homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-43

#799 2008-05-18 18:29:36

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Virgin la 28 de ani

Chocolate22 a scris:

citystar a scris:

eu consider ca un baiat isi pierde virginitatea in momentul cand prima data injura obscen (cu termeni din anatomia aparatului reproducator) in prezenta altei/altor persoane; Sau e suficient sa faca un gest obscen, si isi pierde virginitatea (dpdv psihologic)

cea mai tare chestie pe care am putut-o citi azi rotfl

si cine te opreste sa injuri? du-te in baie sau in camera, intr-un loc unde sa fii singur si incepe si injura

rotfl rotfl rotfl vai deci asta a fost prea tare... rotfl inseamna ca b in ziua de azi isi pierd virginitatea si la 4-5ani

#800 2008-05-18 18:33:44

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

GreenBubbles a scris:

rotfl2))))) probl grave la mansarda...

care nu pot f rezolvate de o armata de psihologi (tot voi ati zis asta); Iti dai seama ce incapabili is psihologii de pe Terra !!!

Adica vreti sa ziceti ca voi sau barbatii vostrii nu ati injurat obscen niciodata  ?!

eu cred k si dak ai avea vreodata o femeie,dintr-un miracol...dak aia s-ar desparti de tine ai fi in stare sa o omori rotfl rad eu rad,dar nu-i d gluma.

s-ar desparti de mine pe motiv ca nu injur niciodata si s-ar duce dupa unul alfa-dominat agresiv care ar injura-o zilnic !

Dar de ce sa o omar ? eu nu am tupeu sa omor o musca;
baieti  agresivi bat femeile, nu eu; 
Cand aveam 14 ani, doctorita care mi-a luat grupa sanguina,  mi-a zis ca o sa ma bata fetele cand o sa fiu mai mare;

Chocolate22 a scris:

si cine te opreste sa injuri? du-te in baie sau in camera, intr-un loc unde sa fii singur si incepe si injura

pai nu singur, injuratul obscen de unul singur in fata oglinzii se numeste prostie si inconstienta; si nu inseamna pierderea virginitatii ca nu are nici un impact psihologic;
Injuratul la varsta adolescentei in public inseamna suprematie masculina la baieti (si feminina la fete);

aissa_kiss a scris:

numi vine sa cred...inca nu sa gasit remediu pt el......io credeam ca gata sa terminat discutia dar vad ca nu...

de fapt nu-ti vine sa crezi ca fetele fug de baietii timizi si virgini;

ane_mona a scris:

pai si daca ti l-au recomandat atatea persoane oare de ce crezi ca au facut-o? dar in fine ti s-au dat foarte multe sfaturi de care nu ai tinut cont, asa ca nu e de mirare ca nu te-a ajutat filmul cu nimic...eu sunt de parere ca acel film nu invata pe nimeni sa faca nimic rau, ce poate fi rau in a gandi pozitiv, in a face numai ce te face sa te simti bine, si a vedea partea buna a lucrurior in vata...

cei ce mi-au recomandat filmul l-au vazut prima data dupa ce nu mai erau virgini, dupa ce aveau deja partener/partenera, dupa ce era deja satui de dragoste (inceputa din adolescenta);

ralluka a scris:

citystar mergi la o manastire. stai acolo un an doi..si opate-poate
nu glumesc

si crezi ca daca merg la manastire ajung din nou copil ?

micusa a scris:

