nu-mi facea deloc placere sa dansez cu ea, mai ales ca eu nu am mers la cursul de dans ca sa invat a dansa ! am mers cu colegii de servici, si mai mult ca sa ma obisnuiesc cu lumea, cu fetele, cu orice altceava decat servici si acasa; Mie de obicei imi plac dansurile cu multa actiune, epuizante, rapide, gen "El Meneaito".
cauti afise prin oras sau intebi cunostintele - si vorbesti cu instructorul sa te lase sa te uiti la un antrenament. daca iti place, ramai, daca nu... cauti mai departe.
afise prin oras nu am vazut, si "cunostinte" nu am; Colegii mei nu merg la sala, cluburi sportive; Iesim in oras odata la 4-5 luni, si atunci cu o anumita ocazie.
ti-am zis... nu-i valabil deloc pt toata lumea. ai vazut cate s-au revoltat si au spus ca nu-si doresc langa ele un badaran care sa injure mereu.
pentru un baiat important e sa fie capabil sa injure intre 10 si 17 ani; De ex, uite in videoclipul urmator un exemplu:
E un caz tipic, si cam ca el sunt peste 90 % dintre baieti.
NU... of, ce ma disperi cu handicapatul tau.... am spus ca e un motiv pt care ar trebui sa vrei sa iesi cu noi. chiar daca suntem o gasca de fete cuplate. nu conteaza.... macar vezi si tu despre ce vorbim... si ai sa "capeti experienta" pt fata ta.
daca nu ma crezi, cand o sa fie intalnirea aceea in Iasi, care se tot amana, ai sa te convingi cat de handicapat sunt;
asta cu dragoste non-stop e valabil 1-3 luni de cand v-ati cunosacut. garantat asa am fost toti la inceput. dup-aia... vrei, o doresti in continuare si o iubesti... dar chiar non-stop nu merge... chiar daca presupunem ca tu ai vre... se satura ea, garantat
pentru oamenii normali cu copilarie fericita e valabil asta; Dar nu pentru mine; Eu am de recuperat cca 13 ani de viata; (incepand de la 15 ani pana acum); In 13 ani de viata un baiat face sex de 4745 ori , a cate o ora fiecare partida, in medie, ar iesi 197.70 zile ; La care se mai adauga 18980 de ore de sarut (considerand o medie de 4 ore de sarut pe zi in cei 13 ani). apoi, 14235 de ore de tinut fata in brate (am luat o medie de 3 ore pe zi) plus multe altele. Cand si cum sa recupar eu atatea ore de viata "suprema" ?. Si sa nu uitam ca la 15-18 ani dragostea e fara par;
cat despre activitastile enumerate: pai tocmai ai demonsatrat ca NU esti handicapat. ai o gramada de chestii pe care le-ai putea impartasi. doar ca am senzatia ca nu stii CUM. baremi la servici dioscuti cu colegii despre chestiile care te pasioneaza? sau n-ai cu cine, nu-i intereseaza? de asta ar trebui sa iesi cu lumea... indiferent daca e vorba de persoane cuplate sau nu.
la servici colegii discuta despre pretul benzinei, despre pisici, despre programare, despre masini, motoare, cutii de ambreiaj, placute de frana, masina in service, despre rate/chirii, apartamente, comisioane la banci, bunici de la tara, scaune ergonomice, ... despre orice altceva numai despre gagici, sex si dragoste nu;
citystar citeste ce scrie free,ca nu scrie deloc prostii!gandeste-te la fata cu leucemia,pt ea a fost sfarsitul,tu singur ti-l faci,cum a zis si free...si gandeste-te la povestea cu fata de p malul mari,mini testul...nu e deloc prostie,si e ff adevarat. nici o femeie nu suporta un barbat vulgar si kre incearca sa o agatze cu replici de genu "ce faci bombonico?" (decat dak e o prostituata care incearca sa-si faca un ban,sau o tipa disperata)sau alte replici de toata jena,si va prefera poate unul mai timid. trebuie sa fi echilibrat totusi,chiar dak esti timid sa iti aperi femeia,dak se leaga cineva de ea...nu tre` sa il injuri p atacant sau altele...dar,intelelegi c vreau sa zic tu lasi virginitatea sa te afecteze prea mult . nu vad dc asta te-ar impiedica sa vorbesti cu o femeie,crede-ma k nu-si va da seama k esti virgin din cum vb,cum gesticulezi,cum te comporti,etc. si sincer,si dak ii vei spune unei femei k esti virgin la 28 de ani,fatza in fatza,sau poate chiar in mom in kre sunteti aproape de un contact sexual,nu te va crede...mie mi-ar fi f greu sa cred. personal,dak prietenul meu era virgin,nu ma deranja...dak ma iubeste si se poarta frumos cu mine asta e tot ce conteaza.
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
si chiar daca se intampla, eram prea prost atunci, in facultate, ca sa stiu ce e aia sex si "viata". M-as fi uitat ca la un desen animat;
:f?rv?nad: :f?rv?nad:
citystar a scris:
si ce de face sa crezi ca am tupeul sa iau o fata la dans ? cand am fost prima zi la cursul de dans, instructoarea ne-a luat cu manuta pe mine si pe una din fetele singure si ne-a pus ea mainile unul pe altul sa dansam. exact ca 2 piese.
Eu spun că ar fi trebuit să profiţi de ocazie.
citystar a scris:
Eu am de recuperat cca 13 ani de viata; (incepand de la 15 ani pana acum); In 13 ani de viata un baiat face sex de 4745 ori , a cate o ora fiecare partida, in medie, ar iesi 197.70 zile ; La care se mai adauga 18980 de ore de sarut (considerand o medie de 4 ore de sarut pe zi in cei 13 ani). apoi, 14235 de ore de tinut fata in brate (am luat o medie de 3 ore pe zi) plus multe altele. Cand si cum sa recupar eu atatea ore de viata "suprema" ?. Si sa nu uitam ca la 15-18 ani dragostea e fara par;
:f?rv?nad: ??? Tu ai făcut calculul? Dacă da, cred că ai luat greşit unităţile de măsură Apropo .... la partea cu părul... ă ... lumea se mai epilează!
la servici colegii discuta despre pretul benzinei, despre pisici, despre programare, despre masini, motoare, cutii de ambreiaj, placute de frana, masina in service, despre rate/chirii, apartamente, comisioane la banci, bunici de la tara, scaune ergonomice, ... despre orice altceva numai despre gagici, sex si dragoste nu;
Doar nu crezi că ar trebui să vorbească despre cum au "dormit" cu prietenele/soţiile lor ?? :f?rv?nad: Hmmm...