homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-51

#951 2008-09-03 21:31:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: Virgin la 28 de ani

persifona a scris:

adina84 a scris:

offtopic pitarello e baiat !!! nu mai faceti acordul la feminin. o spun doar pt ca am observat asta si ma amuza big_smile no offence at al !!!!

Asta nu scuza cu nimic atitudinea, oricum..

Si ai warn pt mesajele consecutive de la 14:44 si 14:46. Trebuie sa ai minim 15 minute intre 2 mesaje postate daca nu raspunde nimeni.

nu inteleg la ce atitudine te referi.. nu se subintelege nimic din mesajul meu. e foarte clar ce am vrut sa zic.

nu gasesc posturile alea. tot in subiectul asta ?

L.E. aaaaaaaam inteles lol nu despre mine era vorba, desi pe mine m-ai citat. smile
ok.. lamurit.. retrag.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-09-03 21:33:49)

#952 2008-09-03 21:38:09

persifona
Vizitator

Da, nu ma refeream la tine lol

#953 2008-09-04 07:37:45

pitarello
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-06

sunt constient ca aici exista forumisti underage care se aprind imediat, pe acestia (acestea) ii rog sa citeasca de la cap la altul tot topicul sa vada ce replici i-ati dat saracului om care are o problema cu adevarat! si ce daca s-ar intalni vreo una cu el, e asa o crima? cate dintre voi nu sunt single!? nu vreau detalii ,era doar o forma de a pune capat discutiilor legate de cel care a deschis discutia pentru ca ele au devenit derizorii (schimba bretonu, esti rocker?,etc); ma retrag de pe acest topic!

#954 2008-09-04 12:15:58

pitarello
New member

cezady a scris:

pitarello,daca esti atat de generos-generoasa,ca n-am inteles bine de care gen esti!,de ce nu8 te intalnesti tu cu cytistar..?..inca mai consider ca esti fata,ca daca ai fi baiat  mai mult ca sigur ce as avea sa iti spun ,vizavi de gestul tau, nu o sa iti placa ....deloc  butter

acum cred ca tu sari calul; sunt mascul (barbat) am aproape 29 de ani si nu ma pot intalni cu el pentru ca am iubita de ceva timp pe care o iubesc, problema ta care e?pc

#955 2008-09-04 13:27:58

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

cezady, lasa l cu ideile lui....k n are rost, si poate iei si warn smile

time is precious.....

Publicitate

loading...

#956 2008-09-04 13:34:23

honeyica
Sr. member

cezady a scris:

honeyica a scris:

cezady, lasa l cu ideile lui....k n are rost, si poate iei si warn smile

il las ca nu merita sa imi stric eu binedispozitia si a moderatoarelor...si mai ales a fetelor..:k?ra::k?ra::k?ra::k?ra::k?ra:

exact pusspusspusspusspuss

time is precious.....

#957 2008-09-04 13:42:10

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

saraca cezady puss nu mai pune suflet puss
oricum,nu cred k are cineva rabdare sa citeasca tot topicul...dar pt informatia lui pitarello,si nu numai,citystar a primit ffff multe sfaturi,toate am fost rabdatoare cu el,am incercat sa-l ajutam,sa facem cva pt el. in special katami a avut fff multa rabdare,niciodata nu s-a enervat,a scris cu placere toate posturile kilometrice pt el,incercand sa-l ajute. si el?nimic. respinge orice idee de ajutor. in cazul acesta,nu stiu ce mai vrea de la noi.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#958 2008-09-04 14:09:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

rugamintea mea e sa terminam cu dicutiile colaterale...altfel acest topic va fi inchis...

si un mic msj pt pitarello...da dai in sus si in jos cu discriminare cand tu ne ai etichetat f repede...vb de topicul lui citystar dar nu sunt convinsa ca l ai citit pe tot...sau ca l ai citit cu atentie...altfel nu ai avea afirmatiile pe care le ai...au fost si ironii dar sunt si fete care sau dat peste cap sa l ajute...spre ex katami...oricum in final am putea toate sa ne intalnim cu el ca tot nu s ar rezolva nimic...problema lui e deasupra gatului nu sub curea...

happy with him...inlove with him...puss

#959 2008-09-04 14:11:58

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

eu tot nu am inteles cu ce a gresit  pitarello de va luati toti de el.

am citit tot ce s-a scris. 

