Virgin la 28 de ani-52
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: Virgin la 28 de ani
pe cine vrei dragul meu...eu spun ce vad din perspectiva unul psiholog...ma rog...viitor psiholog...si in primul rand al unei femei...iubitul meu era virgin cand ne am cunoscut...ei si ce...mare lucru...bineinteles ca se simtea umpic complexat ca la 19 era inca virgin dar nu arata deloc acest lucru...m a cucerit in alte feluri nu insirandu mi mie lista cu cate femei s a culcat (sa nu mai vb ca fugeam de tipi de genul asta)...eu iti recomand cu, caldura sa cauti un psiholog si sa mergi la consiliere...cum am mai zis odata...sa stai sa ti plangi de mila e f usor...partea grea e sa faci ceva...
happy with him...inlove with him...
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
citystar a scris:de parca modul cum sta parul insemna "viata" ... sa inteleg ca la fete mai mult conteaza parul decat baiatul ?
si acolo fuge lumea de mine ca is virgin. de cca 8 ani caut si pe site-urile de matrimoniale Scriu mesaje si nu primesc raspuns. Nici macar nu le citesc. Parca ar fi roboti/useri falsi.
1. ...de parca sexul ar insemna viata! Parul nu inseamna "viata". In conceptia ta ceva are rost numai daca inseamna viata? Poate o schimbare de infatisare, o improspatare iti aduce o atitudine mai deshisa, un pic de incredere in sine. 2. Nu-i musai sa spui din prima ca esti virgin. Gresita abordare. Lasa lumea sa te cunoasca mai intai ca persoana, sa vada ca esti bun la suflet, inteligent, ai un caracter bun, dupa aia se poate trece la partea problematica. Pe un site din ala daca spui ca esti virgin/virgina la o varsta mai mare cred ca majoritatea au impresia ca persoana respectiva a intrat acolo cu un singur scop: sa gaseasca pe cineva sa il/o dezvirgineze.
citystar a scris:nu sunt fete disponibile daca guvernul roman nu ia masuri. In Serbia de exemplu http://www.evenimentul.ro/articol/serbi … irese.html guvernul importa fete pentru a combate virginitatea si singuratatea baietilor. In Romania nu se face nimic in privinta asta.
Adica un fel de mireasa prin posta? Carui om normal i-ar trebui asa ceva?????? LE: apropo de frizurile care-ti plac tie ... fara suparare, alea-s potrivite pt baieteii de gradinita, nu pt un om matur.
Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-05 00:29:20)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
citystar a scris:doar ca imi placea sa iau exemplu de comparatie copii
trebuie sa intelegi ca nu mai esti un copil. serios, mi se pare ca ai o mare problema....nu stiu daca observi. Inteleg ca noi toti am fost mai fericiti in copilarie, eu inca mai ma prostesc la 22 de ani cand sunt intre prieteni, ma mai uit la desene...dar....la tine cred ca deja e o problema. nu poti sa ne dai poze cu copii de 8 ani si sa zici "asa vreau eu sa am aprul". nu ai gasit exemple cu adulti? Poate pt tine nu inseamna mult, dar asta chiar inseamna ca ai o problema...un om normal (constient de varsta lui) ar da poze cu tunsori de oameni maturi. mai incearca la un psiholog...eu chiar cred ca ai ramas blocat la varsta copilariei...si nu vrei sa treci peste asta, nu-ti permiti tie sa cresti. si ca sa cauti dragoste, in primul rand nu mai trebuie sa fii copil....chiar daca tie sexul la 13-14-15 ani ti se pare superb si perfect, sa stii ca nu e chiar asa...si multi regreta ca si-au inceput viata sexuala asa devreme (eventual raman si cu sechele...ma refer la fete...pt ca la avrsta aia nu stiu prea multe despre protectie, le doare...si ajung ca mai tarziu sa vada sexul ca pe un chin). in mod normal (si sanatos) copii nu fac sex.... Deci, da-ti seama ca ai 28 de ani...si nu 8, poarta-te ca un adult...iesi intr-o discoteca (singur daca nu ai cu cine) te duci la prima fata mai draguta si-i ceri numarul de telefon...sau o inviti la un dans sau te oferi sa-i cumperi o bautura. daca te refuza, incerci cu alta. Sau ziceai ca ai un amic care mereu e scos in oras de prietenii lui. roaga-l sa te ia si pe tine o data...vezi cum se distreaza ei, mai cunosti si tu lumea noua....cine stie, poate printre ei e o fata care sa-ti placa. Intra in grupul lor de prieteni...iesi cu ei. daca stai in casa sa stii ca nu o sa-ti cunosti niciodata jumatatea. ca foarte rar vine ea sa-ti bata la usa.
