|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-38#704 2008-05-11 20:00:19
Re: Virgin la 28 de anitre sa mentionez in "introducere" ca ai reusit sa ma enervezi oleaca cu raspunsul asta... parca vrei de-al naibii s-o faci pe prostu' si sa rastalmacesti tot ce zic/sa te legi de cuvinte care aveau doar rol de exemplu, uitand de "esenta". asa ca sar peste a-ti raspunde la unele chestii... irelevante (cartierul ti l-am zis in alt mesaj).
da de unde... la fel si telenovelele, nu? acum "parerile nu se discuta", n-ai decat sa te uiti in continuare, e alegerea ta de major si vaccinat... dar mie una mi se pare de-a dreptul PACAT ca un om tanar, destept, cu facultatea terminata si capabil de total alte preocupari sa piarda vremea cu chestii dintr-astea...
ma crezi ca am cel putin 3 ani de cand n-am mai deschis televizorul (desi platesc lunar cablul)? cel mult m-am mai uitat ocazional in vreo vizita. si nu ma simt cu nimic "handicapata". ma uit la filme, pe care mi le aleg eu, de pe net. dar in rest... prefer sa-mi petrec timpul cu OAMENI. in copilarie ai mei nu ma lasau sa ma uit decat jum de ora, la desena animate... toti colegii mei de cl a 4 a se uitau la "beverly hills" si "salvati de clopotel", dar eu n-aveam voie. dar de ce sa sufar? in timpul asta eu eram afara, in parc, catarand in copaci, jucand diferite jocuri cu alti copii la fel de "nefericiti"... acu ma gandesc ca era mare pacat sa-mi fi pierdut copilaria in fata TV sau a computerului (care, oricum, era inexistent pe atunci in casele romanasilor de rand). UE n-are nik de a face cu cultura din capshoarele noastre... dar asta e alta discutie. nu stiam ca in digitv n-au discovery, dar, oricum, demonstratia (esenta, pe care tu o uiti ca sa te legi de amanunte) mea ramane valabila: daca un copil de la tara AR vedea coputer pe discovery, crezi ca ar fi fericit? la fel cum, repet, vede un copil de la oras animalele la tv... degeaba, daca fuge cand il linge vitelul pe mana
ba e chiar asa . fiecaruia i se da cat merita... sau, in sens contrar, cat poate duce. discutam cu iubi (care lucreaza intr-o firma marisoara, unde are de-a face numai cu oameni plini (da' plini) de parale)... si zicea ca a urmarit atent felul lor de a fi... si a observat ca cei care au (da' au, frate, cu carul, cum vezi in filme) sunt exact cei mai relaxati si mai degajati la minte... aia care toata ziua sunt "afaceristii nervosi", stresati si bolnavi de inima n-au nici jumatate (ni se pare noua ca-s bogati, fata de noi, dar fata de "standarde inalte abia se chinuie).... pt aia si sa respire e un efort si-un chin si, ca dovada, toate le merg greu si cu eforturi fantastice. pe cand la categoria cealalta, de oameni buni la suflet si relaxati... parca le vin pe tava. asa ca... ce ceri, aia primesti. ori tu, fara suparare, parca cersesti mila si suferinta...
deci asta e cea mai tare... parafrazand ce-a zis alex_ipatie, daca mai ai vreo indoiala... NU! umanitatea are nevoie de sex pt perpetuarea speciei... dar un individ poate trai mult si bine si poate fi fericit si fara sex
eu NU AM AJUNS la Iubirea adevarata de Dumnezeu... de aia inca ma sprijin pe cea umana. eu mai am inca probleme la partea de sufletel care trebuie vindecate pt a putea prmi Iubirea. pt Iubire trebuie un sufletel curatat.... in "n" vieti, daca e cazul. eu stiu ca am de tras in anumite directii... si el (al meu) la fel... invatam unul de la altul si evoluam impreuna. cu adolescentii tai e la fel... constientizat sau nu.
din lista de no comment (varianta a: "oare chiar asa gandeste si-mi pierd vremea"?)
idem mai sus trist...
pe dracu'... de ce mai exista divorturi atunci? (ma refer la alea in care se despart ca nu se inteleg, nu la situatiile in care intervin terte persoane... desi, pana la urma, si acolo e acelasi lucru... daca se ajunge la terta persoana e semn ca esti "fericit tare" cu sotul/sotia). iar printre intelectuali e cea mai mare rata a nefericirii in cuplu, ptr ca ei mai au si "pretentii"... omul simplu vine acasda la fimee, manaca, i-o pune si adoarme fericit.... intelectualul vrea o gramada de alte chestii... care, daca nu sunt satsfacute, apar frustrari si probleme de constiinta.. tare prosti putem fi, cateodata... aici ma includ si pe mine si pe toate femeile care sufera ca proastele daca al lor vine o data pe sapt obosit si nervos si n-o bagha in seama cumsi-ar dori...
ai sa-ti gasesti... tre sa vrei si sa nu-ti mai pui bariere... ca "nu pot" "nu-s in stare". ESTI!
