homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-39

#723 2008-05-13 10:25:38

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Re: Virgin la 28 de ani

Mai omule, orice fiinta normala vrea sa fie considerata in intregul ei. Daca tu zici ca nu are rost sa vorbesti cu femei care nu vor fi ale tale, inseamana ca pui sexul deasupra celorlalte insusiri. Mare prostie!!!!!!!! Fetele simt ca tu asta vrei de la ele, asa ca... instincutal se feresc de tine. Orice femeie isi doreste sa fie iubita apreciata pentru ceea ce este ea, nu doar pentru ce are sub fusta... Conteaza tocmai restul ca sa creezi cadrul si atmosfera, apoi... se ajunge si la patfierbinte

#724 2008-05-13 10:57:37

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Streg ce am scris....imi dau seama ca pe omul asta nu o sa-l convinga nimic...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-05-13 12:19:25)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#725 2008-05-13 11:54:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cinthya a scris:

si eu sunt de aceeasi parere, dar incep sa am senzatia ca baiatul asta isi bate joc de noi!

de cand zic eu asta si mai sunt si trasa de urechi

#726 2008-05-13 16:00:50

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

citystar a scris:

Eu am nevoie de interactiune brutala, fortata, fara sa am posibilitatea sa ma opun;

asta se numeste viol....roaga`te sa te violeze vreuna...desi nu stiu care poate fi asa disperata ptr tn.eventual sa nu-ti cunoasca conceptiile

#727 2008-05-13 17:08:40

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Melany1 a scris:

citystar a scris:

Eu am nevoie de interactiune brutala, fortata, fara sa am posibilitatea sa ma opun;

asta se numeste viol....roaga`te sa te violeze vreuna...desi nu stiu care poate fi asa disperata ptr tn.eventual sa nu-ti cunoasca conceptiile

tummenupp lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#728 2008-05-13 17:20:15

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetelor stiti care e faza? ca omul asta nu e in stare nici macar sa poarte o discutie in timp real pe un forum, adica sa i se adreseze o intrebare si dupa cateva minute sa apara si raspunsul...nu, el da raspunsuri o data la cateva zile cu citate si contraargumente la citate ca doar deh, el tre sa fie Gica contra si sa suspine pentru copilaria pierduta...cu riscul de a lua warn sau ban dar frate...esti cam jalnic!

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#729 2008-05-13 17:28:27

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

parca intr-un post a scris ca el nu a discutat in reliatate cu o fata de 5 ani....si atunci ma intreb eu oare cum ar putea sa aibe o relatie in cazul asta...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#730 2008-05-13 20:51:59

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

omul asta are o placere sadica de a-si bate joc de noi

#731 2008-05-14 07:28:35

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

si voi ii cantati in struna continuand topicul asta....lol

storstark

#732 2008-05-14 08:21:09

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

mika a scris:

ce e facut, e bun facut, asta e neutral

se numeste Lucru Manual rotfl

rotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#733 2008-05-14 08:24:25

norishorulalb
Banat

anca13 a scris:

si voi ii cantati in struna continuand topicul asta....lol

cool

#734 2008-05-15 01:47:40

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

katami a scris:

citystar... uite urmatorul scenariu: un omulet de 19 ani se inscrie la facultate la arhitectura (6 ani). face 4 ani, dar in anul 5, descopera ca nu asta e drumul lui... ca nu-i place si ca ar vrea sa faca medicina (6 ani+inca multi). asa ca are 2 variante:
1. sa renunte la arhitectura in anul 5 si sa o ia de la capat, sa dea la medicina si sa-si urmeze adevarata vocatie, chiar daca "cu intarziere" fata de cei din generatia sa
2. sa se gandeasca "am pierdut cu fac asta 5 ani din viata, de acum nu mai am cale de intoarcere". si mai pierde inca 1... termina facultatea cu brio si face o viata intreaga ceva care nu-i place, doar de dragul de a nu fi pierdut cei 5 ani din TRECUT.