guvernul importa fete pentru a combate virginitatea si singuratatea baietilor. In Romania nu se face nimic in privinta asta.
nu stiu cum vezi tu ca nu sunt fete...dar crede-ma ca Romania duce lipsa de orice, numai de fete nu. daca tot iti plac statisticile ar trebui sa stii asta. daca nu ma crezi...uite aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ … rbati.html http://www.copilul.ro/a_103_3268_Numaru … stere.html deci daca ar fi sa importam ceva...ar trebui sa importam barbati, nu femei.
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Satina
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
Off, mai citystar, tot singur esti... UIte, baga-ti in cap ca in lumea asta mare exista cel putin o femeie care sa ti se potriveasca. Exista o multime de femei mici de statura (si eu am doar 1,55m si toti baietii se uitatu dupa sora mea mai mica care e cu vreo 20 de cm mai inalta, iar pe mine nu vedea nimeni decat ca pe sora ei, dar sotul meu tocmai de dimensiunile mele reduse a fost incantat), exista si femei carora sa le placa frizura care iti place tie (mie una imi place acea tunosare de pusti, indiferent de varsta, si n-oi fi singura ciudatenie din lume) si exista femei care sunt chiar incantate de virginitate... tunde-te cum iti place tie mai mult, imbraca-te cum iti place tie, bucura-te ca esti tu asa cum esti (sanatos, cu 5 degete la maini, cu nas si urechi si ochi sanatosi), baga-ti bine in cap multimea de motive de bucurie pe care le ai (si ai destule: esti sanatos, ai o slujba buna, esti disponibil pentru acea femeie care ti se potriveste) si apoi afisaza-te... E foarte important sa faci si sa fii exact asa cum esti, ca altfel risti sa nu fii placut tocmai de acea persoana care ti se potriveste. Apropos, ai fost la mare anul asta??? daca nu, inca nu e timpul pierdut, macar un week-end... ploua cu fete pe acolo si multe nu au companie si viseaza sa le dea cineva buna-ziua... poti fi tu, oricum n-or sa te bata... si chiar daca ar da, sunt femei, nu dau tare ... Pe unele le gasesti pe la terase, in discoteci, altele vin insa singure dimineata sa vada rasaritul sau se plimba seara pe malul marii... ia incearca!
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Satina are mare dreptate. Un concediu de cateva zile la mare poate face minuni, Citystar. Un vecin de-al meu si-a intalnit prietena tot asa in statiune la baile Felix iar dupa nu stiu cata vreme s-au casatorit si sunt impreuna de 14 ani. Nu pot spune daca a fost virgin pana la varsta de 35 cand s-a casatorit insa stiu ca asta a fost prima lui prietena. Nimeni nu ar fi crezut ca mai sunt sanse ca el sa gaseasca o prietena iar despre casatorie nici vorba. Si uite ca a functionat. Nu inteleg de ce nu ai curaj sa abordezi o fata. Doar nu se intampla nimic rau daca faci asta. Chiar daca vei fi refuzat, ai incercat, mai omule. Asta e important. Si tot asa incercand vei prinde curaj si candva vei intalni si femeia care se va indragosti de tine, de ceea ce esti tu. Si da, e total aiurea ca dupa cateva minute dupa ce ai cunoscut o persoana sa arunci cu propozitii de genul "sunt virgin". Asta e cea mai mica problema pe care o poate avea un om, virginitatea. Ai rabdare, cunoaste o femeie intai si abia cand se ajunge la lucruri mai serioase cum e sexul fa asemenea marturisiri. Sau nici atunci. Cine te obliga sa spui unei femei ca esti virgin? Nu cred ca pana acum a existat vreun barbat care "nu a gasit gaura" (scuzati expresia). Deci parerea mea este ca problema ta nu este virginitatea. Tu trebuie sa fi in primul rand capabil de a sta de vorba cu o femeie, de a-i face un compliment, etc. Sa te legi de o femeie, asta e problema ta si de-aia o tot dai cu afirmatia: Nu exista femei. Sau poate ca ti-e frica de ele, de ce ar putea face ele din tine sau cu tine? Dupa ce vei cunoaste o femeie careia ii vei premite sa se apropie de tine, virginitatea ta nu va mai fi o problema, crede-ma.