omule, daca vezi ca ma chinui sa te ajut cu ceva si bag pagini la tastatura... te rog, baremi din respect, citeste cu atentie ce zic... n-am scris nicaieri ca-s buricu' speciei feminine, ci ca NU SUNT! adica mai sunt "n" alte variante de reactii. incearca ce ti-am propus... macar ca "experiment"... intreaba fetele de pe forum, parerea lor. iar ca idee... ironic, dar asa de repede bagi la cap o crtica pe care ti-o aduc.... ce bine ar fi daca ai avea incredere asa mare in mine si cand ti-am insirat calitatile!!! atnci n-ai stiut decat sa cauti contraargumente... acu brusc accepti si iei in brate tot ce am zis (si ce n-am zis, chiar). cam lipsita de obiectivitate atitudinea ta.......
a zis cineva ca n-ai voie SI tu? am zis ca n-ai voie DOAR tu... ce ceri tu este da primesti neconditionat, fara sa dai nik. ceea ce nu-i corect. dar evident ca si tu ai voie, adica DREPTUL sa primesti protectie afectiva de la femeia ta... pai de cate ori n-a plans iubi la mine in brate... si e ceva normal... chestia cu "boys don't cry" e o tampenie...
acu nu mai axa discutia pe problema ta... scrie exact scenariul de data trecuta... cu vecinul si masina de gaurit. si intreaba-le cum ar reactiona. fara sa dai nume sau persoane.
la asta ai facut misto de mine (sper!)... asa ca rad si atat. dar sper ca ai prins ideea a ceea ce am zis... n-are treaba cu cat de comestibil (sau nu:D) este salamul . are treaba cu DORINTA, IMBOLDUL DIN SUFLET de a te implica in problemele relatiei tale, casei tale... ce ziceam mai sus... tu vrei sa primesti fara sa dai (aici: nici sa primesti, nici sa dai: atunci unde mai e RELATIA? care implica si anumite responsabilitati?)
reciteste tot topicul... vei gasi zeci, daca nu sute de raspunsuri utile. pe scurt: gandeste pozitiv, iubeste-te pe tine, renunta naibii la complexele astea nefondate, apuca-te de activitati sociale (sport sau mai stiu eu ce)... ultima mea gaselnita: ia-ti un caine si iesi cu el la plimbare in parc.... e un bun motiv de a intra in vorba cu vreo fericita posesoare singurica de alt patruped... sau cu vreo domnisoara draguta caruia blanosul tau i s-a aruncat "intamplator" la picioare.. sau alte dintr-astea (asta mi-a venit pt ca, in timp ce scriu, matza mea toarce da mama focului la mine in brate... )
s-o crezi tu... si asta iti spun din experienta. exact asa am gandit si eu, inainte de a avea o relatie. si de asta (exact de asta) am stricat prima relatie... eu imi ziceam la fel ca tine "ca nimic nu se compara cu iubirea ce i-o port" si ca "toate sunt maruntisuri". ei bine, am inghitit tot felul de "maruntisuri", fara sa zic nimic, ba chiar ma straduiam sa fiu si mai draguta cu el atunci cand ma supara cu ceva... dar, fara sa mai pot eu controla, deveneam tot ami rece... pana s-a plictisit omul de mine... si, sincer, si eu de el, pt ca nimic nu mai incalzea relatia noastra... eram 2 "fericiti" asa cum vedeai tu mai sus... impreuna, dar fiecare cu treaba lui, toate bune si frumoasa, nu ne-am certat absolut niciodata.... dar de ce, oare, ne-am despartit? nici macar n-am plans... desi era primul meu prieten. m-a lasat rece... pt ca in subconstientul meu se adunasera prea multe "maruntisuri" trecute cu vederea....
perfect de acord cu tine... de aia trag de tine sa ne intalnim la o bere odata
pai cine stie cand am sa ma casatorec eu? poate la 60 de ani. poate niciodata. de ce sa fac o tragedie din asta? stii ca cea mai fericita femeie (fericita in cupplu, zic), traieste necasatorita?
iti doresc multa fericire cu declaratia... fetele s-ar putea sa doreasca ceva MAI MULT!!
da, da.. si eu voiam sa mor la 14 ani... dar e o faza trecatoare Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #705 2008-05-11 21:55:52#706 2008-05-11 22:22:08
Re: Virgin la 28 de anicitystar, eu cred ca Dumnezeu exista dar sub alta forma, nu cum scrie in Biblie, cred ca Dumnezeu nu pedepseste niciodata, cred ca ne iubeste pe toti, si ca ne ajuta si ne da mereu o noua sansa sa reparam o gresala...chiar nu pot sa cred ca Iisus Hristos, cel care a murit pentru noi, o sa imi pedepseasca copii pentru greselile mele, sau parintii sau famila cum spune in Biblie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #708 2008-05-11 22:40:29
Re: Virgin la 28 de ani
Zice că nu. Dar eu cred că virginitatea e ultima lui problemă. Offline Publicitateloading...