la facultate te poti inscrie si la  18 ani, si la 28, si la 40, si la 60 si chiar mai tarziu, oricand;

copil poti fi doar pana la 14 ani, adolescent doar pana la 18 ani; nu mai tarziu; 

casa sa fii smecher trebuie sa faci sex din adolescenta;  nu mai tarziu;

analogia nu e concludenta

cinthya  a scris:

...ca om normal, poti sa ai parte decat de o interactiune normala...dorintele tale sunt normale, dar nu faci nimic ca sa ti le implinesti si din pacate nici nu cred ca poti face ceva...esti mult prea interiorizat si te complaci in situatia asta...mi se pare normal ca sfaturile sa nu te ajute din moment ce nu le bagi in seama si ptr tine ce ti s-a sugerat nu sunt optiuni...dar sa sti ca a zis foarte bine cine a zis ca dzeu iti da dar nu-ti baga si in sac....

nu poate fi un om normal virgin la peste 25 de ani in conditiile cand normalitate inseamna sa faci sex din adolescenta, ca asa fac majoritatea, ca majoritatea sunt normali;
si nu ma refer numai la sex (ca iar o sa ziceti ca sunt disperat dupa sex ) ci la crearea unei relatii;

sfaturile primite sunt multe in contradictie; ca de ex unii imi zic sa merg la curve, altii nu;
iar un sfat de genul: iesi in oras si socializeaza este prea general, si il poate da si un copil de 6 ani;

Wildhoney a scris:

Trezeste-te o data pentru totdeauna la realitate si constientizeaza ca nu o sa iti cada nimeni in brate fara ca tu sa misti un deget...si ai o opinie foarte denaturata in ceea ce priveste relatiile cu femeile...

m-am trezit la 25 de ani si am inteles ca sunt ratat pe viata  doar pentru ca nu mi-am inceput viata sentimentala la 14 ani;  Ce fel de trezire sa mai am ?
Pana la 25 de ani nu eram  afectat ata de afectat copilaria nefericita;  si tot singur eram ;

din cate a inteles tu ai impresia k femeile cu care nu poti face sex nici nu merita atentia...urat din partea ta...tu trebuie sa incepi prin a socializa si apoi prin a face sex...

nu am zis eu asta;  nu stiu cine de pe forum a zis;
daca  masculii alfa dominanti experti in seductie, cei pe care ii apreciati voi asa mult,  va agata  doar pentru sex, si pe urma va parasesc,   generalizati asta pentru toti baietii inslusiv cei virgini;  Adica un baiat virgin este mai obsedat sexual decat unul care face sex de la 15 ani ?

Satina a scris:

Mai omule, orice fiinta normala vrea sa fie considerata in intregul ei. Daca tu zici ca nu are rost sa vorbesti cu femei care nu vor fi ale tale, inseamana ca pui sexul deasupra celorlalte insusiri. Mare prostie!!!!!!!! Fetele simt ca tu asta vrei de la ele, asa ca... instincutal se feresc de tine. Orice femeie isi doreste sa fie iubita apreciata pentru ceea ce este ea, nu doar pentru ce are sub fusta... Conteaza tocmai restul ca sa creezi cadrul si atmosfera, apoi... se ajunge si la

e periculos sa vorbesc cu femeile cuplate, ca risc sa iau bataie  deoarece ca barbatii alfa dominanti is ca animalele furioase cand le incalci teritoriul;
Plus ca datul de sfaturi, adica lectiile de morala "directe", inseamna de fapt bataie de joc;

nu ma intereseaza ce are fata sub fusta !  E problema ei ce are acolo nu a mea;

legat de ce zici,  ca fetele simt ce gandesc baieti, parca ati fi magiciene/paranormale; de ce cand merg la alimentara, vanzatoarea nu simte ce vreau sa cumpar eu ? de ce trebuie sa-i  zic eu ce vreau a cumpar ? daca tot va laudati ca aveti  al 100-lea simt si simtiti tot ce gandesc baietii ; Atunci de ce mai vorbiti cu baietii daca oricum simtiti ce gandesc ei ? cand dati exemen de ce nu simtiti ce subiecte vor sa va dea profesorul ?
Adica baietii is prosti, ei nu simt nimic, voi simtiti totul.