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-09-05 12:40:39)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- draga_otee
- New member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-09-01
am descoperit ieri povestea aceasta, initial am vrut sa citesc tot, dar de pe la pag 20 nu am mai rezistat..am citit printre randuri..s-a scris fff mult. ceea ce vreau sa spun este ca e uimitor cati oameni de buna credinta s-au gasit sa se implice in aceasta poveste.este o poveste foarte trista. dupa cate pagini s-au scris aproape k nu imi mai ramane nimic de spus kr sa nu se fi scris intr-o forma sau alta.. citystar, multi te-au criticat (dar probabil esti obisnuit cu rautatile oamenilor si nu mai ai de mult incredere in ei) dar si mai multi te-au sustinut, asta trebuie sa te incalzeasca in vreun fel..trebuie sa conteze ca suntem aici gata oriknd sa iti raspundem, nu esti singur. consider k tot ceea ce ai facut prin deshiderea atator topic-uri pe diverse forumuri d atata timp este un strigat de ajutor, si multi de aici suntem gata sa facem asta - sa te ajutam - dar pe cat iti este tie de greu in situatia in care te afli, pe atat este de frustrant pentru noi sa te vedem asa, sa stim ca orice am spune trece pe langa tine si nimeni nu spune "cuvintele magice" kr sa skimbe ceva in tine.dar poate nu de cuvinte ai tu nevoie..imi pare rau sincer..stiu k orikum ar fi, nimeni nu e in pielea ta si imi imaginez k te simti prin k intr-o colivie din kr vrei sa evadezi. nu am niciun sfat de dat, nu vreau sa spun dekt k imi pare rau k traiesti un cosmar d atatia ani, din care cred cu tarie k te vei trezi intr-o zi. nu are rost sa-ti mai spun si eu k sunt fete destule care te-ar vrea alaturi, dak ai lasa una sa te cunoasca, dak ai gasi in tine puterea sa faci primul pas. nu trebuie sa-i spui k esti virgin, asta conteaza prea putin, knd va veni momentul acela, niciunul din voi doi nu se va mai gandi la asta. trebuie doar sa ai curaj si rabdare si totul va fi bine. incearca, asteptam sa ne povestesti cum a mers..poti sa faci asta pentru noi?..iti doresc numai bine
( fac o paranteza, au fost tot felul de speculatii in legatura cu "veridicitatea" acestei povesti - in cazul in care nu este reala, tot tu, citystar, ceea ce trebuie sa vezi, si sa te bucure dealtfel, este k in lumea in kr traim, in haosul din jurul nostru, se mai gasesc destui sa sustina o cauza, sa creada in ceva, care au sufletul curat si ganduri bune. trebuie sa incetezi dak este doar un joc, o gluma pentru tine )
baciu, gand la gand cu bucurie
Ultima oara a fost editat de draga_otee (2008-09-05 13:02:49)
"Să fii, din lipsă de cuvinte, mai prejos de tine însuţi, să nu găseşti cuvinte pentru ceea ce eşti, potrivite cu ceea ce trăieşti sau înduri, să trăieşti mereu mai prejos de propria-ţi realitate."
CIORAN
- honeyica
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-04
toti incearca sa te ajute....nu crezi k totusi ar fi bine sa incerci si tu sa ne iei in serios macar cateva din sfaturile noastre? sa incerci sa vezi cum e daca vb cu cineva si nu te mai gandesti "vai de mine sunt virgin"....fii tu insuti...iti place cum te tunzi, iti place cum te imbraci...bv tie...chiar e bine atunci. E bine sa te simti u bine in pielea ta...dar vad k nu e asa. De ce? Exact cum ti au zis si fetele mai sus...ai multe motive in viata ta de care sa te bucuri...trebuie doar sa vrei sa le vezi. Nu esti sg virgin de pe lumea asta...si nici nu vei ramane asa...dar treb sa intelegi ca nu asta trebuie sa fie scopul tau...
time is precious.....