dar sa stii virginule ca nu esti unicul de pe fata pamintului..stiu la sigur ca si fratemeu a fost virgin pina pe la vreo 30 ani..el  nu prea o are cu socializarea (nu e dependent de computer..e dependent de alte chestii), e frumos foc..dar uite ca avea o problema cu fetele..nul interesau.. si am zis ca trebuie sa ma ocup de problema asta..sai fac cunostinta cu fete de treaba..la inceput a fost cu cea mai buna prietena mea..cei drept ca a fost o relatie mai mult de la distanta (el locuind in mediu rural) si ea fiind din oras..se vedeau cam rar , el indragostinduse prea repede de ea..dar in cele din urma nu stiu daca a ajuns sa faca sex cu ea..mia fost rusine sa vb pe tema asta cu el, in fine cred ca lipsa de experienta a lui a distrus prietenia dintre ei(a durat 2-3 ani)..(cei drept ca ea doar dupa o luna de la despartire sia gasit pe altu cu care sa castorit si a facut si un copil)..in fine..na mers..a suferit un piculet baiatul cami era mila de el..si am inceput sa caut din nou solutii..si am gasit..am facut un plan din timp..si uite ca a functionat pina la urma (nu mas fi gindit vreodata ca ar merge..sint 2 caractere total diferite..ea mai agera si el asa mai retras din fire)..si am scos baiatul din suferinta carel macina de atita ani (cred ca si el sia pus demulte ori intrebarea o mai fi cineva virgin la 30 ani??)..si uite ca au o relatie de un an si jumate..acum vorbim si de sex, si se iubesc, ea fiind o fata de treaba, cei drept ca e cu 3 anisori mai mare ca el..si e cam grasuta..multi imi spun ca fratele meu ar merita ceva mai bun..dar sincer vorbind imi place relatia lor si chiar sunt invidioasa uneori..ma rog, dar ma bucur nespus de mult pentru ei si simt intradevar ca se iubesc..

pai vezi, daca nu-l ajutai tu nu se descurca singur (mai ales ca era de la tara, nici nu e de mirare ca prima fata l-a parasit, doar nu o sa stea o fata superioara de oras cu unul de la tara); si sunt convinsa ca nu l-ai ajutat numai cu sfaturi;

taisha a scris:

citystar, am si eu o intrebare:
cum te vezi tu peste 10 ani?

nu ma pot gandi la viitor, ca inca sunt blocat in trecut; Nu am viitor;

presupun ca dupa 10 ani voi fi mort (unde ai mai vazut oameni timizi/virgini/ratati care sa supravietuiasca multi ani)

aseaza-te pe o banca in parc si ia-te de femeile care trec. s-o gasi una sa intre in vorba cu tine. nu esti handicapat, de tine depinde cum vrei sa traiesti.

ba tocmai, sunt handicapat, ca nu am tupeu sa ma leg de o fata straina din parc; Am fost in parc de multe ori;

Tu asa ti-ai agatat partenerul, ai stat pe banca in parc si te-ai legat de el fara sa te intrebe ceva ?

#801 2008-05-18 18:34:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

katami a scris:

ok. vinerea viitoare, la 17.30, in fata la mopseria magic pizza (mall). dau eu anuntul luni la discutii diverse ca acu ma grabesc.

nu pot in zi de lucru la 17:30; Oficial eu sunt la servici la ora aceea;
in zi de lucru pot dupa ora 19:10; in week-end pot la orice ora;

si oricum nu prea stiu locatia, in mall sunt mai multe pizzerii.

si tie tot luni iti raspund (acu iti zic doar ca prietenul meu n-a facut sex de la 14 ani... si-a inceput viata sexuala dupa 20 de ani. nu-i deloc genul ala de smecheras antipatic. si totusi are langa el pe cineva care-l iubeste la nebunie).

eu consider ca un baiat isi pierde virginitatea in momentul cand prima data injura obscen (cu termeni din anatomia aparatului reproducator) in prezenta altei/altor persoane; Sau e suficient sa faca un gest obscen, si isi pierde virginitatea (dpdv psihologic)

fie vineri de la 19.10 atunci. nu IN mall, ci la mall in fata (scrie maaaare mopseria magic pizza... de aia am si ales asta, pt ca e ditai reperul, e in fata la t17, cum te uiti la mall, in stanga).

