homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-41

#761 2008-05-16 10:47:01

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: Virgin la 28 de ani

daca se culca inainte de 24 inseamna ca se culca odata cu gainile;  gainile se culca de obicei inainte de miezul noptii; adolescentii si tinerii alfa dominanti normali se culca dupa 24;

inseamna ca sunt o ratata...ma culc inainte de 24. iar tu esti un alfa dominant ca te culci dupa..
gata, esti multumit?

citeste intreg firul discutiei ca sa intelegi; nu eu am inceput cu bataia de joc, alti useri au zis ca-mi bat joc de ei;

iti bati joc de noi. o singura intrebare ti-am pus si nu mi-ai raspuns (nici mie , nici celorlalti) de ce postezi pe atatea forumuri? ce astepti de la noi? compatimire sau ajutor?

#762 2008-05-16 10:50:58

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

stai linistita andra ca e pagina 26 si intrebarea asta i se pune de pe la pagina 3

#763 2008-05-16 11:30:02

alex_ipatie
New member
De la: pe malul Mureşului
Inregistrat: 2008-03-23

citystar a scris:

in timp ce colegii facea sex, eu citeam carti;

Sper din tot sufletul că asta nu se ?nt?mpla ?n aceeaşi cameră lol

Acum vorbind serios, dacă ţi-a plăcut să citeşti ăla nu a fost timp pierdut, ba chiar dimpotrivă. Asta ar fi trebuit să ?ţi dezvolte cunoştinţele, concepţiile de spre viaţă, aprofundarea unui subiect.
Că tot veni vorba smile , ce ai ?nvăţat din cărţile alea de "seducţie" pe care le-ai cumpărat?

citystar a scris:

......si ce e cu asta ? peste tot numai fete cuplate

Pe dracu' smile .  P?nă nu ?ntrebi nu ai de unde ştii lol
Şi dacă e cuplată ce e ?n neregulă? Poate eşti mai atractiv dec?t "actualul" smile

citystar a scris:

am intrat si pe mirc cand eram student. nu a vrut nici o fata sa vorbeasca cu mine; Si pe site-urile de matrimoniale trimit mesaje in gol, nu primesc raspunsuri;
colegii mei de servici sunt programatori, ei nu au viata sociala, sunt deja cuplati, cea mai mare parte a vietii si-o petrec in fata calculatorului;  Am mers cu ei prin cluburi, si ce am rezolvat ?
Prieteni buni alfa dominanti , maturi,  cu care sa ies la agatat  nu am;

Păi dacă eşti programator bun smile (şi cum am băgat de seamă că nu cheltui banii prin cluburi, etc) ai putea ?ncerca să te muţi şi să schimbi atmosfera: Să ?ţi cauţi un apartament şi să legi prietenii; sau ai putea să ?ţi schimbi locul de muncă, să te duci la o firmă ?n care media de v?rstă este sub 24-25 de ani (dacă vrei să nu fie ?nsuraţi smile ).

Şi crede-mă: dacă sunt cuplaţi chiar că cea mai mare parte a vieţii nu şi-o petrec ?n faţa calculatorului.

Ultima oara a fost editat de alex_ipatie (2008-05-16 11:31:58)

#764 2008-05-16 13:32:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

mi se pare demn de laudat faptul ca ei adolsescenti fiind au constientizat ce inseamna viata, ce inseamna sex;  E un plus enorm ca un adolescent sa fie capabil sa vorbeasca cu o fata si eventual sa incerce  o experienta sexuala; Suprematia unui copil consta in puterea de a intelege ce fac adultii; si capacitatea de a incerca ceea ce fac adultii; asta ii face superiori;

suprematia unui copil consta tocmai in faptul ca e COPIL, adica inocent, care nu are nici o treaba cu ce vor/fac adultii.

Adolescentii si tinerii alfa-dominanti de obicei noaptea nu dorm, se distreaza prin discoteci,  deci nu e nimic anormal sa ma culc dupa 2 noaptea; Tinerii au obligatoriu viata de noapte;

nu obligatoriu. matematic vorbind, ca tot iti place, am 23 de ani (deci cred (sper) ca ma mai incadrez in categoria "tineri")... si ma culc in mod obisnuit la 22-23.

nu am cum sa socializez de unul singur; Cu cine sa ies, cu cine sa vorbesc ? da-mi un punct de start.

inscrie-te intr-un club sportiv... e un punct de start foarte valabil. eu asa l-am cunoscut pe al meu. dar intr-un loc unde sunt si fete si baieti (adica nu fotbal). daca vrei, pot sa te indrum spre cluburi de arte martiale... pot sa-ti spun un loc in iasi unde se face dans (si-s o gramada de fete care vin singure - acu' nush cate din ele au si cate n-au prieten acasa, dar, macar, iti faci cunostinte noi. desi eu zic ca sigur sunt si necuplate printre ele).

dar nu mai stiu la ce nu am raspuns; de obicei la ideile la care nu raspund, inseamna ca sunt de acord cu ele;

mesajul 704, pg 24. (as fi foarte multumita sa fii de acord cu tot ce-am scris acolo... serios... dar taaare ma indoiesc ca-i asa).

exista femei care detesta smecherii dar tot dupa smecheri se duc, tot de ei se simt atrasi;

nu-i adevarat. eu una nu suport genul "smecheras" care se sparge in figuri. mi-ar fi rusine cu el pe strada big_smile

am inteles esentialul,  dar copilaria nefericita lasa urme adanci in viata unui om;  nu se pot vindeca;

lasa urme adanci... ok. dar se poate vindeca. cu vointa... si multa iubire... nu neaparat fata de o persoana anume.. fata de toti oamenii de langa tine.

nu i s-a acrit, prima data cand m-a contactat pe mess, am raspuns si am si acceptat sa ies in oras; chiar daca era seara tarziu;

sorry atunci, daca am inteles aiurea.

cat ce priveste intalnirea forumistilor, crezi ca  mai venea / sau mai vine cineva ? ultima data nu a venit nimeni,  de ce ar pierde cineva timpul sa vina la o intalnire cu necunoscuti de pe forum ? lumea de pe forumul acesta este fericita, au altceva de facut nu pierde nimeni timpul cu intalniri cu necunoscutii; Ca dovada, la ultima propunere de intalnire nu a venit nimeni;

pai de ce esti rigid? mai da-ne o sansa, nu pune deja eticheta. intalnirea aia a fost organizata prost si in pripa. fiecare intreba pe ceilalti cand si unde sa mergem. acu dam o ora clara si un loc clar... cine vrea, stie SIGUR unde tre sa vina si cand. si nu toata lumea de pe forum este fericita... daca ai citi si alte topicuri decat cel cu problema ta personala, ai invata multe.. si ai vedea ca  foarte multe fete se plang aici de relatii nefericite... unele chiar pt asta au intrat pe forum. altele pt probleme medicale. si chiar daca toti am fi fericiti in afara de tine... pt tine CEA MAI BUNA chestie ar fi sa ai in jur numai oameni fericiti, care 1. sa-ti ridice moralul 2. sa-ti dea un exemplu de "cum se procedeaza" pt a ajunge la fericire. in realitate, insa... toti avem multumirile si supararile noastre... dar un pic de EMPATIE umana cred ca exista in fiecare, incat sa iesim la o bere si sa vorbim... despre subiecte general umane. eu am mai spus si repet... nu merg sa tin predici nimanui. doar sa iesim si sa vorbim. cel mult sa-ti dai seama ca acel "iesi si socializeaza" e un sfat foarte CONCRET si foarte usor de aplicat.