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
cytystar, nu e nici o problema in legatura cu inaltimea, sunt multi baieti scunzi care au prietene, si tu nu esti chiar atat de scund oricum....1,62 nu e chiar atat de putin, asa ca fii serios, datoria noastra este sa facem tot ce putem ca sa ne imbunatatim viata, fie ca suntem mai scunzi, mai inalti, mai frumosi sau mai urati..... oricum eu sunt de parere ca frumusetea interioara este aproape egala cu 0, si spun aproape, pentru ca atrage atentia, si la inceput iti ia ochii ca sa spun asa, dar omul in viata daruieste ceea ce are inauntru, exteriorul este doar de suprafata,,,,,,, eu intotdeauna am mers pe ideea asta,,,,,,,, fericirea adevarata vine dinauntru, ea te face sa speri, sa visezi, sa iti doresti, sa te bucuri, ea iti face viata frumoasa,,,,,, acesta este si motivul pentru acre multi barbati bogati si frumosi sunt singuri, pentru ca ei construiesc o fericire de suprafata, ofera cadouri scumpe, atentii de tot felul, etc.....ori acestea doar iti capteaza atenta, dar degeaba daca nu au nimic frumos de oferit, nu au nimic frumos in ei, nu stiu ce inseamna viata frumoasa, nu stiu ce inseamna sa te bucuri, ori noi cu totii asta cautam,,,,,,daca sadim in sufletul nostru ura, invidie, rautate, asta transmitem si celui de langa noi, otravim totul din jurul nostu, si la final ramanem singuri, fara sa intelegem de ce....pentru ca nu putem fi fericiti cand viata noastra este o minciuna, cand viata noastra exista doar "ca sa dea bine", gata ca deja am deviat mult de la subiect ideea este ca nu trebuie sa lasi lucrurile rele de afara, sa te transforme, lucru pe care tu l-ai facut deja, ai lasat problemele din copilarie sa iti creeze complexe, ai preferat sa ramai legat de trecut, in loc sa traiesti in prezent pentru viitor, si astfel ai ajuns in situatia asta, pana nu vei intelege, si nu vei trece peste, nu vei putea sa vezi ce lucruri frumoase exista in jurul tau........ asa ca gandeste-te cu incredere si speranta la viitor, si ai sa vezi ca viata ta se va scimba.....
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- baciu
- Insomniac member
ane_mona scria: "oricum eu sunt de parere ca frumusetea interioara este aproape egala cu 0.........." . e vorba de o greseala de exprimare, nu-i asa? Sau chiar crezi asta?
- my_aa
- Insomniac member
vroiam sa spun ca intr-o relatie frumusetea exterioara conetaza cel mai putin ...... bine acum nu va ganditi ca as lua vreun pocit handicapat sau mai stiu eu cum doar ca idealul meu in viata nu este sa ma casatoresc cu un barbat frumos si atat..... pentru mine este mult mai importanta frumusetea interioara, siguranta, intelegerea decat ceva stralucitor pe dinafara si gol pe dinauntru..... decat un barbat frumos, mai degraba as alege unul mai putin frumos, dar bun la suflet, care sa ma iubeasca cu adevarat, destept, cu potential, alaturi de care sa realizez ceva in viata..... poate am exagerat eu cu exprimarea, dar eu consider ca in viata sunt multe lucruri mai importante decat frumusetea.... Frumusetea este importanta la inceput, dar trece odata cu varsta, si raman alte lucruri mai importante in viata P.S. citystar, si columbeanu are tot 1,62 si asta nu l-a impiedicat sa aibe succes pe alte planuri
Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-09-05 15:04:15)
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- baciu
- Insomniac member
la faza cu Columbeanu iti va raspunde sigur ca ala e bogat si ca femeile frumoase alearga dupa bani.
- my_aa
- Insomniac member
baciu a scris:la faza cu Columbeanu iti va raspunde sigur ca ala e bogat si ca femeile frumoase alearga dupa bani.
probabil
- draga_otee
- New member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-09-01
"nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie" - ceea ce eu consider frumos altuia ii poate parea urat..ma refer atat la frumusetea fizica cat si la gesturi, cuvinte, obiceiuri..etc
Ultima oara a fost editat de draga_otee (2008-09-05 15:20:00)
"Să fii, din lipsă de cuvinte, mai prejos de tine însuţi, să nu găseşti cuvinte pentru ceea ce eşti, potrivite cu ceea ce trăieşti sau înduri, să trăieşti mereu mai prejos de propria-ţi realitate."
