|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-43#799 2008-05-18 18:29:36
Re: Virgin la 28 de ani
vai deci asta a fost prea tare... inseamna ca b in ziua de azi isi pierd virginitatea si la 4-5ani Offline #800 2008-05-18 18:33:44
care nu pot f rezolvate de o armata de psihologi (tot voi ati zis asta); Iti dai seama ce incapabili is psihologii de pe Terra !!!
s-ar desparti de mine pe motiv ca nu injur niciodata si s-ar duce dupa unul alfa-dominat agresiv care ar injura-o zilnic !
pai nu singur, injuratul obscen de unul singur in fata oglinzii se numeste prostie si inconstienta; si nu inseamna pierderea virginitatii ca nu are nici un impact psihologic;
de fapt nu-ti vine sa crezi ca fetele fug de baietii timizi si virgini;
cei ce mi-au recomandat filmul l-au vazut prima data dupa ce nu mai erau virgini, dupa ce aveau deja partener/partenera, dupa ce era deja satui de dragoste (inceputa din adolescenta);
si crezi ca daca merg la manastire ajung din nou copil ?
pai vezi, daca nu-l ajutai tu nu se descurca singur (mai ales ca era de la tara, nici nu e de mirare ca prima fata l-a parasit, doar nu o sa stea o fata superioara de oras cu unul de la tara); si sunt convinsa ca nu l-ai ajutat numai cu sfaturi;
nu ma pot gandi la viitor, ca inca sunt blocat in trecut; Nu am viitor;
ba tocmai, sunt handicapat, ca nu am tupeu sa ma leg de o fata straina din parc; Am fost in parc de multe ori; Offline #801 2008-05-18 18:34:16
fie vineri de la 19.10 atunci. nu IN mall, ci la mall in fata (scrie maaaare mopseria magic pizza... de aia am si ales asta, pt ca e ditai reperul, e in fata la t17, cum te uiti la mall, in stanga). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #802 2008-05-18 19:44:21
?nseamnă că ceva de genul trebuia să fac eu pentru a-mi "pierde" virginitatea şi să fiu "mascul adevărat": la 15 ani, la una din orele de matematică trebuia să mă ridic şi să spun răspicat: "Băgava-ş ?n p***a m**i pe toţ!i". Ce m-ar fi stimat toţi ... Ce ar fi spus colegele: "uite dom'le ... ce exemplar, bărbat adevărat"
Aş spune că sunt o grămadă de rataţi prin cr?şme şi prin şanţurile de l?ngă, dar na. Eu am scris ce cred că ai realizat tu p?nă acum ?n viaţă, dacă te crezi un ratat din acest punct de vedere ... ce să spun? "Run Forrest, run" (poate ai văzut filmul) Ultima oara a fost editat de alex_ipatie (2008-05-18 19:47:37) Offline #803 2008-05-18 21:56:36
Re: Virgin la 28 de anidaca mergi la manastire poate ajungi macar om Offline Publicitateloading...
#804 2008-05-18 22:02:16
Re: Virgin la 28 de aniapropo de barbatii alfa-beta-gamma - dominanti-agresivi-care injura etc....vineri cand ma intorceam de la servici se urca in autobuz exact 3 astfel de exemplare admirate si invidiate de catre citystar: dichisiti, intoliti, vorbeau tare, injurau in autobuzul plin de lume, se legau de fiecare fata ce trecea pe langa ei (mda, si toaaate erau topite dupa ei )....toate ca toate pana unul dintre ei.....isi inhata degetul aratator de la mana dreapta si il introduce...intr-una din nari, cu varf si indesat! si foreaza, si foreaza acolo minuuuuute in sir....un spectacol deosebit...mda, sunt sigura ca orice fata ar cadea pe spate in fata acelui mascul! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #805 2008-05-18 22:12:09
Re: Virgin la 28 de anicitystar nui adevarat desteptule.....nu fug fetele de timizi si virgini...unele poate ca asta si cauta un baiat timid si virgin......nu unul care o ia razna.revino pe pamant nu mai plutii in aer ca nu ajungi nici unde si mai mult rau iti faci asa. Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #806 2008-05-19 00:30:20
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #807 2008-05-19 00:40:20
Re: Virgin la 28 de animey deci eu sunt socata de baiatu asta .. "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #808 2008-05-19 00:44:20
asta a fost PREA TARE )))) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #809 2008-05-19 00:52:40
Re: Virgin la 28 de anideci chiar in momentul asta cred ca are treaba si dc n-are isi face "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #810 2008-05-19 01:05:31
eu vorbesc de baietii care stiu ce injura, adica stiu ce zic din gura; Nu de copii de gradinita; Offline #811 2008-05-19 01:46:21
Re: Virgin la 28 de anieu nu inteleg de ce spui tu ca cei care stiu sa injure sunt superiori cu ceva...de ce ti se pare tie atat de interesanta o injuratura... pe mine chiar ma scarbesc unii copii pe care ii aud cum injura, si cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai penibili, si par mai prosti, adica chiar nu inteleg de ce consideri tu ca fetelor le plac baietii care au un astfel de caracter... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #812 2008-05-19 02:09:41
Re: Virgin la 28 de anibay omule tu esti dus rau daca crezi ca femeile trag la barbatii care le injura si se comporta urat cu ele.Hai ca deja te intreci cu gluma.. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-19 02:14:26) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #813 2008-05-19 10:12:30
Re: Virgin la 28 de anisa sti ca nu cred ceea ce ai zis ca nici o fata nu a vrut sa vorbeasca cu tine pe mirc...e imposibil asa ceva, de ce sa nu vorbeasca pentru ca nici macar nu stiau cine se afla in spatele calculatorului astea-s povesti, nu se poate asa ceva ... daca nu ai cu cine sa iesi , daca chiar nu mai ai alti prieteni in afara de colegii de servici, las-o balta , nu o sa intalnesti niciodata pe cineva... daca pe mirc nu ai reusit, fa-ti un cont pe hi 5 si pune niste poze cu tine, ca asa te vede intraga lume si mai ai o sansa sa iti gasesti pe cineva:D Viata e simpla... noi o complicam Offline #814 2008-05-19 13:00:54
Re: Virgin la 28 de aniiesi in baruri ,cluburi ,distreaza-te imposibil sa nu intalnesti fete "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #815 2008-05-19 17:56:41
Re: Virgin la 28 de anifetelor.. de ce va obositi sa ii raspundeti? ?? cuc. Offline #816 2008-05-19 19:52:57
Re: Virgin la 28 de anidak marea ta problema este virginitatea exista fete care se ocupa intr-o seara de ce vrei tu.cauta un prieten si zii sa t duca la "fetite".vorbesti de 3 luni pe forum si nu ti-ai rezolvat problema?si mai stai si cica in iasi un oras mare care e plin de fete.ori faci misto de noi ca sa stii ce gandesc fetele despre barbati virgini? Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea Offline #817 2008-05-19 21:39:43
din nefericire a intervenit o problema la mine, joi, vineri si sambata sunt plecat din Iasi, nu pot fiu prezent la intalnire; azi am aflat; Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|