pai gandeste-te... presupui ca gasesti o fata singura, care iti place si care te-ar placea. CE discuti cu ea... te-ai gandit? n-ai sa poti sa i te plangi mereu de copilaria ta nefericita. despre programare si softuri sa presupunem ca o intereseaza prea putin (nu ca ar fi imposibil, dar mi se par totusi rare femeile care sa cada in extaz la o discutie despre ultimul antivirus de pe piata smile ). atunci.... ce faci? bun... o tii in brate, o saruti, faceti dragoste... dar CAT? te-ai gandit ca o relatie inseamna, pe langa legatura afectiva (care e clar prioritara), si niste activitati comune (sau, macar, niste conceptii comune)? stii, nu vreau sa fiu rea, dar... ma gandeam ca eu stiu cel putin un caz de fata in situatia ta, are vreo 25-26 de ani, este informatician ca si tine, singura de cand o stiu (de pe la 21 de ani ai ei), timida si cuminte.... dar o tipa de nota 10 cand ajungi sa-i intri in suflet. dar nu i-as face cunostinta cu tine... pt ca, cel putin dupa parerea mea, tu ai niste conceptii de viata mult prea utopice, mult prea fixiste si prea incrancenate.. si mi-ar fi frica sa nu o fac sa sufere. aici e problema ta... si apropo de cum se vindeca o copilarie nefericita... spuneam mai sus ca se vindeca prin afectiune, dar problema e ca da, e foarte GREU sa gasesti pe cineva (o fata) dispusa sa-ti ofere aceasta afectiune ACUM, neconditionat, in starea inchisa in care esti. nu-i imposibil, dar e greu. tie iti trebuie, mai degraba, un efort de vointa al tau, sa uiti de copilarie si adolescenti alfa dominanti si mai stiu eu ce tampenii de carti/emisiuni si sa te bucuri de viata ca si cum ai lua-o DE LA CAPAT, ACUM. trezeste-te dimineata si spune-ti pur si simplu: "de azi o iau de la capat, nu mai ratez nici o ocazie de a fi impreuna cu oamenii (oricare ar fi ei), ma bucur de viata si de ceea ce sunt". ai sa vezi ca se vor schimba multe... si va aparea si fata care sa te ajute sa duci schimbarea de atitudine paan la capat.

ba imi doream o relatie de la 16 ani chiar;  dar nu avem tupeu nici sa salut fetele;  fiind crescut la tara , in infernul rural, eu imi doream sa scap intai de infernul vietii de la tara;

iar nu ne intelegem.... eu n-am zis ca nu-ti doreai, stiu ca iti doreai, dar itit puneai tot felul de bariere ("intai sa scap din infernul rural"). NU, frate.... ACUM sa ai o relatie. nu "intai sa ma tunde, intai sa ma fac mai frumos si mai bun"... ACUM. si ACUM lupti pt asta. ce scriu nu se contrazice cu ce am scris mai sus (spuneam ca iti va aparea in viata o fata DUPA ce vei renunta la comlexe)... din contra, in momentul in care iti doresti sa ai ceva ACUM si lupti din toata fiinta pentru asta, traind doar in prezent, vei renunta si la complexe, si la tot... vei prinde "tupeu" nu doar sa saluti pe fata iubita (nu pe oricare de pe strada, ca "smecherasii", ca ea sa te injure si sa treaca ami departe), ci ai sa simti ca ai face orice (=absolut orice) pt ea.

tu ai sa-mi raspunzi ca si acum iti doresti, dar... FARA DAR!! acum iti doresti si gata. esti in stare... doar ca tu nu crezi asta cu adevarat... te tot dai mare ratat. deci nu-ti doresti decat sa-ti plangi de mila. daca ti-ai fi dorit cu adevarat, in fiecare seara erai iesit in oras, de exemplu (eu merg pe varianta mea), in fiecare nseara aveai cate 2 ore o activitate sportiva... cum la un club activitatea e de 2-3 ori/sapt, a merge zilnic presupune ca esti inscris cam la 3 cluburi diferite... ori o medie de 15-20 persoane la un club... ai avea cam 50-60 noi cunostinte. chair prersupunand ca printe ei nu-0ti gasesti perechea, gasesti, macar, niste baieti cu care sa iesi "la agatat".

daca ai vrea intr-adevar, ti-ai lua un caine si ai iesi in parc cu el... e un motiv bun de intrat in vorba cu posesoarele de animale wink.

daca ai vrea intr-adevar ai FACE multe... ori tu nu faci nimic. vii de la servici acasa, iei computerul in brate si te plangi. deci NU ITI DORESTI.

plus ca eu nu ma refeream la dorinta... si eu ziceam in liceu ca "imi doresc o relatie"... dar eram prea mentala si prea rece ca s-o am... credeam ca relatia merge pe principiul "CV bun"... adica daca sunt frumoasa (si ma chinuaim ingrozitor cu diete si alte prostii), desteapta, gospodina, priceputa in n domenii si daca ii faceam barbatului toate mofturile (de asta nu m-am dezvatat inca prea bine smile )... matematic vorbind, inseaman ca indeplinesc toate conditiile si ca trebuie sa-mi gasesc un partener pe aceasta baza. ori m-am dezamagit tare cand am vazut ca fat-frumosul nu mai aparea. dar acum, daca e sa ma uit in urma... imi dau seama ca nici nu avea cum sa apara.. pt ca eu eram prea mentala, prea obsedata de "cv" ca sa imi mai ramana loc pt afectiv, pt iubire, sau pt sexual. iti povesteam ca nici macar nu am plans cand m-am despartit de primul prieten... stii de ce? pt ca nici macar nu l-am iubit (desi eu chiar credeam ca o fac din tot sufletul)... pt mine era o vesnica preocupare de a fi "perfecta" eu si de a fi "perfecta" relatia... dar orice ar fi putut sa fie spontan,  sincer, frumos si de moment intre noi... era zero. afectiv eram zero (ii dovedeam "iubirea" prin modul meu de co0mportament... dar nu il iubeam in sufletul meu). sexual eram sub zero smile... mental eram fixata pe ideea "fara sex inainte de casatorie"... un moment de "ratacire" n-am avut de la aceasta cale. a incercst, saracu', toate variantele sa ma convinga... nik.  si chiar nu imi doream... nu simteam dorinta sau nevoie. repet, toate astea pt ca ERAM PREA FIXISTA IN IDEILE MELE, TRAIAM DOAR MENTAL. asa esti si tu... spun asta pt ca "recunosc simptomele" perfect la tine. renunta la astea.... altfel nu vei putea iubi... iar daca te va iubi cineva asa, ii va trece repede. din pacate asta e.