Wildhoney  a scris:

fetelor stiti care e faza? ca omul asta nu e in stare nici macar sa poarte o discutie in timp real pe un forum, adica sa i se adreseze o intrebare si dupa cateva minute sa apara si raspunsul...nu, el da raspunsuri o data la cateva zile cu citate si contraargumente la citate ca doar deh, el tre sa fie Gica contra si sa suspine pentru copilaria pierduta...cu riscul de a lua warn sau ban dar frate...esti cam jalnic!

eu nu am timp la dispozitie sa stau non stop pe forum; tocmai de asta e mai eficienta discutia pe forum ca nu trebuie sa fiu online tot timpul;  Pentru discutii in timp real exista telefon, messenger etc; acum de ex e 1:41 noaptea, nu am avut timp pana acum scriu;

#735 2008-05-15 01:49:19

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

e periculos sa vorbesc cu femeile cuplate, ca risc sa iau bataie  deoarece ca barbatii alfa dominanti is ca animalele furioase cand le incalci teritoriul
rotfl tu chiar te crezi in padure?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#736 2008-05-15 02:47:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

devino si tu mascul alfa dominant,k vad k tare ii mai ridici in slavi pe astia

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#737 2008-05-15 08:32:14

norishorulalb
Banat

Satina a prins linkul asta si e binevenit: http://www.121.ro/forum/o-intrebare-t11918.html

#738 2008-05-15 09:02:05

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

nu poate fi un om normal virgin la peste 25 de ani in conditiile cand normalitate inseamna sa faci sex din adolescenta, ca asa fac majoritatea, ca majoritatea sunt normali;

cine hotaraste ce este sau nu normal?:f?rv?nad: in ziua de asta zi nu mai exista reguli. fiecare om este ceea ce vrea sa fie...

#739 2008-05-15 09:45:09

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

Satina a prins linkul asta si e binevenit: http://www.121.ro/forum/o-intrebare-t11918.html

precum si http://www.121.ro/forum/virgin-la-27-de-ani-t7694.html

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#740 2008-05-15 10:11:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vezi ca mai ai de raspuns la niste chestii... pe pagina ailalta big_smile nu le uita... asta in cazul in care mai ai ce zice in contra, chioar ma mir cand o sa ti se "epuizeze stocul" smile

citystar a scris:

la facultate te poti inscrie si la  18 ani, si la 28, si la 40, si la 60 si chiar mai tarziu, oricand;

copil poti fi doar pana la 14 ani, adolescent doar pana la 18 ani; nu mai tarziu; 

casa sa fii smecher trebuie sa faci sex din adolescenta;  nu mai tarziu;

analogia nu e concludenta

si daca iti spun ca exista femei care detesta "smecherii"? si vorbesc din experienta... asa ca nu tre sa fii "smecher" ca sa-ti gasesti o gagica iubareata...

iar analogiile nu vor fi niciodata 100% potrivite.... de aia se cheama analogii... sunt DOAR niste ASEMASNARI... daca voiai sa prinzi ideea, era bine... tu te-ai luat, ca de obicei, de AMANUNTE si ai lasat deoparte ESENTIALUL.

si nu ma refer numai la sex (ca iar o sa ziceti ca sunt disperat dupa sex ) ci la crearea unei relatii;

sfaturile primite sunt multe in contradictie; ca de ex unii imi zic sa merg la curve, altii nu;
iar un sfat de genul: iesi in oras si socializeaza este prea general, si il poate da si un copil de 6 ani;

chestia cu normalitatea nu o comentez, pt ca a zis bine cineva inainte... e greu sa definesti normalitatea intr-o lumje in care fiecare face ce vrea. oricum, modul tau de gandire referitor la subiect este aiurea total... daca acu aplici cu atata sarguinta niste CLISEE DE 2 BANI, ce-ai sa faci la batranete?

vreei sa ne hotaram? iti spunem toti sa mergi la curve, daca asta vrei... dar te duci? ca oricum nu tii cont de ce spunem.