E normal sa fuga fetele de baietii virgini.  (cineva a zis asta mai sus)

#960 2008-09-04 14:20:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

a gresit nu prin atitudinea sa ci prin modul in care a expus aceasta atitudine...

si citystar...fetele nu fug de baietii virgini...fetele fug de baietii care se lasa afectati mult prea mult de acest "statut"...nimeni nu vrea sa fie langa o persoana complexata...in schimb sunt persoane pt care a fi sau nu virgin e irelevant...

happy with him...inlove with him...puss

#961 2008-09-04 14:20:34

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

offtopic   sincer, sper sa apara o cearta k sa se inchida topicul asta, fara suparare. nu m-am implicat in discutii si tot ma dispera, dar fetele care s-au chinuit si au avut rabdare

#962 2008-09-04 14:40:31

honeyica
Sr. member

crys_ty_na a scris:

a gresit nu prin atitudinea sa ci prin modul in care a expus aceasta atitudine...

si citystar...fetele nu fug de baietii virgini...fetele fug de baietii care se lasa afectati mult prea mult de acest "statut"...nimeni nu vrea sa fie langa o persoana complexata...in schimb sunt persoane pt care a fi sau nu virgin e irelevant...

are perfecta dreptate cris, fetele nu fug de baietii virgini!!!...sau cel putin marea majoritatea a fetelor....totu e doar in mintea ta. te lasi afectat prea mult de statutu asta de virgin!! da l incolo..parca numai asta ar fi scopul tau in viata ...sa scapi de virginitate...asa  nu o sa ajungi la niciun rezultat.

time is precious.....

#963 2008-09-04 14:46:06

pitarello
New member

citystar a scris:

eu tot nu am inteles cu ce a gresit  pitarello de va luati toti de el.

am citit tot ce s-a scris. 

E normal sa fuga fetele de baietii virgini.  (cineva a zis asta mai sus)

daca cel care a deschis topicul imi da dreptate, numai zic nimic; am citit tot topicul si numai pe acesta, ci  pe aproape toate mai noi deschise ( am timp din cauza jobului din domeniu...), atitudinea feminista a unor forumisti (aka forumiste) e cam deranjanta, si cum zicea cineva mai sus, cu ce am gresit? ...ca am venit cu ideea sa se ofere cineva single sa se intalneasca la cico cu el? sm

#964 2008-09-04 16:46:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

crys_ty_na a scris:

EXACT

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#965 2008-09-04 22:30:03

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

mai fetelor, pitarello  nu a zis nimic deplasat, nu va mai luati de el...are dreptate...daca a facut sugestia sa iasa cineva cu el nu a sugerat ca suntem "curve" si am putea face si alte chestii nu numai baut un suc...hai sa fim un pic mature si sa nu il blamam pentru o simpla idee...
city..asa cum am mai scris : totul vine din atitudine
ciao

#966 2008-09-04 23:06:27

persifona
Vizitator

Nu l-a banat nimeni, anda.
Motivul pentru care a luat avertisment nu a avut de a face nimic cu atitudinea, citeste mai sus.

#967 2008-09-04 23:39:06

persifona
Vizitator

Scuze, sunt cam obosita. A zis sa nu-l blamam si eu am citit sa nu-l banam rotfl Mea culpa.

#968 2008-09-05 00:09:00

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

adina84 a scris:

de ce tot timpul trebuie sa iti subliniezi defectele ?
care e problema ? nu mai sunt oameni scunzi ?? nu o sa bag texte  de genul "esentele tari se pastreaza....." dar serios, tu pari un tip inteligent si placut.

dar nu ma deranjeaza ca sunt scund
doar ca imi placea sa iau exemplu de comparatie copii

SonneAle a scris:

citystare, nici pana acum nu ti-ai pus-o? neutral     vizitez rar  topicul ca mi se pare caterinca, dar nu zau, n-ai gasit o gajica faina?

nu sunt fete disponibile
daca guvernul roman nu ia masuri. In Serbia de exemplu

http://www.evenimentul.ro/articol/serbi … irese.html

guvernul importa fete pentru a combate virginitatea si singuratatea baietilor. In Romania nu se face nimic in privinta asta.

free a scris:

este ceva normal să ?njuri , mai ales ?n a noastră societate .

nu e numai normal ci si obligatoriu. Cine nu injura risca sa-si rateze viata. 