si deci ca sa nu mai fiu obsedat sexual ar trebui sa fac neaparat sex ? cam asta rezulta din ce spui tu; 
din cate stiu eu, un om care face un lucru in mod exagerat, despre el se se poate  zice ca este obsedat de acel lucru;
si de asemenea, un obsedat sexual nu e un om "pozitiv", adica nu e vazut  bine de societate, si cum dupa tine obsedatii sexuali sunt cei virgini, inseamna ca virginii nu sunt vazuti bine de societate !!! cu alte cuvinte mi-ai demonstrat a doua oara ca sunt ratat ! (in rationamentul de mai sus am aplicat doar logica matematica)

vezi tu... intre oameni nu merge intotdeauna cu logica matematica...

nu ma refer la "obsedatii" adevarati, adica cei la care obsesia a atins nivelul patologic, aia care violeaza sau isi arata "scula" pe strada. AIA sunt cei care nu sunt bine vazuti de societate. aia sutn alta treaba, nu la ei ma refeream... aia numa virgini nu-s.

dar sunt atatea alte persoane care au o "fixatie" pe problema asta... ori, hello!!! cum se numeste topicul asta? n-ai scris "singur la 28 de ani"... ci "virgin". deci tu o vezi ca pe o maaare problema, o exacerbezi cat poti, devine ceva insuportbail pt tine si atunci, da... devii obsedat. daca pur si simplu nu ti-ar pasa atat... ai fi pur si simplu un om normal, care n-a avut relatii sexuale inca... si gata. dar prin faptul ca iti exagerezi (TU SINGUR, NU SOCIETATEA!!) problema asta, ea devine o obsesie... societatea n-are nimic cu cei virgini, absolut nimic... multe fete virgine isi doresc un partener la fel. dar daca tu faci din asta o mare problema.... atunci ea DEVINE o mare problema. pt ca nu te mai lasa sa actionezi normal, ci te consideri un stigmatizat si esti obsedat de faptul ca "tu esti prost/ratat" etc etc. NIMIC nu-i real... obsesia asta ti-o construiesti singur.

obsedat este atat cel ce face exagerat un lucru, cum ai spus, cat si cel care ISI REPRIMA, DAR SE GANDESTE EXAGERAT la ceva. iar ca sa scapi... nu tre sa faci sex deloc... sau n-ai decat sa faci non-stop, n-are legatura. ca sa scapi trebuie doar sa UITI de obsesia asta si sa incepi sa te privesti ca pe un om ABSOLUT NORMAL si ABSOLUT CAPABIL. pt ca asta esti.

si nu cred ca adolescentul de 15 ani care si-o pune toata ziua , seara e plictisit de sex; Sexul e o placere suprema, si acel adolescent va deveni depedent de sex;  Va vorbi peste tot, si la scoala numai despre sex si femei (m-ai povestit tu candva despre colegi de ai tai de scoala ca vorbeau zilnic despre femei si sex);

auzi..."sexul e placerea suprema"... atunci incep si eu... daca e asa, de ce nu te duci la curve sa traiesti si tu "suprematia" asta? (pt ca, undeva, stii ca nu e chiar "placerea suprema" wink ca, in afara de sex, pt a fi implinit mai ai nevoie si de iubire fata de omul din fata ta... atunic nu mai faci sex, ci DRAGOSTE). ori copiii de 14 ani nu-s destul de copti pentru asta... deci la ei e... just sex. adica ceva mecanic, ceva "de dat mare" printre baietzasii din cartier... si ATAT.

cat despre colegii mei... discutiile alea au incetat in mod misteriso pe la sf cl a 11a, inceputul clasei a 12 a.... de ce oare? (nu, nu-i vorba de bac... pustii au inceput chiar sa faca sex... asa ca discutiile s-au tot rarit...)

prostii; pana la 25 de ani nu mi s-a oferit nimic; si nu eram asa disperat ca acum;
si de ce mi-ar pasa ca se darama lumea ? eu am de recuperat 14 ani de dragoste si sex, de ce mi-ar pasa ca incepe un al treilea razboi mondial ?

vezi? exact ce ziceam... egoist pan' la capat. NU POTI IUBI daca gandesti egoist... de aia n-ai avut parte, de aia "nu ti s-a oferit nimic".
"exerseaza"... vezi daca ai putea iubi pe cineva care nu poate fi cu tine. vezi cat ai putea duce. sau, cum spunea satina mai demult.... inchipuie-ti daca ai putea iubi un copil care nu e al tau (presupunand ca te-ai inragosti de o femeie singura cu un copil). 

pai inseamna ca ai luat numai de 10 la examene ?! numai in StarTrek exista  o specie de extraterestrii care simt ce gandesc cei din jur;

aproape smile mai erau si  situatii in care faceam cate ceva ca sa nu merit...

totusi nu inteleg, de ce vanzatoarea de la magazin nu simte ce vreau eu sa cumpar ? de ce ma intreaba ce cumpar ?

tu vezi lucrurile in alb-negru. crezi ca daca modul asta de comunicare (prin cuvinte si prin concepte fizice - paine, unt, salam etc) este cel folosit in mod curent inseamna ca e universal si ca e cel mai bun. din contra... cercetarile spun ca e cel mai slab smile comunicam cel mai putin prin cuvinte.... telepatic am avea capacitati mult mai mari, doar ca le-am pierdut in timp... si le pierdem tot mai mult, nedezvoltandu-le. cu alte cuvinte, concret: "vederea" sau "simtirea la care ma refeream nu e ceva concret (vanzatoarea sa stie exact ce vrei sa cumperi, o fata sa vada ce culoare avea cainele care a sarit la tine dimineata), vizual, asa cum suntem obisnuiti. e o stare de atractie/respingere fata de ceva/cineva. pe care toti o avem, dar multi nu-i dam atentie.

de exemplu: merg in magazin, iau in mana 2 bucati diferite de cascaval, "instinctul" imi spune s-o iau pe una, dar eu o aleg, rational, pe cealalta (din motive, sa zicem, ca raportul pret/cantitate era mai bun, ca-mi place mai mult cum arata ambalajul etc etc). ajung acasa si bucata aleasa imi da o frumusete de alergie. ce-a zis intuitia? smile

sau: merg in tren cu o gasca de oameni, la munte (asta e caz real pt mine). intru in vorba cu un tip... dpdv "tehnic", era foarte ok, stia o gramada, arata binisor, vorbea fain, avea simtul umorului... dar avea "ceva" (nici pana acum nush ce) care ma respingea la el. nu-l suportam in raza mea, daca se apropia prea tare facea ce faceam si ma departam eu.

invers: invat pt examen. dau paginile, dar tot imi revine in cap acelasi subiect. il recitesc, il invat mai atent. a doua zi exact ala imi pica la examen.