CIORAN
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
citystar a scris:dar nu inteleg, cum sa ma rezolv singur. Tocmai asta e problema ca in actul sexual sunt implicate minim 2 persoane.
parca eram cu totii de acord ca problema ta nu e "actul sexual" pt actul sexual poti s-ti gasesti, asa cum au zis mai mult sau mai putin cu rautate unii pe aici, vreuna pe strada. problema ta e de relationare cu oamenii. si aici poti incepe tu sa faci toate acele lucruri de care "te temi" (sa agati, sa dai tel la matrimoniale, sa iti iei un caine si sa intri in vorba cu vecina care isi plimab cainele ei, sa mergi la un sport, al dans etc etc ETC (ce "e" multe))
si DE CE NU ti-l faci asa, daca iti place? ce conteaza ca altora nu le place? e dreptul tau la propria imagine. de ce nu ai CURAJUL sa afirmi ce vrei?
iar referitor la par... eu cand eram "tinerica" visam la un pletos. asa credeam (ba nu, eram sigura!) ca va arata viitorul meu barbat. si omul cu care m-am casatorit acu o sapt are cea mai clasica dintre tunsorile clasice. si? crezi ca nu aude de la mine din 10 in 10 min "esti dulce/frumushel/frumos etc"? su crezi ca daca ii zic asa il mint cumva? nu! sunt de acord cu tine... nu parul conteaza. tunde-te cum vrei tu, cum te simti bine, ca un copil, daca asa vrei. DAR SCHIMBA-TI MODUL DE GANDIRE. NU MAI FI NEGATIVIST!! (eu nu pot, n-am curajul, eu sunt blestemat etc)
eu daca nu sunt imbracat cum imi place mie nu ma simt "eu" atunci cand sunt imbracat in costum, nu ma simt deloc in largul meu, ma simt statuie de piatra. parca as fi marioneta.
corect. asa patesc si eu. ia incearca sa translezi nitel chestiunea si in sfera relatiilor. nu mai asculta sfaturi de la sexologi si "sexexperti" (=costumul), doar pt ca "majoritatea" intra in tiparele alea. tu nu te simti bine in costum. las-l naibii si alege ceva (=o atitudine) cu care te simti bine, in largul tau!!!
exista si limite de varsta, de ce adultii de 30 de ani nu se joaca de-a vat-ascunselea in spatele blocului ?
revelatia asta am avut-o si eu in cl a 5 a cand toate fetitele se uitau in reviste si se dadeau cu ruj si eu voiam inca sa ma bat si sa aleg. de aia am urat gimnaziul. dar asta e. si limita nu e obligatorie... joaca-te... dar tre sa ia cu cine si nu multi sunt dispusi. asa ca cel ami sigur.... fa vreo 2 copii (nu zic la misto, ci serios!)
crys_ty_na a scris:si citystar...fetele nu fug de baietii virgini...fetele fug de baietii care se lasa afectati mult prea mult de acest "statut"...nimeni nu vrea sa fie langa o persoana complexata...in schimb sunt persoane pt care a fi sau nu virgin e irelevant...
si
maria_82 a scris:Si sincer vorbind.....sa nu mi-o ia cineva in nume de rau, dar ma gandesc ca sunt fete care in momentul in care afla ca esti virgin la 28 de ani, o sa fuga mancand pamantul
pe cine sa cred ?