#709 2008-05-12 00:44:07
Vreau sa dau ochii cu fete singure, sa interactionez cu lumea (prin lume intelegand mai mult de o persoana); Nu vreau sa ma intalnesc cu fete care au deja prieten si vor sa-mi dea numai sfaturi, sa ma convinga ca nu mai pot sa fiu copil vreodata (mie cand imi spune cineva ca nu mai pot da timpul inapoi e ca si cum mi-ar taia capul); sfaturile nu prea ma ajuta; Ultima oara a fost editat de citystar (2008-05-12 00:44:48) Offline #710 2008-05-12 01:18:16
Re: Virgin la 28 de anipai vrei sau nu sa te intalnesti?eu cred ca nu... Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-12 01:19:27) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #711 2008-05-12 01:19:31
Dacă nu (mai) vrei sfaturi ... ar trebui să nu (mai) pierzi vremea pe net (sau să pierzi vremea pe net citind ziarul ). Ultima oara a fost editat de alex_ipatie (2008-05-12 01:24:12) Offline #713 2008-05-12 11:52:00
aflam si noi ce vor baietii de pe forum de la noi, fetele de pe forum!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #714 2008-05-12 13:01:56
Re: Virgin la 28 de anidin cate am inteles eu, imi permit sa trag o concluzie: omul vrea pur si simplu ca una din fetele de pe forum, sensibilizate de povestea lui trista si trairile lui fantastice sa se duca si sa-l "scape" de povara...cam asta a fost concluzia mea....aa...si ptr cine zicea mai devreme ca un lucru pe care-l doresti cu disperare n-o sa se implineasca, eu cred ca nu are dreptate, atata timp cat dorinta este realista oarecum (adica iti doresti cu disperare ssa devii presedinte, dar de fapt nu te inscrii in partid, etc.) ce vor fetele? fetele vor fericire, si atata tot...fericire langa omul iubit, schiop, urat, frumos, perfect cum ar fi el, totul e sa ne faca sa ne simtim speciale....nu-i asa complicat, nu?! Offline #715 2008-05-12 18:27:10
Re: Virgin la 28 de anidaaaa maaa omul vrea sa se tuta Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #716 2008-05-12 18:54:05
din pacate, asta este realitatea: nu poti da timpul inapoi. cred ca toti avem momente cand ne dorim sa se poate, dar........................... impaca-te cu ideea...ce e facut, e bun facut, asta e Offline #717 2008-05-12 18:55:41
se numeste Lucru Manual Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #718 2008-05-12 20:25:12
Re: Virgin la 28 de aniinteractiunea brutala n-ai s-o vezi...ptr ca nu e specific fetelor asa ceva....poate numai daca ai arata ca brad pitt..atunci da ar veni cu miile si s-ar sui pe tine ...ca om normal, poti sa ai parte decat de o interactiune normala...dorintele tale sunt normale, dar nu faci nimic ca sa ti le implinesti si din pacate nici nu cred ca poti face ceva...esti mult prea interiorizat si te complaci in situatia asta...mi se pare normal ca sfaturile sa nu te ajute din moment ce nu le bagi in seama si ptr tine ce ti s-a sugerat nu sunt optiuni...dar sa sti ca a zis foarte bine cine a zis ca dzeu iti da dar nu-ti baga si in sac.... Offline #719 2008-05-12 20:40:14Re: Virgin la 28 de aniDaca vrei interactiune brutala du-te frate la o profesionista....si gata scapi de povara...anyway pana la urma eu cred ca tu nu vrei sa fii ajutat ci iti place sa iti plangi de mile si sa iti planga altii de mila ca "Vai saracul ce copilarie nefericita a avut el..." Trezeste-te o data pentru totdeauna la realitate si constientizeaza ca nu o sa iti cada nimeni in brate fara ca tu sa misti un deget...si ai o opinie foarte denaturata in ceea ce priveste relatiile cu femeile...din cate a inteles tu ai impresia k femeile cu care nu poti face sex nici nu merita atentia...urat din partea ta...tu trebuie sa incepi prin a socializa si apoi prin a face sex... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #720 2008-05-12 20:45:34
Re: Virgin la 28 de anin-o sa se duca la profesioniste ca e prea orgolios ptr asa ceva.... Offline #721 2008-05-12 21:11:08
Re: Virgin la 28 de anitu de fapt ce vrei??? sau vrei cu adevarat sa iti gasesti pe cineva??? si daca da de ce nu faci nimic in privinta asta?.......in viata trebuie sa lupti pentru a realiza ceea ce iti doresti, trebuie sa inveti sa profiti de ocazii, si inainte de asta, sa le vezi...iesi in oras, socializeaza, fa-ti cunostinte noi, pentru ca daca nu vei face nimic si vei astepta sa se intample o minune, probabil vei astepta mult si bine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #722 2008-05-12 21:24:32
Re: Virgin la 28 de anisi eu sunt de aceeasi parere, dar incep sa am senzatia ca baiatul asta isi bate joc de noi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|