sau (asta e tot reala, asa mi s-a intamplat cu iubi): gasca de amici... colegi la un club sportiv... iesim impreuna la munte... un tip din grup (prieten, ne stiam, dar n-am avut treaba unul cu altul) imi face un masaj... cel mai bun incasat vreodata, desi "tehnic" nu avea nimic deosebit. in aceeasi seara, coboram in sala de mese... se dansa... eu pusesem ochii pe altul si abia asteptam sa prind ocazia sa dansez cu el. cand colo, vine cel cu masajul si ma invita... mai de voie, mai de nevoie, accept... dansam... observ ca-mi palce... la un momnent dat, in mijlocul dansului, apare ala de care imi placea mie... cel cu care dansam imi da drumul si ma "paseaza" celuilalt. era "ocazia mea", era ce asteptam... dar m-am trezit ca-mi parea, absolut inexplicabil, rau dupa dansul cu primul (om cu care, repet, n-am avut niciodata nici cel mai mic gand de... nimic, mi se parea ca suntem prea diferiti). timp de vreo 2 sapt dupa, m-am trezit ca-mi facea placere sa stau langa el, sa vorbesc cu el in treacat, sa-l salut... chestii marunte, daca am intreba cineva, spuneam sincer ca n-am nimic cu el (chiar n-aveam, nici prin cap nu-mi trecea ca as putea tine la el mai mult decat la un amic)... dar "amicitia" asta se schimbase din ceva indiferent in ceva cald, parca... inexplicabil. vorbeam cu el la fel de rar ca de obicei, nu-l visam cu ochii deschisi, dar.... era ca o senzatie de incredere, de siguranta, de caldura emanata de el. stateam langa el si simteam caldura in piept (mi-e greu sa explic, dar vreau sa fie foarte clar ca era ceva total diferit de "caldura" emotiei pe care o simti cand esti indragostit de cineva... eu NU tineam la el decat ca amic, nu dadeam "semne de indragosteala", in continuare as fi vrut sa ma cuplez cu cealalt...). pana cand, intr-o zi... m-a scos la un ceai si mi-a zis ca pocneste daca nu-mi spune ce si cum simte pt mine. replica mea a fost: "ok... dar eu tin la tine ca la un prieten si atat. nu te iubesc". finalul? am ramas impreuna de atunci smile. toata povestea e de exemplificare... ce simteam eu era, de fapt, ce emitea el... el era o "bomba" de iubire langa mine, iar eu ma simteam brusc bine in prezenta lui, desi eu nu eram indragostita. dar "PERCEPEAM" (nu cu mintea, ci cu alte simturi) ca ceva nu-i "normal".

am dat destul exemple ca sa te fac sa intelegi despre ce e vorba?

isi da seama ca ceva nu-i in ordine, dar nu ce anume;

EXACT wink dar, din pacate, e de ajuns cat sa o indeparteze.

eu pot sa ma gandesc la moarte dar in acelasi timp sa fiu bine dispus si sa rad;  pot sa induc in eroare persoana din jur;
ce mai ghiceste  atunci  persoana din jur ?
sau pot sa plang in hohote, dar in sufletul meu sa fiu satisfacut;

iar aceeasi discutie... mental poti pacali... dar afectiv nu. iubi poate sa-mi afiseze cea mai vesela mutra...d aca e suparat, imi dau seama din 2 priviri. cel mult poti pacali o dat, pe o persoana absolut straina. dar pe cineva care te cunoaste cat de cat... ff greu. trebuie sa te pricepi al naibii de bine la reprimat (se paote... si mie imi iese... desi mi-as dori sa nu, cateodata, ca sa mi se citeasca pe fata tristetile si sa nu trebuiasca sa fac constient o mutra trista). dar.. merita? smile

fie plang de bucurie fie de durere, plansul arata la fel;

arata la fel, da... dar e incarcat cu totul diferit. altceva transmite un plans de amaraciune, altceva unul de nervi, altceva unul de resemnare... total altceva unul de bucurie. daca eu plang cu nervi, in 2 min maxim iubi tipa la mine (desi, in mod normal, el nu tipa) sa incetez odata. daca plang cu tristete, vine si ma ia in brate si se lipeste de mine. daca plang de bucurie, rade de/cu mine. deci... difera smile

@alex_ipatie... tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#765 2008-05-16 13:53:14

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

este o vorba la romani: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista! ...
si cu riscul de a ma repeta, ce doresti mai exact de la noi? ti-as fi extrem de recunoscatoare daca mi-ai raspunde kapitulation

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-05-16 13:54:17)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#766 2008-05-16 14:05:59

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

şăzi ghinişor, bubutadana, ca nu-ti raspunde... rotfl nu raspunde decat la ce-i convine lui wink...altfel, raspundea de mult la intrebarea asta.... bine ca face tetrapiloductie la oricare alte posturi...da' numai pe asta il ignora rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#767 2008-05-16 14:11:16

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

nicolle_rox a scris:

şăzi ghinişor, bubutadana, ca nu-ti raspunde... rotfl nu raspunde decat la ce-i convine lui wink...altfel, raspundea de mult la intrebarea asta.... bine ca face tetrapiloductie la oricare alte posturi...da' numai pe asta il ignora rotfl

stiu ca nu raspunde, ca l-am mai intrebat dumbom dar atat timp cat el streseaza cu bubiectul, il stresez si eu cu intrebarea rotfl (sa vedem care pe care visslar )

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#768 2008-05-16 14:16:00

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

doamne sfinte cum puteti fetelor sa va bateti capul cu el si sa postati raspunsuri cat o pagina. cred ca vreti sa bateti rcordul de pe celelalte forumuri
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic32744.html 30 de pagini
http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de-ani-t7694.html 53 de pagini
http://forum.acasa.ro/index.php?showtop ? e=threaded 7 pagini aici nu prea i-a mers
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emi ? soare.html a mai postat si pe aici
http://www.crestinortodox.ro/forumactiv ? 30&p=6 aici 8 pagini
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ? b6a86edb03

deci eu cred ca are probleme cu capul pur si simpu adunati numai in cate pagini a dezbatul el subiectul si trageti si voi concluziile

#769 2008-05-16 14:35:49

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cocoleta a scris:

doamne sfinte cum puteti fetelor sa va bateti capul cu el si sa postati raspunsuri cat o pagina. cred ca vreti sa bateti rcordul de pe celelalte forumuri
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic32744.html 30 de pagini
http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de-ani-t7694.html 53 de pagini
http://forum.acasa.ro/index.php?showtop ? e=threaded 7 pagini aici nu prea i-a mers
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emi ? soare.html a mai postat si pe aici
http://www.crestinortodox.ro/forumactiv ? 30&p=6 aici 8 pagini
http://www.antena1.ro/forum/principal/v ? b6a86edb03

deci eu cred ca are probleme cu capul pur si simpu adunati numai in cate pagini a dezbatul el subiectul si trageti si voi concluziile

Total de acord!!!!!!!!!!!!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#770 2008-05-16 16:24:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu va raspunde never la intrebarea "ce vrei de la noi?" pt k nu mai vrea nimic!! isi bate joc in ultimul hal,ca un ordinar,asta face!! si sunt aici unele persoane cu suflet prea bun,care nu vad asta si chiar cred k el are nevoie de ajutor,si ii scriu pagini intregi... el contrazice pe toata lumea,nu se lasa ajutat,drept urmare ce face? BATAIE DE JOC!! bai omule,dispari!! dak nu te lasi ajutat,asta e!!impusca-te,mori virgin,si asta e!!