mura-n gura n-o sa-ti dea nimeni... toate sfaturile sunt, prin nnatura lor, EXTERIOARE si, deci, generale. free a vrut sa te duce la agata... pana ai acceptat de-ati iesit, cred ca i s-a acrit. si eu am vrut sa te scot la o bere (si, apropo, oricum veneam mai multi de pe forum, nu era o intalnire romantica intre mine, "femeie cuplata cu un alfa-dominant", si tine). astea erau concrete indeajuns pt tine?

m-am trezit la 25 de ani si am inteles ca sunt ratat pe viata  doar pentru ca nu mi-am inceput viata sentimentala la 14 ani;  Ce fel de trezire sa mai am ?
Pana la 25 de ani nu eram  afectat ata de afectat copilaria nefericita;  si tot singur eram ;

daca te durea in pix de problemele tale, nu inseamna ca erai si afectiv+sexual, conditii pt o relatie normala... puteai fi, pur si simplu, un om rece si mental, dar fara trairile astea pe care le ai acum. nu inseaman ca erai pregatit pt o relatie

daca  masculii alfa dominanti experti in seductie, cei pe care ii apreciati voi asa mult,  va agata  doar pentru sex, si pe urma va parasesc,   generalizati asta pentru toti baietii inslusiv cei virgini;

indirect ai zis tu ca nu te intereseaza decat femeile cu care te poti cupla... ai scris mai sus. plus ca la urmatorul paragraf deja te contrazici smile. si aprobi asta... vezi propriu-ti citat de mai jos. deci nu-i nici o generalizare, ci doar comentariu la ce ai zis tu. generalizare este ce ai spus tu "masculii (..) care VA PLAC VOUA". de unde stii ce-mi place mie? sau satinei? sau rallukai? ca INDIVIUALITATI? nu mai genreliza TU...

Adica un baiat virgin este mai obsedat sexual decat unul care face sex de la 15 ani ?

hotarat DA. fara suparare. cand un om are ceva, nu mai pune valoare asa mare pe acel ceva (pustiul de 15 ani care si-o pune toata ziua nu se duce acasa visand la sex si femei... e obosit si plictisit de asta, i-o trage vecinei apoi adoarme nepasator sau cu gandul la masini, jocuri pc sau mai stiu eu ce). unul care nu are si tanjeste dupa acel ceva... se ATASEAZA de obiectul dorintei sale... si da, e un OBSEDAT.

atentie, NU ma refer la faptul ca tot ce vrei de la o fata este sex... ma refer la faptul ca tot ce vrei de la viata este o fata si o relatie cu ea, in rest poate sa se darame lumea. fara suparare, si stiu ca nu crezi in "chestii paranormale"... dar exact de asta NU ti se va da. pana nu scapi de aceasta obsesie, nu vei avea parte. din nouy vorbesc din experienta.

e periculos sa vorbesc cu femeile cuplate, ca risc sa iau bataie  deoarece ca barbatii alfa dominanti is ca animalele furioase cand le incalci teritoriul;

si de ce nu risti, atunci? big_smile parca erai disperat... parca voiai sa faci orice ca sa-ti schimbi starea. acu ti-e FRICA?

(oricum.. stai linistit, n-o sa te bata nimeni, asta e doar in capul tau. eu eram deja cu iubi cand mergeam prin practici si dormeam in cort/camera cu baieti... si n-au fost probleme niciodata. mai dormea cate unu dezbracat si se trzea dimineata cu jucaria la soare smile si ce? ii povesteam lui iubi si radeam amandoi (sau toti 3, daca era si ala de fata).... ba chiar si acum iesim la bere impreuna, eu cu iubi si ei. intr-o relatie fericita exista incredere, sa stii... el a avut mereu incredere ca-l iubesc si stie ca nu m-as apuca de prostii cu altii. cei mai buni prieteni ai mei sunt barbati... dar asta nu inseamna ca fac sex cu ei.