PE FEMEIA CARE TE ASTEAPTA PE TINE. normal ca nu toate avem aceleasi gusturi/pareri. dar intre cele care NU fug, va fi una care nu doar ca nu fuge, ci iti va raspunde. tre sa aiba, insa, la ce raspunde
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Respect, katami, ca te mai obosesti si chiar te straduiesti sa dai un sfat !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
Andreea86 a scris:....chiar daca tie sexul la 13-14-15 ani ti se pare superb si perfect, sa stii ca nu e chiar asa...si multi regreta ca si-au inceput viata sexuala asa devreme (eventual raman si cu sechele...ma refer la fete...pt ca la avrsta aia nu stiu prea multe despre protectie, le doare...si ajung ca mai tarziu sa vada sexul ca pe un chin). in mod normal (si sanatos) copii nu fac sex....
nu ma poti pacali:
http://forum.anticonceptionale.ro/t7154 … uala-.html
dau citate:
?! a scris:17 si nu regret absolut nimic (partenerul,locul, varsta)
mikki_20 a scris:16 si 5 luni tongue si nu regret deloc si acum sunt cu el si il iubesc smile
fallingstar a scris:20. a fost exact asa cum imi doream (adik cu cineva pe care il iubesc si ma iubeste hjarta hjarta )
ionela a scris:19!nu regret...suntem i preuna de 2 ani si ne este bine impreuna!
pokemon a scris:15 jumate. de regretat nu regret,
ela_is_sweet a scris:la 16 ani jumate..cam asa...cand am venit de la mare.de regretat nu regret nimic..suntem impreuna de 2 ani jumate
Nashira a scris:19 si 10 luni. si nu regret, chiar daca relatia s-a rupt. a fost un moment magic.
benny a scris:la 15 ani si 8 luni. nu regret..
Mandy a scris:17 ani..a fost una din putinele decizii de care am fost 100% sigura in toata viata mea smile.Si a fost minunat
tzontzonik a scris:pe la 16 ani..si nu-mi pare rau..ca am facut-o
Alexia_me a scris:Eu la 19,nu-mi pare rau chiar daca a durutt rauu.
Lelaina a scris:17 fara o luna...si nu regret.
persifona a scris:16 ani, a fost extrem de ok.
............................
si m-am uiat doar pe o pagina si putin din a doua. mai are sens sa dau si alte exemple ? sunt vre-o 10 pagini de ne-regrete doar 2-3 cazuri de regrete, adica sub 1 %
si asta la fete. la baieti, cel mai probabil nu regreta nimeni.
Deci, da-ti seama ca ai 28 de ani...si nu 8, poarta-te ca un adult...iesi intr-o discoteca (singur daca nu ai cu cine) te duci la prima fata mai draguta si-i ceri numarul de telefon...sau o inviti la un dans sau te oferi sa-i cumperi o bautura. daca te refuza, incerci cu alta.
aici e toata problema (prezentului), nu ma tupeu sa ma leg de o fata.
Sau ziceai ca ai un amic care mereu e scos in oras de prietenii lui. roaga-l sa te ia si pe tine o data...vezi cum se distreaza ei, mai cunosti si tu lumea noua....cine stie, poate printre ei e o fata care sa-ti placa. Intra in grupul lor de prieteni...iesi cu ei. daca stai in casa sa stii ca nu o sa-ti cunosti niciodata jumatatea.
daca citeai mai atent, aflai ca prietenul acela, e din alt oras, si are doar 15 ani.
atunci sa ma importe pe mine !!!!
chiar daca numarul femeilor este in crestere, doar numarul de femei cuplate creste. Numarul de femei singure scade si tinde spre 0; La barbati, numarul baietilor singuri creste. (cel al barbatilor cuplati nu ne intereseaza, probabil creste, avand in vedere ca creste si numarul fetelor cuplate)
- honeyica
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-04
mai omule, stii care e problema ta?? ca te sabotezi continuu....nu vrei sa depui minimul de efort sa ti fie mai bine. Scuza mi sinceritatea, dar ce faci tu? stai si astepti...sa ti pice din cer si te plangi! Nu ti mai plange atat de mila,ca nu ai de ce...sanatos esti, urat nu esti, serviciu bun ai...nu crezi ca Dumnezeu ti a dat suficient? mai ocupa te si tu de restul....fa ti si tu tupeu...nu te mananca fetele..si daca te refuza...te refuza, ce mare kestie? Dar inceteaza sa mai traiesti in trecut...nu ai facut sex la 15 ani...asta e...nu e nicio tragedie si n ai dc sa te tot legi de cei care o fac sau au facut o... Totusi eu cred k n ar trebui ca scopul tau sa fie "scaparea de virginitate"...ci posibilitatea de a avea o relatie, de a tine la cineva...de a iubi si a fi iubit...si de acolo deriva si restul...Dar fa ceva!! orice...fa ti mai multi prieteni, iesi, vorbeste cu fetele...si nu mai zice k nu ai tupeu si k asa si p dincolo...daca kiar iti doresti sa se schimbe lucrurile in bine..te rog frumos ia si sfaturile noastre in considerare...ca nu ti le dam ca sa ne dam noi mari si tari, ci ptr ca incercam sa te ajutam...si kiar sunt multe persoane care au incercat cum au putut ele sa ti dea o mana de ajutor...dar depinde f mult si daca vrei sa te lasi ajutat...