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#771 2008-05-16 16:56:44

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

tuuu omule ai sa mori virgin lol.......dar nu ii pasa nimanui lol

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#772 2008-05-16 16:58:50

GreenBubbles
Insomniac member

lol chiar k. nici lui nu-i pasa,ii place sa fie virgin si sa se planga

#773 2008-05-16 17:36:33

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

bineinteles wink.......un tip care isi plange de mila ptr simplu fapt ca e virgin (asta in masura in care se poate face ceva ptr problema lui) ptr mine un asemenea om face umbra pamantului degeaba.............BAIATULE wake up! sunt atatea lucruri in viata mult mai pretioase decat STUPIDA ta virginitate wink.......si nu am tipat.....doar am subliniat smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#774 2008-05-16 18:54:27

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

promit ca e ultimul post
dar mi-a venit o idee. venind cu metroul acasa am vazut foarte multe grupuri de tineri implicati in campaniile pentru alegeri.
city, eu vin cu ideea acum; sunt sigura ca ii gasesti nod in papura, dar avand in vedere ca la dans, in parc, in disco, in baruri, etc nu vrei sa agati uite o noua chestie. inscrie-te intr-un partid (oricare) si o sa intalnesti o multime de oameni tineri, implicit fete. sa nu imi zici ca toate sunt cuplate, ca te asigur ca nu e asa. daca nu te intereseaza politica, iar nu e asa...daca lucrezi in timpul saptamanii, te implici in weekend...dar , cel mai important, nu trebuie sa pari in cautare de fete...te imprietenesti cu ele, ceri o adresa de mess, si incet incet..nu pot sa cred ca nu poti sa ii zici unei fete "buna" . nici verisoarelor, nici vecinelor, ? imposibil
si , scuza ca pe mirc, mess, si toate site-urile matrimoniale fetele sunt cuplate ..uite reactia mea rotfl..crede-ma, o fata cuplata nu pierde nici 5 secunde pe astfel de site-uri...

gata! eu m-am saturat...
si eu imi pierdusem speranta la un mom dat ca imi gasesc un prieten si uite ca am reusit..
eu zic sa faci un pariu cu tine: gen Seinfeld tongue..cat poti rezista fara sa intri pe net, pe forumurile astea .. si apoi, te rog, trimite-mi un mail in care sa-mi spui cat ai rezistat..crede-ma , aceste forumuri nu fac asa bine..eu cand intru in "Vreau sa aflu" si " Probleme medicale" simt ca am toate bolile descrise rodnar

over and out!

#775 2008-05-16 23:58:14

GreenBubbles
Insomniac member

stiu episodu ala din seinfeld lol

#776 2008-05-17 02:01:41

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

ane_mona a scris:

parca intr-un post a scris ca el nu a discutat in reliatate cu o fata de 5 ani....si atunci ma intreb eu oare cum ar putea sa aibe o relatie in cazul asta...

de fapt de 12 ani. La 16 ani s-a luat una de mine, si practic am fost prieteni timp de 2 saptamani (eram in mediu urban atunci); am stat ptr cateva saptamani in mediu urban, cu diverse treburi, si deja mi-am fost gasit (de fapt ea m-a gasit nu eu, ca eu eram timid);Numai ptr cateva saptamani; dar oare ce se intampla daca toata copilaria si adolescenta mea se desfasura la oras !? un adolescent care copilareste in oras tot timpul nu are cum sa nu-si gaseasca prietena. E imposibil; Fie el timid sau alfa dominant, un adolescent din mediu rural isi gaseste pana la urma partenera;

in acesti 12 ani, am vorbit cu fete, dar numai in interes scolar sau profesional ; si doar cu colege, deci fete cu care stateam zilnic la cursuri, sau la servici;

eu imi doresc de la 8 ani (clasa a II-a) sa ma tina de gat o fata (am eu un mod unic in care imi place sa fiu tinut de dupa gat); Si nu mi-am s-a indeplinit dorinta asta de 20 de ani; 

Satina a scris:

Wooow, se vede ca nu-i cunosti pe ai mei! Ce pacat ca ne despart sute de km, ca tare mi-as dori sa vad cum te descurci o ora cu baietii mei  Si probabil ti-ar agata ei o fata  ca tare se mai pricep sa se bage in vorba.

am avut ceva experienta in joaca cu copii - a fost un fel de a doua copilarie la mine (prima nu a existat) - dar dupa 23 e ani; cel mai bun prieten al meu a fost si este copil (acum e adolescent);
Un copil daca se enerveaza, trebuie luat in brate si tinut fara sa-i dai drumul; Se va zbate cam 5-10 min dupa aia cedeaza;  Apoi sa vezi ce bland e; zic asta din experienta;
Daca un copil plange, si a depasit varsta de 6 ani, trebuie sa-i zici chestii care sa-l faca sa rada, (eu de ex unui copil care plangea de durere de masele am inceput sa-i povestesc despre cranii si morti fara cap, despre diverse chestii amuzante scolare,  si am inceput amandoi sa radem, ca mama lui nu mai intelegea de ce pe copilu ei  brusc nu-l mai doare maseaua)
o ora nu e nimic;  m-am descurcat eu 2 ani;  si as mai fi vrut inca 50 de ani de joaca cu copii;

ai zis ca copii agata fete - ce spuneam eu, adolescenti alfa dominanti de oras;

Satina a scris:

Sa nu ramana pe capul meu de femeie si copii si meniul si curatenia, dar sa stiu ca trebuie sa fug sa platesc impozitul si alte chestii (stii ce misto e sa stai la cozi cu copii mici dupa tine?),

dar platesc barbatii impozite, si alte chestii;  nu trebuie sa fiu mascul alfa ca sa merg intr-o instituitie publica, ca acolo functionarii de obicei au sarcini precise; trebuie sa serveasca clientii; bine, cu mine de obicei, unii functionari sunt mai agresivi, adica acei functionari care  vor ca eu sa vorbesc fara blocaje; (am patit si la cursurile de dans, cand s-a rastit la mine instructoarea ca nu am zis la timp prezent, si nu am zis ca sa se inteleaga)

Curatenie poate sa faca si barbatul; cu copii, e mai greu pana la 3-4 ani, adica pana ce devin ei copii supremi si pot merge pe picioare;

Apropos de copii, cu care ziceai ca te intelegi, stii ca sunt o gramada de mame singure? fie ca au gresit-o cu un prieten de doi bani, fie ca au fost parasite de un sot de doi bani, ele sunt prin parcuri zilnic la locurile de joaca. Probabil ca si-au schimbat criteriile adolescentine de apreciere a barbatilor... ai putea creste copilul altuia ca pe al tau? ...

dar de ce ma obligi sa ma leg de o femei casatorita sidespartita ? doar ptr ca sunt virgin nu mai am voie sa am parte de o relatie cu o fata singura si necasatorita ?
copilul l-as iubi dar pe mama nu;
dar eu vreau fata nu mama; 

anda23 a scris:

iti bati joc de noi. o singura intrebare ti-am pus si nu mi-ai raspuns (nici mie , nici celorlalti) de ce postezi pe atatea forumuri? ce astepti de la noi? compatimire sau ajutor?