cat despre "definitia virginitatii"... pai asa "EU CONSIDER" ca e virgin cel care a facut-o numai din dragoste. altul "considera" ca virginitatea se pierde prima data cand manaci ciorba de burta smile. tu aveai mania dex-ului... deci hai sa ne chinuim sa folosim limbaj comun. asadar: definim "virgin" o persoana care nu a intretinut niciodata relatii sexuale. bun ashe? smile

si, oricum... al meu nici in definitia ta nu se incadreaza wink singura persoana care mai vorbeste cateodata buruienos in casa sunt eu big_smile asta nu-l impiedica sa fie un om minunat...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#802 2008-05-18 19:44:21

alex_ipatie
New member
De la: pe malul Mureşului
Inregistrat: 2008-03-23

citystar a scris:

pai nu singur, injuratul obscen de unul singur in fata oglinzii se numeste prostie si inconstienta; si nu inseamna pierderea virginitatii ca nu are nici un impact psihologic;
Injuratul la varsta adolescentei in public inseamna suprematie masculina la baieti (si feminina la fete);

?nseamnă că ceva de genul trebuia să fac eu pentru a-mi "pierde" virginitatea şi să fiu "mascul adevărat": la 15 ani, la una din orele de matematică trebuia să mă ridic şi să spun răspicat: "Băgava-ş ?n p***a m**i pe toţ!i". Ce m-ar fi stimat toţi ... Ce ar fi spus colegele: "uite dom'le ... ce exemplar, bărbat adevărat" 
lol lol

citystar a scris:

nu ma pot gandi la viitor, ca inca sunt blocat in trecut; Nu am viitor;
presupun ca dupa 10 ani voi fi mort (unde ai mai vazut oameni timizi/virgini/ratati care sa supravietuiasca multi ani)

Aş spune că sunt o grămadă de rataţi prin cr?şme şi prin şanţurile de l?ngă, dar na. Eu am scris ce cred că ai realizat tu p?nă acum ?n viaţă, dacă te crezi un ratat din acest punct de vedere ... ce să spun? "Run Forrest, run" smile (poate ai văzut filmul)

Ultima oara a fost editat de alex_ipatie (2008-05-18 19:47:37)

#803 2008-05-18 21:56:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

daca mergi la manastire poate ajungi macar om

Publicitate

loading...

#804 2008-05-18 22:02:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

apropo de barbatii alfa-beta-gamma - dominanti-agresivi-care injura etc....vineri cand ma intorceam de la servici se urca in autobuz exact 3 astfel de exemplare admirate si invidiate de catre citystar: dichisiti, intoliti, vorbeau tare, injurau in autobuzul plin de lume, se legau de fiecare fata ce trecea pe langa ei (mda, si toaaate erau topite dupa ei rotfl )....toate ca toate pana unul dintre ei.....isi inhata degetul aratator de la mana dreapta si il introduce...intr-una din nari, cu varf si indesat! si foreaza, si foreaza acolo minuuuuute in sir....un spectacol deosebit...mda, sunt sigura ca orice fata ar cadea pe spate in fata acelui mascul! rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#805 2008-05-18 22:12:09

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

citystar   nui adevarat desteptule.....nu fug fetele de timizi si virgini...unele poate ca asta si cauta un baiat timid si virgin......nu unul care o ia razna.revino pe pamant nu mai plutii in aer ca nu ajungi nici unde si mai mult rau iti faci asa.

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#806 2008-05-19 00:30:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Melany1 a scris:

Chocolate22 a scris:

citystar a scris:

rotfl rotfl rotfl vai deci asta a fost prea tare... rotfl inseamna ca b in ziua de azi isi pierd virginitatea si la 4-5ani

rotfl lol rotfl cool tummenupp
nu am crezut niciodata ca pot citii asa ceva rotfl no coment ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#807 2008-05-19 00:40:20

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

mey deci eu sunt socata de baiatu asta .. rotfl

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#808 2008-05-19 00:44:20

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ane_mona a scris:

Melany1 a scris:

Chocolate22 a scris:

rotfl lol rotfl cool tummenupp
nu am crezut niciodata ca pot citii asa ceva rotfl no coment ...