Plus ca datul de sfaturi, adica lectiile de morala "directe", inseamna de fapt bataie de joc;

in momentul asta TU ti-ai batut joc de toti care au scris la topicul asta. urat din partea ta.. incep sa cred si eu ca nu mai merita sa imi pierd timpul aici.

nu ma intereseaza ce are fata sub fusta !  E problema ei ce are acolo nu a mea;

tzipa FRICA in ce ai scris aici... ti-e frica de femei. omule, relaxeaza-te... ce e sub fusta iubitei e si problema ta, sa stii..........

legat de ce zici,  ca fetele simt ce gandesc baieti, parca ati fi magiciene/paranormale; de ce cand merg la alimentara, vanzatoarea nu simte ce vreau sa cumpar eu ? de ce trebuie sa-i  zic eu ce vreau a cumpar ? daca tot va laudati ca aveti  al 100-lea simt si simtiti tot ce gandesc baietii ; Atunci de ce mai vorbiti cu baietii daca oricum simtiti ce gandesc ei ? cand dati exemen de ce nu simtiti ce subiecte vor sa va dea profesorul ?
Adica baietii is prosti, ei nu simt nimic, voi simtiti totul.

personal am simtit de mai multe ori ce subiecte da proful la examene.
baietii nu-s prosti... doar mai putin senzitivi. de ce crezi ca, in mod traditional, vrajiotoarele sunt mai mult femei? pt ca, prin natura ei (pasiva, feminina, yin sau cum vrei sa-i zici), femeia este RECEPTIVA. simte mai puternic ce vine spre ea... din lumea asta si din altele. barbatul (prin natura sa activa, masculina, yang etc) este EMISIV. in bioenergie, femeile sunt mai bune ca medium (PREIAU durerea/suferinta bolnavului), iar barbatul mai bun ca vindecator (DA, OFERA celui bolnav din energia lui). chestia asta e valabila in mod general, dar poate fi si invers: un barbat mai interiorizat poate fi mai receptiv decat o femeie mai activa si mai dinamica (cazul lui iubi si al meu - el percepe mai puternic decat mine, eu dau mai puternic decat el - adica suntem pe invers unul fata de celalalt lol ).
si, orice ai spune, de data asta fara implicatii paranormale prea mari: un om (mai ales o femeie) cu viata sociala activa, care traieste cu oamenii, nu cu un computer in fata, te va "citi" dintr-o privire si-si va da seama, instinctiv, ca ceva nu-i in ordine. nu-i mare branza sa iti dai seama de problemele unui om, daca ai cat de cat experienta. asa ca obisnuieste-te cu ideea... ceea ce esti, aia arati (aia emani, as zice, dar iar zici ca-i magie la mijloc).

Wildhoney  a scris:

eu nu am timp la dispozitie sa stau non stop pe forum; tocmai de asta e mai eficienta discutia pe forum ca nu trebuie sa fiu online tot timpul;  Pentru discutii in timp real exista telefon, messenger etc; acum de ex e 1:41 noaptea, nu am avut timp pana acum scriu;

aici, fara suparare, are mare dreptate wildhoney. si eu mi-am pus problema asta... din RESPECT pt cei care se straduiesc sa-si "bata joc de tine" cu sfaturi, ar trebui sa dai mai des pe aci si sa raspunzi in timp semi-real. si sa rtaspunzi la TOT ce ti se scrie... apropo de "restanta" de care-ti scriam in primul rand.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#741 2008-05-15 10:43:45

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

scrii la 2 noaptea pentru ca atunci ai "timp" sau pentru ca de obicei la 2 noaptea nu e nimeni care sa iti dea replica si ai timp sa fugi? Si pana la urma ce faci de nu ai "timp" ca de iesit nu iesi, de socializat nu socializezi, ce faci, joci tetris 24/24...chiar si un serviciu nu iti solicita timpul pana la 2 noaptea sa fim seriosi...

cat despre faptul ca fetele cu care nu poti face sex nu prezinta nici un interes pentru tine, tu singur ai spus asta...

citystar a scris:

Vreau sa dau ochii cu fete singure, sa interactionez cu lumea (prin lume intelegand mai mult de o persoana); Nu vreau sa ma intalnesc cu fete care au deja prieten si vor sa-mi dea numai sfaturi

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-05-15 10:48:33)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.