ralluka a scris:

stai linistita andra ca e pagina 26 si intrebarea asta i se pune de pe la pagina 3

da si am raspuns pe la inceput prin niste intrebari la care nu am primit raspunsuri si mi s-a reprosat ca ma leg de altii; sunt mii de topicuri pe acest forum, care mai de care  cu probleme cat mai originale, sau cat mai ciudate: una intreaba decat timp nu am mai facut sex (nu eu, ci ma refer la ceilati de pe forum), alta ofteaza ca i s-a rupt caciulitza la nu stiu ce prezervativ, alta daca ne place sexul oral , si diverse alte chestii; Cu ce e mai  diferit topicul asta decat celelalte ? pe celelalte se discuta probleme rezolvabile, in topicul meu se discuta probleme nerezolvabile;

de ce postez pe atatea forumuri? fiindca de la un forum la altul raspunsurile difera;  fiindca sunt extrem de disperat. si mai ales vreau sa fac public evenimente care au in spate farmece si vraji, si despre care in general lumea evita sa vorbeasca, is chestii tinute secret; eu zic totul pe fata;
si pentru ca vreau sa cunosc lume noua, ca in realitate nu am unde si cum;

alex_ipatie a scris:

Sper din tot sufletul că asta nu se ?nt?mpla ?n aceeaşi cameră

dar de ce ? oricum nu am vazut niciodata cum decurge o scena de sex pe viu; doar in filme;

Acum vorbind serios, dacă ţi-a plăcut să citeşti ăla nu a fost timp pierdut, ba chiar dimpotrivă. Asta ar fi trebuit să ?ţi dezvolte cunoştinţele, concepţiile de spre viaţă, aprofundarea unui subiect.
Că tot veni vorba  , ce ai ?nvăţat din cărţile alea de "seducţie" pe care le-ai cumpărat?

a fost timp pierdut, ca doar vezi unde am ajuns ! (ma refer la cartile citite pana la 25 de ani , adica cat timp eram elev/student)

cat ce priveste cartile si documentatia despre seductie m-au ajutat sa inteleg multe lucruri noi, dar eu oricum nu sunt capabil sa le pun in aplicare;

Şi crede-mă: dacă sunt cuplaţi chiar că cea mai mare parte a vieţii nu şi-o petrec ?n faţa calculatorului.

ba da; cel putin colegii mei; nu degeaba am zis ca programatorii nu stiu sa-si traiasca viata;
tu esti programator ?

katami a scris:

suprematia unui copil consta tocmai in faptul ca e COPIL, adica inocent, care nu are nici o treaba cu ce vor/fac adultii.

deci vezi, si tu consideri copii supremi !!! Da, inocenta inseamna suprematie; Eram in autobuz,  si era aglomerat, erau niste copii langa mine, se simtea in ei energia suprematiei inocente, pur si simplu tremurau, nu puteau sta in loc, erau plini de viata si energie;
Dar un adolescent este mai smecher  daca face ce fac si adultii;

inscrie-te intr-un club sportiv... e un punct de start foarte valabil. eu asa l-am cunoscut pe al meu. dar intr-un loc unde sunt si fete si baieti (adica nu fotbal). daca vrei, pot sa te indrum spre cluburi de arte martiale... pot sa-ti spun un loc in iasi unde se face dans (si-s o gramada de fete care vin singure - acu' nush cate din ele au si cate n-au prieten acasa, dar, macar, iti faci cunostinte noi. desi eu zic ca sigur sunt si necuplate printre ele).

am mers in 2006 la cursuri de dans, la un moment dat eram in plus, toate fetele erau cu partener, eu singur; am fost nevoit sa dasnsez cu instructoarea; a fost groaznic;
cat ce priveste notiunea de club sportiv, nu prea stiu ce se face acolo (adica sport, dar cu ce scop, de ce fel... ); 

mesajul 704, pg 24. (as fi foarte multumita sa fii de acord cu tot ce-am scris acolo... serios... dar taaare ma indoiesc ca-i asa).

pai ti am raspuns la unele chestii de acolo; cu unele sunt de acord, dar eu tot singur si disperat sunt si copilaria tot nu o pot recupera;

chestia cu normalitatea nu o comentez, pt ca a zis bine cineva inainte... e greu sa definesti normalitatea intr-o lumje in care fiecare face ce vrea. oricum, modul tau de gandire referitor la subiect este aiurea total... daca acu aplici cu atata sarguinta niste CLISEE DE 2 BANI, ce-ai sa faci la batranete?

normalitatea e ceva ce face majoritatea; daca majoritatea fac sex de la 15 ani, inseamna ca e normal sa se faca sex de la 15 ani; simplu;

generalizare este ce ai spus tu "masculii (..) care VA PLAC VOUA". de unde stii ce-mi place mie? sau satinei? sau rallukai? ca INDIVIUALITATI? nu mai genreliza TU...

nu m-am referi la persoane anume, ci in general,  fetele se cupleaza inca din adolescenta cu masculi alfa dominanti agresivi (care injura obscen cel putin odata pe zi)

katami a scris:

pai de ce esti rigid? mai da-ne o sansa, nu pune deja eticheta. intalnirea aia a fost organizata prost si in pripa. fiecare intreba pe ceilalti cand si unde sa mergem. acu dam o ora clara si un loc clar... cine vrea, stie SIGUR unde tre sa vina si cand.

atunci stabilim o ora, o zi, si un loc; 
poate fi si zi de lucru, si week end, eu de obicei stiu cam dinainte daca sunt sau nu disponibil in wek-end uri; 
eu nu va cunosc , doar daca ma identificati voi; mai ales ca eu nu am tupeu sa intreb care e de pe forum si care nu;

pai gandeste-te... presupui ca gasesti o fata singura, care iti place si care te-ar placea. CE discuti cu ea... te-ai gandit? n-ai sa poti sa i te plangi mereu de copilaria ta nefericita. despre programare si softuri sa presupunem ca o intereseaza prea putin (nu ca ar fi imposibil, dar mi se par totusi rare femeile care sa cada in extaz la o discutie despre ultimul antivirus de pe piata  ).

pai vezi.  daca nu am trecut,  nu am experienta de viata, nu am avut copilarie, nu am avut prieteni,  nu am subiecte de discutie; Ai inteles din nou cat  sunt  de handicpat;

bun... o tii in brate, o saruti, faceti dragoste... dar CAT? te-ai gandit ca o relatie inseamna, pe langa legatura afectiva (care e clar prioritara), si niste activitati comune (sau, macar, niste conceptii comune)?

in primul rand eu nu ma satur niciodata de sarut/dragoste, chestii cu al 9-lea cer etc; plus ca am de recuperat cam 12-14 ani de viata sentimentala;
legat de activitati comune, propun sa se joace cu mine asa cum se joaca 2 copii; e o activitate care in mod normal nu se termina niciodata; daca nu, sa propuna ea activitati; de ex eu is pasionat de SF, astronomie, nave spatiale, filme SF, copilarie infinita, drept constitutional, IT, programare, chestii multimedia;   

stii, nu vreau sa fiu rea, dar... ma gandeam ca eu stiu cel putin un caz de fata in situatia ta, are vreo 25-26 de ani, este informatician ca si tine, singura de cand o stiu (de pe la 21 de ani ai ei), timida si cuminte.... dar o tipa de nota 10 cand ajungi sa-i intri in suflet. dar nu i-as face cunostinta cu tine... pt ca, cel putin dupa parerea mea, tu ai niste conceptii de viata mult prea utopice, mult prea fixiste si prea incrancenate.. si mi-ar fi frica sa nu o fac sa sufere.