hai da o incolo de treaba..data viitoare knd intrii spune ne ca ai incercat macar ceva din tot ce ti am scris noi aici...
time is precious.....
- Andreea86
- Hero member
- De la: Focsani
- Inregistrat: 2006-10-20
eu am zis sexul la 13-14-15 ani...tu mi-ai dat citate de la 15 ani mai sus (inclusiv pana la 20)....cand deja esti mai matur. Dar daca faci sex la 13-14 ani ai toate sansele sa ramai insarcinata (ca fata), pentru ca esti inca un copil....nu te gandesti la contraceptie. chia ram avut un exmplu pe forum...o fata de 14 ani care se credea matura si pregatita s afaca sex...si dupa o luna a revenit sa ne spuna ca a ramas insarcinata, a facut avort, s-ar putea sa nu mai poata faca copii, prietenul ei cica ar fi la icnhisoare pt corupere de minori. Inde vezi tu perfectiune in povestea asta? De copilarie trebuie sa te bucuri, sa te uiti la desene, sa joci sotron si ascunselea in spatele blocului...nu sa faci sex. Pentru sex ai timp toata viata...copilaria nu se mai intoarce. Nu vezi atatea cazuri de fete la tv de 13-14-15 ani insarcinate? Ti se pare frumos? ok? ca pe mine ma ingrozesc... Apoi....fa-ti si tu prieteni de varsta ta...nu copii de 15 ani. :f?rv?nad: De exmplu cu colegii de serviciu...inteleg ca la 28 de ani ei s-ar putea sa aiba sotii....dar cand mai ies pe undeva mergi si tu cu ei....mai cunosti lume noua. Poate sotiile colegilor tai au prietene singure sa va poata faca cunostinta. Cu ce crezi ca te ajuta prieteniille copiilor...doar sa te adanceasca in problema ta de a te considera inca copil. Iesi cu cei de varsta ta...invata sa fii adult. Si daca zici ca nu ai curaj sa abordezi tu o fata...poate e mai usor asa sa va faca cunostinta altcineva...iesiti cu mai multi...si nah...primul pas e deja facut...daca tipei ii place de tine poate chiar sa faca ea urmatorul pas.
chiar daca numarul femeilor este in crestere, doar numarul de femei cuplate creste. Numarul de femei singure scade si tinde spre 0; La barbati, numarul baietilor singuri creste. (cel al barbatilor cuplati nu ne intereseaza, probabil creste, avand in vedere ca creste si numarul fetelor cuplate)
de vreme ce in romania exista mai multe femei decat barbati...atunci chiar si daca absolut toti barbatii din romania (inclusiv tu) ar fi cuplati...tot ar mai ramane femei singure. Deci nu prea vad cum sa scada numarul femeilor singure si sa tinda spre 0...doar daca nu s-ar inmulti numarul lesbianelor (ar fi si asta o varianta ). Muta-te in Focsani...aici cica sunt 7 fete la un baiat.
Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-09-07 16:18:53)
If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
pitarello a scris:citystar a scris:eu tot nu am inteles cu ce a gresit pitarello de va luati toti de el.
am citit tot ce s-a scris.
E normal sa fuga fetele de baietii virgini. (cineva a zis asta mai sus)
daca cel care a deschis topicul imi da dreptate, numai zic nimic; am citit tot topicul si numai pe acesta, ci pe aproape toate mai noi deschise ( am timp din cauza jobului din domeniu...), atitudinea feminista a unor forumisti (aka forumiste) e cam deranjanta, si cum zicea cineva mai sus, cu ce am gresit? ...ca am venit cu ideea sa se ofere cineva single sa se intalneasca la cico cu el?
ma ofer eu. cine plateste drum dus-intors timisoara-iasi?
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|