cezady a scris:

ar hai sa fim realisti sunt 32 de pagini in care noi ne dam peste cap sa il facem sa inteleaga ca virginitatea nu-i nici blestem,nici boala nici pedeapsa divina,ci este o stare fizica sii psihica de care poate scapa instant..fara prea multe batai de cap
si drept raspuns omul incearca sa ne convinga ca nu sta in puterile lui sa se rezolve
apai daca nu el,cine sa il vindece?

dar nu inteleg, cum sa ma rezolv singur. Tocmai asta e problema ca in actul sexual sunt implicate minim 2 persoane.

virginitatea nu stiu daca e blestem, dar condamnarea la singuratate poate fi cauzata de actiuni diabolice ale vrajitoarelor.
si nu se poate scapa instant. nu pot sa-mi recopar trecutul instant. Nu pot sa-mi refac adolescenta instant.
Nu pot atrage fetele instant.

pai cu ce difera de parul meu ? e putin mai flocait si sta in sus ca la arici. Trebuie sa-l dau cu gel si ma fac rapper sau rocker ca sa stea ca in pozele alea.
uite mie asa mi-ar place sa am parul:
http://www.thetopofmusic.be/nieuws/nieu … rosong.jpg
http://www.esctoday.com/images/2006_pre/Thor.jpg

de parca modul cum sta parul  insemna "viata"

Katalyna2311 a scris:

citystar nu ai mai vazut pana acum cupluri in care baiatul e mai scund? eu da si inca foarte multe....nu ai de ce sa iti faci griji de inaltime...relax nimeni nu-i perfect

am mai vazut, dar eu as vrea totusi sa pot tine fata in brate. Daca e prea inalta nu o mai pot cuprinde. e mai dificil

Andrutsa16 a scris:

care se tunde asa.. cu 2 in spate.. cu 3 pierdut in lateral..si sus,cu 4 din foarfeca smile asta e o tunsoare tinereasca dupa parerea mea.

ce inseamna: 2 in spate,  3 pierdut,  4 foarfeca ?!? is codificari ale oaselor capului ?

sa inteleg ca la fete mai mult conteaza parul decat baiatul ?

eu daca nu sunt imbracat cum imi place mie nu ma simt "eu"
atunci cand sunt imbracat in costum, nu ma simt deloc in largul meu,  ma simt statuie de piatra. parca as fi marioneta.

oanaflori a scris:

a spus cineva mai sus cred ca baiatul asta vrea sa fie bagat in seama.atatea fete iau dat cate un sfat si el nu asculta pe nimeni.deci..........vrea bagare in seama!parerea mea

pai care sunt sfaturile: "sa ies in cluburi la agatat".  Pai asta imi poate zice si un copil de 5 ani. E prea general. Vrau mai specific, mai concret;

Katalyna2311 a scris:

oanaflori eu sper ca la un moment dat se va schimba si abia atunci va realiza ca au trecut anii pe langa el si el a ramas undeva mai in urma

am constientizat asta la 25 de ani. Tocmai de asta sunt acoperit de depresie.

katami a scris:

si tu chiar ai impresia ca omul ala nu a facut nimic pt prietenii care il cauta? daca tu nu faci un pas, nici cel de langa nu-l va face. o relatie e bilaterala... ori tu astepti sa fii luat in brate de toti, dar tu sa nu iei pe nimeni.... prietenii se FAC. si nu exista limita de varsta

da, iese afara, joca fotbal cu prietenii zile-ntregi, sta pe scara blocului si socializeaza. Meritul lui e ca locuieste in mediu urban.

cand am zis ca nu vreau sa iau pe nimeni in brate ?
exista si limite de varsta, de ce adultii de 30 de ani nu se joaca de-a vat-ascunselea in spatele blocului ?

honeyica a scris:

deci daca kiar esti real....mai omule, intra pe un site de matrimoniale....

si acolo fuge lumea de mine ca is virgin. de cca 8 ani caut si pe site-urile de matrimoniale
Scriu mesaje si nu primesc raspuns. Nici macar nu le citesc.  Parca ar fi roboti/useri falsi.

crys_ty_na a scris:

si

maria_82 a scris:

Si sincer vorbind.....sa nu mi-o ia cineva in nume de rau, dar ma gandesc ca sunt fete care in momentul in care afla ca esti virgin la 28 de ani, o sa fuga mancand pamantul

pe cine sa cred ?

#969 2008-09-05 00:19:06

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

"guvernul importa fete pentru a combate virginitatea si singuratatea baietilor. In Romania nu se face nimic in privinta asta. "

lol
Helloooo! Wake up man!

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.