ea, spre deosebire de mine, nu-si scrie problemele pe forumuri; de asta nu-i cunosti durerile ascunse; de ex in cazul meu, daca unul din colegii mei din viata reala ar citi topicurile astea cu virgin la xx ani, si-ar schimba total parerea despre mine (nu stiu daca in bine sau in rau, dar m-ar vedea diferit);

katami a scris:

nu-i adevarat. eu una nu suport genul "smecheras" care se sparge in figuri. mi-ar fi rusine cu el pe strada

dar cu toate astea ai prieten alfa dominant (orice baiat care face sex din adolescenta este catalogat ca smecher)

lasa urme adanci... ok. dar se poate vindeca. cu vointa... si multa iubire... nu neaparat fata de o persoana anume.. fata de toti oamenii de langa tine.

un copil poate sa-mi aline suferintele copilariei; cam asa a fost la mine in perioada 2004-2005; copii nu numai ca sunt fiinte supreme, dar au puteri miraculoase de "vindecare" a copilariei nefericite; pacat ca copii nu sunt vesnic copii;
ptr mine o ora de joaca cu un copil valoareaza mai mult decat 3000 de sedinte la psiholog; 

Iar o fata are puterea sa-mi alinte mai mult de 50% din suferinta  daca reuseste sa patrunda in sufletul meu si sa simta tot ce simt eu; doar atunci va stii cum sa "se joace " cu mine; dar oricum nu prea stiu, ca nu am avut niciodata iubita, doar presupun.

auzi..."sexul e placerea suprema"... atunci incep si eu... daca e asa, de ce nu te duci la curve sa traiesti si tu "suprematia" asta? (pt ca, undeva, stii ca nu e chiar "placerea suprema"  ca, in afara de sex, pt a fi implinit mai ai nevoie si de iubire fata de omul din fata ta... atunic nu mai faci sex, ci DRAGOSTE). ori copiii de 14 ani nu-s destul de copti pentru asta... deci la ei e... just sex. adica ceva mecanic, ceva "de dat mare" printre baietzasii din cartier... si ATAT.

voi fetele nu ati face sex daca sexul nu ar fi placere suprema ;

de ce crezi ca as avea tupeul sa merg la curve ? daca asa avea acest tupeu, as avea tupeu sa si agat;

vezi? exact ce ziceam... egoist pan' la capat. NU POTI IUBI daca gandesti egoist... de aia n-ai avut parte, de aia "nu ti s-a oferit nimic".
"exerseaza"... vezi daca ai putea iubi pe cineva care nu poate fi cu tine. vezi cat ai putea duce. sau, cum spunea satina mai demult.... inchipuie-ti daca ai putea iubi un copil care nu e al tau (presupunand ca te-ai inragosti de o femeie singura cu un copil).

pot duce oricat; copii se ataseaza usor de mine, si dupa aia la despartire plangem ca doi copii;
ba pot iubi daca sunt egoist (tineam copilul in brate si mama lui ne chema la masa, dar noua nu ne pasa (deci putea sa fie sfarsitul lumii tot nu ne pasa), si a venit sa ne bata cu matura, si noi ne ascundeam, si radeam de nu mai puteam)

tu vezi lucrurile in alb-negru. crezi ca daca modul asta de comunicare

pai daca toate imi ziceti ca fetele simt, ca sunt disperat, ca sunt nu stiu cum; daca tot va laudati ca simtiti cate in luna si in stele; si noi baietii nu simtim nimic, adica suntem nesimtiti;

invers: invat pt examen. dau paginile, dar tot imi revine in cap acelasi subiect. il recitesc, il invat mai atent. a doua zi exact ala imi pica la examen.

inseamana ca esti vrajitoare si ai puteri paranormale. clar;
La mine se intampla fix invers, subiectele pe care le citeam cel mai putin tocmai acelea imi cadeau la examen;
asta fost dintodeauna, la ce ma asteptam mai putin, aceea se intampla;

EXACT  dar, din pacate, e de ajuns cat sa o indeparteze.

pai cum am zis, daca dimineata sare un caine la mine, si toata ziua sunt afectat de chestia asta,   fetele vor simti ca e ceva in neregula cu mine si vor fugi (doar ptr ca sarit un caine la mine !); Asta e prostie !!!!!!!

cat despre colegii mei... discutiile alea au incetat in mod misteriso pe la sf cl a 11a, inceputul clasei a 12 a.... de ce oare? (nu, nu-i vorba de bac... pustii au inceput chiar sa faca sex... asa ca discutiile s-au tot rarit...)

sexul i-a maturizat, i-a facut alfa;

nicolle_rox a scris:

tot tre sa ai o problema ca sa scrii asa un topic.

dar am mai multe probleme: copilarie nefericita nerecuperabila "la propriu", virgin si singur si disperat la 28 de ani etc. 

nicolle_rox  a scris:

Din curiozitate mi-am aruncat ochii si pe topicul lui de pe alt forum, topic asemanator...si la care se comporta identic....adica venea, arunca bomba cu sunt virgin bla bla bla, oamenii se chinuiau sa-i dea sfaturi iar el diseca fiecare cuvintel si contraargumenta....si apropo de ce zice wildhoney nu ne-raspunsul...pai si acolo am vazut ca se dadea la fund cu saptamanile, lumea se dadea de ceasul mortii unde e ce e cu el, el aparea dintr-o data bine mersi si dadea raspunsuri la sfaturi ce i se dadusera in 1900 toamna, fara sa le zica macar la oameni de ce nu a mai aparut....acolo, dupa un an jumate a ajuns lumea sa-si dea seama care-i treaba cu el

pai au mai fost pauze, ce vrei sa fac,  sa raspund non stop;

bubutadana a scris:

este o vorba la romani: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista! ...
si cu riscul de a ma repeta, ce doresti mai exact de la noi? ti-as fi extrem de recunoscatoare daca mi-ai raspunde

"a da" inseamna "a oferi" deci implicit "a baga in traista"; Ce intelegi tu prin a da ? Dumnezeu stie cat de incapabil sunt eu sa-mi gasesc fata; avand putere nelimitata mi-ar da in asa fel incat eu sa nu am cum sa nu iau ce-mi da El, indiferent de traista;

uite, vezi ca ti-am raspuns !

legat de ce doresc de la voi, am raspuns mai sus;

anytza  a scris:

bineinteles .......un tip care isi plange de mila ptr simplu fapt ca e virgin (asta in masura in care se poate face ceva ptr problema lui) ptr mine un asemenea om face umbra pamantului degeaba.............BAIATULE wake up! sunt atatea lucruri in viata mult mai pretioase decat STUPIDA ta virginitate .......si nu am tipat.....doar am subliniat

pai logic ca un om virgin e handicapat si face umbra degeaba;  iar cei/cele ce fac sex ca disperatii/disperatele sunt superiori/superioare; vezi, tu ai spus asta; sunt lucruri mult mai importante  decat sa ramai virgin: si lucrul acela important e sa faci sex;  cam asta se intelege din mesajul tau;