asta a fost PREA TARE rotfl2))))
chiar k am auzit si baieti mici mici de gradinita kre injura,fara sa stie ce inseamna...nah aia gata,nu mai is virgini...ti-s superiori mai citystar! lol
deci eu is sigura k tipu asta sta in fata compului si rade de toate de aici...fara exceptie! are prea mult timp liber si sta p forumuri de amuzament,sunt sigura... nu are ce face...poate chiar are gagica lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#809 2008-05-19 00:52:40

angelaflory
Hero member

deci chiar in momentul asta cred ca are treaba si dc n-are isi face lol

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#810 2008-05-19 01:05:31

citystar
Full member

GreenBubbles a scris:

asta a fost PREA TARE rotfl2))))
chiar k am auzit si baieti mici mici de gradinita kre injura,fara sa stie ce inseamna...nah aia gata,nu mai is virgini...ti-s superiori mai citystar! lol
deci eu is sigura k tipu asta sta in fata compului si rade de toate de aici...fara exceptie! are prea mult timp liber si sta p forumuri de amuzament,sunt sigura... nu are ce face...poate chiar are gagica lol

eu vorbesc de baietii care stiu ce injura, adica stiu ce zic din gura; Nu de copii de gradinita;

Dar voi duceti la extrem ce zic eu ca sa puteti rade;

#811 2008-05-19 01:46:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu nu inteleg de ce spui tu ca cei care stiu sa injure sunt superiori cu ceva...de ce ti se pare tie atat de interesanta o injuratura... pe mine chiar ma scarbesc unii copii pe care ii aud cum injura, si cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai penibili, si par mai prosti, adica chiar nu inteleg de ce consideri tu ca fetelor le plac baietii care au un astfel de caracter...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#812 2008-05-19 02:09:41

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

bay omule tu esti dus rau daca crezi ca femeile trag la barbatii care le injura si se comporta urat cu ele.Hai ca deja te intreci cu gluma..
si ca sa stii inca ceva pt cultura ta generala barbatii care injura pe strada sau eu mai stiu pe unde nu sunt grozavi cum spui tu sau alfa dominanti ma rog ci sunt niste badarani si prost crescuti si nu se omoara femeile dupa ei...eventual doar alea care sunt tot de nivelul lor.
si apropo...nu am auzit ca timiditatea si virginitatea sa duca la deces rotfl asa ca...nu mai abera ca deja nu mai esti interesant.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-19 02:14:26)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#813 2008-05-19 10:12:30

Ellutza
New member
Inregistrat: 2008-04-23

sa sti ca nu cred ceea ce ai zis ca nici o fata nu a vrut sa vorbeasca cu tine pe mirc...e imposibil asa ceva, de ce sa nu vorbeasca pentru ca nici macar nu stiau cine se afla in spatele calculatorului lol astea-s povesti, nu se poate asa ceva ... daca nu ai cu cine sa iesi , daca chiar nu mai ai alti prieteni in afara de colegii de servici, las-o balta , nu o sa intalnesti niciodata pe cineva...  daca pe mirc nu ai reusit, fa-ti un cont pe hi 5 si pune niste poze cu tine, ca asa te vede intraga lume si mai ai o sansa sa iti gasesti pe cineva:D

Viata e simpla... noi o complicam lol

#814 2008-05-19 13:00:54

angelaflory
Hero member

iesi in baruri ,cluburi ,distreaza-te imposibil sa nu intalnesti fete

#815 2008-05-19 17:56:41

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

fetelor.. de ce va obositi sa ii raspundeti? ??

cuc.

#816 2008-05-19 19:52:57

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

dak marea ta problema este virginitatea exista fete care se ocupa intr-o seara de ce vrei tu.cauta un prieten si zii sa t duca la "fetite".vorbesti de 3 luni pe forum si nu ti-ai rezolvat problema?si mai stai si cica in iasi un oras mare care e plin de fete.ori faci misto de noi ca sa stii ce gandesc fetele despre barbati virgini?

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#817 2008-05-19 21:39:43

citystar
Full member

katami a scris:

fie vineri de la 19.10 atunci. nu IN mall, ci la mall in fata (scrie maaaare mopseria magic pizza... de aia am si ales asta, pt ca e ditai reperul, e in fata la t17, cum te uiti la mall, in stanga).

din nefericire a intervenit o problema la mine, joi, vineri si sambata sunt plecat din Iasi, nu pot fiu prezent la intalnire; azi am aflat;
ramane pe altadata;

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.