#777 2008-05-17 02:13:07

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

citystar vad ca esti constient de starea ta prezenta in mod mai mult sau mai putin realist, eu nu consider ca suferi de vreun handicap cum spui tu, dar ma rog...am vazut persoane care au un handicap adevarat, adica nu au maini, picioare, sau nu vad, si tot au reusit sa faca ceva cu viata lor, si-au intemeiat o famile si se chinuie sa traiasca din ce in ce mai bine, in limita in care se poate pentru ei, tu inainte sa te gandesti la ce iti lipseste, gandeste-te la ce ai, si anume un loc de munca, famile, s.a.m.d...neajunsuri avem cu totii, si cred ca esti constient de faptul ca numai tu poti schimba cumva situatia asta in care te aflii, asta daca vrei sa o schimbi smilewink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#778 2008-05-17 03:04:43

alex_ipatie
New member
De la: pe malul Mureşului
Inregistrat: 2008-03-23

citystar a scris:

"a da" inseamna "a oferi" deci implicit "a baga in traista"; Ce intelegi tu prin a da ? Dumnezeu stie cat de incapabil sunt eu sa-mi gasesc fata; avand putere nelimitata mi-ar da in asa fel incat eu sa nu am cum sa nu iau ce-mi da El, indiferent de traista;

smile Prea iei totul gramatical.

citystar a scris:

de ce postez pe atatea forumuri? fiindca de la un forum la altul raspunsurile difera;  fiindca sunt extrem de disperat. si mai ales vreau sa fac public evenimente care au in spate farmece si vraji, si despre care in general lumea evita sa vorbeasca, is chestii tinute secret; eu zic totul pe fata; si pentru ca vreau sa cunosc lume noua, ca in realitate nu am unde si cum;

Mda, răspunsurile diferăsmile dar, ?n general, toate duc la o concluzie. Şi anume că nu e bine că tot o dai ?nainte cu faza că p?nă la x ani nu ai avut nici un fel de relaţie cu vreo fată.
Şi dacă vrei să cunoşti lume nouă urmează sfaturile date de katami.

citystar a scris:

a fost timp pierdut, ca doar vezi unde am ajuns ! (ma refer la cartile citite pana la 25 de ani , adica cat timp eram elev/student)
cat ce priveste cartile si documentatia despre seductie m-au ajutat sa inteleg multe lucruri noi, dar eu oricum nu sunt capabil sa le pun in aplicare;

smile Păi ... unde ai ajuns? Din c?te reţin ai absolvit facultatea cu brio, ai un loc de muncă bun, ?n mod sigur ai unde locui (nu ştiu dacă ai o casă ?n proprietate sau ?n chirie), imposibil să nu ai maşină şi toate astea prin forţele tale (chiar dacă provii din "infernul rural" cum ?i spui tu). Ar trebui să fi m?ndru de ce ai realizat. smile

citystar a scris:

ba da; cel putin colegii mei; nu degeaba am zis ca programatorii nu stiu sa-si traiasca viata;tu esti programator ?

Era c?t pe ce, dar m-am dat pe inginerie (dar şi acolo se programează, simulează, etc).
Vrei să-mi spui că nu merg prin nici un bar, club, excursie, munte, mare? Chiar ?mi vine greu să cred.

citystar a scris:

katami a scris:

deci vezi, si tu consideri copii supremi !!! Da, inocenta inseamna suprematie; Eram in autobuz,  si era aglomerat, erau niste copii langa mine, se simtea in ei energia suprematiei inocente, pur si simplu tremurau, nu puteau sta in loc, erau plini de viata si energie;
Dar un adolescent este mai smecher  daca face ce fac si adultii;

Vroia să spună că un copil nu ar trebui să aibă ca şi activitate pricipală sexul, şi că era ceva normal ca pe tine la v?rsta aia să nu te preocupe (fetele, etc). Şi nu ar mai trebui să te dai de ceasul morţii din cauza asta smile (că la "x" ani eu .... ştii povestea), fiindcă fiecare are ?n viaţă momente c?nd e conştient că a făcut alegeri greşite dar ideea e să ?nveţi din acele greşeli (şi nu să te vaieţi alţi "x" ani ).

citystar a scris:

am mers in 2006 la cursuri de dans, la un moment dat eram in plus, toate fetele erau cu partener, eu singur; am fost nevoit sa dasnsez cu instructoarea; a fost groaznic;
cat ce priveste notiunea de club sportiv, nu prea stiu ce se face acolo (adica sport, dar cu ce scop, de ce fel... );

Se dă lumea de toţi pereţii lol

citystar a scris:

pai vezi.  daca nu am trecut,  nu am experienta de viata, nu am avut copilarie, nu am avut prieteni,  nu am subiecte de discutie; Ai inteles din nou cat  sunt  de handicpat;

Ei nu ai! Poţi discuta despre ce magazin nou s-a deschis, ce stradă a fost asfaltată, cum ai fost ?ntr-o excursie (imposibil să nu fi călătorit, să nu fi văzut locuri, etc), cum arată parcul prin care vă plimbaţi şi citeşte c?teva r?nduri mai jos

citystar a scris:

in primul rand eu nu ma satur niciodata de sarut/dragoste, chestii cu al 9-lea cer etc; plus ca am de recuperat cam 12-14 ani de viata sentimentala;

Vezi de treabă smile . Crezi că vei putea sta toată ziua ?n pat cu respectiva? (unde e jobul, cumpărături-etc, dacă vin copii ...)

citystar a scris:

legat de activitati comune, propun sa se joace cu mine asa cum se joaca 2 copii; e o activitate care in mod normal nu se termina niciodata; daca nu, sa propuna ea activitati; de ex eu is pasionat de SF, astronomie, nave spatiale, filme SF, copilarie infinita, drept constitutional, IT, programare, chestii multimedia;

Nu vezi c?teva subiecte de discuţie?

citystar a scris:

pai logic ca un om virgin e handicapat si face umbra degeaba;  iar cei/cele ce fac sex ca disperatii/disperatele sunt superiori/superioare;

??? :f?rv?nad: Chiar nu spune asta ?n "viaţa reală". Poate dai de una care e şi ea virgină şi te trimite ?n "origini" smile (nu folosesc denumirea consacrată. ce să fac. dacă nu sunt alfa dominant grater )

#779 2008-05-17 10:24:52

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

mai COPIL mai... ca tu asa te porti... ca un copil...

ce mai vrei de la forumul asta??? fetele au fost binevoitoare si te-au ajutat. nu mai fii un asa troll

nu patesti nimic daca ramai virgin.. intotdeauna ai mana dreapta. gandeste-te ca sunt unii pe lume care au mana dreapta amputata ! o mana, un picior, orbi surzi, n-au parinti, n-au scoala, n-au bani, n-au casa n-au masa!!! si tu te plangi de asta !!! maturizeaza-te o data.. ca poate devii si tu emo..

cuc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.